- 13 Jul 2010, 01:03
ako je tvoje viđenje foruma takvo, što ne izbijaš iz tema koje se tiču poslednjeg rata. 95% tvojih postova je tu.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by zozefin ste bash si analizator!
sprinteru i vel-boy aj smuvajte se vec jednom:saint2:
Originally posted by Sprinterja nisam ni rekao da su moji postovi uvek bili u skladu s mojim vidjenjem foruma tj. zabavni i opushteni (iako jesu bili isprva respektabilni svakome), mada opet u normalnom drushtvu, jesu. kad su roughly desetorica anti-Vel boy trolova nametala diskurs kojem sam morao i trebao uzvratiti, ni moji postovi mozda nisu bili ugodni za chitanje.
ne postoji niko ko smatra da su tvoji postovi u skladu sa tvojim viđenjem foruma: "zabava" i "respektabilna opuštenost"pa ovo je za plakanje
Originally posted by Sprinterevo sve trchim pa zapinjem da ti ugadjam na izvol'te.
gotovo sam siguran da ne smatraš ni ti sam...ae nađi mi jedan tvoj zabavni i respektabilno opušteni post.
Originally posted by Vel boy
ja nisam ni rekao da su moji postovi uvek bili u skladu s mojim vidjenjem foruma tj. zabavni i opushteni, mada opet u normalnom drushtvu, jesu.
Originally posted by Vel boyopasne su to kletve da bi ih ti tako loše preneo
ako je tvoja namerna neobaveshtenost meritorna za bilo shta, onda![]()
sprinter, onaj koji u svemu nalazi mane, ogorchenjak koji psuje sve i svashta, pa i decu (sprinterove rechi "dabogda mu (Tadicu) se deca ubila/mrtva bila/silovana bila....... na rodjendan...." i ostale generalno zlochinachke i prostachke "umotvorine", - nisu li tako nekako ishle tvoje rechi, spritjo? ), on ce neshto reci.... nego,spritjo
![]()
Originally posted by Vel boy
kada bih izabrao da odgovorim na nastavak wannabe-shikaniranja od strane korisnika sprintera, rekao bih:
1. da je lazno preuvelichavanje da je 95% mojih postova o temama iz ratova devedesetih
2. sve i da je istina, ja mojim postovima o tim temama pozivam na objektivnost i razum. to shto se velikosrpskim i njima pandanskim velikohrvatskim (i velikoboshnjachkim) trolovima to ne svidja, je vash zajednichki problem.![]()
a, poshto izabiram da se ne osvrcem na nastavak shikaniranja mene od strane korisnika sprintera (inache poznatog chlana antiVel-boy-evske klape), to cu samo![]()
Originally posted by Vel boyJedino takav odnos prema forumu i forumašima može objasniti aktualnu percepciju i reakciju na zabavnu i RESPEKTABILNU opushtenost umesto nechijih zajedljivosti i svojevrsnog izivljavanja prema oshacovanim "slabicima"...
a shto ti ne dodje da me ne pominjesh prvi i bez razloga?evo, ja ti kazem: idi ti u tri pichke materine dosadne (slobodno prijavi!) - rekao sam ti vishe puta da me ni ne pominjesh prvi i bez razloga, k'o shto ja tebe nisam nikada jer si zaista totalno neinteresantan. tvoje presude u vezi kakvi su moji postovi me totalno ne zanimaju. i ne vidim koga zanimaju uopshte. zakachi ih machku o rep!
Originally posted by Vel boykada bi to bilo ograničeno samo na mene ili Angru još bih ti i povjerovao... No radi se, jednostavnom logikom brojeva, o tvom jedinom načinu komunikacije na svim forumima i sa svim forumašima... I, naravno, svaki ti moderator na planeti Zemlji napravi vazda istu spačku...
@ 2kune gdje se samo vidi da je nechijim tehnichkim propustima u moderiranju bilo izostavljeno baciti sav pochetak konfliktne niti na lichnom nivou iniciranu korisnikom Angra Maina (a shto je bio radio meni onda ima jedno vishe mjeseci!), dakle sve ono shto je bilo PRETHODILO mom konachnom odbrusivanju njemu. jer ja sam njemu bio isprva kulturno govorio da me se okani, na shto je bio usljedio njegov arogantni, namjerno uvredljivi post koji je sadrzavao ovo, citiram ga: "...... a da, to je verovatno zato sto odavno vise ne citam te tvoje logoreicne, beskrajno dosadne, besadrzajne postove" (a, kamo srece da ih nije chitao ) na shto sam ja TEK ONDA njemu rekao ono (dakle, uspio me je bio isprovocirati, there) da konachno SHVATI da treba da me se okane. samo u tom cilju sam mu izrekao ono, svakako, vishe kao simbolichki rjechnik da PRESTANE me shikanirati!
i, gle, it did take that to make him stop. sorry, but it looked like he understood finally...... some...... language.
Originally posted by Freysaće on... saće... :vrijedna pčelica:
Go Vel boy, go!
Originally posted by Stripiđe ćeš bona sad kad je najslađe? evo uzmi jednu ljutu... :zapahuje trijezna moderatora jakim alkoholnim zadahom:
djevojke, oćete vi još dugo? Missim, ako ste se ispucale, da naplatim, zatvorim kafanu i napravim obračun.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!