Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
ako je tvoje viđenje foruma takvo, što ne izbijaš iz tema koje se tiču poslednjeg rata. 95% tvojih postova je tu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
kada bih izabrao da odgovorim na nastavak wannabe-shikaniranja od strane korisnika sprintera, rekao bih:
1. da je lazno preuvelichavanje da je 95% mojih postova o temama iz ratova devedesetih
2. sve i da je istina, ja mojim postovima o tim temama pozivam na objektivnost i razum. to shto se velikosrpskim i njima pandanskim velikohrvatskim (i velikoboshnjachkim) trolovima to ne svidja, je vash zajednichki problem. :)

a, poshto izabiram da se ne osvrcem na nastavak shikaniranja mene od strane korisnika sprintera (inache poznatog chlana antiVel-boy-evske klape), to cu samo :lopta:
Korisnikov avatar
By zozefin st
sprinteru i vel-boy aj smuvajte se vec jednom:saint2:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne postoji niko ko smatra da su tvoji postovi u skladu sa tvojim viđenjem foruma: "zabava" i "respektabilna opuštenost" :smeh: pa ovo je za plakanje

gotovo sam siguran da ne smatraš ni ti sam...ae nađi mi jedan tvoj zabavni i respektabilno opušteni post.
Korisnikov avatar
By zozefin st
a ti si vidim u reperskom fazonu bacas rime na sve strane :right:
Korisnikov avatar
By Tungi
Cuj anti vel boy-izam:joint:
Pa koji si ti faktor i cinjenicno stanje da se neko ustremljuje na tebe.Imas los pristup,that's all.

Al' je tebi lepo u glavi...Vasar i hiljade sharenih lampica.Da mi je jedan dan na tvom mestu,da odmorim.
Korisnikov avatar
By blabla54380
pazi mi ludi što "napadamo" zabavnog i respektabilno opuštenog čoveka :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sprinter

ne postoji niko ko smatra da su tvoji postovi u skladu sa tvojim viđenjem foruma: "zabava" i "respektabilna opuštenost" :smeh: pa ovo je za plakanje
ja nisam ni rekao da su moji postovi uvek bili u skladu s mojim vidjenjem foruma tj. zabavni i opushteni (iako jesu bili isprva respektabilni svakome), mada opet u normalnom drushtvu, jesu. kad su roughly desetorica anti-Vel boy trolova nametala diskurs kojem sam morao i trebao uzvratiti, ni moji postovi mozda nisu bili ugodni za chitanje.
al' uvek se moze pratiti ta nit ko gde i shta pochinje prvi.

Originally posted by Sprinter

gotovo sam siguran da ne smatraš ni ti sam...ae nađi mi jedan tvoj zabavni i respektabilno opušteni post.
evo sve trchim pa zapinjem da ti ugadjam na izvol'te. :smeh: nego :lopta: , sprintere :lopta:

@ tungi, sve se jasno vidi shta i kako vas roughly desetorica antiVel boy trolova radite. drago mi je da su i moderatori konachno dozvolili da vide kako ce se situacija razvijati. :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Vel boy
ja nisam ni rekao da su moji postovi uvek bili u skladu s mojim vidjenjem foruma tj. zabavni i opushteni, mada opet u normalnom drushtvu, jesu.
:smeh: ako su tvoji postovi ikada bili zabavni i opušteni, ja ti se stvarno izvnjivam :smeh:

kakvo smo mi to društvo, c.c.c, kad smo od zabavnog i respektabilno opuštenog čoveka napravili svašta.
smejem se, a suze mi idu :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ako je tvoja namerna neobaveshtenost meritorna za bilo shta, onda :shrug:
sprinter, onaj koji u svemu nalazi mane, ogorchenjak koji psuje sve i svashta, pa i decu (sprinterove rechi "dabogda mu (Tadicu) se deca ubila/mrtva bila/silovana bila....... na rodjendan...." i ostale generalno zlochinachke i prostachke "umotvorine", - nisu li tako nekako ishle tvoje rechi, spritjo? ), on ce neshto reci.... nego, :lopta: spritjo :lopta:
Korisnikov avatar
By blabla54380

ako je tvoja namerna neobaveshtenost meritorna za bilo shta, onda :shrug:
sprinter, onaj koji u svemu nalazi mane, ogorchenjak koji psuje sve i svashta, pa i decu (sprinterove rechi "dabogda mu (Tadicu) se deca ubila/mrtva bila/silovana bila....... na rodjendan...." i ostale generalno zlochinachke i prostachke "umotvorine", - nisu li tako nekako ishle tvoje rechi, spritjo? ), on ce neshto reci.... nego, :lopta: spritjo :lopta:
opasne su to kletve da bi ih ti tako loše preneo :lukavi: i ja za sebe pomenuo zabavu i respektabilnu opuštenost nisam :smeh:
Korisnikov avatar
By deran

kada bih izabrao da odgovorim na nastavak wannabe-shikaniranja od strane korisnika sprintera, rekao bih:
1. da je lazno preuvelichavanje da je 95% mojih postova o temama iz ratova devedesetih
2. sve i da je istina, ja mojim postovima o tim temama pozivam na objektivnost i razum. to shto se velikosrpskim i njima pandanskim velikohrvatskim (i velikoboshnjachkim) trolovima to ne svidja, je vash zajednichki problem. :)

a, poshto izabiram da se ne osvrcem na nastavak shikaniranja mene od strane korisnika sprintera (inache poznatog chlana antiVel-boy-evske klape), to cu samo :lopta:

--------------------------------------------> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 522&page=2 :misli:
Korisnikov avatar
By 2kune

a shto ti ne dodje da me ne pominjesh prvi i bez razloga? :trep: evo, ja ti kazem: idi ti u tri pichke materine dosadne (slobodno prijavi!) - rekao sam ti vishe puta da me ni ne pominjesh prvi i bez razloga, k'o shto ja tebe nisam nikada jer si zaista totalno neinteresantan. tvoje presude u vezi kakvi su moji postovi me totalno ne zanimaju. i ne vidim koga zanimaju uopshte. zakachi ih machku o rep!
Jedino takav odnos prema forumu i forumašima može objasniti aktualnu percepciju i reakciju na zabavnu i RESPEKTABILNU opushtenost umesto nechijih zajedljivosti i svojevrsnog izivljavanja prema oshacovanim "slabicima"...
mislim, ko naziva ovdje citirane osnove politichke korektnosti i univerzalnog morala (koji se ukratko moze srochiti na "ne radi drugome shto ne bi hteo/la ni da se radi tebi") laznim, well, mozda da konachno razmisli da li je na pravom forumu.....
:kasalj:
Korisnikov avatar
By Vel boy
@ sprintjo, sve je vidjeno kako si psovao i kleo. ukoliko nisi obrisao, i sad je tamo. meni taman posla :smeh: da sada cheprkam da bih tachno nashao one tvoje gadosti. no, zna ko treba da zna.

@ deran, o chemu to ti.... :roll:

@ 2kune gdje se samo vidi da je nechijim tehnichkim propustima u moderiranju bilo izostavljeno baciti sav pochetak konfliktne niti na lichnom nivou iniciranu korisnikom Angra Maina (a shto je bio radio meni onda ima jedno vishe mjeseci!), dakle sve ono shto je bilo PRETHODILO mom konachnom odbrusivanju njemu. jer ja sam njemu bio isprva kulturno govorio da me se okani, na shto je bio usljedio njegov arogantni, namjerno uvredljivi post koji je sadrzavao ovo, citiram ga: "...... a da, to je verovatno zato sto odavno vise ne citam te tvoje logoreicne, beskrajno dosadne, besadrzajne postove" (a, kamo srece da ih nije chitao ) na shto sam ja TEK ONDA njemu rekao ono (dakle, uspio me je bio isprovocirati, there) da konachno SHVATI da treba da me se okane. samo u tom cilju sam mu izrekao ono, svakako, vishe kao simbolichki rjechnik da PRESTANE me shikanirati!
i, gle, it did take that to make him stop. sorry, but it looked like he understood finally...... some...... language.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Onda, da i ja tebe, "više kao simbolični rječnik", pošaljem u tri pičke materine poremećene?

Vidiš, zanimljiva ideja. Razmisliću.

I prestani da izmišljaš da sam te proganjao i šikanirao, ili navedi postove gde se vidi to šikaniranje i proganjanje.

Ja doživljavam tvoje trolovanje kao šikaniranje mene (i ostatka foruma), pa te ipak nikad nisam oterao u tri pičke materine poremećene.
Korisnikov avatar
By Vel boy
my point exactly! :eureka:
KADA se ja pochnem prvi ponashati shikanirajuce, namerno disrespectful, flejmashki, harrassing... na lichnoj osnovi prema tebi, slobodno me ONDA ti poshalji u tri pichke materine i josh gore. :yes:

no, poshto ja te stvari nit' sam radio nit' radim niti cu ikome pa ni tebi, onda nije isto. :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Dobro. Onda, pošto si ti mene slao u tri pičke materine, da i ja tebe pošaljem u tri pičke materine poremećene?

Još razmišljam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, ako ce ti to zadovoljiti uvredjenu sujetu, ok. bujrum, brate.
no, ja rekoh i to ponavljam: KADA se ja pochnem prvi ponashati shikanirajuce, namerno disrespectful, flejmashki, harrassing... na lichnoj osnovi prema tebi, slobodno me ONDA ti poshalji u tri pichke materine i josh gore.
:)

btw. ja te nisam slao u p.m. vec sam te samo jednom poslao u p.m.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Dobro, onda da vidimo ovako.

Pošto kada nekog pošalješ u tri pičke materine, to je svakako "shikanirajuce, namerno disrespectful, flejmashki, harrassing... na lichnoj osnovi prema tebi" i pošto mi daješ dozvolu da, citiram, "slobodno me ONDA ti poshalji u tri pichke materine i josh gore" kad to uradiš (a uradio si), onda dakle imam tvoju dozvolu za sledeće:

Vel boy, idi u tri pičke materine poremećene.

:oskar:
Korisnikov avatar
By Vel boy
namerno si izvrnuo hronoloshki redosled deshavanja, Angra.
kada ja rekoh shto i ponavljam opet: - KADA se ja pochnem prvi ponashati shikanirajuce, namerno disrespectful, flejmashki, harrassing... na lichnoj osnovi prema tebi, slobodno me ONDA ti poshalji u tri pichke materine i josh gore.
- tu se podrazumeva da je tvoje ponashanje, koje je prethodilo mom slanju tebe u tri pichke materine, bilo (mesecima!) shikanirajuce, namerno disrespectful, flejmashki, harrassing... na lichnoj osnovi prema meni. chak sam i na sve kulturne nachine bio pokushavao u tom razdoblju da te pacifikujem, no nisi namerno hteo da se smirish i da me se okanesh.
Nishta od toga ja nisam radio tebi prvi, vec dakle ti meni, Angro Maino.

znachi, uzeo si totalno neadekvatnu priliku da mi odvratish "istom merom" (shto opet nisi istom merom vec si preterao wannabe-uvredama, jer ja tebi nisam bio nadodao tri pichke materine poremecene, vec samo tri pichke materine). no, k'o shto rekoh, ako ce ti to KONACHNO smiriti povredjenu sujetu glede mene, ok. eto, ja te necu prijaviti iako si preterao. :)
Korisnikov avatar
By 2kune

@ 2kune gdje se samo vidi da je nechijim tehnichkim propustima u moderiranju bilo izostavljeno baciti sav pochetak konfliktne niti na lichnom nivou iniciranu korisnikom Angra Maina (a shto je bio radio meni onda ima jedno vishe mjeseci!), dakle sve ono shto je bilo PRETHODILO mom konachnom odbrusivanju njemu. jer ja sam njemu bio isprva kulturno govorio da me se okani, na shto je bio usljedio njegov arogantni, namjerno uvredljivi post koji je sadrzavao ovo, citiram ga: "...... a da, to je verovatno zato sto odavno vise ne citam te tvoje logoreicne, beskrajno dosadne, besadrzajne postove" (a, kamo srece da ih nije chitao ) na shto sam ja TEK ONDA njemu rekao ono (dakle, uspio me je bio isprovocirati, there) da konachno SHVATI da treba da me se okane. samo u tom cilju sam mu izrekao ono, svakako, vishe kao simbolichki rjechnik da PRESTANE me shikanirati!
i, gle, it did take that to make him stop. sorry, but it looked like he understood finally...... some...... language.
kada bi to bilo ograničeno samo na mene ili Angru još bih ti i povjerovao... No radi se, jednostavnom logikom brojeva, o tvom jedinom načinu komunikacije na svim forumima i sa svim forumašima... I, naravno, svaki ti moderator na planeti Zemlji napravi vazda istu spačku... :odbij:
inače, zamjetih da ti se počinje povremeno javljati CAPSLOCK stanje uma... I kanda ima tendenciju povećavanja učestalosti... Možda je u nekoj vezi sa tvojim boldanim stanjem uma? Što ti misliš, imade li tu kauzaliteta? :psiholog:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ne!

Tachno sam identifikovao roughly desetoricu antiVel boy forumasha chiji si chlan i ti dvichak shto je razvidno i ovdje. I taj se njihov/vash pattern ustaljeno ponavlja. to na ovom forumu.
na forumu Gay.hr opet mogu pobrojati tachne nikove koji su pandanski ovdashnjim antiVel boy-evcima: Albion, charlie (koji dakako ima "lijep" avatar :giggle: ), stribbor i samo donekle hostcronoss.
na forumu Queer. ba jedino su takvi pandani Lutvo i crank.

dakleM, to nikako nije svi forumashi na svim forumima! to je zapravo i dalje itekako manjina forumasha (manjina kako na ovom forumu tako i ovim drugim). to da je to tvoja zelja dvichak da su svi forumashi na svim forumima, je tvoj problem. so, you wish, dvichak, you wish. a ti slobodno nastoj raditi na tom da bude kako bi ti zelio dvichak. :prst: :)
Korisnikov avatar
By Stripi
djevojke, oćete vi još dugo? Missim, ako ste se ispucale, da naplatim, zatvorim kafanu i napravim obračun.
Korisnikov avatar
By 2kune
:giggle: nisu svi forumaši već desetak... :giggle: kao da ih više od desetak uopće i piše u DiP-u... :giggle:
ista je stvar i sa ostacima ostataka gay.hr-a... čudi me da itko više tamo uopće i piše o politici osim vas par zadrtih istovrsnika... :odbij:
no, oćeš da ti nabrojim sa kim si se sve svađao kada je gay.hr-a bilo? :trep:
čovječe, pogledaj se malko u zrcalo... samo se nemoj i sa tim odrazom posvađati... :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Stripi

djevojke, oćete vi još dugo? Missim, ako ste se ispucale, da naplatim, zatvorim kafanu i napravim obračun.
đe ćeš bona sad kad je najslađe? evo uzmi jednu ljutu... :zapahuje trijezna moderatora jakim alkoholnim zadahom:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!