Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By MalaAlisa
Originally posted by dukkehjem

he, he, he, pa moral je relativna kategorija :smeh:
:jezik:

...ajaoj... ne!

...moral pre svega nije kategorija a onda ne moze ni da bude relativna kategorija :)

(morala sam da prigovorim jer dobijam napad kada cujem ovakve stvari, nevezano za kontekst priche)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Moral je nametnut, u najvecoj meri od strane roditelja koji prate zakon/religiju
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
definishi "nametnut" a pre toga mi definishi "moral"... da vidimo da li si na pravom putu...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooo!!! Iš bre! Iš kažem!!! Pustite nas da se muvarimo bez dodatne filozofije :) Otvorite temu pa ćemo o tome razglabati!...
Originally posted by just_me
Originally posted by just_me

Just me, :egzorcist: ! ja se cuvam za Isusa. xD
http://www.youtube.com/watch?v=_ByQhDJCP38 :smeh:
Hahaha, care! Tek sada ovo skontah :) Ja sam pali anđeo, da li je to dovoljno blizu :) =?=
he, he, he :)

a bas sam se cudio sto sto godinama nema odgovora xD

Ti mora da si bio nevaljao, cim si pao... tako da je i vise nego dovoljno :discofever: :sladoled:
Ekstra! Sad ću da te muvam :gric: (ali samo dok mi dečko nije tu) :P
he, he, he, pa moral je relativna kategorija :smeh:
:jezik:
Ma kakva bre moralnost? Ja se batina plašim :P Ima me prebije ovaj moj fašist :P
Dakle, drpanje samo dok ne gleda :PXD
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
fuj? ...sta je ovo? sajam mesa, provodadzisanja ili je forum...?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by MalaAlisa

definishi "nametnut" a pre toga mi definishi "moral"... da vidimo da li si na pravom putu...
Da li sam na pravom putu??? :lol: Jesi li ti vec ucrtala da si 100% u pravu? Ajde da vidimo... :)

Moral (na koji just_me i dukkehejm misle) je, sistem vrednosti koji utice na ponasanje pojedinca u grupi ljudi ili zajednici.

Nametnutno u smislu, tako su nas ucili kad smo bili mali, nismo mogli da biramo da li cemo ili necemo to da prihvatimo, kad drugacije shvatanje nismo ni imali...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre

fuj? ...sta je ovo? sajam mesa, provodadzisanja ili je forum...?
puj pik ne važi! Kada edituješ post dužna si to da naglasiš! Dakle napišeš "edit:" i ispod toga dodaješ ili nenjaš tekst... Ovako ispada da ja nisam namerno pročitao drugi deo tvoje izjave ili da sam retard (neki će reći da jesam bez obzira na to što možda jeste ili nije bio tu onaj nastavak teksta...)

Ovo nema nikakve veze sa mesom i sl... Muvanje je dozvoljeno svugde gde to nije izričito zabranjeno, a i ne vidim poentu zabranjivanja istog na bilo kojem mestu (temi) i sl...
Dakle, nije sajam mesa i jeste forum, ali to što je forum ne znači da nije mesto za muvanje i neobavezno zezanje na temu istog...
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
@Vetur úlfur, to i dalje nema veze sa tvojom greskom gde si rekao da je moral kategorija... a ako vec hoces da nastavljas u potpuno irelevantom smeru, nema problema- sistem kakvih vrednosti?

@just_me, ponizavajuce je za tebe a onda je i za mene ponizavajuce da gledam kako javno pokusavas nekoga da "smuvas"... to je neukusno a sa druge strane, ako ti je to zaista cilj onda radije to prenesi na PP i videces da ces imati mnogo vise sanse da uspes u tom muvanju... zezanje ili ne, neukusno je... pokazi malo dostojanstva
Korisnikov avatar
By Blady
Alisa, aj ostavi just_me a.. on je jako fin decko....
i vrati se u svoj wonderland...
Korisnikov avatar
By mrgud
joj blacky, wonderland je divno mesto, ova je zbrisala iz nekog hororlanda:freddy:
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
zaista ne vidim potrebu da se u raspravu izmedju dvoje ljudi ukljuchuje treca osoba koja nepozvano pokusava da bude sudija... mislim da smo just_me i ja dovoljno odrasli da ovaj spor resimo i bez "roditelja-sudije"...
Korisnikov avatar
By Blady

zaista ne vidim potrebu da se u raspravu izmedju dvoje ljudi ukljuchuje treca osoba koja nepozvano pokusava da bude sudija... mislim da smo just_me i ja dovoljno odrasli da ovaj spor resimo i bez "roditelja-sudije"...
Znas gde idu novajlije, prvo kod mene i dobiju smajli :egzorcist:
pa posle mogu dalje... to je pravilo.. ah da... jednog dana i budem sudija, time sam se krenula baviti u zivotu...
a tebi ne bi ni bila keva... sve i da si stvarno Alisa..
Korisnikov avatar
By mrgud
tri su parke oduvek bile i bice!
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
@Black_Lady, rastuzuje me chinjenica da neko ko ne ume da konstruise gramatichki i logichki smislenu rechenicu ima pretenzije da postane sudija
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Black Lady

Znas gde idu novajlije, prvo kod mene i dobiju smajli :egzorcist:
pa posle mogu dalje... to je pravilo.. ah da... jednog dana i budem sudija, time sam se krenula baviti u zivotu...
a tebi ne bi ni bila keva... sve i da si stvarno Alisa..
Draga, da si ti dovoljno zrela ne bi došlo do ovog "konflikta" E sad, zrelost nije nužno vezana za godine (mislim, pogledajte mene..)
A ti si bila treća u dihotomiji koju smo imali dukkehjem i ja. Dakle, ti si se prva umešala :)
Blacky hvala što se zauzima za mene, a to radi jer me poznaje, a ti pak ne i samim tim nemaš neko legitimno pravo da me osuđuješ kao osobu!

@Vetur úlfur, to i dalje nema veze sa tvojom greskom gde si rekao da je moral kategorija...

@just_me, ponizavajuce je za tebe a onda je i za mene ponizavajuce da gledam kako javno pokusavas nekoga da "smuvas"... to je neukusno a sa druge strane, ako ti je to zaista cilj onda radije to prenesi na PP i videces da ces imati mnogo vise sanse da uspes u tom muvanju... zezanje ili ne, neukusno je... pokazi malo dostojanstva
Ženo, lupaš gluposti! Pre svega, dotični nije izjavio ovo što mu pripisuješ kao izjavu.
Što se mene tiče, nisi dužna da pratiš moje postove, slobodno me zaobiđi, ja se neću uvrediti :)

Što se tiče morala, da bi ga precizno odredili i stavili u kontekst morate krenuti od kulture društva iz čije perspektive posmatrate.. Neću o tome ovde, rekao sam jednom, kažem opet! Otvorite novu temu tome posvećenoj ili iskopajte neku staru! Tamo ću se uključiti u ovu nepotrebnu raspravu!
Korisnikov avatar
By mrgud

@Black_Lady, rastuzuje me chinjenica da neko ko ne ume da konstruise gramatichki i logichki smislenu rechenicu ima pretenzije da postane sudija
pa chush! pazi kad sam tvoj cuveni post iz teme ''smisao zivota'' dala na citanje kompletnoj mojoj porodici, i citavom drustvu koje je nocas ovde sedelo - niko zivi nije uspeo da dokuci sta se to u tvojim malim sivim celijama zavijugalo.
tako da, sedi dusice u tuzi, sta da ti reknemo...
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
@just_me, nazalost zrelost ovde ne igra veliku ulogu jer je evidentno da je doslo do uortachavanja (da kazem vasim jezikom)... nije mi do karaja jasno iz chega si tachno izvukao zakljuchak o legitimnosti prava na osudjivanje osobe u vezi sa nasim konfliktom?
Ženo, lupaš gluposti! Pre svega, dotični nije izjavio ovo što mu pripisuješ kao izjavu
o kome tachno prichas i o pripisivanju chega?

@mrgud, to me ne chudi.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre

@Vetur úlfur, to i dalje nema veze sa tvojom greskom gde si rekao da je moral kategorija...

Na ovo sam mislio. Ja sam prijavio tvoj prvi post i tražio da se svi kasniji postovi izmeste ili obrišu zbog generalnog offtopic-a. Kada (i ako) to bude bilo odrađeno, vratićemo se "raspravi". Do tada nemam nameru više da se cimam oko svega ovoga..
Korisnikov avatar
By MalaAlisa
...nisi dovoljno pazljivo ispratio tok situacije: dakle- ja sam dala prigovor da moral nije kategorija, potom je on rekao da je moral nametnut a potom je usledilo moje pitanje da mi definishe nametnut sto je on i uradio i na to sam rekla da to i dalje nema veze sa njegovom inicijalnom greskom u kojoj je definisao moral kao kategoriju... jasnije? :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by mrgud

pa chush! pazi kad sam tvoj cuveni post iz teme ''smisao zivota'' dala na citanje kompletnoj mojoj porodici, i citavom drustvu koje je nocas ovde sedelo - niko zivi nije uspeo da dokuci sta se to u tvojim malim sivim celijama zavijugalo.
tako da, sedi dusice u tuzi, sta da ti reknemo...
Za tebe mi ne treba smislena recenica... ni logike, niti gramatike.. takva si, kakva si... Zao mi je sto te rastuzuje cinjenica o tome, da cu mozda jednog dana biti sudija, nadam se, dobar sudija... Posto sam ja srecna... Dobro se izrazavam, dobro pisem... ali za ovakve stvari, zaista nemam potrebu da pazim kako su mi sastavljene recenice...
Konstruise gramaticki logicki smislenu recenicu... khm....... Ako vec koristis reci, ne bi li ispala obrazovana, nacitana i pametna... Ovu recenicu si mogla mnogo krace da sastavis... Vidim, mnogo se trudis, ali ti zaista ne ide... Neke reci su zaista suvisne...
Korisnikov avatar
By Anhedonie

@Vetur úlfur, to i dalje nema veze sa tvojom greskom gde si rekao da je moral kategorija... a ako vec hoces da nastavljas u potpuno irelevantom smeru, nema problema- sistem kakvih vrednosti?
Nisam ja taj koji je rekao da je moral kategorija, ja sam rekao nesto drugo, ali tebi je ocito u glavi samo raspravljanje, inteligencija ti je visoka a hirovi na nivou 4orogdisnjaka. ne vidim razlog da ti ista dalje objasnjavam kad vidis jedino svoj nos
Korisnikov avatar
By mrgud
volite se ljudi ;)

fascinirana sam ljudima koji sebe shvataju preozbiljno:wcsolja: , ali ih drzim sto dalje od sebe - od njih odumiru male sive celije
Korisnikov avatar
By simarrgL*
@MalaAlisa: jebote ti uopste ne znas da se zezas. :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!