Originally posted by Black Lady
Originally posted by MalaAlisa
zaista ne vidim potrebu da se u raspravu izmedju dvoje ljudi ukljuchuje treca osoba koja nepozvano pokusava da bude sudija... mislim da smo just_me i ja dovoljno odrasli da ovaj spor resimo i bez "roditelja-sudije"...
Znas gde idu novajlije, prvo kod mene i dobiju smajli
pa posle mogu dalje... to je pravilo.. ah da... jednog dana i budem sudija, time sam se krenula baviti u zivotu...
a tebi ne bi ni bila keva... sve i da si stvarno Alisa..
Draga, da si ti dovoljno zrela ne bi došlo do ovog "konflikta" E sad, zrelost nije nužno vezana za godine (mislim, pogledajte mene..)
A ti si bila treća u dihotomiji koju smo imali dukkehjem i ja. Dakle, ti si se prva umešala
Blacky hvala što se zauzima za mene, a to radi jer me poznaje, a ti pak ne i samim tim nemaš neko legitimno pravo da me osuđuješ kao osobu!
Originally posted by MalaAlisa
@Vetur úlfur, to i dalje nema veze sa tvojom greskom gde si rekao da je moral kategorija...
@just_me, ponizavajuce je za tebe a onda je i za mene ponizavajuce da gledam kako javno pokusavas nekoga da "smuvas"... to je neukusno a sa druge strane, ako ti je to zaista cilj onda radije to prenesi na PP i videces da ces imati mnogo vise sanse da uspes u tom muvanju... zezanje ili ne, neukusno je... pokazi malo dostojanstva
Ženo, lupaš gluposti! Pre svega, dotični nije izjavio ovo što mu pripisuješ kao izjavu.
Što se mene tiče, nisi dužna da pratiš moje postove, slobodno me zaobiđi, ja se neću uvrediti
Što se tiče morala, da bi ga precizno odredili i stavili u kontekst morate krenuti od kulture društva iz čije perspektive posmatrate.. Neću o tome ovde, rekao sam jednom, kažem opet! Otvorite novu temu tome posvećenoj ili iskopajte neku staru! Tamo ću se uključiti u ovu nepotrebnu raspravu!