Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Prvo i osnovno - nije nastupila kao gay osoba.
Drugo, rekla je da nema ni negativno ni pozitivno mišljenje.
Bolje da ništa nije ni rekla.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ako DS ikad stupi u koaliciju sa radikalima, treba ih spaliti.
hajde sto imamo kolektivnu amneziju na vreme pre kraja 2000te, ali zaboga, pa oni su doprineli da Djindjic bude medijski lincovan i u velikoj meri su odgovorni za njegovo ubistvo. Da, Tomislav Nikolic je onomad bio radikal.
Korisnikov avatar
By smaug
Hans napisao:
smaug napisao: E, da zaboravila sam da ti kazem, kad se budes autovao javi se da popricamo. Nema veze da l' cemo da se saglasimo ili ne. Do tad zaista ne mogu da te shvatim ozbiljno.
E, a postoje i dobre kreme za depilaciju i voskovi, probaj tako. :lol:

Gađenje na stranu, vidi se da si radila na pravopisu ali 'do tad' je problematično.
Ili 'dotad' ili 'do tada' ili 'dotada'. :sesir:

Da sam želeo ozbiljne razgovore sa takvima kao što si ti, postao bih Tungi i aminovao sve što kažeš pa bih imao malo tvoje naklonosti. Ali nope. Nije mi potrebna ta čast u životu.
Ja jesam autovan onima kojima sam smatrao da treba da budem i onima kojima je trebalo. Da se autujem roditeljima kako bih im prepričavao svoj seksualni život i odsustvo normalnog partnera, pa bi im moja seksualnost delovala u srpskim okvirima još trivijalnije nego što je predstavljena, stvarno nisam želeo.

Uključi tu tintaru jer čim trošim vreme na tebe smatram da bi mogla nešto od svega ovoga i da razumeš..ako se potrudiš, jasno.
Ko sto rekoh...Kad prestanes da budes 'malo trudan'...mozda tad i bude nesto od nase veze...
A do tad (i sad vidim kako pucas od muke i sobom, po poslednji put, flekas tek omalane zidove sobe u okviru cija cetiri zida si bio ausgezeichnet homoseksualac) ti za mene ne postojis.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!