Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Tungi napisao:Pa dovoljno je to što je nekoliko puta u toku godine samo bio banovan. Da se ne bi moderatorsko pučanstvo akalo više, možda je ovako bolje.
Pa ne možemo tako hladno na to da gledamo. Hans je ovde odomaćeni član zajednice, navikli smo na njega, kao na problematičnog, ali voljenog sina, ili brata.
Koliko god da ti je sin, ili brat problematičan, nećeš ga se odreći, tvoj je, pa kakav da je.
:meda:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i Popeye, koji je redovno na meti Hansovih anatema i uvreda, tvrdi da uživa u svađama i prepucavanjima i da mu je sve to zabavno, što dokazuju sočne rasprave između njih, kojima se svakodnevno mesecima unazad puni Forum.
Korisnikov avatar
By Mars
Videh neki Hansov post (čije se sadržine naravno ne sećam) koji je završio sa "A sad me banujte".
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao:A i Popeye, koji je redovno na meti Hansovih anatema i uvreda, tvrdi da uživa u svađama i prepucavanjima i da mu je sve to zabavno, što dokazuju sočne rasprave između njih, kojima se svakodnevno mesecima unazad puni Forum.
Ja sam ubeđen da bi se među njima desila burna i strasna ljubavno-seksualna interakcija da su kojim slučajem u blizini.
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja slično mislim. A ta ljubavno-seksualna interakcija bi bila, po mom rezonu, vrlo nalik onoj između profesora fizičkog ( Dragan Jovanović ) i profesorke književnosti ( Vesna Trivalić ) u sceni u vozu u filmu '' Lajanje na zvezde ''.
:cuddle:
Korisnikov avatar
By Srklet
*deni* napisao:Ne znam ŠTA bi neko trebalo da uradi da bi ga trajno banovali, ali znam da Hans ne treba da bude trajno banovan.
Nije fer da se prema njemu primenjuju strožiji kriterijumi, samo zato što je pristalica na Forumu nepopularnih opcija - klozetiranosti, protivljenja Prajdu itd.
slazem se.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
Oh, cmon. Ovo je forum. Ok ban 10 dana i kraj sa tim, ali trajni ban nema mnogo smisla. Bio Hans u pitanju ili bilo ko, uvek ce biti neko ko ce biti drugacijeg misljenja od drugih ili praviti sruanje.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sve mislim da je to bilo zbog krckanja necijih ledja :)
Korisnikov avatar
By starky
Ako niste trajno banovali Dantea za ono sto je napisao Azdaji,onda ne treba ni Hansa,jer ja nisam videla da je javno(ne znam za u2u) napisao nesto gore od toga.A moderatorima sam poslala preko u2u pretecu poruku Angre Maine koju mi je tada poslao,pa ni njega niste banovali.Cudan neki kriterijum moderatora.Samo njima poznat.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Pravda za Hansa :jerry:

ovde smo zaista svasta videli i culi i to sto je Hans pisao zaista nije za trajni ban.
Ovde ima osoba sa duplim nalozima, koji se lazno predstavljaju..

Trajni ban po meni zasluzuju samo osobe koje otkrivaju licne podatke kao npr adrese, brojeve telefona, imena, slike.. drugih osoba.

Hans se nije slagao sa stavovima pojedinaca. Svi imamo svoje misljenje i iznosimo ga ovde na forumu.. zar nije to svrha foruma? :nerd:

a to sto je "pretio" .. smesno..

i ja svojoj sestri kazem "jebacu ti mater" pa ne pribegavam incestu
Korisnikov avatar
By De Vil
Sanja Steppenwolfin napisao:Pravda za Hansa :jerry:

ovde smo zaista svasta videli i culi i to sto je Hans pisao zaista nije za trajni ban.
Ovde ima osoba sa duplim nalozima, koji se lazno predstavljaju..

Trajni ban po meni zasluzuju samo osobe koje otkrivaju licne podatke kao npr adrese, brojeve telefona, imena, slike.. drugih osoba.

Hans se nije slagao sa stavovima pojedinaca. Svi imamo svoje misljenje i iznosimo ga ovde na forumu.. zar nije to svrha foruma? :nerd:

a to sto je "pretio" .. smesno..

i ja svojoj sestri kazem "jebacu ti mater" pa ne pribegavam incestu
:up:

Niste fer stvarno!Ima ovde mnogo ljudi koji zaslužuju ban više od Hansa pa ga nisu dobili,a on iz nekog razloga jeste i to trajno! Ovde se više ne zna ko koga j**e... -.-
Korisnikov avatar
By Mars
Bože, bože...

Tolerantnost i demokratičnost gde (i kad) se najmanje nadam.

Život je pun iznenađenja.
Korisnikov avatar
By castor
*deni* napisao:Ne znam ŠTA bi neko trebalo da uradi da bi ga trajno banovali, ali znam da Hans ne treba da bude trajno banovan.
Nije fer da se prema njemu primenjuju strožiji kriterijumi, samo zato što je pristalica na Forumu nepopularnih opcija - klozetiranosti, protivljenja Prajdu itd.
:up: Bar je cinio forum zanimljvijim.
By Ulix
castor napisao:
:up: Bar je cinio forum zanimljvijim.
:up:

Slažem se, nije zaslužio trajni ban. :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
A ovo je po vama Popaj??

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zanimljivo!

Osoba čiji se stavovi ne poklapaju sa ostalim, biva banovana. Osoba koja ima dva naloga, ne biva banovana?

DA, ima prava da sopstvenu klozetiranost.
DA, ima prava da se protivi održavanju Prajda.
DA, ima prava da na sopstveno mišljenje.

Nije li svrha svakog foruma da svako ima prava da iskaže svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo? Na vama je da li ćete se složiti il' ne.

Ban i to trajni, nije zaslužio!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne, Popeye je ona druga, sestra od zapada :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte zasto svi kontate da je zbog toga dobio ban?
Ne razumem.
Daleko od toga da podrzavam ban, nego mi nije jasno zasto mislite da je samo zbog toga.
Ocito da uni ima neki razlog.
Korisnikov avatar
By Tungi
Heartkiller napisao:Zanimljivo!

Nije li svrha svakog foruma da svako ima prava da iskaže svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo? Na vama je da li ćete se složiti il' ne.

Ban i to tajni, nije zaslužio!
Da. Sve dok druge ne vređa zbog njihovih stavova, pa ode toliko 'daleko' da počne da mrzi i sve one koji se eto ne slažu s njim, već staju na Popeyevu stranu, kao što je slučaj s The Misfitom. Tu stvarno ne vidim nijedan drugi razlog zbog koga ga je hejtovao.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam idem na pos'o, a kad se vratim 'oću da vidim da je Hans odvanovan.

:smeh:
Korisnikov avatar
By De Vil
Blady napisao: Ocito da uni ima neki razlog.
Ja želim da čujem koji su to razlozi. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Laerem
Blady napisao: Ocito da uni ima neki razlog.
Da, zelimo cuti razlog! :kokice: U protivnom - pravda za Hansa! :protest:

Kao sto kaze Voltaire: “I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it”
Korisnikov avatar
By Tungi
Što se mene tiče, ban na nekoliko nedelja/meseci je sasvim ok. Ne bi trebalo niko da bude trajno banovan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!