Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Tungi napisao:Pa dovoljno je to što je nekoliko puta u toku godine samo bio banovan. Da se ne bi moderatorsko pučanstvo akalo više, možda je ovako bolje.Pa ne možemo tako hladno na to da gledamo. Hans je ovde odomaćeni član zajednice, navikli smo na njega, kao na problematičnog, ali voljenog sina, ili brata.
*deni* napisao:A i Popeye, koji je redovno na meti Hansovih anatema i uvreda, tvrdi da uživa u svađama i prepucavanjima i da mu je sve to zabavno, što dokazuju sočne rasprave između njih, kojima se svakodnevno mesecima unazad puni Forum.Ja sam ubeđen da bi se među njima desila burna i strasna ljubavno-seksualna interakcija da su kojim slučajem u blizini.
*deni* napisao:Ne znam ŠTA bi neko trebalo da uradi da bi ga trajno banovali, ali znam da Hans ne treba da bude trajno banovan.slazem se.
Nije fer da se prema njemu primenjuju strožiji kriterijumi, samo zato što je pristalica na Forumu nepopularnih opcija - klozetiranosti, protivljenja Prajdu itd.
Sanja Steppenwolfin napisao:Pravda za Hansa
ovde smo zaista svasta videli i culi i to sto je Hans pisao zaista nije za trajni ban.
Ovde ima osoba sa duplim nalozima, koji se lazno predstavljaju..
Trajni ban po meni zasluzuju samo osobe koje otkrivaju licne podatke kao npr adrese, brojeve telefona, imena, slike.. drugih osoba.
Hans se nije slagao sa stavovima pojedinaca. Svi imamo svoje misljenje i iznosimo ga ovde na forumu.. zar nije to svrha foruma?
a to sto je "pretio" .. smesno..
i ja svojoj sestri kazem "jebacu ti mater" pa ne pribegavam incestu
*deni* napisao:Ne znam ŠTA bi neko trebalo da uradi da bi ga trajno banovali, ali znam da Hans ne treba da bude trajno banovan.
Nije fer da se prema njemu primenjuju strožiji kriterijumi, samo zato što je pristalica na Forumu nepopularnih opcija - klozetiranosti, protivljenja Prajdu itd.
castor napisao:*deni* napisao:Ne znam ŠTA bi neko trebalo da uradi da bi ga trajno banovali, ali znam da Hans ne treba da bude trajno banovan.
Nije fer da se prema njemu primenjuju strožiji kriterijumi, samo zato što je pristalica na Forumu nepopularnih opcija - klozetiranosti, protivljenja Prajdu itd.Bar je cinio forum zanimljvijim.
Heartkiller napisao:Zanimljivo!Da. Sve dok druge ne vređa zbog njihovih stavova, pa ode toliko 'daleko' da počne da mrzi i sve one koji se eto ne slažu s njim, već staju na Popeyevu stranu, kao što je slučaj s The Misfitom. Tu stvarno ne vidim nijedan drugi razlog zbog koga ga je hejtovao.
Nije li svrha svakog foruma da svako ima prava da iskaže svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo? Na vama je da li ćete se složiti il' ne.
Ban i to tajni, nije zaslužio!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!