Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
....pogledati politiku Kine po pitanju abortusa.
Korisnikov avatar
By Mars
Galadriel napisao:....pogledati politiku Kine po pitanju abortusa.
Recimo da jesmo.

I?
Korisnikov avatar
By mirth
speedy, a odakle tebi uopste ideja da trosis svoje vreme zamisljajuci taj uredjeni svet gde je moguce doneti odluku da zene prisilno radjaju decu?

Posto znas, pre ce se desiti da tebe i tvoje istomisljenike utucemo toljagama u glavu, jednog po jednog, nego sto ce doci vreme kad cemo vam dozvoliti da se ponovo pitate o nashim telima, jedan ICH.

Ish bre!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hahahahahahaha, šta sve pročitah od ovog speedyja :lol: Treba da se sve to organizuje u neku tragikomičnu humoresku, kao oni vicevi sa mujom i hasom.
Jedva čekam da završi fakultet i krene da radi. Ah, kakvo će to otrežnjenje da bude.

A da su naši tinejdžeri blesavi, znamo i bez ovih anketa, jebala ih veronauka. Voleo bih da se sprovede neko istraživanje da se paralelno vidi koliko su tradicionalni, a kolko loču, drogiraju se i jebu pre punoletstva. A ne bi bilo loše da se vidi koliko je tradicionalnih tinejdžerki i adolescentkinja zanelo, pa abortiralo, sve u skladu sa svojim pogledom na svetinju vere i tradicije.
Korisnikov avatar
By Mars
Kiborg napisao: Jedva čekam da završi fakultet i krene da radi. Ah, kakvo će to otrežnjenje da bude.
Ne bih se ja tome toliko radovao.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
mirth napisao:speedy, a odakle tebi uopste ideja da trosis svoje vreme zamisljajuci taj uredjeni svet gde je moguce doneti odluku da zene prisilno radjaju decu?

Posto znas, pre ce se desiti da tebe i tvoje istomisljenike utucemo toljagama u glavu, jednog po jednog, nego sto ce doci vreme kad cemo vam dozvoliti da se ponovo pitate o nashim telima, jedan ICH.

Ish bre!
E upravo tako!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
speedygonsales napisao: Оно што бих ја променио је то што жена не би могла сама да одлучује о плоду након месец дана трудноће (а и овоме ваља размислити) и о њеном даљем току би расправљао конзилијум који би доносио закључак о оправданости терминације.
Ako nemas matericu, tvoje misljenje nije validno i nece se uzeti u razmatranje.
Korisnikov avatar
By IriS
mirth napisao:speedy, a odakle tebi uopste ideja da trosis svoje vreme zamisljajuci taj uredjeni svet gde je moguce doneti odluku da zene prisilno radjaju decu?

Ish bre!
:radosnice:

:love:

i da ponovim: žao mi je što su jednom, jednog malog dečaka, ispustili na glavu u porodilištu. :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Ko mi posle svega ovog dirne Statusa imace posla sa mnom!
Korisnikov avatar
By IriS
^ da znaš da sam i ja to pomislila.
on je tako nekako...mio i benigan.

a ovo, ovo je zlo. volela bih da vidim mirthu sa toljagom :love:
Korisnikov avatar
By mirth
Eh draga moja, kakvo je vreme doslo nemoj se ich cuditi ako me stvarno i vidis.. :sigh:
Korisnikov avatar
By IriS
čim te vidim, priskačem u pomoć goloruka :D
Korisnikov avatar
By blenta
btw se secate kako svaki put pocastim medicinare
to je upravo to na sta mislim

moram inace malo i da ga branim
od par stotina medicusa koje upoznah dosad
spidi upada u svega 4,5 koje ne smatram apsolutnim moronima
pred kojima se ne pitam kako im se tela
jednostavno ne ugase usled kognitivne insuficijencije

u toj grupi je iz razloga sto moze da iznese ceo misaoni proces,
sto procita nesto mimo skolske literature
sto nije tipicna bubalica bez mozga i sto ume da artikulise sta misli

moja drugarica marija kaze da postoje ljudi koji su glupi i oni koji nisu glupi
ali jednostavno neke stvari ne kontaju iako imaju kapacitet (ona ih zove tupavi)

savrsen primer za to na koji me spidi podseca na momente - moj otac
zavrsio dva faxa, od toga jedan elektrotehnicki
uzasno uzasno inteligentan
inzinjer protivvazdusne odbrane
zovu ga iz slovenije da dodje da popravi raketni AA lansirni sistem
jer nemaju nikog blize ko bi to uspeo da resi

ali,
ceo zivot vojnik, obrazovan od strane vojske, jugosloven,
zatvoren u staklenu prizmu iz koje gleda a obzirom da je providna
ni ne zna da je zatvoren i manipulisan od rodjenja
vlastitu indoktrinaciju smatra vaspitanjem i tradicijom
te ni ne razume sta je tu lose u tome sto on misli
(naravno isto misli da su svi protiv njega i da je on sirot,
don kihot ili isus u najmanju ruku)

i tako citam i mislim se: yi gods, an intelligent medical student
(jer su mi btw primeri za poredjenje 2 najjaca studenta iz moje grupe, od kojih je jedan veci pravoslavac od patrijarha, uzasno agresivan u tome, zove se alija, iz NP je, otac mu se zove alija i pozeleni na pomen kobasice- stokholmski sindrom najgoreg stepena; dok se drugi ozbiljno bavi razmisljanjem sto nismo zabe-ne zajebavam se!)

ali ne mogu da se otrgnem na momente osecaju
da apsolutno ne shvata sta se oko njega desava (ili nece da shvati)
ili da jednostavno pise iz holandije
Korisnikov avatar
By Mars
IriS napisao:čim te vidim, priskačem u pomoć goloruka :D
Primate i mene? Nemam doduse uterus ali sam jako sarmantan i krvolocan (zavisno od situacije)?

:sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
blenta napisao:
u toj grupi je iz razloga sto moze da iznese ceo misaoni proces,
sto procita nesto mimo skolske literature
sto nije tipicna bubalica bez mozga i sto ume da artikulise sta misli
takvi su, nažalost, najopasniji.
daj mu malo moći, da vidiš kako će svi da najebu.
Korisnikov avatar
By IriS
Mars napisao:
IriS napisao:čim te vidim, priskačem u pomoć goloruka :D
Primate i mene? Nemam doduse uterus ali sam jako sarmantan i krvolocan (zavisno od situacije)?

:sweet:
primamo te. prvenstveno zato što nemaš uterus, a krvoločan si. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
resio sam i ja! ima dzinovsku gangliju umesto mozga!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
tacno da nije glup. ali je, po definiciji blentine drugarice marije, tup.
Korisnikov avatar
By blenta
pa nije glup
a i fino je artikulisan
al ko da ne zivi u srbiji
ili ko da ne vidi, ne cuje sta se oko njega desava
i koje su implikacije toga

Slika

kako se zove ovo sto se konju stavi na glavu da ne gleda sa strane
i da moze da se skoncentrise da radi sta se od njega ocekuje i sta mu se kaze
Korisnikov avatar
By Srklet
ja vjerujem da za takve ima spasa. :andjelak:
uostalom, jednom sam se tako dohvatio 19-godisnjeg studenta elektrotehnike koji je glasao za HDZ; u roku od par mjeseci je postao gej aktivist, veci ljevicar od mene, rekreativni drogeraš i totalna kurva. ok, ovo potonje nije bio moj utjecaj. :D i nije popustio na faksu. :D

@blenta: ular? :hmm:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a jednom si se dohvatio i mene :sweet:

@blenta: jao jao to mi je pricao juce neki pop kod kog sam isao jao jao reko mi je da ja nisam srecan sto sam peder vec da postoji veca sreca koju ja ne vidim i da sam ko da imam to cudo jao jao kad mu nisam pregrizao grkljan al bio dobar trening za zivce.
Korisnikov avatar
By Srklet
Anhedonie napisao:a jednom si se dohvatio i mene :sweet:
i like 'em young & smart. ;)

edit: btw, s mladima je bas lijepo raditi. prvo ih napadnes da im privuces paznju, najbolje je da bas ostro ujedes. onda slijedi period antagonizacije, ali u kojem se mladunčetu pridaje odredjeno vrijeme i paznja, ide se u svadje itd. nakon toga se čeka da mladunče konačno negdje napiše nešto pametno, pa da se to onda ode rajtati ili supotpisati. nakon toga se na nekoj temi u podforumu koji je odvojen od onoga u kojem se sukobljavate zapocne friendly caskanje o, sta ja znam, kukičanju ili filmovima ili kurcupalcu, da se pokaze i jedna normalna prijateljska strana. onda se u aktivistickim topicima promijeni ton rasprave, od 'jesi glup ako ne kuzis' prema 'pa ti to naravno kuzis' i stvar se privodi kraju. naravno, cijelo vrijeme se paralelno opisanom fura propaganda.
i na kraju dobijes a decent human being who is gay and proud of it. :nunchake:
By Ulix
speedygonsales napisao:Не разумем... Не бих ја уводио никакве додатне регулативе за оправдан абортус. Зна се шта је оправдано. Оно што није из хира већ из здравствених разлога, било психичких или физичких.

Оно што бих ја променио је то што жена не би могла сама да одлучује о плоду након месец дана трудноће (а и овоме ваља размислити) и о њеном даљем току би расправљао конзилијум који би доносио закључак о оправданости терминације.

Zajebi nauku, sloboda izbora je važnija.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!