Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Dellfino napisao:
HČSP je samo jedna mala naivna epizodica u mom životu, ispred i iza koje ima puno puno lipih stvari.
nisi li ti bio član HČSP nekih desetak godina, a glavni tajnik dvije? :hmm:
ono, nije baš - mala epizodica. ;)

u svakom slucaju, lijepo je sto si u tridesetima uvidio da je lose biti ustaša i da to valjda vise nisi. tko zna sta ces jos u zivotu shvatiti. :cheer:

jebiga, moja sirova ljudska zloba jednostavno jako ne voli ustaše. a ni prevrtljivce, koji jucer slave zlocince NDH, a danas kao vole srbe. :shrug:
Popeye napisao:
Dellfino napisao:
nisi li ti bio član HČSP nekih desetak godina, a glavni tajnik dvije? :hmm:
ono, nije baš - mala epizodica. ;)
naravno da ne
ja sam u HČSP ušao zato jer jer je on bio oporba HDZ-u, za razliku od HSP-a, koji je bio poltronska Tuđmanova stranka
namjera je bila upravo obrnuto od onoga što je HČSP danas
i da sam ja prihvatio kandidaturu za predsjednika stranke, danas bi bilo obratno
HČSP bi bio prvi na Prideovima, a ne organizirao kontra prosvjede
ali da, iluzija je oplemenjivati nacionalizam, jer on jest totalno promašena ideologija, i zato sam otišao iz te stranke i javno se deklarirao kao gej
pa kad mene uspoređuješ s današnjim HČSP-om, onda totalno fulaš svijetove
i lažeš, namjerno i svijesno
ja sam u HČSP-u bio godinu dana i to baš u vrijeme kad smo bili prijatelji u Iskoraku
Popeye napisao:u svakom slucaju, lijepo je sto si u tridesetima uvidio da je lose biti ustaša i da to valjda vise nisi. tko zna sta ces jos u zivotu shvatiti. :cheer:
stvarno ne znam što ću još sve shvatiti, potrudit ću se da shvatim sve što mogu
no "aktiviste" koji se na jednoj strani bore da skidaju etikete, a s druge ih bez ikakvog problema lijepe, neću shvatit nikada

naravno, zašto tebi uopće govoriti da nikada nisam bio ustaša?
naprotiv, kad su rušili partizanske spomenike i izbacivali Srbe iz vojnih stanova, na prosvjedima nisu bili ni SDP ni HNS, nego nekoliko ljudi iz nevladinih udruga, i puno puta s njima ja - dakle, "ustaša"
Popeye napisao:jebiga, moja sirova ljudska zloba jednostavno jako ne voli ustaše. a ni prevrtljivce, koji jucer slave zlocince NDH, a danas kao vole srbe. :shrug:
ti ne voliš nikoga, pa ni sebe samoga
i ja ti tu, nažalost, ne mogu pomoći
a ovo ostalo ti je čista laž i izmišljotina
gdje i kada sam ja slavio zlocince NDH?
mi nikad nismo bili prijatelji. ne znam otkud ti ta ideja. (to sto smo pet puta u zivotu - spletom okolnosti - pricali i sto smo sveukupno proveli u istim prostorijama ca. sest sati, ne znaci da smo bili prijatelji. :odbij: ) niti sam ja bio u iskoraku.

a cuj, ne zelim ti vise smetati u tvojoj reformi samoga sebe. dakle više nisi ustaša, sad si plemeniti borac za ljubav među narodima. super! :bye:

edit: velis da si u HČSP-u bio godinu dana? :trep:
ali za index si tvrdio drukcije:
U tekstu se Kalinića naziva predsjednikom Hrvatske čiste stranke prava, što Kalinić demantira te kaže kako nikada nije bio predsjednik te stranke u Komiži, nego da je dvije godine bio glavni tajnik te stranke u Zagrebu.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vink ... 63710.aspx
Popeye napisao: dakle više nisi ustaša, sad si plemeniti borac za ljubav među narodima. super! :bye:
zapravo, što sam ja a što si ti, totalno je nebitno, jer sigurno ćemo uvijek biti nešto sasvim različito

ja tebe nikada i nigdje nisam niti spomenuo, niti me uopće zanimaš u bilo kom pogledu

bitno je, ako želiš biti išta normalno, da kad uzimaš druge ljude u usta, da barem pišeš istinu

to ti je jako važno! ovako, čisto s ljudskog stanovišta :bye:

Popeye napisao: U tekstu se Kalinića naziva predsjednikom Hrvatske čiste stranke prava, što Kalinić demantira te kaže kako nikada nije bio predsjednik te stranke u Komiži, nego da je dvije godine bio glavni tajnik te stranke u Zagrebu.
godinu i nekoliko mjeseci
a onda mi je dopizdilo svađat se s glupanima poput tebe, pa sam otišao
da sam ostao, danas bi imao plaću 20 tisuća kuna, službena kola, tjelohranitelje, prodavao maglu i pravio se važan
ali ja nisam ti
meni su draža moja lutanja po bespućima pederske stvarnosti
Dellfino napisao:
a onda mi je dopizdilo svađat se s glupanima poput tebe,

mala digresija- nisi se svadjao s glupanima poput popaja vec s glupanima koji su antipod popaju.

no, dobro, ako je iskreno da si se promijenio u boljem pravcu, dobrodoshao. :)
Vel boy napisao:
Dellfino napisao:

mala digresija- nisi se svadjao s glupanima poput popaja vec s glupanima koji su antipod popaju.
ljude ne čini partijska knjižica, nego djela i karakter
nisu oni antipod, isti je to mentalni sklop - skučeni, zatvoreni
po tome su ti isti, ama baš isti, hrvatski i srpski nacionalisti - ista logiga, samo druga barikada
popaj, naravno, nije nacionalista, ali šta mu to vrijedi kad radi isto što i oni, on ne zna što su to ljudi, jer ih i ne vidi, on vidi samo fikciju u svojoj glavi i svi koji su izvan te fikcije za njega su fašisti, marsovci, četnici, gusari
a neće da se leći
i kako onda čoviku pomoć?
Vel boy napisao:no, dobro, ako je iskreno da si se promijenio u boljem pravcu, dobrodoshao. :)
pa ni to nije točno
nisam se ja baš puno mijenjao, više se mijenjao svijet oko mene, a ja sam danas samo malo manje naivan nego prije
nekad sam bio previše tolerantan, pa sam svakakvim glupanima dozvoljavao da šetaju u mojoj blizini i poput svetog Franje tumačio svima kako je bolje biti dobar nego zao
sad više nemam živaca za to :)
jednostavno me boli kurac za idiote
neka idu u školu pa tamo neka se uče temeljnim ljudskim vrijednostima
Dellfino napisao:ljude ne čini partijska knjižica, nego djela i karakter
nisu oni antipod, isti je to mentalni sklop - skučeni, zatvoreni
ja samo ne znam s koliko godina i s kolikim pukim intelektualnim razvojem mozga ti si simpatizirao hchsp pa si bio mislio da u toj stranci onakvoj kakva je ima/bi bilo/ce biti ikakvih drugih mentalnih sklopova do skuchenih i zatvorenih?
iliti, krace, kako si ikada mogao biti toliko glup da si uopce i bio dao shansu hchsp-u?
zbog te tvoje ondashnje gluposti ne mislim da popaj igra ikakvu ulogu u tom pa da se ovoliko bavish popajem kolikogod da je ovaj neotesanih komunikativnih manira itd....
Dellfino napisao:
pa ni to nije točno
nisam se ja baš puno mijenjao, više se mijenjao svijet oko mene, a ja sam danas samo malo manje naivan nego prije
nekad sam bio previše tolerantan, pa sam svakakvim glupanima dozvoljavao da šetaju u mojoj blizini
sad više nemam živaca za to :)
shta? nije tochno da se mijenjash u boljem pravcu? znachi, i dalje si ustasha? :smeh: samo se svijet mijenja oko tebe a ti bash nishta?
zashto ti je teshko priznati da si bio glup? ko prizna pola mu se prashta :)
Vel boy napisao: ja samo ne znam s koliko godina i s kolikim pukim intelektualnim razvojem mozga ti si simpatizirao hchsp pa si bio mislio da u toj stranci onakvoj kakva je ima/bi bilo/ce biti ikakvih drugih mentalnih sklopova do skuchenih i zatvorenih?
iliti, krace, kako si ikada mogao biti toliko glup da si uopce i bio dao shansu hchsp-u?
nisam ja dao šansu hčspu-u, nego je hčsp dao šansu meni, ako ćemo iskreno
dobio sam politički prostor iz kojega sam mogao nekima ljudima užasno dizati tlak
i to me osobito palilo, više od ičega

inteligentni ljudi, za razliku od neinteligentnih, ne gledaju samo vanjštinu, jer često, a u politici pogotovo, iza blistave vanjštine krije se trula srž, a zna se dogoditi i obratno

a za neke prefomanse, bome, treba imati i maštu ;)

Vel boy napisao:zbog te tvoje ondashnje gluposti ne mislim da popaj igra ikakvu ulogu u tom pa da se ovoliko bavish popajem kolikogod da je ovaj neotesanih komunikativnih manira itd....
ne pada mi na pamet baviti se popajem
on trči za mnom već 5 6 godina, očito ga palim
ali je debeo, ružan i užasno iskvarena osoba, pa ne može dobiti ništa

Vel boy napisao:shta? nije tochno da se mijenjash u boljem pravcu?
da bi mogao krenuti u boljem pravcu, prvo se valjda moraš kretati lošim pravcem
inače kako bi znao koji je pravac dobar a koji loš, i što bi mijenjao?
Vel boy napisao: znachi, i dalje si ustasha? :smeh:
ako nisam bio prije, ne mogu bit i dalje
mogu eventualno to postati
ali samo teoretski, jer taj pokret je hvala bogu iščezao u prvoj polovici prošlog stoljeća
Vel boy napisao:samo se svijet mijenja oko tebe a ti bash nishta?
nisam rekao ništa
rekao sam da se svijet više mijenjao od mene
hčsp se, recimo, radikano promijenio, na gore, oni su danas stvarno opskurna fašistička stračnica
za razliku od Miloševićevog SPS, koji se promijenio na bolje, koji su se nazivali socijalistima a bili naci-fašisti, pa eto, danas se ljudi trude promijeniti, valjda
vidiš, sve se mijenja samo popaj ne
Vel boy napisao:zashto ti je teshko priznati da si bio glup? ko prizna pola mu se prashta :)
a zašto da lažem, kad je istina najljepša?
da sam glup, ne bi me voljeli ni "ustaše" ni pederi
a vidiš, sasvim obratno je, ljudi koji me poznaju jako me vole
kod popaja je obratno

da bi nekom nešto oprostio, taj valjda mora nešto i zgriješit
ja se hvala bogu o nikoga nisam ogriješio, a tebe čak i ne poznajem
što bi ti meni praštao?
Vel boy napisao:ako je iskreno da si se promijenio u boljem pravcu, dobrodoshao. :)
zaboravih jedan jako važan detaljčić
nisam ja došao popaju, nego popaj meni, a bilo bi bolje da uopće nije došao, jer gdje je on došao sve je malo potrajalo
naime, za razliku od njega ja jesam bio u Iskoraku, jedan od članova Upravnog odbora, viditelj Tima za kulturu, dramske sekcije i izvršni urednik gay.hr-a
sve to prije nego se popaj uopće pojavio
i jako sam ponosan na tu skromnu povijesnu činjenicu
ipak je to udruga koja je promijenila modernu povijest Hrvatske glede&unatoč odnosa pedera i fašista
gledaj, gospodine
ako je poenta da tvoja bude zadnja, neka bude.
ja i najveca vecina srpskih gejeva kao i mnogih gej ljudi Evrope i slobodnog svijeta in general smo ovih dana izrazito uvrijedjeni i ogorcheni ponashanjem vecinskog drushtva u Srbiji kao i srpskih i beogradskih vlasti.
zato, molim te, poshtedi me/nas/ih tvojih dilema, tvoje biografije, historijata tvojih zivotnih odluka, poteza, promishljanja i razmishljanja. evo nemamo drugog posla nego o tebi, popaju, hchsp-u, ustashama, partizanima, chetnicima.... da mislimo.
spare us, man, spare us. or, at least, spare me.
* sorry shto sam se bio umijeshao u whatever izmedju tebe i popaja.
Vel boy napisao: * sorry shto sam se bio umijeshao u whatever izmedju tebe i popaja.
kad si zamiješao, što sam mogao nego odmiješat :)
i nisi samo ti tužan zbog pedera u Srbiji, Europi i rasejanju
valjada smijemo tugovat zajedno?
omg, koji treš :lol: tipični debillfino :lol:
Dellfino napisao: hčsp se, recimo, radikano promijenio, na gore, oni su danas stvarno opskurna fašistička stračnica
HČSP je uvijek bio opskurna fašistička stranka. zapravo, savršeno odgovarajuća za tebe. ;)
Dellfino napisao:
a vidiš, sasvim obratno je, ljudi koji me poznaju jako me vole
kao sto vole kucne ljubimce, retardiranu djecu ili na neki treci nacin? :hmm:
17. 03. 2005

GENERAL NA TRGU BANA JELAČIĆA,
PRAVAŠI U POLICIJSKU POSTAJU

U Zagrebu, 17. ožujka o.g., koalicija hrvatskih državotvornih stranaka "HRVATSKA ZAJEDNO", koju čine Hrvatska čista stranka prava, Hrvatska kršćanska demokratska stranka, Hrvatski pravaši i Hrvatska proljeća, zakazala je tiskovni skup na Trgu bana Josipa Jelačića, na kojoj je započela svoju kampanju protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju i gdje je iskazala podršku hrvatskomu junaku generalu Anti Gotovini.

Međutim, još prije samog početka održavanja tiskovnog skupa od strane pripadnika Kriminalističke policije, u policijsku postaju privedeni su čelnici Hrvatske čiste stranke prava g. Josip Miljak (predsjednik Gradskog odbora HČSP Zagreb), Vinko Kalinić (glavni tajnik HČSP-a i glavni urednik hrvatskog pravaškog glasila "Hrvatska Smotra") i Milan Ribičić (tajnik gradske podružnice HČSP Zagreb) te čelnici Hrvatskih pravaša g. Dražen Keleminec (predsjednik stranke) i Josip Grmača (član Predsjedništva HP-a), a razlog je bio nekoliko zalijepljenih plakata s likom generala Gotovine na spomenik bana Jelačića.

Pravaši su u Policijskoj postaji na Zrinjevcu zadržani nekoliko sati a protiv njih su podnesene prekršajne prijave za remećenje komunalnog reda, zbog čega će biti i novčano kažnjeni.
- Svjesno smo i namjerno zalijepili plakate generala Ante Gotovine na Trgu bana Jelačića. Željeli smo uputiti poruku predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu da Hrvatska nije pazar i da nema mandat trgovat s našim svetinjama kao što je general Ante Gotovina! - izjavio je Josip Miljak - predsjednik HČSP-a za Grad Zagreb.

- Nema toga zakona koji će nam zabraniti iskazati puno poštovanje našem generalu Anti Gotovini, koji je simbol hrvatske narodne i državne slobode. Ova vlast se jako voli pozivati na demokraciju i na demokratsku volju naroda, međutim ona nema legitimitet. Sve ankete pokazuju da se ogromna većina hrvatskih građana protivi hajci na generala Gotovinu, a također slično razmišlja i o ulasku Hrvatske u Europsku uniju. Ako ogromna većina naroda ne želi Gotovinu predati u ruke haaške strvinarke obučene u farizejsku "pravo-sudnu" togu Carle del Ponte, ako velika većina tog istog naroda ne želi sudbinu Hrvatske predati u ruke europskoj imperijalističkoj birokraciji, pitamo Mesića, Sanadera, Šeksa, Račana i svu svitu eu-foričara na vlasti, s kojim pravom i u ime koga trguju našom zemljom i njenim najhrabrijim ljudima? - kaže Vinko Kalinić, glavni tajnik HČSP-a, te dodao: Drugovi, vi ste brutalno lagali i prevarili ste ovaj narod! Izvolite, podnesite ostavke!

- Ma molim vas, kakva je to demokratska država u kojoj je zabranjeno zalijepiti pet plakata njenog generala osloboditelja?! - pita se Dražen Keleminec. - Ova vlast provodi najgoru tiraniju protiv svijesti i savjesti ovoga naroda! Nikada nećemo odustati govoriti istinu o Domovinskome ratu, nikada nećemo pristati na laži Carle del Ponte. A Vi, licemjeri na vlasti, koji narodu obećajete jedno a već ujutro radite skroz suprotno, sramite se! Ovo je Hrvatska država, i u njoj će general Gotovina biti jednako čašćen i slavljen kao i ban Jelačić, a Vi ćete biti stavljeni na stup srama. - naglasio je, vidno uzrujan, Keleminec.

- Nemaju oni toliko policajaca, koliko mi imamo plakata! - kratko su komentirali svoje privođenje Milan Ribičić i Josip Grmača.

Info HS

ne samo da si kmečao kad se micao spomenik ustaškom koljaču francentiću, nego si i obožavatelj osuđenog ratnog zločinca gotovine. :bljak:
Popeye napisao:
ne samo da si kmečao kad se micao spomenik ustaškom koljaču francentiću, nego si i obožavatelj osuđenog ratnog zločinca gotovine. :bljak:
1.) U citiranom članku nema ni slova o Francetiću, o njemu ima u drugom članku

"Za Juru Francetića i Milu Budaka znam da su pripadali Ustaškom pokretu i da je taj pokret počinio brojne zločine protiv mog i drugih naroda, što kod svakog humanog čovjeka izaziva osjećaj gađenja i osude." (Index)

dakle, lažeš!

2. Šteta za Hrvatsku što Sanadera i veći dio vrha HDZ-a nisu uhapsili prije Gotovine. Naime, bio sam u pravu, Hrvatska je bila kao na pazaru. Nažalost, još je uvijek.

3. Vjerujem u one pola rečenice Zorana Milanovića o Gotovini da "plaća tuđe grijehe". Poslije presude generalu Gotovini, još mi je više žao što nitko od stvarnih izvršitelja zločina u Oluji, ali i prije nje, neće odgovarati, već će i dalje ostati na vrhu ili pod zaštitom hrvatske političke scene. Stvarni izvršitelji ubojstava, pljački, paleža, progona... i danas su na slobodi. Presuda jednom generalu, prekrila je sve ostalo. Bojim se zauvijek :(

Nemamo istinu, nego njen privid. Šeks nikada neće u Haag, a trebao bi i umjesto Gotovine, i za još mnoge druge stvari.

4. EU ima svoje svijetle i svoje tamne strane. S jedne strane, da nema pritisaka od te EU, stanje ljudskih prava, sloboda, civilizacijskih vrednota... u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama ex-yu, bilo bi katastrofalno gore. Gotovo sve što se na tom polju napravilo u zadnjih 20 godina, bilo je pod pritiskom EU. Tu EU ima moje velike simpatije. No, ima i druga strana, gdje velike ekonomije jebu ove naše male, i tu se ima na što kmečat. Kad to staviš na vagu, ja bi ipak birao EU. Neki ne bi. Legitiman je i jedan i drugi politički stav, a u sukobu tih stavova trebala bi se rađati javna rasprava, koje u Hrvatskoj nema, a potrebna joj je, jer nam Vlada potpisuje sve i svašta, i sve to pakira pod "moramo u EU".

5. Neozbiljno je koaliciju gore navedenih stranaka shvaćati ozbiljno. To su, bogu hvala, totalne marginalije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!