Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja se naravno ne slažem ni sa čim što je smaug rekla, a slažem se sa svim što je Hans rekao.
By Hans
Tungi napisao:Slazem sa svim ovim sto je smaug rekla.
To je od krucijalne važnosti da znam. Hvala ti. :)
By Hans
smaug napisao: E, da zaboravila sam da ti kazem, kad se budes autovao javi se da popricamo. Nema veze da l' cemo da se saglasimo ili ne. Do tad zaista ne mogu da te shvatim ozbiljno.
E, a postoje i dobre kreme za depilaciju i voskovi, probaj tako. :lol:

Gađenje na stranu, vidi se da si radila na pravopisu ali 'do tad' je problematično.
Ili 'dotad' ili 'do tada' ili 'dotada'. :sesir:

Da sam želeo ozbiljne razgovore sa takvima kao što si ti, postao bih Tungi i aminovao sve što kažeš pa bih imao malo tvoje naklonosti. Ali nope. Nije mi potrebna ta čast u životu.
Ja jesam autovan onima kojima sam smatrao da treba da budem i onima kojima je trebalo. Da se autujem roditeljima kako bih im prepričavao svoj seksualni život i odsustvo normalnog partnera, pa bi im moja seksualnost delovala u srpskim okvirima još trivijalnije nego što je predstavljena, stvarno nisam želeo.

Uključi tu tintaru jer čim trošim vreme na tebe smatram da bi mogla nešto od svega ovoga i da razumeš..ako se potrudiš, jasno.
By Glasnik
Hans napisao:Da se autujem roditeljima kako bih im prepričavao svoj seksualni život...well, ko normalan želi o tome da sluša? :roll:
Ok, ti moraš da nađeš način da povučeš kočnicu u nekim izjavama jer su i više nego neumesne. :shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao: Ili 'dotad' ili 'do tada' ili 'dotada'. :sesir:
ili nobody gives a fuck :party:
By Hans
Popeye napisao:
Opet ti o estetici.
By Hans
Glasnik napisao:
Hans napisao:Da se autujem roditeljima kako bih im prepričavao svoj seksualni život...well, ko normalan želi o tome da sluša? :roll:
Ok, ti moraš da nađeš način da povučeš kočnicu u nekim izjavama jer su i više nego neumesne. :shrug:
One su proistekle iz priča koje čujem kako drugi doživljavaju svoja outovanja roditeljima i nisu puka imaginacija.
Generalizacija možda, neistina svakako ne.
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao: Ja jesam autovan onima kojima sam smatrao da treba da budem i onima kojima je trebalo.
šta ovo znači? :lol:
dakle, hansi je aut za dvije skupine ljudi:
1. oni kojima je smatrao da treba bitu aut
2. oni kojima je trebalo... šta? :giggle: kojima je trebalo da im hans bude aut? nije da je on njima želio biti aut, kao onima za koje je smatrao da treba biti aut, nego je njima trebalo da im hans bude aut, pa im je aut? :retard:
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao:
Popeye napisao:
Opet ti o estetici.
ne mogu se zaustaviti, znas mi pederi smo estete! :lol:
By Glasnik
@Hans:
Svođenje govorenja istine roditeljima o svom identitetu na puko prepričavanje toga šta si radio u krevetu je u najmanju ruku žalosno. Ja nisam Popeye i nemam nameru da 'peckam' konstantno, ali, dečko, ovakve izjave ti uopšte nisu na mestu... :shrug:
By Hans
Glasnik napisao:@Hans:
Svođenje govorenja istine roditeljima o svom identitetu na puko prepričavanje toga šta si radio u krevetu je u najmanju ruku žalosno. Ja nisam Popeye i nemam nameru da 'peckam' konstantno, ali, dečko, ovakve izjave ti uopšte nisu na mestu... :shrug:
U redu.
Ponavljam , to nije moje lično doživljavanje outovanja roditeljima i meni je to strašno as well, samo sam naveo suštinu nečijih outovanja. Razume?

A sad mi daj MSN id u inboxu. :lol:
Šalim se. Ljudi, moram off. A ti Popeye Baumgartena u ruke ili trk po ELLE. :giggle:
Korisnikov avatar
By Misfit
Hans napisao:Da se autujem roditeljima kako bih im prepričavao svoj seksualni život i odsustvo normalnog partnera, pa bi im moja seksualnost delovala u srpskim okvirima još trivijalnije nego što je predstavljena, stvarno nisam želeo.
Hans napisao: Ponavljam , to nije moje lično doživljavanje outovanja roditeljima i meni je to strašno as well, samo sam naveo suštinu nečijih outovanja. Razume?
I zbog "suštine tuđih autovanja" ti ne želiš da se autuješ svojim roditeljima, jer bi ono imalo suštinu tuđih autovanja, iako ti je takva tuđa suština strašna i van tvog ličnog doživljaja autovanja?

Koji clusterfuck. Hans, da te nema, trebalo bi te izmisliti!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Popeye napisao:
Hans napisao: Ja jesam autovan onima kojima sam smatrao da treba da budem i onima kojima je trebalo.
šta ovo znači? :lol:
dakle, hansi je aut za dvije skupine ljudi:
1. oni kojima je smatrao da treba bitu aut
2. oni kojima je trebalo... šta? :giggle: kojima je trebalo da im hans bude aut? nije da je on njima želio biti aut, kao onima za koje je smatrao da treba biti aut, nego je njima trebalo da im hans bude aut, pa im je aut? :retard:
Jao popaje nisi u pravu. Nisu to dve skupine ljudivec jedna sa obe karakteristike! Vidis da lepo pise 'i' a ne 'ili'. Msm stvaaarno kakav si ti esteta kad ne pazis na takve detalje :isus:
I ovo pod 2 je skroz na mestu samo sto ti ne razumes. To je kosmicka karma!

By anhe
Galateja napisao:Najlakše je nekoga optužiti i uprostiti. Malo je teže razumeti. I pokušati sagledati činjenicu da i iza iza ima iza. Ko zna koja je muka ili okolnost nekoga naterala da bude baš takav kakav je. Pokušavam za svakoga naći opravdanje bez obzira što je taj neko ideološki veoma udaljen od mene ako ne čini zlo i ako ne podržava direktno zlo.

EDIT: Setila sam se filma Šindlerova lista.

aj leba ti obrazlozi mi/nam/im
moguca opravdanja i racionalizaciju za
generalnog sekretara SRS, tj novog aleksandra vucica
koja je na funkciju dosla predlogom i snaznim zalaganjem voje seselja
sto bi reklo da je po njegovim arsinima silno podobna
i glavnog i odgovornog urednika radikalskih novina "velika srbija"
i to kako se ona eto sirota tu zatekla samo

aj cikam te

kad razmislis seti se ponovo sindlerove liste
bon apetit
Korisnikov avatar
By blenta
Galateja napisao:Najlakše je nekoga optužiti i uprostiti. Malo je teže razumeti. I pokušati sagledati činjenicu da i iza iza ima iza. Ko zna koja je muka ili okolnost nekoga naterala da bude baš takav kakav je. Pokušavam za svakoga naći opravdanje bez obzira što je taj neko ideološki veoma udaljen od mene ako ne čini zlo i ako ne podržava direktno zlo.

aj leba ti obrazlozi mi/nam/im
moguca opravdanja i racionalizaciju za
generalnog sekretara SRS, tj novog aleksandra vucica
koja je na funkciju dosla predlogom i snaznim zalaganjem voje seselja
sto bi reklo da je po njegovim arsinima silno podobna
i glavnog i odgovornog urednika radikalskih novina "velika srbija"
i to kako se ona eto sirota tu zatekla samo

aj cikam te

kad razmislis seti se ponovo sindlerove liste
bon apetit

A zašto bismo pokušavali da razumemo nekog ko je fašista? Boli me uvo za to kako je postala fašista, bitno je da to jeste i da je kao takvu treba progoniti do iznemoglosti, jer se sa fašistima ne pregovara.
:sudija:

PS
A prema pederima fašistima bi trebalo biti još suroviji i još grublji. To je tek, što bi kazala Lepa krepa, pjukativno. :katemoss:
Korisnikov avatar
By blenta
edit: disclaimer:nemoj ovo da dozivis kao licni napad,
jer ovo primetih kod vise ljudi pa pricam uopsteno
.....................................................

dobro reci nam onda zasto POKUSAVAS da razumes.
oni bi da tebe ili nema ili da cutis i radjas
a jedna od vas im je glasnogovornik

nema sta tu da se razume, jednostavno
mentalni ispad koji uze maha
zarad izostanka primene farmakoloskog resenja
ne znam kako drugacije da racionalizujem prodaju sopstvenog identiteta za pare

lezbu ili geja u menadzmentu tak'ih organizacija zapravo zamisljam
kao vremenom sve praznije ljuske koje zrtvuju mali deo svog bica svaki put
kad neko iz njihove stranke nesto "pametno" izjavi ili uradi
nesto kao parama punjenim pinjate, ne?

a ono sto me zanima jer ne znam dal si jednostavno lenja da viknes
ili si takodje umobolno utonula u neku satro pretoleranciju
di je tebi crta?
sta ti je granica?
sta treba taj neko da uradi da bi rekao/la:
"e sad je dosta, zavrsio si pricu, to sto kazes nema tezinu niti opravdanje"

ritualno klanje nesrpskog deteta po otvaranju sednice otadzbinske uprave?

*procitaj ponovo predjasnji moj post koje navodi funkcije
Korisnikov avatar
By Galateja
Rekoh da nemam racionalno objašnjenje zašto pokušavam da razumem. Jednostavno, verujem da u većini ljudi postoji nešto dobro. To što je Elena u srs ne znači nužno da čini i podržava zlo, možda samo veruje u jednu 'istinu'. Ti i ja verujemo u drugačiju istinu. Seti se samo koliko je Nemaca podržavalo Hitlera a da nisu znali ili verovali šta on čini sa Jevrejima. I stvarno više nemam šta da kažem na ovu temu.
By Ulix
Galateja napisao: To što je Elena u srs ne znači nužno da čini i podržava zlo, možda samo veruje u jednu 'istinu'.
Njena istina je fašistička i to nije kompatibilno sa mojom idejom dobre osobe.
Korisnikov avatar
By Srklet
Galateja napisao:Seti se samo koliko je Nemaca podržavalo Hitlera a da nisu znali ili verovali šta on čini sa Jevrejima.
http://www.spiegel.de/international/ger ... -2,00.html

What my grandfather did is something completely different. His crimes were organized; they were systematic, cold-hearted and precise. They were planned at a desk. There were memos and meetings. He made his decision again and again. At the time, he said that his "removal" of the Jews from Vienna was his contribution to European culture.

After those kinds of sentences, any further questions, any attempts at a psychological explanation, are superfluous. Sometimes a person's guilt is so massive that nothing else plays a role. Of course, the state itself was criminal. But that doesn't exonerate men like him, because they are the very ones who brought this state into being. My grandfather did not break through the thin veneer of civilization; his decisions were not the result of misfortune, chance or carelessness.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislim da jedan/na LGBT moze biti prihvacen/a u desnicarskim krugovima u izvesnoj (polu) ormarskoj varijanti, ali samo kao pojedinac, mozda egoticni primer, nuzno zlo u nedostatku strucnog kadra ... nesto kao zena medju okorelim patrijahalistima...
Sumnjam da bi takvi nesto mnogo napredovali u toj stranci, sem da budu njihovi potrchci i sluge u vecitom pokusaju da se dokazu, jer ce svaki hetero debil biti automatski u prednosti zato sto je hetero.
Korisnikov avatar
By Srklet
isto kao što se razne neoustaše u hrvatskoj vole pozivati na svojeg "privatnog srbima", tako i homofobi uvijek vole moći da kažu "imam ja i gej prijatelje", a tu im funkciju većinom obavljaju autohomofobi i ormaruše, sretni činjenicom da nisu odbačeni zbog svoje seksualnosti sve dok je drze u svoja četiri zida.

svima onima koji ovdje apologiraju SRS, i funkcionere i pristalice te stranke, bih pozelio da SRS dodje na vlast u srbiji, pa da vidimo sto bi bilo. :party:
Korisnikov avatar
By Blady
Ulix napisao:
Galateja napisao: To što je Elena u srs ne znači nužno da čini i podržava zlo, možda samo veruje u jednu 'istinu'.
Njena istina je fašistička i to nije kompatibilno sa mojom idejom dobre osobe.
Ne samo tvojom. :up:
Korisnikov avatar
By bas bleu
da se razumemo, i devojcice razmisljaju kurcem. they just sugar-coat it.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne bih volela da se nadjem u kozi Elene ili nekoga ko pokazuje razumevanja za nju i njene ideje. I to ne samo zato sto bi me prozivale skoro pa fasisoidne lezbejke.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mislim da je ova tema otišla predaleko. :shrug:

Zalažem se za formiranje građanske klase i integraciju Srbije u EU. Veliki sam poštovalac Zorana Đinđića. To je što se tiče mog političkog pogleda, ukratko. Volela bih da na sledećim izborima bude takva 'numerologija' da DS i LDP mogu da sastave vladu.

Drugo, kao što sam navela, u Srbiji ne postoji stabilnost političkog identiteta ni u samih političara. Zoran Ostojić, funkcioner LDP, nekada je bio u SPO, nekadašnja velika stranka koja je koketirala sa nacionalizmom. Vlajko Senić je iz SPO prešao u G17. Nada Kolundžija takođe nije od vajkada bila u DS-u. Šešelj je nekada bio komunista, a Nikola Samardžić se od podržavaoca četničkog pokreta transformisao u ljutog liberala i postao drug član LDP-a. Posle se razočarao u taj isti LDP. Postoji toliko primera na srpskoj političkoj sceni koji ilustruju ideološku fluidnost. I najposle, nije li većina nas 2000. skandirala 'Spasi Srbiju iz ludnice Koštunice!' a sad ne možemo da ga smislimo?! Ako bi Elena sutra prešla u LDP da li bi je manje mrzeli?

Treće, opšte je poznato da su ljuti politički protivnici Zoran Krasić (SRS) i Zoran Ostojić (LDP) van skupštinske sale prijatelji i da ispijaju zajedno kafe u pauzama. Obojica su o tome pričali u nekoj emisiji. I ne samo njih dvojica. I sam Čanak je javno komplimentirao Vučiću na inteligenciji i pričao je da ima prijatelje u redovima desničara. Tako da dok su naši političari kao Aždaja i Ser Žile koji u pećini ispijaju kafe a za narod simuliraju ljuti bes, mi se gložemo 'za prave' što bi rekli u Bosni. A kad mogu oni zašto mi ne bi prihvatili Elenu koja, uzgred, pokušava da se integriše u forumsku zajednicu i nikog nikad nije vređala.

Četvrto, smatram da Srbiji fali političara i da se broj istih može na prste nabrojati. Većina koja sebe naziva političarima samo figuriraju u datom momentu. Sve nam je u zemlji u haosu, politika ponajviše.

Peto, verujem da Elena kao desničar može da doprinese LGBT pravima na jedan drugačiji način. Samo da se malo bolje uljuljka u svoju poziciju. 2008. kada nijedna stranka sem LDP-a nije smela javno da podrži gej prava ta ista Elena je istupila. http://www.gayecho.com/Vesti.aspx?id=76 ... 054&page=1 A ako je imala hrabrosti da kao član SRS takvo što kaže te 2008. verujem da će se tek okuražiti npr. 2012. 2008. je mogao da je pobije Nemanja Šarović. Sada je ona na višoj funkciji od njega. ;)

Šesto, treba da pokušamo da razumemo jedni druge. Samo kroz međusobno uvažavanje, razumevanje i poštovanje možemo da se gradimo kao društvo. Tražimo svakodnevno poštovanje različitosti. Ok, pođimo od sebe. Pružimo mi prvi ruku, možda bude korisno. Ni sam đavo nije crn koliko izgleda.

Sedmo, uverili smo se da kad se formira vlada nema gadljivih. Ako su DS i SPS mogli da uđu u koaliciju onda je sve moguće. Ko garantuje da sutra nekim čudom DS i SRS neće biti u koaliciji?! Možda tad Elena bude na nekoj funkciji gde će konkretno moći da pomogne LGBT populaciji. Tako da nemojmo biti isključivi. Zločinci za ratove će da odgovaraju, a njihovi 'sledbenici' će se boriti za svoje parče političkog prostora gde će razviti jednu novu politiku. Teško da se ovaj Dačić može povezati sa nekadašnjim Dačićem, sledbenikom Miloševićeve politike. Uostalom, kada je podržao prošlogodišnju paradu mnogi homoseksualci su tu podršku dočekali sa ovacijama a SPS je dobio novog člana, Borisa Milićevića.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!