Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Popeye napisao:ma imate samo isti mentalitet mečke koja igra na heteroseksualnom lancu, that's all. :shrug:
:puzzle:

Ali kad ovoliko napadaš heteroseksualce čovek pomisli da je i njima potrebna parada. Ali stvarno.

Paranoja, rekoh već.
Hans napisao:
Popeye napisao:I fart in your general direction.
Ovo tek sad vidim i super mi je.
i meni je bilo kad sam gledao film. ;)
Istina, moraju nekako da se rasteraju ustaše sa Pridea, zar ne, Popeye?
ekšli, u hrvatskoj to radi policija. :D

Slika
Vel boy napisao:ako ti ne umesh da vidish razliku u mom gestu sranja na bezumesno potenciranje neke "ortografije" u kontekstu lezernog forumsko-komentatorskog pisanja, na jednoj strani te sranja na ljudsko dostojanstvo jedne zivuce ljudske osobe, na drugoj strani...., onda mi tj. ti i ja nemamo shta dalje da prichamo. :bye:
Ma jeste, ležeran si kao Kristina u '' Maratoncima '', kad se u kultnoj sceni proderala : '' Serem vam se u ton film ! ''
Sad ne samo da si netolerantan, nego si još i beskrupulozan u svojoj nameri da svoju očiglednu netolerantnost predstaviš kao '' ležerno forumsko - komentatorsko pisanje '' i da se zaodeneš u veo navodne benevolentnosti.
Ma, idi begaj.
:odbij:
Hans napisao:
Popeye napisao:ma imate samo isti mentalitet mečke koja igra na heteroseksualnom lancu, that's all. :shrug:
:puzzle:

Ali kad ovoliko napadaš heteroseksualce čovek pomisli da je i njima potrebna parada. Ali stvarno.
svaki dan je heteroseksualna parada. :roll:

inace, ja ne napadam heteroseksualnost ili heteroseksualce, nego heteroseksizam i heteronormativnost. look it up. ;)
:D

Interesantno.

Ali ne previše.

Jasno ti je da je meni ispod časti da se npr. pojavim na mestu oko kojeg se policija predomišlja da li da obezbeđuje. :lol: Havarija. Za to ja ipak nisam kriv. Ili sam možda i za to? :)

O tome JOŠ nisam izneo mišljenje. Dosad smo polemisali o (ne)potrebnom izlaženju na Pride u zavisnosti od želja pojedinaca. Tek tada ne bih izašao na TU paradu kojoj se i sama policija podsmeva. Neozbiljno. A za to su krivi oni koji nas predstavljaju. Ići kod najvećeg homofoba na televiziji u goste i još se smeškati kao šiparica je najveći poraz srpskog gay aktivizma, culpa vitae.

Sigurno je jedno. Tadić neće još dugo a ko će posle potopa da dođe, ne znam i ne želim sebi da razmišljam o tome. Ovakva neposlušnost policije vodi samo ka sunovratu vlade koja očigledno nema uticaja ni na koga.
Korisnikov avatar
By bas bleu
o jebote, ni manje ni vise nego ispod casti :drama:
Popeye napisao:good point. :lol:

doduše, nije mi bilo ispod časti otići na split pride. :smug:
Ti si zaboravio šta je čast onog trena kad si materijalizovao svoju seksualnost.
Da si boljeg izgleda, u LA se zaradi dobar novac, barem znaš zašto si radio to sve. Ovako, presipaš iz šupljeg u prazno... :sigh:

Sa druge strane, očita je tvoja opsesija heteroseksualcima i heteroseksualnim kalupom a sebe vidiš kao proroka koji će nas ostale da spreči da na takav šablon pristanemo. Pritom mene baš briga kako i šta funkcioniše u hetero svetu. Znam samo da ni mene ne bi bilo da nije bilo njega. A onda dolazimo do kompleksa veličine koji si ti sebi nabio jer si umislio da si se time što si gay izdigao iznad str8 ljudi i mišljenja si da je 'ormar' nametnuto stanje po rođenju.

Žao mi je, Popeye, ali svet van tvog se zasniva na produžetku ljudske vrste i jasno je da je u tom smeru heteroseksualnost na ceni. I biće dok je sveta. Jer nijedan roditelj kada mu se rodi dete nema želju da ono bude gay. Roditelj je , makar je to u normalnim društvima tako, dužan da svoje dete pusti da se ispolji kao individua, makar ono kasnije bilo hetero-, bi- ili homoseksualna osoba.

Previše si ti u nekom međuprostoru. Da je makar maštovito, pa i da te čovek pohvali. Ovako, krivca za to što ti je život ostao isti ili gori kad si se outovao tražiš u straight osobama ili lgbt ljudima koji se nisu outovali. Zašto moraju da se outuju? Hoćeš možda ti da ih izdržavaš kad ih roditelji-moroni šutnu? Takvih slučajeva je nažalost bilo i dešavaju se sve češće. A ne verujem da si ti kapacitet i govornik te vrste da to sprečiš tvojim paradiranjem. Ti si samo šetač.
Vel boy napisao: jedino ne kontam zashto napadati Popaja u tom kontekstu....
Život je prekratak da bih ja to tebi mogao da objasnim a da ti skontaš.
Jer ako svojim očima ne vidiš neke stvari, onda će ti jednog dana biti užasno bolno kad se tvoja fikcija rasprsne po etru. No, biće kasno tada.
Hans napisao:
Sa druge strane, očita je tvoja opsesija heteroseksualcima i heteroseksualnim kalupom a sebe vidiš kao proroka koji će nas ostale da spreči da na takav šablon pristanemo. Pritom mene baš briga kako i šta funkcioniše u hetero svetu. Znam samo da ni mene ne bi bilo da nije bilo njega. A onda dolazimo do kompleksa veličine koji si ti sebi nabio jer si umislio da si se time što si gay izdigao iznad str8 ljudi i mišljenja si da je 'ormar' nametnuto stanje po rođenju.
prvo, ovi pokušaji tabloidnog psihologiziranja su zabavni. keep it up :party:
drugo, volio bih da mogu reći kako su stvari koje pišem u vezi pederluka nešto jako originalno i ekskluzivno moje, ali nije tako. riječ je o desetljećima feminističke, rodne, queer teorije i politike identiteta, što ja ovdje prezentiram na forumskoj komunikaciji prilagođen način.
treće, ormar jest svakome nametnut rođenje, jer se heteroseksualnost svake bebe doslovno podrazumijeva. to se zove heteronormativnost. meni se ne da objasnjavati sto je to, na tebi je da naucis i prestanes se blamirati.
Žao mi je, Popeye, ali svet van tvog se zasniva na produžetku ljudske vrste i jasno je da je u tom smeru heteroseksualnost na ceni. I biće dok je sveta. Jer nijedan roditelj kada mu se rodi dete nema želju da ono bude gay. Roditelj je , makar je to u normalnim društvima tako, dužan da svoje dete pusti da se ispolji kao individua, makar ono kasnije bilo hetero-, bi- ili homoseksualna osoba.
ovo iznad je školski primjer heteroseksizma. tužno je kada se gej osobe same smatraju i proglašavaju manje vrijednima od heteroseksualnih, što ti de facto činiš.
zanimljivo je pratiti koliko si ti nesvjestan vlastite internalizirane homofobije. skoro onoliko koliko si neobrazovan u vezi (homo)seksualnosti. :roll:
Zašto moraju da se outuju?
nitko ništa ne mora. već sam ti prethodno naveo brojne razloge u korist coming outa u odnosu na ormar, od zdravstvenih, preko etičkih pa do političkih. ne da mi se sad opet pisati isto.
Hoćeš možda ti da ih izdržavaš kad ih roditelji-moroni šutnu? Takvih slučajeva je nažalost bilo i dešavaju se sve češće.
naravno da se ljudi ne trebaju autati ukoliko im to opasno ugrožava egzistenciju. nitko ne kaže da se treba autati svugdje, svagda i pod svaku cijenu.

počinješ se ponavljati, vrtiš stalno iste pizdarije, jer uopće nisi sposoban šire razmotriti tematiku.
sve to samo ukazuje na tvoj nedostatak opće kulture, obrazovanja i informiranosti, iako se svojski trudiš nabacivanjem raznih imena (hoelderlin, mahler itd.) prikazati kao mladi intelektualac.
al hajde, svašta se može naštrebati, ali mašte ili imaš ili nemaš. :fen:
Hans napisao:
Vel boy napisao: jedino ne kontam zashto napadati Popaja u tom kontekstu....
Život je prekratak da bih ja to tebi mogao da objasnim a da ti skontaš.
Jer ako svojim očima ne vidiš neke stvari, onda će ti jednog dana biti užasno bolno kad se tvoja fikcija rasprsne po etru. No, biće kasno tada.
dva su razloga :D
prvi je manje vazan, a odnosi se na moj konfrontativni stil komunikacije koji naravno zna biti iritantan, narocito za one koji u toj konfrontaciji (iz)gube. kao hans. ;) not everyone has to be everyone's cup of tea. :elvis:
drugi je mnogo vazniji, a primjer je panike koju autanost drugih izaziva kod autohomofoba i ormaruša. pa se onda ljude koji su aut redovito proglašava za egzibicioniste, za senzaciju, za ovo i ono, dok su nasuprot njima krotki i pristojni homoseksualci koji samo žele mir svoja četiri zida, njima ne piše na čelu, oni nikome svoju seksualnost ne nabijaju na nos yadda yadda. repertoar je uvijek isti i uvijek jednako patetičan i neuvjerljiv. ali, tragedija je u tome što si autohomofob uopće ne može pojmiti život u kojem je aut a da to nije senzacija, ne može pojmiti da bude prihvaćen od bližnjih i okoline, na radnom mjestu itd. još gore, ne može pojmiti sebe u borbi za sebe, nego uvijek kao nekoga tko podvijenog repa hoda među više vrijednim heteroseksualcima. i najgore, ne može pojmiti kolika se "običnost" s vremenom stvori oko homoseksualnosti osobe koja je u vezi toga aut.
Korisnikov avatar
By spliff
Popeye napisao: drugi je mnogo vazniji, a primjer je panike koju autanost drugih izaziva kod autohomofoba i ormaruša. pa se onda ljude koji su aut redovito proglašava za egzibicioniste, za senzaciju, za ovo i ono, dok su nasuprot njima krotki i pristojni homoseksualci koji samo žele mir svoja četiri zida, njima ne piše na čelu, oni nikome svoju seksualnost ne nabijaju na nos yadda yadda. repertoar je uvijek isti i uvijek jednako patetičan i neuvjerljiv. ali, tragedija je u tome što si autohomofob uopće ne može pojmiti život u kojem je aut a da to nije senzacija, ne može pojmiti da bude prihvaćen od bližnjih i okoline, na radnom mjestu itd. još gore, ne može pojmiti sebe u borbi za sebe, nego uvijek kao nekoga tko podvijenog repa hoda među više vrijednim heteroseksualcima. i najgore, ne može pojmiti kolika se "običnost" s vremenom stvori oko homoseksualnosti osobe koja je u vezi toga aut.
:up: my sentiments exactly
By Ulix
spliff napisao:
Popeye napisao: drugi je mnogo vazniji, a primjer je panike koju autanost drugih izaziva kod autohomofoba i ormaruša. pa se onda ljude koji su aut redovito proglašava za egzibicioniste, za senzaciju, za ovo i ono, dok su nasuprot njima krotki i pristojni homoseksualci koji samo žele mir svoja četiri zida, njima ne piše na čelu, oni nikome svoju seksualnost ne nabijaju na nos yadda yadda. repertoar je uvijek isti i uvijek jednako patetičan i neuvjerljiv. ali, tragedija je u tome što si autohomofob uopće ne može pojmiti život u kojem je aut a da to nije senzacija, ne može pojmiti da bude prihvaćen od bližnjih i okoline, na radnom mjestu itd. još gore, ne može pojmiti sebe u borbi za sebe, nego uvijek kao nekoga tko podvijenog repa hoda među više vrijednim heteroseksualcima. i najgore, ne može pojmiti kolika se "običnost" s vremenom stvori oko homoseksualnosti osobe koja je u vezi toga aut.
:up: my sentiments exactly
:up:
btw, evo još malo činjenica, onoga što hans nikako ne voli :D

izašla je nova studija u americi o stavovima u vezi homoseksualnosti među religioznima. pokazuje da mladi kršćani u sve većoj mjeri podržavaju ravnopravnost LGBT osoba.
http://thinkprogress.org/lgbt/2011/08/3 ... illenials/

zašto? pa zato je svi poznaju nekoga tko je gej. međuljudski kontakt je najbolji lijek protiv predrasuda i homofobije. no, kako to da svi ti mladi američki vjernici znaju nekoga tko je gej? pa zato što su u americi toliki pederi i lezbe aut.
postoji jedna tako jasna, direktna i nepobitna korelacija između coming outa i smanjenja homofobije u društvu da je uopće blesavo o tome raspravljati. :shrug:

Sixty-two percent of Millennials favor allowing same-sex to marry, while 69 percent support allowing them to adopt children. 71 percent favor civil unions and a whopping 79 percent support employment discrimination protections for gay and lesbian people.

ukratko: wow! :zastava:
Korisnikov avatar
By castor
Ocekujem i Racino ukljucenje u ovu temu.
Popeye napisao: zašto? pa zato je svi poznaju nekoga tko je gej. međuljudski kontakt je najbolji lijek protiv predrasuda i homofobije.
...i zato je neophodno potreno pojedine eksponirane pripadnike gay populacije dok taj proces traje zatvoriti u podrum.

Jer oni, svi znamo, ama uopste ne doprinose smanjenju homofobije a jos manje razbijanju predrasuda - naprotiv.

Ono gore iz istrazivanja vazi za velike brojeve.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa da tamo crtka i boji do mile volje.

Al ne moze.

Teror demokratije i politicke korektnosti.
Popeye napisao:

počinješ se ponavljati, vrtiš stalno iste pizdarije, jer uopće nisi sposoban šire razmotriti tematiku.
sve to samo ukazuje na tvoj nedostatak opće kulture, obrazovanja i informiranosti, iako se svojski trudiš nabacivanjem raznih imena (hoelderlin, mahler itd.) prikazati kao mladi intelektualac.
al hajde, svašta se može naštrebati, ali mašte ili imaš ili nemaš. :fen:
Odrasti. Do it.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!