Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
:lolusha:

ovo je kao neka bizarna postmoderna online verzija 'the life and opinions of tristram shandy, gentleman'. :cita:
Korisnikov avatar
By Srklet
i da, ako mi se netko obrati u ovom topicu, poslat cu mu prijetecu poruku. :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349069#p2349069]AngraMaina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349045#p2349045]Vel boy napisao:[/url]vec u uvredama na lichnoj osnovi ! pa, cijeli off i govori o tom!

- opet, ja sam fino objasnio kako se moze naci nachina osporiti stavove ili retoriku nekog s kim se ne zeli stupiti u direktnu komunikaciju, BEZ vrijedjanja po lichnoj osnovi!
Verovatno ovako?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346286#p2346286]Vel boy napisao:[/url]za banovanje angr(y)e mozda eventualno greshim, ali svi dobro znamo kojom zestinom i na kakav nachin se dotichni entitet poneo u komunikaciji s Azdaja-starky da je bilo opravdanih razloga da Danteova udomljenica (a u shto sumnjam da je vishe, ochito je u angra(y)inom demeanor-u i mood-u da se tu neshto ubudjalo....) takodje bude banovana. a Dina je svedok koliko udomljenica angry(a) laze, inache! :)

p.s. sad ochekujem kakav angra(y) hejtmejl kako vec on to zna i ume. :uplasen: :lol:

edit: p.s. i IriS je svedok svega toga. :)
ne tako, ali fino se u isechenom off-u "American Party" vidi razvoj situacije tj. kako i zashto je doshlo do onakve moje replike tebi, Angra. dakle PRE toga shto citirash, ti si bio napisao meni ovo: @pittsbughshkomrzilachki: Za razliku od engleskog, gde administration znači "državna uprava", na srpskom se obično misli na "kancelarijske poslove", birokratske procedure (mada može da znači i prvu stvar). Ti nikad srpski nisi ni znao, a sad si ga potisnuo poluengleskim, pa se zato, kao, pitaš.

FEMA: Kakva je ovo svinja? (Čepeći se.) Dragi moj, gde si ti taj epiket naučio da u sobu noblesa uđeš bez kucanja, bez komplamenta? Znaš li ti da mogu taki na pedintere povikati da te čak na sokak isteraju?
VASILIJE: Ja ne znam šta vi govorite, majstorice.
FEMA: Riftik, riftik, on neku majstoricu traži.
VASILIJE: Šta je to? Evice, šta je tvojoj materi?
FEMA: Dragi moj, ovo nije Evica, ovo je frajla mamzel. Kod noblesa se ne govori ti, nego milostiva gospođa.
VASILIJE: Zaboga, gde sam ja?
FEMA: Ti si kuću pomeo, dragi moj. Ti si može biti tražio proste ljude, pa si došao kod noblesa.
VASILIJE: Ta ja nisam lud, koliko sam puta dolazio dok de još i pokojni majstor živeo.
FEMA: Riftik, opominjem se, kad je hteo za pedintera stati.
VASILIJE: Kakav pedinter, kad ste mi obećali Evicu?
FEMA: Šta, mamzel tebi obećala? To je grubijanstvo. Jokan, Jokan, kumte pisli her, virfte grubijana hinauz."

dalje,

horus. je napisao:vel odlepio...

nije ni cudo s obzirom kako su ga pojedini forumasi tretirali u komunikaciji..."

Angra: Dobro, da li možeš da predložiš neki pozitivan model kako da se čovek ne valja od smeha ili dobije kozice, a najčešće oba, od njegove "komunikacije"? Mislim da bi ti ceo forum bio zahvalan."

dalje, Jedini koji šikanira druge je on "

dalje,

Popaj: odnosno, ne mogu se oteti dojmu da je vel boy... ahem... kako to lijepo reci... malo šumaše... loco... pa se zato prema njemu odnosim s tolerancijom koje takvo stanje uma inače podrazumijeva."

Angra: Upravo to - i zbog toga ima pravo da svakom kaže šta mu padne na pamet."
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349069#p2349069]AngraMaina napisao:[/url]
(Iris se devojka naravno odmah posle ovoga ogradila.)
i ja sam se njoj izvinuo ako sam pogreshio. no, istini za volju nije se odmah ogradila vec onda kad je videla ili naishla ili odluchila, a to je bar punih 5 dana nakon!
Ja ne znam po kom je pravilniku dozvoljeno da se vređa na ovako nizak način. Kad sam ja to uradio, dobio sam opomenu, i s pravom, i od tog istog Stripija, i ne vidim u čemu je problem, Pravilnik je poštovan (uvek ću biti uz Dantea, bilo da je u pravu ili nije, a naročito kad mu Aždaja šalje privatne preteće poruke.)
ja sam to bio spomenuo tek kao odgovor na tvoje ekstremno nisko vredjanje mene koje takodje nije dozvoljeno po Pravilniku! tek nakon tvojih prvih vredjanja mene!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349069#p2349069]AngraMaina napisao:[/url][
Ti si Vel boy meni do sada opsovao majku, i nisi dobio ni opomenu.
a ti si meni na to jedno moje slanje tebe u tri p.m., upravo psovao majku vishe puta, chak si bio naglasio tristo puta ili tako neshto a ja ti bio dopustio to- samo da se opustish i zeleci da popravim odnose s tobom! kako li sam tek tad bio pogreshio kada sam ti bio dopustio k'o uvredjenom nezrelom derishtu da mi opsujesh majku triista puta vishe nego shto sam ja tebe jednom bio poslao u tri p.m. nadajuci se da ce ti to pomoci da splasne tvoj bes...... :pljuje:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349069#p2349069]AngraMaina napisao:[/url][
Sada si rekao ovakvu gadost, i opet nisi dobio ni opomenu. Ja ne znam šta se ti buniš. Ti imaš privilegovan tretman ovde, ućutkuješ koga hoćeš, psuješ koga hoćeš, pretiš moderatorima i želiš od njih da učestvuju u tvom proživljavanju. Ja mislim da barem treba da budeš zahvalan što ti je to pruženo.
eto, tipichno, laganje i izvrtanje :barf:
ja dobivam opomene i kad prijavim post gde me neko teroristichki vredja, dakle, dobivam opomene i kad sam zrtva i meta i zato shto sam zrtva i meta, a on govori o nekom "privilegovanom tretmanu" ovde.
kad sam to ja i kojim moderatorima pretio, notorni lazljivche?
Ostatak pomenutog je ovde: http://www.gay-serbia.com/forum/america ... 47857.html" target="_blank. Ja sam rekao da ne znaš srpski, jer ga ne znaš a praviš se pametan, a ti si me nazvao angry bitch.
ma, ko si ti da sebi dajesh zaprava da prvi presudjujesh da li ja znam srpski ili ne? to i jeste jedan od razloga zashto necu da mi se obracash, i to ti kazem! ti i povremeno kapriciozno-nadobudna Uliksijana i sl. ste JEDINI NA OVOM SVETU koji su mi ikad rekli da ja "ne znam srpski" :pokazuje: . to je tako :pucaodsmeha: da jednostavno postaje dosadno i ljigavo bre stalno slushati to wannabe-ruganje od vas dvoje.

Ostatak razvoja situacije sam ja kopi-pejstovao ovde odmah da se sve vidi, ne treba se chak ni link kliktati ko nece.
Kad si pametovao o makedonskom jeziku, pokušavajući da me ispravljaš u stvarima o kojima ne znaš ništa,
ja se uopshte ne secam o kakvom ti makedonskom prepirci prichash? :nono: uopshte ne znam o chemu govorish! i, sigurno nisam zbog tog te poslao u tri p.m. vec shto si bio uzeo naviku da stalk-ujesh moje postove i da me provocirash, ljigavo, vrlo ljigavo!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349069#p2349069]AngraMaina napisao:[/url]na kraju si mi opsovao mrtvu majku. Toliko o argumentovanoj diskusiji...
ja pojma nit' sam imao nit' imam da je tebi "majka mrtva" i ako je to istina (a sumnjam jer ovo prvi put chujem a chitao sam tvoje postove o porodici ti, ni rechi ni slova o tom, koliko znam!) ja se duboko izvinjavam! btw., nisam je opsovao vec TE narodski recheno poslao u 3 p.m. a to nije bash isto kao tvoje bash psovanje moje majke, rekavshi mi, "jebem ti mater trista puta......" . chak se bila i povela rasprava (tj. i drugi su videli) da si preterao i PREuzvratio mi a shto sam ti, naivno, bio dopustio samo da bih popravio odnose s tobom i zrtvujuci se za to. Nikad vishe!
Korisnikov avatar
By Vel boy
pretnja ili ucena cyber-kriminalom, Angra?

siguran budi da se cyber-kriminal kaznjava!

p.s. zashto si obrisao sliku koju si postavio? mislish da se ne zna shta si uradio, Angra? :trep:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja ne znam o čemu on govori. Ja sam prvo postavio neku drugu sliku, ali sam je odmah promenio. Taman posla da mu otkrivam lične podatke :)

A, i zamolio sam ga da prestane da me vređa, ali onda sam se predomislio i odlučio da mu ne odgovaram...
Korisnikov avatar
By Vel boy
ta koju si prvo bio postavio pa promenio je ta koja je cyber-kriminal. pa si postovao pretnju kako sve znash o meni i da josh nisam ni svestan kako cesh mi tek nauditi!
no, obaveshteni su o svemu tome ko je trebao da bude obaveshten. a ti samo misli da ce zamesti tragove brisanje chega si postavio i pisao te laganje gore iznad......
Korisnikov avatar
By Vel boy
well, obviously user Angra Maina has indeed made it become very polanski. :) I gotta do what I gotta do to protect myself! :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
zavisi kako ce i da li ce Administracija shta uchiniti, jer, inache, vec sam spreman stupiti u kontakt s onim s kojim trebam u Americi.
Korisnikov avatar
By Stripi
OVO je izazvalo sukob:

I potpuno odsustvo administriranja. Ne postoje pečati, potvrde, overe. Vel boy, ne znam kakva si to iskustva imao, moja slika je u tom pogledu vrlo pozitivna.
Dakle, da još jednom ponovim pitanje
Vel boy, ne znam kakva si to iskustva imao, moja slika je u tom pogledu vrlo pozitivna.
a tvoj odgovor je bio

a odgovor koji je uslijedio je bio:

joj, :facepalm:

ja bih te usrdno zamolio da se ti gospodine Angra Maina okanesh Vel boy-a! ok?

a onda si na kraju, na tvoj način učtivo[/i] dodao:

edit: i da isto tako usrdno zamolish tvog eventualnog kolegu blentu da mi se sluchajno ne obrati, jer, tek on, sere li sere!

Da li ovo vidim samo ja?
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne moze to biti opravdanje ni licenca za sve shto je a.m. potom uradio!
ponovo, Stripi
kao prvo, zashto je sukob reci uchtivo i uljudno usrdno moleci odredjenog korisnika da mi se ne obraca? zashto je to iniciranje sukoba? ja bih sretan bio kada bi mi neki korisnik/ca koji/a me iz ko zna kog razloga ne podnosi tako uchtivo i izrazito uljudno zamolio/la da mu/joj se ne obracam! sretan bih bio a ne da bih to uzeo kao iniciranje sukoba ! dapache, to je izbjegavanje iniciranja sukoba. no, ja kontam da ne mogu od moderatora traziti da dezuraju oko toga ko od kojih ne podnosim ce mi se obratiti (s vaznom iznimkom- ukoliko to obracanje nisu uvrede i krshenje Pravilnika!) ili ne i to smo apsolvirali. ti i ja smo preko pp-a to rashchistili i sada ovdje, dakle okej.

kao drugo, moje prijavljivanje je bilo Angrinog shikanirajuceg pp-a meni gdje on neodobreno iznosi moje lichne podatke dajuci mi kao do znanja da on zna kako se ja zovem i prezivam i da se kao trebam plashiti, or..... ti si mi objasnio kako i shta chiniti u takvim situacijama i ja sam to primio k znanju, jednostavno je. takodje, preko pp-a tebi sam se izvinuo zbog onog o nazivanju blente kako sam ga bio nazvao.

medjutim, ovdje prichamo o Angrinim sinocnjim opetovanim uvredama upucenim menim bash namjerno po lichnoj osnovi.

stoga, u vezi tog primjera za kog me pitash- fino i uchtivo sam zamolio Angru da me ne pominje prvi i da mi se ne obraca. nikakvog iniciranja sukoba tu nema, niti vrijedjanja njega, dapache chak ga usrdno molim! na njemu je bilo shta dalje chiniti i on je bio odluchio slati mi shikanirajuci pp s lichnim mi podacima u wannabe-prijetecem duhu. tek to sam bio prijavio.
u vezi pominjanja blente, e, tu se tek moze reci da sam bio pogrijeshio. no. nakon shto sam dobio opomenu izvinuo sam se.

sad jasnije, Stripi?

mozemo mi ovako do svih svetih.....
Korisnikov avatar
By DEXI70
O mala nevesto nemoj plakati i nemoj biti tuzna sto nas niko nece gledati posle ove epizode konkurentske serije :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!