Vel boy napisao:
ja samo ne znam s koliko godina i s kolikim pukim intelektualnim razvojem mozga ti si simpatizirao hchsp pa si bio mislio da u toj stranci onakvoj kakva je ima/bi bilo/ce biti ikakvih drugih mentalnih sklopova do skuchenih i zatvorenih?
iliti, krace, kako si ikada mogao biti toliko glup da si uopce i bio dao shansu hchsp-u?
nisam ja dao šansu hčspu-u, nego je hčsp dao šansu meni, ako ćemo iskreno
dobio sam politički prostor iz kojega sam mogao nekima ljudima užasno dizati tlak
i to me osobito palilo, više od ičega
inteligentni ljudi, za razliku od neinteligentnih, ne gledaju samo vanjštinu, jer često, a u politici pogotovo, iza blistave vanjštine krije se trula srž, a zna se dogoditi i obratno
a za neke prefomanse, bome, treba imati i maštu
Vel boy napisao:zbog te tvoje ondashnje gluposti ne mislim da popaj igra ikakvu ulogu u tom pa da se ovoliko bavish popajem kolikogod da je ovaj neotesanih komunikativnih manira itd....
ne pada mi na pamet baviti se popajem
on trči za mnom već 5 6 godina, očito ga palim
ali je debeo, ružan i užasno iskvarena osoba, pa ne može dobiti ništa
Vel boy napisao:shta? nije tochno da se mijenjash u boljem pravcu?
da bi mogao krenuti u boljem pravcu, prvo se valjda moraš kretati lošim pravcem
inače kako bi znao koji je pravac dobar a koji loš, i što bi mijenjao?
Vel boy napisao: znachi, i dalje si ustasha?
ako nisam bio prije, ne mogu bit
i dalje
mogu eventualno to postati
ali samo teoretski, jer taj pokret je hvala bogu iščezao u prvoj polovici prošlog stoljeća
Vel boy napisao:samo se svijet mijenja oko tebe a ti bash nishta?
nisam rekao
ništa
rekao sam da se svijet više mijenjao od mene
hčsp se, recimo, radikano promijenio, na gore, oni su danas stvarno opskurna fašistička stračnica
za razliku od Miloševićevog SPS, koji se promijenio na bolje, koji su se nazivali socijalistima a bili naci-fašisti, pa eto, danas se ljudi trude promijeniti, valjda
vidiš, sve se mijenja samo popaj ne
Vel boy napisao:zashto ti je teshko priznati da si bio glup? ko prizna pola mu se prashta 
a zašto da lažem, kad je istina najljepša?
da sam glup, ne bi me voljeli ni "ustaše" ni pederi
a vidiš, sasvim obratno je, ljudi koji me poznaju jako me vole
kod popaja je obratno
da bi nekom nešto oprostio, taj valjda mora nešto i zgriješit
ja se hvala bogu o nikoga nisam ogriješio, a tebe čak i ne poznajem
što bi ti meni praštao?