Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Hans napisao:Cecin koncert mogu da čuvaju. Sisatu kurvetinu čuvaju a normalne građane koji žele da prošetaju ne mogu da brane.
Kako te nije sramota da vređaš jednu samohranu srpsku majku i udovicu ?
:pljuje:
*deni* napisao:
Hans napisao:Cecin koncert mogu da čuvaju. Sisatu kurvetinu čuvaju a normalne građane koji žele da prošetaju ne mogu da brane.
Kako te nije sramota da vređaš jednu samohranu srpsku majku i udovicu ?
:pljuje:
I nečija deca takođe nemaju oca zbog toga što je kriminalac sarađivao sa njegovim ubicama, pa ne vidim da si se ikada uzbudio zbog toga.

Sa druge strane, taj ubijeni čovek je bio mesija srpskoga naroda a onaj drugi ubijeni je bio samo đubre. I ništa više.
Ti svakako ne spadaš u kategoriju onih koji bi mene mogli da 'snose'. :)

I nisam ja agresivan, ja sam impulsivan. Nemam potrebu da napadam, imam potrebu da iznesem stav.

Neću dalje o Svetlani.
Vidim da ti to ne prija.
Hans napisao:Ti svakako ne spadaš u kategoriju onih koji bi mene mogli da 'snose'. :)

I nisam ja agresivan, ja sam impulsivan. Nemam potrebu da napadam, imam potrebu da iznesem stav.

Neću dalje o Svetlani.
Vidim da ti to ne prija.
Nemam ja ništa protiv ni da te drugi '' snose '', ne insistiram da budem vinovnik suzbijanja tvoje, kako kažeš, impulsivnosti, bitno samo da se nekako niveliše ta tvoja karakteristika, koja se očitava i po gnevnim ti postovima.
:yes:
Hans napisao:
*deni* napisao: Šamari su najbolji lek za bezobraznu decu, kao što si ti.
Ti mene očigledno vučeš za jezik a to ti, veruj mi, nije potrebno.
Šta ? Oklevetaćeš me, izmislićeš nešto, izvređaćeš me ?
Sve su mi to već radili, tako da sam imun.
A tebi bi bolje bilo da prestaneš da vređaš ljude, jer ti se lako može desiti da zaista primiš te šamare.
By Hans
Tungi napisao:Ok, budimo racionalniji.

Na Cecine koncerte ne dolaze huligani, ne preti se ucesnicima smrcu, batinjanjem i sl. Da si uporedio sa utakmicama, na kojima je stvarno potrebno prisustvo jakih policijskih snaga, bilo bi logicnije.
Te iste utakmice ne zabranjuju, iako se, jasno, cesce odrzavaju no pride, ali su u istoj ravni sa "visokorizicnim" pride-om.
Na Cecine koncerte dolaze oni ljudi koji su huliganima dali medijski prostor.
Zahvaljujući i njima između ostalog, smo tu gde jesmo.

Na tim koncertima je huliganov brat, huliganova majka i drugari kao i huligan ali je to manifestacija manjeg rizika jer ne postoji onaj koji je 'problematičan', ne postoje 'izdajnici', svi smo 'jedno', osim onih gejeva za koje svi znaju ali im niko neće ništa jer oni ne predstavljaju pobunu već njenu radikalno-dss publiku. Klasični srpski radikali- gejevi.

Sa druge strane, mislim da se Karleušina publika iskristalisala, kao i ona sama. Svako može da se promeni. Karleuša i te kako jeste za neke stvari, Ceca je ta sa narukvicom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Hans napisao:
Tungi napisao:Ok, budimo racionalniji.

Na Cecine koncerte ne dolaze huligani, ne preti se ucesnicima smrcu, batinjanjem i sl. Da si uporedio sa utakmicama, na kojima je stvarno potrebno prisustvo jakih policijskih snaga, bilo bi logicnije.
Te iste utakmice ne zabranjuju, iako se, jasno, cesce odrzavaju no pride, ali su u istoj ravni sa "visokorizicnim" pride-om.
Na Cecine koncerte dolaze oni ljudi koji su huliganima dali medijski prostor.
Zahvaljujući i njima između ostalog, smo tu gde jesmo.

Na tim koncertima je huliganov brat, huliganova majka i drugari kao i huligan ali je to manifestacija manjeg rizika jer ne postoji onaj koji je 'problematičan', ne postoje 'izdajnici', svi smo 'jedno', osim onih gejeva za koje svi znaju ali im niko neće ništa jer oni ne predstavljaju pobunu već njenu radikalno-dss publiku. Klasični srpski radikali- gejevi.

Sa druge strane, mislim da se Karleušina publika iskristalisala, kao i ona sama. Svako može da se promeni. Karleuša i te kako jeste za neke stvari, Ceca je ta sa narukvicom.

Ne generalizuj. Jer ni na Karleusine koncerte ne dolaze samo pederi.
*deni* napisao:
Hans napisao:
*deni* napisao: Šamari su najbolji lek za bezobraznu decu, kao što si ti.
Ti mene očigledno vučeš za jezik a to ti, veruj mi, nije potrebno.
Šta ? Oklevetaćeš me, izmislićeš nešto, izvređaćeš me ?
Sve su mi to već radili, tako da sam imun.
A tebi bi bolje bilo da prestaneš da vređaš ljude, jer ti se lako može desiti da zaista primiš te šamare.
Jedini ko je ovde vređan je Ceca. Istina ume da boli, znam.
Ti bi da govoriš o Evropi sa prazilukom u guzi. E pa ne ide...ja ne krijem, postoje neke njene pesme koje su mi ok i tu se priča završava. Mesto joj je iza rešetaka, kao što je i nesrećni Mišić morao da plati kako bi služio za nauk drugima.

Španci su zaboravili na koridu, mi ćemo morati pevaljku kriminalca. Face it.
By Hans
Tungi napisao:
Ne generalizuj. Jer ni na Karleusine koncerte ne dolaze samo pederi.
Šta sad ovo treba da znači, pobogu?
Naravno da ne dolaze.

A samim tim što Karleuša okuplja manji broj simpatija joj daje mnogo veći značaj nego da okupi 150 000 ljudi kao Ceca, s obzirom na svoje mišljenje koje već nekoliko godina javno iznosi. Korist ili ne, nije morala to da radi. Ali je uradila.
*deni* napisao:Sad odoh i nemoj da sam ujutro video ovde neku repliku od tebe, Hans, jer ću ti se krvi napiti.
:vampir:
Mmmmmm, volim kad mi otkrivaš svoje fetiše...To me na neki način pali. Evo, možemo da slušamo 'Lepotana' dok me sisaš. Šta kažeš? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!