Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By clldl
Prokofjev imao serializmičnu fazu?!

Možda ću i reći majci leti (sve uz Vagnerove fanfare/Šenbergove tonske nizove/Šostakovičeve doboše/Ksenakisovu buku, konstruisanu po matematičkim zakonitostima/Pendereckijeve horove/Ligetijeve klastere/Šabanove trilere). Ne mogu sad, zbog studija sam van grada pa ne mogu da vršim aktivno "ispiranje mozga".
Velika mi je kočnica i to što bi posle tog razgovora usledila molba da ne govori ni reč ćaletu, a možda će biti teško breme za nju da čuva to za sebe...

@Popeче:
Najviše mi se dopao onaj savet za razbijanje egzotike. Imam jednog *khm* prijatelja koji me je kritikovao zato što ne umem da popravljam stvari u kući i oko kuće, i je sa negodovanjem prihvatio moju izjavu da ne cepim drva kada stignu za ogrev. Isto mi i ćale neretko pridikuje. Ovaj primerak, prijatelj tj. ne samo što bi služio za razbijanje egzotike, nego bi i pokazao mom ćaletu da jedan peder može da podrži njegove stavove i ospori moje. Ali naravno, kad bih imao muda da kažem ćaletu za moju orijentaciju...Ali ne smem... to bi mogao da bude ne samo moj downfall, već cele porodice...
Korisnikov avatar
By clldl
Originally posted by Dante
Originally posted by clldl

Prokofjev imao serializmičnu fazu?!
Imao je sve faze. Izbaci Šostakoviča i mislim da te volim.
Slika

Srce moje maloumno... :love:

A šta hvali Šostiju?!
Mada, ukoliko bi mi dopustio da zadržim Šabana Šostakovičevi doboši bi mogli lako biti zamenjeni npr. Šnitekovim polistilističkim mahinacijama...
Korisnikov avatar
By clldl
Tek sad videh gde je ovo otišilo!

A rekoh da ste mi pustili Proku daun d drejn...

Fali još Dante da se priključi da me konstruktivnim komentarima ubedi zašto je dobro izbaciti Šostakoviča (sa akcentom na o)... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!