Originally posted by CokoladnaBananica
A sto se tice poslednjeg - osim toga sto se na usluzi nisi ni zahvalio, stvari koje si govorio o meni stigle su na mnoga mjesta. Izmedju ostalog i do mene.
Iskreno, nisi mnogo izmslislio, uglavnom si preuvelicao. Sto je na izvjestan nacin i usluga, jer me sad tvoja ekipa izbjegava.
Za razliku od tebe - ja cu ti reci hvala u oci. Ne iza ledja.
Tek sam sad video ovo, pa bi bio red da odgovorim... Ne znam samo odakle da pochnem jer vecu glupost nisam prochitao u poslednje vreme.
Ajd redom...
Hvala ti, po sto prvi put, sto si me pozvao u goste i sto sam imao chast i zadovoljstvo da budem kod tebe par nedelja. Da sam znao da ce mi na nos to izaci, nikad ne bih ni doshao, jer izgleda da je pred odlazak ili prvom mogucom prilikom trebalo da ti podignem spomenik ili memorijalni park za to. Stvarno mi je zhao shto u datom momentu nisam mogao ni na net niti na neko drugo javno glasilo da obznanim svetu da sam ti zahvalan za gostoprimstvo, a ako iz mojih dela i ponashanja tad nisi mogao da uvidish moju zahvalnost, onda stvarno ne znam shta da ti kazhem.
Dalje, da je to shto sad sam nazivash uslugom stvarno bilo dobronamerno i bez zadnjih namera, onda se ne bi godinu dana busao u grudi oko svega toga ko da si mi poklonio bubreg pa da sad ochekujesh zahvalnost. Dobro delo nakon kog nekog prozivash za zahvalnost niti je dobro delo niti usluga bilo kakve vrste.
Potom, prichanje o tebi mi zaista nije bilo premisa u zhivotu, jer iako ti nisi video to, ja ti jesam bio zahvalan i bilo bi protivno mojim principima da uchinim tako neshto. Sa zadovoljstvom sam spreman da se suochim sa svakom osobom kojoj sam ja neshto rekao o tebi, jer na prste jedne ruke mogu da nabrojim ljude sa kojima sam te mozhda pomenuo u prichi, a da sam te pljuvao, to je vec zanimljivo.
Na stranu chinjenica da sam, josh dok sam bio kod tebe, upravo zbog tvoje sposobnosti da nekog totalno omadjijash laskanjem i prichom, skontao da ne bi trebalo da ti se zameram, jer si ama bash svaki put kad neko zamakne kroz vrata meni potom o toj istoj osobi pochinjao prichu o glibavosti i nepodobnosti te iste persone, pa sam prosto uklavirio da ako se ne ponasham kako treba ima da prodjem isto kao i oni. Ochigledno nije ni to bilo dovoljno, jer sam proshao isto kao i svi ostali, i to josh online...
Moram samo da naglasim da sam nekih par meseci posle mog gostovanja kod tebe od jednog mog sugradjanina kog sam tad prvi put upoznao spoznao da ono shto sad ti meni kachish na vrat, prvenstveno pljuvanje, zapravo sam radish, pa mislim da je sve to za shta si sad tobozhe ljut na mehe zapravo samo projekcija, a jedino mi nije jasno iz kog razloga.
Dechko kog sam tad upoznao mi je rekao da je bio na moru i da je upoznao tipa koji lichi na mene. Kad smo se sporazumeli da si to ti, pitao mi je shta mi bi da se zakachim sa tobom. Meni je isprva bilo smeshno, jer sam mislio zeza se, a onda chujem da sam ti se zamerio i da mi nikad necesh oprostiti neke stvari plus sve najgore o meni...
Divno je kad nechije mishljenje o sebi zapravo saznash preko drugih i putem interneta.
I zato molim te, ne izigravaj prepodobnu devicu kad nisi i ne vuci me za jezik kad ti nisam pruzhio nikakav povod za sve ovo, plus sam za razliku od tebe, oko kog sam se trudio da bash iz sve ZAHVALNOSTI koju osecam, ne uchinim nishta loshe prema tebi, cutao i nisam ti nabio na nos sve ono shto znam o svoj online i backstabin' pljuvachini kojom si me pochastio.