Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Orlando the Lady
Pavic je imao 80 pa nije dobio temu. :sarana:
Ah, kako umesh da kazhes prave rechi... Ni meni to nije jasno, ali dobro...
Meni se negde čini da su te RIP teme sve u suštini besmislene. Mislim da sam otvorio samo jednu, kada je umro Alan Rob-Grije, i to zato što sam baš tih dana razmišljao da gledam posledni film koji je snimio. Pavić ima svoju temu na forumu, mnogo nas je pisalo hvalospeve njegovim knjigama, to da li ću ja da lupim jedno RIP ne znači ništa i nije nikakav znak poštovanja.
By Hans
Originally posted by Ulix
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Orlando the Lady
Pavic je imao 80 pa nije dobio temu. :sarana:
Ah, kako umesh da kazhes prave rechi... Ni meni to nije jasno, ali dobro...
Meni se negde čini da su te RIP teme sve u suštini besmislene. Mislim da sam otvorio samo jednu, kada je umro Alan Rob-Grije, i to zato što sam baš tih dana razmišljao da gledam posledni film koji je snimio. Pavić ima svoju temu na forumu, mnogo nas je pisalo hvalospeve njegovim knjigama, to da li ću ja da lupim jedno RIP ne znači ništa i nije nikakav znak poštovanja.
E neka si ti nama rekao! :awesome:
By Hans
Nekakve tegobe?
By Hans
Morate iskazati svoju bol nekakvom logichnom mislju, Hlaefdige. Prosto me ponekad uzruja preterano Ulixovo mozganje, ako to mogu tako da nazovem. U proshlosti su tako pametni ljudi pisali knjige... A sa druge strane, ako Vas je uzrujala moja rechenica, izustite.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa...ne moram. necu. i postovi se ne odnose na tebe.
By Hans
U redu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!