Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Loud And Queer sa ponosom predstavlja "Prosvetljenije with Banda Panda u Kulturnom Centru GRAD".

Posle svih božićnih i novogodišnjih praznika, slava, slava i još slava, red je došao da i Loud and Queer pravi svoju slavu. Prosvetljenije.

PROSVETLJENIJE STAGE 1 : Loud And Queer

Na ovom stage-u tokom cele noći će vas zabavljati Dj team Mornar & Margarita kao i Dj tim Loud and Queer Djs

_Mornar & Margarita_
Publika klubova Van Helsing, Šipražje, Idiott, Congo, Enigma, kao i publika Loud and Queera, imala je priliku da se upozna sa muzičkom plovidbom dvojca Mornar & Margarita. Njihova muzička filozofija ogleda se u kombinovanju najboljih remixa hitova koji su trenutno aktuelni na muzičkoj sceni i electro stvari koje su obeležile savremenu muzičku scenu. Pored kultnih stvari grupa Royksopp, The Knife, Hot Chip, na repertoaru se nalaze i izvođači poput Beyonce, Katy Perry, Robyn. Takođe, poslastica koju umeju da naprave sadrži domaće hitove 80-ih, uz nezaobilazne disco klasike.

_Loud & Queer Djs_
Samo suvi treš hitovi izvučeni iz naftalina kao i najsvežiji hitovi izvučeni ko zna odakle.

---------------------------------

PROSVETLJENIJE STAGE 2 : Banda Panda

Tematske žurke sastava "Banda Panda" koje uvek prati neki umetnički efekat. Sastav Banda Panda predvodi Dušan Lilić koji je kao polovina DJ dua Mladi Ljudi palio i žario beogradskom klupskom scenom.

Tim Banda Panda dopunjuje i njegov harem žena, odnosno Johana i Dunja. Pored njih u ovoj bandi pojavljuje se još dosta dragih ljudi.

Projekat Banda Panda se bavi forsiranjem doborg zvuka, neobične atmosfere i neravnodušnog provoda. Kroz njihove žurke uvek se provlači i prelep dizajn kako kroz propagandni materijal tako i kroz sam dizajn prostora.
Uvek originalni i jedinstveni.

-----------------------------------------

Prosvetljenije u KC Gradu (Braće Krsmanović 4, Beograd) počinje 29. januara u 23h, a završava se narednog jutra u 5h.

REZERVACIJA OBAVEZNA
-kliktanjem attending na fb eventu
- sms na broj 064 2127 963

Cena karte:
do 24h - 250 dinara
posle 24h - 300 dinara
Korisnikov avatar
By Zwezdica
U KC gradu mi je bio najbolji L&Q ikada. :dancing:
Verovatno ima veze sa time sto sam se napila kao krme i volela sve ljude.. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
A zasto se uopste zove "prosvetljenje"?:maska:
Korisnikov avatar
By V25
Ja ću da dođem. Sviđa mi se reklama :)
Korisnikov avatar
By V25
JA volim KC Grad, ali ne mogu da prebolim to što se vazdan kad naumim da odem tamo napravi prčvarnik. Kao sardina party.
Korisnikov avatar
By starsailor
mene zanima ko stoji iza ( ko je ) Loud & Queer, a ko je Dizzy Queer ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da ću doći osim ako ne dođem... dolazi mi se. 90% dolazim. 10% ne.
Korisnikov avatar
By colorado
Do malopre sam bio ubedjen da je 29. tek sledeceg vikenda. Hm...
Korisnikov avatar
By gossip
nadam se da necemo imati reprizu proslogodisnje guzve xD
Korisnikov avatar
By Torry
meni bilo super:cigareta::zvizdi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam otisao samo Deletushu da ispratim,koja na kraju nije ni provirila tamo,vec produzila negde drugde.
Zaledih se:ledeni:

Kakvo je ono silno obezbedjenje,marica,patroliranja..?
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ne čujem na jedno uho što znači da je bilo fenomenalno. Banda Panda su bili SMOOOOR ali zato su Mornar & Margarita i LNQ Dj's briljirali - đuskah i uz hip hop i uz r'n'b i uz pop i uz disco i uz electro! Super, super beše dole!!!
Korisnikov avatar
By Torry
^ meni bolja muzika bila gore

i ne,to nije jer poznajem clanove Banda Panda :jezik:

izborismo se za demokratiju i slobodu izbora :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jaoooooooo sto je bilo superrrr. :dance: :love:

Bio sam dole sve vreme. Jako sam bio srecan odabirom muzike.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!