Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Cao drugari,

zanima me ima li nekih gay desavanja za Novu i u danima pre i posle nje u Beogradu?

neka zurka, neka organizovana proslava, nesto po gay klubovima.... da znamo vredi li dolaziti:mirth:

Ne znam kako drugacije da saznam:sweet:

Unapred zahvalan :kiss:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja videh sinoc na LnQ reklamu za "tradicionalni prvojanuarski Loud and Queer u Apartmanu".
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ako L&Q bude pravio zurku za novu godinu, to sigurno nece biti u Apartmanu jer se tamo vec organizuje neka zurka...
Korisnikov avatar
By bu
pleasure pravi..al je 1000 din ulaz..plus standardne cene pice..pravi novi kafic mistik..al je vec sve rezervisano..ima zurka u red roomu i sobarici valjda..jedna karta i ulazis u oba kluba..al opet pice placas..24 pravi nesto ne znam sta..uglavnom..bolje ti je da nadjes neku kucnu zurku :D
Korisnikov avatar
By KiWi
meni se ide na to prvog januara .....

nadam se da dolazi i deni
Korisnikov avatar
By m..
meni je gay nova g0ina gde god da je slavim... stavise lately mi se cini da je veca verovatnica da savatam zenu na mestu gde su svi strejt, valjda je to do kvaliteta ponude na gay zurkama...
Korisnikov avatar
By Mars
1. januar je uvek super....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!