Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Ako ste se zamorili od fensi poziranja po gej klubovima i spremni ste za nešto konkretno, onda je klub "Connection" ono što vam treba.
Smešten je u sigurnom delu grada, blizu Vukovog spomenika u Ruzveltovoj ulici, dovoljno velik da se ne osećate skučeno i dovoljno mali da omogući prijatnu, intimnu atmosferu.

Klub je rezervisan isključivo za muškarce.

Klub nudi potpunu diskreciju i sigurnost uz muziku koja odgovara intimnoj atmosferi kluba. Za one koji se odluče za igrački nastup tu su dve šipke u trenucima predaha od boravka u skrivenim separeima. Šipke nisu namenjene samo gostima kluba već i profi striptiz igračima.

Klub se otvara u nedelju 17. oktobra od 21h.

Za više informacija posetite Facebok stranicu kluba ili nam se javite na mail klub.veza@gmail.com.

Izvor: http://gayecho.com/vesti.aspx?id=11916&grid=2054&page=1

Pa ko voli... ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
omg sex klub u srbijanskoj reziji?
Korisnikov avatar
By constantine
da nije gazna kluba onaj 600 sto je pricao da ce da otvori nov klub :krezavi: :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo ako pustaju rock'n'roll.Jebem vam te intimne atmosfere.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Originally posted by constantine

da nije gazna kluba onaj 600 sto je pricao da ce da otvori nov klub :krezavi: :lol:
ne verujem, vidi se da je covek biznismen, ne znam kome ce se isplatiti ovo "samo za muskarce" cccc... kakva diskriminacija... zasto ne otvore neki ovakav samo za zene???? :misli:
Korisnikov avatar
By IriS
ua diskriminacija UAAAAAA :pljuje:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jer smo jebeno dosadne i samo bi u gradu sedele i cekale da nam neko nekad pridje, a ni tada ne bi na muvanje odgovorile!!! eto zasto!

takav klub bi na nas bio potpuno protracen...ovi ce bar da se savatavaju tamo.
By Glasnik
Biće, žene, biće... Strpite se malo... :cvece:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pravo da ti kazem, bolje da si se zamerio pederima no sto si se nama zamerio :lol:
:cvece:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by hlaefdige

jer smo jebeno dosadne i samo bi u gradu sedele i cekale da nam neko nekad pridje, a ni tada ne bi na muvanje odgovorile!!! eto zasto!

ma naravno.

ja se bunim zbog onog "men only"
možda ja volim da gledam dečake kako se savatavaju, a oni mi zabranjuju... sve mi sad gore stopala od tenzije što mi je nešto zabranjeno. :mad:
Korisnikov avatar
By Srklet
Klub nudi potpunu diskreciju i sigurnost uz muziku koja odgovara intimnoj atmosferi kluba. Za one koji se odluče za igrački nastup tu su dve šipke u trenucima predaha od boravka u skrivenim separeima. Šipke nisu namenjene samo gostima kluba već i profi striptiz igračima.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Originally posted by hlaefdige

ne bih se bas kladila :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Marvin
Aj' ko ode neka bude dobar pa neka nam javi kako je...

Pošto... ovaj deo sa muzikom koja odgovara diskretnosti kluba u kombinaciji sa dve šipke... ne šalje baš jasnu sliku o čemu se radi.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma zajebi pare. Nekretnine!

Ulazem dva hotela na Azurnoj obali i tri kuce na Apeninskom putu!

:wundy:
By 600
pozdrav da resimo dilemu nije to moj klub,rekao sam vec da cu ja otvarati tek za sledece godine i kod mene nce biti ogranicenja za goste,tj.moci ce svi da dodju...
Korisnikov avatar
By IriS
^ e rodjo, ovim si me kupio. :smug:
Korisnikov avatar
By IriS
mala je najveća lezba u zemlji... i svesna je toga, pa svoje znanje, iz prve ruke, hoće (još više) da unovči.
iskusna je :yes:
By Glasnik
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Glasnik88
Originally posted by Orlando the Lady

pravo da ti kazem, bolje da si se zamerio pederima no sto si se nama zamerio :lol:
:cvece:
:wundy:
Nemam ja niš' s ovim klubom. Ja sam samo glasnik... :D
Ljubav za sve. :dancing:
more klub za sve
''More'', bilo je očekivano da će pre ili kasnije da počne diferenciranje klubova po ciljnoj grupi. Tako i treba da bude... Ne kažem da ne treba da bude klubova za sve, naravno da treba, ali logično je da će određeni ljudi hteti da idu na mesta gde su ''njima slični'', a pritom naravno sličnost nije opšta u smislu seksualne orijentacije.
Sve u svemu, što više to bolje za scenu u gradu. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!