Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By 600
pozdrav svima!znam da je malo cudno moje sledece pitanje,ali bi mi vase misljenje puno pomoglo(posto sam van gay scene,ali zaista nemam nista protiv ljudi koji jesu)trenutno drzim jedan manji klub zatvorenog tipa u centru Bg,po meni na super mestu za gay klub,posto je zavucen i ususkan ,pa i samim tim razmisljam da ga pretvorim ako je ikako moguce u gay klub!interesuje me vase misljenje o tome i da li su potrebni neki posebni uslovi za gay klub?unapred zahvalan i nadam se da nisam prekrsio pravilnik o oglasavanju posto mi je samo potrebna informacija i savet!
By LeDeNa_
otvori ...znaci da :lol:

za ovo sto pitas nemam pojma

:zastava:
By 600
nisam mislio na neke zakonske uslove ,posto klub i sad ispunjava sve,nego za neke eventualne tehnicko-prakticne potrebe?
By loreenche
naravno da ces da otvoris :sudija:

nemam pojma za uslove :lol:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Novi klub je preko potreban, a bilo bi pozeljno da se program istoga uredjuje prema zeljama posetilaca :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pa, jedino o dodatnom obezbedjenju treba razmisljati - inace verujem da je manje-vise isto kao i za strejt klubove - kakva muzika se pusta, takav narod ce i da dolazi :)
By 600
pa upravo zato i hocu da se informisem!e sad to svakako nije klub kao svi fensi gradski klubovi,nego je najslicnije smajliju,isto na 2 nivoa,ali veci,gde recimo moze da stane do 80 lkudi,i cak moze da se organizuje po neka akusticna svirka,a sto se muzike tice narodnjaci NE DOLAZE U OBZIR ni u jednom trenutku,znaci moze haus,pop,rock,jazz,soul,funk i sl
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ovi koji vole Karleushu imaju Pleasure. Mislim da je vreme da se otvori klub koji ce pustati stranu komercijalu al' da ista ne bude remiksovana/silovana do neprepoznatljivosti i pritom da se prave tematske veceri (RnB, 80s, 90s, Disco, Divas Night) :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by 600

pa upravo zato i hocu da se informisem!e sad to svakako nije klub kao svi fensi gradski klubovi,nego je najslicnije smajliju,isto na 2 nivoa,ali veci,gde recimo moze da stane do 80 lkudi,i cak moze da se organizuje po neka akusticna svirka,a sto se muzike tice narodnjaci NE DOLAZE U OBZIR ni u jednom trenutku,znaci moze haus,pop,rock,jazz,soul,funk i sl

:up:
By loreenche
awwwie... nema karleuse... :(

kako cu da shejkam :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
odlicno zvuci, samo ne znam da li ce ti se isplatiti klub bez narodnjaka...licno mi se koncept dopada...ali samo kazem....i da...obezbedjenje ti je osnovno...
By 600
druga stvar je sto mi je ideja da to takodje bude nekog zatvorenog tipa,tj. po mogucstvu provereni ljudi sa foruma za pocetak recimo ,pa posle da vidimo i za druge varijante,a sto se obezbedjenja tice ono i jeste najveci problem iz vise razloga(nepouzdani su,skupi i nema vise te diskrecije ako stoji 5 likova ispred vrata)prednost je sto je mesto zavuceno i ususkano na spratu,pa cemo videti sta moze da se uradi
By loreenche
pa drzi obezbedjenje u ulazu, ono... unutra ;)

a sto se samog ulaska tice, stavis simbolican fee, i uvedes membership, kao Yellow, i osiguran si ;)
By 600
a sto se tice narodnjaka potpuno si u pravu da je problem isplativosti ogroman,ali zaista ne mogu da silujem svoj mozak tim zlom modernog doba:neto:
By 600
moze i tako,e sad ima jos jedan problem kako da ljudi saznaju za mesto?
By loreenche
pa... vec najmanje 3000 ljudi znaju za njega samo objavom ovde :lol:
Korisnikov avatar
By taurus
cekaj da prodje parada da ti ne pronjushkaju to ushushkano mesto i miniraju,posto ce se baviti svim i svacim narednih mesec dana......posle otvori..

PS. muvacu te i ako si str8, gazda :smeh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Incubus
Originally posted by 600

izgleda da cu i ja iz NS da potegnem cesce za BG, ako taj klub zaista bude pustao takvu mjuzu...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by 600

jazz,soul,funk i sl.
To bi bilo lepo osveženje za scenu.
Doduše, ne znam koliko je izvodljivo u praksi.
Meni se sve čini nekako neizvesnim, kad je reč o ugostiteljsko-klaberskim dometima u okvirima domaćeg gej tržišta, al' to je možda zato što nemam veze s mozgom i preduzetničkim "mudima".
Korisnikov avatar
By Mikili73
:muzika: konačno da neko ne planira narodnjake na takvim mestima.
By 600
tacno je i to!pa super ,radicu na tome,doduse moram da razocaram de sigurno nece biti realizovano do pocetka sledece godine,posto necu biti u zemlji 3-4 meseca ali posto imam i terasu na spratu mogla bi to da bude zanimljiva basta za lepse vreme i sigurno cu gledati da otvorim cim se vratim
By 600
iskreno jedini problem koji ja vidim je da sprecimo neke indijance da prave s*anja,ali to ce dosta zavisiti i od gostiju,tj. ako ih bude dovoljno bice i kinte da se plati dobro obezbedjenje,a ja nazalost nisam tatin i mamin sin ,pa da me pune kesom,nego sve mora da se zaradi,pa ako bude posla bice svima super
By 600
a jos jednom ponavljam sto se tice muzike sigurno nece biti narodnjaka
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by 600

iskreno jedini problem koji ja vidim je da sprecimo neke indijance da prave s*anja,ali to ce dosta zavisiti i od gostiju,tj. ako ih bude dovoljno bice i kinte da se plati dobro obezbedjenje,a ja nazalost nisam tatin i mamin sin ,pa da me pune kesom,nego sve mora da se zaradi,pa ako bude posla bice svima super
hm, pa okej ovo, ali prvo mora biti dobro obezbedjeno da bi uopste ljudi dolazili.... posle ce se taj novac za obezbedjenje vratiti.... ali tesko da ce ljudi hteti da idu ako svako vece ima neko s*anje... bar ja mislim da je neki preduslov toga da se LGBT ljudi tamo okupljaju to da znaju da ne moze bas svako tek tako da upadne, ili i ako upadne da ce obezbedjenje brzo reagovati...
By 600
ma to cu definitivno resiti,radio sam na vojnoj akademiji kao instruktor,pa imam dosta prijatelja koji se bave profi obezbedjenjem,bice to ok jer u pravu ste,ako sve bude ok ,bice i ljudi,a to je i najbitnije ,da svima bude lepo:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!