Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Hans
- E, ili prođite ovamo ili uđite unutra!
- Je l’ može to malo lepše?
- Brojim do 5!!! Jedan...dva...tri...četiri!!!

I ovo je bio kraj. Ovako je izgledao razgovor žene bez osnovne škole koja naređuje i deo je obezbeđenja, pitanje mog dečka koje bi se moglo parafrazirati u „Na koga ti vičeš?“ , reakcija gorile bez osnovne škole koji je takođe deo obezbeđenja loše imitacije kluba i pokušaja da se pohotnoj i uzavreloj gay masi ponudi rupčaga gde bi mogla dočekati tri ujutru i svoje omiljene folk ikone. A šta je dobila gay masa nakon zatvaranja kluba „Apartman“? Dobila je arenu koja liči na modifikovanu veštačku džunglu, fabriku znoja, loših pirsinga, sa odsustvom osnovnih manira i sa naravno odsustvom svake vrste ozbiljnije klimatizacije.
A šta se zapravo dogodilo?
Samo smo seli na betonske žardinjere ošamućeni od vreline koja vlada unutar popularnog kluba „Hrabro srce“, otvorenog da privuče gay „elitu“ grada Beograda i one iz prigradskih naselja. A ko je privučen zapravo? Naivni ljudi sa mačjom radoznalošću koji su hteli da vide kakvo je to mesto, privučeni su beživotni klozetari iz nekadašnjih klubova pod petljom i njemu sličnih koji i sada vise tamo. Treća vrsta ne postoji. Dakle, ovi naivni se više nikada tamo neće pojaviti a ovi dežurni će uvek čekati da sat otkuca pola tri i da zurle preuzmu. I tako do sledećeg vikenda, sledećeg pijanstva u znoju i lošoj klimatizaciji, sledećeg koktela tableta...da virus ne postane ozbiljniji.
Ovde se postavlja još jedno pitanje- Da li je čitava piča o konkurenciji koja vlada među klanovima i klubovima samim tim urbana legenda ili činjenica sa kojom se moramo pomiriti? Dokle će mesta poput „Apartmana“ i sadašnjeg „Van Helsinga“ trpeti zbog potrebe da se pokaže čija se kost bolje vidi dok se tela uvijaju, dok ih gledaju mnogi bivši i mnogi sledeći partneri jer da se ne lažemo, Beograd nije New York. Dokle će se uživati i ko uopšte uživa u tome da ga gledaju starci i štipaju za pozadinu i potom se, ako još uvek to mogu, olakšavaju u svom kupatilu?
Sa druge strane, da li je urbana legenda i sam pojam „Hrabro srce“? Mislim da je ova sintagma dobila svoje pravo značenje otvaranjem ove vrste kluba. Ukoliko ste kadri da izdržite sve te pritiske koji se nameću u vašem pokušaju normalnog provoda, ako možete izdržati kisele, estradne poglede koji haraju arenom gde je pena glavna atrakcija, ako vam je u redu da vas nekoliko njih u veoma kratkom vremenskom roku „pokupi“ ramenom ili nekim drugim delom tela u prolazu jer su to videli u MTV spotovima, onda je ovaj klub pravo mesto za vas. Vi imate hrabro srce i vi ste izdržljivi.
Ja nemam. Stezalo me je sinoć usled nedostatka vazduha i raznih neprijatnosti tamo.
Moja noga tamo kročiti neće. Reći ćete „ ne moraš ako ti se ne dopada“. To je tako srpski. Balkanski. I neću!!!
Postoje mnoga mesta u Beogradu i mnogo kvalitetniji načini da se provede vreme. Niste mi potrebni! Ni meni, a ni mnogima. Ukoliko neko od mediokriteta iz obezbeđenja ili ljudi bliskih klubu „Hrabro srce“ čita ovo , budite uvereni da je ovo svojevrstan bojkot vašeg pokušaja da budete ugostitelji a u stvari ste sposobni samo za Velikog brata. Mislite li da je uzbudljiv balkanski tretman gostiju kluba? Mislite li da mi je fetiš da svoj intelekt trošim na noći u improvizovanom kazanu? Mislite li da je „Hrabro srce“ oaza za gay populaciju kojoj je Indira gay ikona, pa će vam oprostiti loš tretman, psovke uvrede i pretnje? E pa neće! Ako ste mislili da policija ne sme da se umeša samo zato što je meni stalo da trulim u tom krugu pakla- ponovo se varate gospodo ugostitelji! Nastavite svoj sopstveni život klozetara i živite i dalje svoje čalga živote. Niste mi potrebni.
Odgovorno tvrdim da bi nas ljudi koji ne vole homoseksualce više poštovali kada biste vi, gosti istoimene tvorevine , više poštovali i sebe i svoju pozadinu.
Takođe, shvatam koliko odgovoran posao je obavljala ekipa koja je vodila „Apartman“ i ovom prilikom im se zahvaljujem. To su bila vremena.
Toliko o mojim utiscima o klubu „Hrabro srce“.
Dixi.
By Pending-For-A-Bending
Ja mislim da je to svugde tako.
Ali moram da kazem da je JEDINO gay mesto u Srbiji gde su bounceri bili koliko-toliko pristojni oni iz Alliance-a
Korisnikov avatar
By *deni*
A što ti dozvoljavaš da te takve stvari intimidiraju i kvare ti volju ?
Samo se nasmeješ i furaš dalje.
Nisu svi ljudi takvi.
Korisnikov avatar
By blenta
pa koliko shvatih, slichna ekipa iz vipa, sto se tice uprave i posluge

sapienti sat
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Drama queen :drama:

Hans nije Beograd Berlin sto se tice gay nocnog provoda to si predpostavljam znao i ranije ili si to tek sad otkrio?...mada kontam da bi ti i da izadjes u Kit Kat ili neko slicno mesto imao milion nekih zamerki.

Ako covek izadje raspolozen sa namerom da se dobro provede i sa dobrim drustvom-on ce se i provesti.

I zasto bi se neko ovde opterecivao odnosima izmedju BG gay klubova?
Konkurencija je dobra stvar...ima bar nekog izbora pa tebi ako se ne svidja, sledeci put ponesi svoje cinicno dupe u neki drugi klub pa postavi opet neki pljuvacki izvestaj ovde.

I na kraju:relax and strike a fucking pose :vogue:
Korisnikov avatar
By lostinspace
otvorenog da privuče gay „elitu“ grada Beograda i one iz prigradskih naselja
Ali, pazi, elitu iz grada Beograda i ostale iz prigradskih naselja?! :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Vidim da DJ Leonheart, promoter kluba, ćuti o svim ovim incidentima. Ništa novo -- za laptop je pristao da u klubu VIP promoviše njihovu rasističku politiku zabrane ulaska Romima i travestitima. Valjda se plaši da rekne koju i sebi ukine izvor prihoda, a i zaradi potencijalnu šamarčinu od vlasnika, kao nekada. A valsnik Musliman, što po Leonheartu predstavlja najveći užas -- pa kako on u pravoslavnoj Srbiji da deli ćuške?

Horror!:skorpija:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ni u Toxicu ni u HS nisam bio i ne planiram. Postoji dovoljno dobrih mesta u Bg da ne moram vise da budem silovan izborom muzike kao nekad u X klubu, a i toliko negativnih utisaka sam cuo o pomenutim klubovima...
By Hans
Originally posted by Lakiboy_ns

Hans nije Beograd Berlin sto se tice gay nocnog provoda to si predpostavljam znao i ranije ili si to tek sad otkrio?...mada kontam da bi ti i da izadjes u Kit Kat ili neko slicno mesto imao milion nekih zamerki.

Ako covek izadje raspolozen sa namerom da se dobro provede i sa dobrim drustvom-on ce se i provesti.

Konkurencija je dobra stvar...ima bar nekog izbora pa tebi ako se ne svidja, sledeci put ponesi svoje cinicno dupe u neki drugi klub pa postavi opet neki pljuvacki izvestaj ovde.
Ti "kontas", "preDpostavljas"...i tako to. Govoris bez argumenata jer me ne poznajes, a drugo ja imam argumente JER sam bio u pomenutom klubu a ne govorim napamet. Verujem da si se ti lepo snashao. Nisam ni sumnjao. :smiling:
By Hans
Originally posted by lostinspace
otvorenog da privuče gay „elitu“ grada Beograda i one iz prigradskih naselja
Ali, pazi, elitu iz grada Beograda i ostale iz prigradskih naselja?! :maljkovic:
Da, stvarno pazi...Kada kazhem elita, mislim na shnajdere, pardon kreatore , voditelje popularnih folk emisija sa kopanjem po donjem veshu i njima slicne. Kada kazhem elita stavljam navodnike. A ostali iz prigradskih naselja su navalentni ljudi vrlo sumnjivog morala i nepoznatog HIV statusa. A vi na sve to zatvarate ochi.
Je li ti jasnije, lostinspace?
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Hans_87
A ostali iz prigradskih naselja su navalentni ljudi vrlo sumnjivog morala i nepoznatog HIV statusa. A vi na sve to zatvarate ochi.
Da li si namerno napisao ovako, kako bi se stekao utisak da ti ljudi automatski spadaju u visokorizicnu kategoriju po pitanju HIV-a, jer su iz prigradskih naselja, a ne iz grada?
By Hans
Originally posted by Myto
A ostali iz prigradskih naselja su navalentni ljudi vrlo sumnjivog morala i nepoznatog HIV statusa. A vi na sve to zatvarate ochi.
Da li si namerno napisao ovako, kako bi se stekao utisak da ti ljudi automatski spadaju u visokorizicnu kategoriju po pitanju HIV-a, jer su iz prigradskih naselja, a ne iz grada?
Apsolutno ne. Mozesh biti i na Petoj aveniji, pa opet...trebalo je da bude recenica za sebe. Rec je naime o ...haoticnom stanju koje vlada.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ti dete očigledno patiš od nekog kompleksa više vrednosti.
Rekao bih da je to veći problem za tebe od beogradske gay scene.
By Hans
Originally posted by Kiborg
Ti dete očigledno patiš od nekog kompleksa više vrednosti.
Da, moguce, kazu mi da sam i narcisoidan i arogantan, no nebitno je to. Bitna je sushtina priche a to je da nas tamo tretiraju kao u najgorem getu i kao da nam je to jedini nacin da se zabavimo pa rade sa nama sta zele( istina, to jeste pored jos par jedino mesto za nas). Druga poenta price je to da ne postoje osnovni uslovi za funkcionisanje u klubu- klima!! Ja sam mozda zeleo da mi bude lepo tamo. Mozda bi mi ostale stvari bile manje vazhne. A sve ostalo je moj dodatni kriticki stav na koji se ne morate obazirati. I upravo te sitnice izlaze na povrshinu usled ovakvog nezadovoljstva.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Hans, od toliko ljudi sam cuo isto sto od tebe. Ubio si mi volju da izadjem u neki gej klub,
a samo sto sam poceo da skupljam hrabrost. Bas bezveze ako je tako. nadao sam se da je
tu lep provod sa ljudima iste orijentacije. O Apartmanu sam cuo lepe price, ali
ovde procitah da vise ne radi. :sigh:
Zakasnio sam.
By Hans
Drago mi je da nisam jedini koji mlati praznu slamu, posto sam se tako osecao u jednom trenutku, kao da na etrurskom kucam...:kopa:
By Ulix
Originally posted by NewYorker
Hans, od toliko ljudi sam cuo isto sto od tebe. Ubio si mi volju da izadjem u neki gej klub,
a samo sto sam poceo da skupljam hrabrost. Bas bezveze ako je tako. nadao sam se da je
tu lep provod sa ljudima iste orijentacije. O Apartmanu sam cuo lepe price, ali
ovde procitah da vise ne radi. :sigh:
Zakasnio sam.
Pa nemoj ići u ovu rupu idi u Van Helsing, tamo je OK, bio sam pre par nedelja i super se proveo.
By Hans
Originally posted by Ulix

Pa nemoj ići u ovu rupu idi u Van Helsing, tamo je OK, bio sam pre par nedelja i super se proveo.
Da i ja tebe malo citiram. Upravo to, NewYorker. Upravo to. Postoji alternativa. Klimatizovana.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ulix, mogu li da te pitam nesto na preko ovih privatnih poruka?
By Ulix
Originally posted by NewYorker
Ulix, mogu li da te pitam nesto na preko ovih privatnih poruka?
Probaj. :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
A ostali iz prigradskih naselja su navalentni ljudi vrlo sumnjivog morala i nepoznatog HIV statusa.
:shok2:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns

Ti "kontas", "preDpostavljas"...i tako to. Govoris bez argumenata jer me ne poznajes, a drugo ja imam argumente JER sam bio u pomenutom klubu a ne govorim napamet. Verujem da si se ti lepo snashao. Nisam ni sumnjao. :smiling:
Pa za razliku od tebe ja sam isao da se provedem i proveo sam se za razliku od tebe koji si verovatno isao samo kako bi kasnije mogao da se poseres po svemu kao sto inace radis na forumu.
Sad kad bolje razmislim ne secam se da sam procitao ovde da si ikada napisao bila sta na ovom forumu a da nije bilo cinicno, maliciozno pljuvanje na svaku mogucu temu.

Problem nije toliko u klubu problem je u tebi samom :psiholog:
By polarlicht4.1
Originally posted by Lepa Krepa
A ostali iz prigradskih naselja su navalentni ljudi vrlo sumnjivog morala i nepoznatog HIV statusa.
A primetila si. Lepo. Još kad bi se autor smilovao da bar pokuša da objasni šta je hteo da kaže sve bi bilo oh-so-wonderful. Pod uslovom da uopšte može nekako da opravda ovu odvratnu rečenicu. :barf:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Ulix idi u Van Helsing, tamo je OK, bio sam pre par nedelja i super se proveo.
:lol:
i opet

kao sto jedna hirunda ne cini ver
tako i jedan izlazak u godinu dana u gay club negde ne cini super provod
(posebno sto verujem da tvoj 'provod' je dijametralno u suprotnosti sa onim sto vecina podrazumeva pod tim)
i tebe kvalifikovanim da dajes izjave ovakvog tipa i eto, potencijalno, navedes neobavestene na pogresan zakljucak

Da je neko ko stalno izlazi i neko ko je bio u Toxicu, HS, VH, Apartmanu, Alijansi, X dao ovu izjavu, sasvim bi bilo okej

i cek...

neko rece VH klimatizovan???
By Hans
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Lepa Krepa
A primetila si. Lepo. Još kad bi se autor smilovao da bar pokuša da objasni šta je hteo da kaže sve bi bilo oh-so-wonderful. Pod uslovom da uopšte može nekako da opravda ovu odvratnu rečenicu. :barf:
Autor se nece smilovati. Znate vi svi vrlo dobro na sta ja mislim. Mislim na pijacu koja vlada na nasoj sceni. Mislim na seksualnu isfrustriranost koja dovodi do kobnih greshaka. Mislim na to da se termin gay kod nas toliko izvitoperio da postajemo ono sto nismo ni sanjali da cemo.
@Lakiboy_ns : Ne znam sta da ti kazem. Mnogo psujes, banalizujes... aksiom je da svako ko ide na takva mesta zeli da mu bude lepo. Ti bi verovatno gorili iz obezbedjenja uputio nekakav dvosmisleni komentar ili nesto tome slicno, neki "mastan" vic...Meni nije bilo masno, vec jadno.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Autor bi verovatno da se HIV pozitivni obeleže kao Jevreji u Trećem rajhu, pa da onda HIV status bude svima poznat.

Uz obavezni kultur-rasizam -- po kome su ljudi iz prigradskih naselja gori od onih u centru (valjda bi za to trebalo priložiti nekakva istraživanja (ako eto pristanemo na ideju da je moguće po nekim parametrima meriti i pokazati ovako bizarne teze, recimo stepen navalencije u odnosu na geografski raspored!), a ne demonstrirati sopstvenu malograđanštinu i snobizam) -- dolazi i obavezno moralisanje: sumnjv moral, možete misliti, nasuprot onim kojima valjda piše na čelu da su nesumnjivog morala, jer inače na osnovu fizičkog izgleda i lokacije može se prosuditi koje ispravan, a ko ne.

Visoka koncentracija fašizma u jednoj rečenici.
By Hans
Ne Dushane, samo malo veca odgovornost prema sebi i drugima.
By polarlicht4.1
Autor se nece smilovati. Znate vi svi vrlo dobro na sta ja mislim. Mislim na pijacu koja vlada na nasoj sceni. Mislim na seksualnu isfrustriranost koja dovodi do kobnih greshaka. Mislim na to da se termin gay kod nas toliko izvitoperio da postajemo ono sto nismo ni sanjali da cemo.
Autor bi mogao malo manje da pretpostavlja a više da objašnjava. Ovakve kriptične, kvazi-apokaliptične rečenice baš ništa ne znače. Deder nam predstavi tvoju verziju vrlog novog gej sveta pa da bar znamo šta postajemo i šta nas čeka kad se strmeknemo i sa poslednje lestvice ozbiljno poljuljanog morala. :ozbiljan:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!