Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By sweety
...ima li neka zurka za novaka u kg-u???????? I gde uopste izlaze homo ovog grada :cigareta: VIP, SODA??
Korisnikov avatar
By Berserker
Aj da pokrenem ovu temu, bar da pokušam...

I, dešava li se išta u Kragujevcu?
Jel ima barem nagoveštaja o oživljavanju scene?
Korisnikov avatar
By Tungi
Izostavimo gay scenu,tamo nema nikakve scene,barem po recima burazera koji zivi u Kragujevcu,a i pojedinih drugova kojie se neprestano zale na nocni zivot,nikakvog kulturnog happeninga,alijenacija medju ljudima...
By Kragi
preprosle subote sam vodio neke tvoje sugradjane po kg-u i kazu da im fali samo jedna stvar, a to je gay club. ^^
dakle nema
mislim da takav posao u kragujevcu ne bi svakako bio isplativ, ponajvise zbog paranoje (a da ima pedera ima ih, koliko hoces) :D
Korisnikov avatar
By Berserker
It must be Zastava :lood: :lol:

bio sam u Kgu, baš je extra grad, nego mi je baš čudno iz razloga jer ovde na forumu ima Kragujevčana.

stvarno bzz
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Kragi
mislim da takav posao u kragujevcu ne bi svakako bio isplativ, ponajvise zbog paranoje (a da ima pedera ima ih, koliko hoces) :D
pa verujem da je bilo i paranoje i u BGu i u NSu. jbg, možda se mora preko toga proći...
By Kragi
da, samo sto ja mislim da u velikim gradovima iste ima manje. sa druge strane ove koje si ti naveo su izvesni centri, u koje se sliva stanovnistvo iz cele zemlje. ne kazem da toga nema u kg-u, ali u mnogo manjoj meri.
ja znam likove koji svake subote idu u bg a isto tako pouzdano znam da u kragujevcu ne bi smeli da se pojave u nekom klubu, ili bar ne vecina njih :)
bilo je vec pokusaja, medjutim ne ide :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa ne bi smeli,jer se svi poznaju,kad se sretnu na ulici...:D
By Kragi
pa da, uvek je lakse biti peder van svog grada, u provinciji :D
ali ima mesta gde opusteno moze da se prica :kragi: negde nas cak i vlasnici lokala mnogo vole, da redovno dobijamo ture pica gratis ^^
u principu zaista mislim da je 'tvoj stav' jako bitan za odnos i ponasanje ljudi prema tebi :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Al' sto imate kompleks tek..Jao,jao...
Korisnikov avatar
By Tungi

pa da, uvek je lakse biti peder van svog grada, u provinciji :D
Al' to mu dodje kao neko samosazaljevanje.Kao sto je bio slucaj sa jednom ekipom ljudi koji su dosli organizovano iz Kragujevca u Beograd i tako se ponasali u stilu :"Mi smo iz provincije,mi smo jadni..."Odavali taj neki utisak "pokunjenosti",ne znam kako bih drugacije rekao.
By Kragi
a ne zaista, ovo sam rekao u kontekstu - ovde se svi znamo na ulici = mali grad tj. provincija, a sa druge strane nisam cuo bas da se organizovano ide u gay clubove u smederevu (lupam) ...
za njih ne znam, ja inace nikada ne kukam niti se jadam :D A oni verovatno bas zbog toga ne mogu bez bg-a ^^ I svaki put mi ostave mesto, i svaki put ne odem :njanjanja:
doduse, ima tu i predrasuda a i nova sredina sama po sebi cini to da se ona u kojoj zivimo obicno okarakterise kao losija :D te smo mi jadni a svuda je mnogo bolje.
no, nisu svi takvi :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma samo krstachu da vam urade i bicete full. :lol:
By Kragi
mhm :D
ali ja vec godinama nemam nikakav osecas da mi bilo sta fali kad dodjem iz bg-a :D
krstace, fontane, dzidzu-bidze neka prave, meni svejedno, dok god neke druge stvari funkcionisu kako treba. krst moze samo da mi se dopada ili ne dopada :)
By Kragi
mhm :D
ali ja vec godinama nemam nikakav osecas da mi bilo sta fali kad dodjem iz bg-a :D
krstace, fontane, dzidzu-bidze neka prave, meni svejedno, dok god neke druge stvari funkcionisu kako treba. krst moze samo da mi se dopada ili ne dopada :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by F8LeSS

I, dešava li se išta u Kragujevcu?
pobegli borovničari, pravi se krst, ispalili za plazu, niče kolonija. sad će i agatin koncert. kako se ne dešava, ludilo.
haha
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahahahaha e.

aj vi fosili ( :P ) da mi ispričate priču o lambd..a..i. o lambdi. haha kakogod. je l' to postojalo ili postoji (ovo je suvišno) ili šta već?
obećala sam da ću se raspitati, pa aj' sad da vas uhvatim :D
Korisnikov avatar
By Mars
Šta ima dobro da se jede tamo?

(naglašavam: dentalni suglasnik, ne labijalni) :D

Ja bio u nekoj ulici....sa kafiČima...ok je bilo, pešačka zonica...Onda u nekom vagonu takođe pretvorenom u kafiČ...i ne sećam se gde sam još bio...U opštini na jednom venčanju pa posle u Šumaricama na "zabavu" ali to je već potisnuto duboko, duboko u zaborav...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by ultraviolet

hahahahaha e.

aj vi fosili ( :P ) da mi ispričate priču o lambd..a..i. o lambdi. haha kakogod. je l' to postojalo ili postoji (ovo je suvišno) ili šta već?

Nemaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pitaš postoji li, jel postojala. Jeste postojala pre par godina.
By Kragi
Originally posted by Mars

Šta ima dobro da se jede tamo?

(naglašavam: dentalni suglasnik, ne labijalni) :D
kacamak sa kajmakom i kiselim mlekom a moze i prebranac u onim glinenim posudama :love: :njami:
Korisnikov avatar
By Fantasy
Originally posted by mitrandir
Originally posted by ultraviolet

hahahahaha e.

Nemaaaaaaaaaaaaa

pa jel ipak ima neko mesto,na koje izlazimo i na kom se okupljamo,bila bih jako zahvalna da me neko uputi....
Korisnikov avatar
By Seaman
I u Bg je nikakva scena a ne u Kg :lol:

Bivsi cimer i njegov decko zive u Kg, kazu da se nista se ne desava. Tj jednom je bila neka pvt zurka, ali je bilo bzv.
Korisnikov avatar
By castor

preprosle subote sam vodio neke tvoje sugradjane po kg-u i kazu da im fali samo jedna stvar, a to je gay club. ^^
dakle nema
pa bio je onaj u centru
preko puta starog Srca
(u neposrednoj blizini crkve)
doduse friendly ali ipak je tu bila malo opustenija atmosfera
Korisnikov avatar
By castor

ja znam likove koji svake subote idu u bg a isto tako pouzdano znam da u kragujevcu ne bi smeli da se pojave u nekom klubu, ili bar ne vecina njih :)
mene ovo jako jako nervira
By Kragi
uvek je lakse pederisati se tamo gde te niko ne zna :D

u principu ja stvarno mislim da mnogo toga zavisi od tvog stava (na kontu gay friendly mesta). neretko se nas podosta skupi na nekom mestu i uz konstantno dolazenje ljudi trendom provale o cemu se radi a mi se osetimo jos slobodnijim i nikada nikakav problem zaista.
ok gay cluba i te vrste slobode nema, ali bre ja sa saletom (celavim, koga i ti cini mi se poznajes) bez problema sednem u kafancinu i jedem cevape, dok on lik naravno dodje nasminkan i sa vestackim trepavicama :smeh: i nama niko ni rec ne kaze :D
O Getu i sl mestima ne bih ni da pricam, tamo mozemo da radimo sta hocemo :smeh:
Ima to svoju cenu naravno, ali iskreno ja do danas nikakav problem jos nisam imao zbog toga sto sam na str8 mestima ono sto jesam tj. peder, sta vise gomila ljudi koju sam upoznao mi se uvek i redovno javi u gradu :D
Zato i kazem, sve zavisi od stava :) to je bar moje misljenje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!