- 15 Dec 2008, 11:52
...ima li neka zurka za novaka u kg-u???????? I gde uopste izlaze homo ovog grada
VIP, SODA??

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Kragipa verujem da je bilo i paranoje i u BGu i u NSu. jbg, možda se mora preko toga proći...
mislim da takav posao u kragujevcu ne bi svakako bio isplativ, ponajvise zbog paranoje (a da ima pedera ima ih, koliko hoces)![]()
Originally posted by KragiAl' to mu dodje kao neko samosazaljevanje.Kao sto je bio slucaj sa jednom ekipom ljudi koji su dosli organizovano iz Kragujevca u Beograd i tako se ponasali u stilu :"Mi smo iz provincije,mi smo jadni..."Odavali taj neki utisak "pokunjenosti",ne znam kako bih drugacije rekao.
pa da, uvek je lakse biti peder van svog grada, u provinciji![]()
Originally posted by F8LeSSpobegli borovničari, pravi se krst, ispalili za plazu, niče kolonija. sad će i agatin koncert. kako se ne dešava, ludilo.
I, dešava li se išta u Kragujevcu?
Originally posted by ultraviolet
hahahahaha e.
aj vi fosili () da mi ispričate priču o lambd..a..i. o lambdi. haha kakogod. je l' to postojalo ili postoji (ovo je suvišno) ili šta već?
obećala sam da ću se raspitati, pa aj' sad da vas uhvatim![]()
Originally posted by Marskacamak sa kajmakom i kiselim mlekom a moze i prebranac u onim glinenim posudama
Šta ima dobro da se jede tamo?
(naglašavam: dentalni suglasnik, ne labijalni)![]()
Originally posted by mitrandir
Originally posted by ultraviolet
hahahahaha e.
aj vi fosili () da mi ispričate priču o lambd..a..i. o lambdi. haha kakogod. je l' to postojalo ili postoji (ovo je suvišno) ili šta već?
obećala sam da ću se raspitati, pa aj' sad da vas uhvatim![]()
Nemaaaaaaaaaaaaa
Originally posted by Kragipa bio je onaj u centru
preprosle subote sam vodio neke tvoje sugradjane po kg-u i kazu da im fali samo jedna stvar, a to je gay club.![]()
dakle nema
mislim da takav posao u kragujevcu ne bi svakako bio isplativ, ponajvise zbog paranoje (a da ima pedera ima ih, koliko hoces)![]()
Originally posted by Kragimene ovo jako jako nervira
ja znam likove koji svake subote idu u bg a isto tako pouzdano znam da u kragujevcu ne bi smeli da se pojave u nekom klubu, ili bar ne vecina njih![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!