Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Sinoc, ja i cimer smo se vracali iz FLOYDa i isli ka Kneza Milosa da uhvatimo taxi. Dvojica likova su bila ispred nas i u jednom trenutku su stali. Iskulirali smo ih i prosli i onda je krenulo kao neko prozivanje (ne na gay bazi, ali pretpostavljam da su zbog toga bili tu), tipa "koji je mene zakacio" i sta ja znam.. Bio je neki pokusaj kuliranja sa nase strane, ali oni su nastavili i mislili da je Vuk (lthr_yu) pickica i da nece uzvratiti i posto su krenuli prvi udarci, ja sam im istom meromuzvratio . Prvi lik koji je krenuo na mene je dobio par jako dobrih udaraca od mene, a drugi je, posto je valjda video koliko ima sati, izvukao pistolj i zveknuo me istim po glavi. Cimer ih je tad smirio iako sam ja bio poprilicno besan i, verovatno, da sam bio sam nastavio bih sa udarcimai ko zna kako bi se zavrsilo.
Ja sam naravno odmah pozvao policiju, ali su se oni pojavili oko 15 minuta kasnije. I likova naravno nije bilo. Malo smo se provozali i to je to.... Nista nisu uradili...

i tako... Ja znam da se branim... drugi ne znaju... u svakom slucaju lik je imao stoljpi... zato... znali, ne znali da se branite, bolje uhvatite taxi dole ili krenite sa velikim drustvom. Pistolj je pistolj. Ne znam da li je bio pravi ili ne, i da li bi lik povukao obarac, ali u svakom slucaju, dobro je da se zavrsilo kako se zavrsilo- ja sa raskrvavljenom glavom.
By Sixto
Jebo te Flojd Vukasine, koji ces kurac dole, pobogu covece!
By Pending-For-A-Bending
Pa eto... malo radi promene
Inace, kad sam zvao 92 ta operaterka je davila sa glupim pitanjima i par puta sam je oterao u pizdu materinu- uz obrazlozenje da to sve mogu reci policajcima kad dodju, a ona je davila davila... Panduri su pitali da li su nam oni nesto trazili i slicno. Ja sam pandure naterao da se vrate i da 2 puta precesljamo taj deo-ali likovi su naravno vec otisli
By RACABG
e jebem ti ovu zemlju srbiju, prokleta avlija
Korisnikov avatar
By ns.happy
opet??? :shok: jao boze, kod tog floyda je bas opasno...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by lthr_yu
Panduri su pitali da li su nam oni nesto trazili i slicno.
Tako je mene moj tata svojevremeno davio da mu kažem da li mi oni koji me tuku u školi traže pare. Valjda bi mu pao kamen sa srca, šta li. Ali nisu, samo su hteli da me tuku jer su skotine.
By ~ Le Saint X ~
Opet Flojd???

Da li ce se ljudi opametiti i da ne idu tamo pored svih prica koje o neprijatnostima o tom mestu i okolini postoje...

Prozivanje
Prebijanje
pistolj po glavi
sledece....pistolj u glavu???

pa bomba na Floyd

?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by jukie
Panduri su pitali da li su nam oni nesto trazili i slicno.
Tako je mene moj tata svojevremeno davio da mu kažem da li mi oni koji me tuku u školi traže pare. Ali nisu, samo su hteli da me tuku jer su skotine.
Jao, bre mico!
:mazi:
Korisnikov avatar
By Delete
Uzas! Ne mogu da verujem!
Kad sam pocela citati tvoj post, odmah sam zamislila kako su posle tebe bili razbacani na sve strane, ali...pistolj...u toj jebenoj zemlji smrdiji stvarno svako govno nosi pistolj. Dobro si zivu glavu izvukao. A brate, ako si zavrsio sa razbijenom glavom, vrlo je moguce da je pistolj bio pravi.
A policija...ma od nje nema mnogo koristi...ali buduci da je u pitanju napd u kojem je jedna strana imala oruzje, to se moze, gledano sa jedne strane smatrati i pokusajem ubistva i verujem da bi dobro bilo malo medijski izvrsiti pritisak na policiju, ispricas svoju pricu novinarima, pa bar da i oni koji ne dolaze na forum cuju sta se desava, a i panduri malo ozbiljnije da shvate.
By ~ Le Saint X ~
Da, Delete..to je mozda dobro da se kaze novinarima...

Pistolj nije za zezanje!

A razbijena glava ne moze biti od plasticnog pistolja...
Jedino ako je to pistolj - upaljac...
Moja keva ima jedan takav manji...ali je ztezak i nema sanse da ga provalis da nije pravi
By Pending-For-A-Bending
Pazi... cimer je imao slicno iskustvo. I rekao je da ne zovem muriju-nece nista uraditi. Morao sam da zovem- jebi ga, desice se tako nesto i sledeci put nekome. Cak sam u par trenutaka, kad mi je palo na pamet da je pistolj mozda lazan, hteo i da se vratim da dovrsim stvar, ali me je cimer smirivao. Pistolj nije bio mali- stavise, prilicno velik. Jebem ga, ne razumem se...
Znas sta bi mozda privuklo paznju? Naslov "Peder ubijen u povratku iz kluba".

Ne znam da li je ovo bio pokusaj nasrtanja na pedere ili ne (mada ipak su stojali blizu Floyda)...
By ~ Le Saint X ~
Pa...
Ja mislim da bi takav naslov bio UZAS!
Taman svi dokoni homofobi da se sjate oko Floyda ili vec gde
i da ubijaju pedere ili one za koje misle da to jesu!!!

Ako meni nesto ne ide u glavu to je
ZASTO IDETE TAMO!?
ZASTO NE BOJKOTUJETE TO MESTO!?
By Pending-For-A-Bending
Floyd nije kriv za tako nesto, isto kao sto ni Alliance nije kriv za one likove sto se ponekad nacrtaju na Obilicevom Vencu. 3 ortaka su dobili batina po izlasku iz Xa pre par godina.

Mislim da stvarno nisu klubovi krivi, niti da obezbedjenje tu moze nesto da ucini. Ipak treba nesto uraditi povodom toga da ne bude javna informacija gde je koji klub
By Pending-For-A-Bending
Pa dobro. Onda ce i dalje neko dobiti batina zbg toga sto svi znaju gde je Alliance, Floyd i ostali klubovi...
Da zivimo u normalnoj zemlji to bi bilo OK, ali ne zivimo. Srbija jednostavno nije spremna za tako nesto. Objasni mi zasto nemamo gay pride i zasto je ono u julu, u Novom Sadu bila bas zabavna prilika da par osoba dobiju batine-iako se Pride na kraju nije ni odrzao

Uopste ne znam zasto se svi aktivisti lepo jedan dan ne pokupe i izlepe ceo grad plakatima sa informacijama gde su gay klubovi. I obavezno dodajte "Gay Bashers Welcome!"
Korisnikov avatar
By ::fy::
Paki-ta možeš li objasniti šta se to ne radi i zašto?
By Pending-For-A-Bending
Ma daj... ne kenjaj...
Ozbiljno sam rekao kako treba postupiti. I drzim se toga. A ne vidim zbog cega nisam u pravu?I reci mi sta je u mom postu bilo pogresno??? Nemarnost?
Zasto svaki homofob mora da zna gde je gay klub?
Korisnikov avatar
Ja ne znam da li samnom nešto nije u redu, možda sam pao sa Marsa...ne znam...ali o kavoj nemarnosti se ovde govori??

Vraćati se iz kluba je nemarnost? Bez obzira što svi znamo u kakvoj zemlji živimo, zar je to opravdanje?

"Pretukli te ispred gay kluba? - Pa što si tako nemaran pa se šetkaš oko kluba, trebao si odmah da utrčiš u taxi"?????

Ako je ovo rezonovanje, nije ni čudo šta nam se dešava...I šta sad? Nikom ništa? Negde bi se NVO ili advokati tukli da zastupaju ovakav slučaj...ali mi smo ipak nigde....
Korisnikov avatar
Originally posted by Paki
Originally posted by ForeverYoung
Paki-ta možeš li objasniti šta se to ne radi i zašto?
Ne radi se reklozetiranje.
Zašto?
Pa hajde, nije teško... bar si teoretskog znanja pokazao do sad... :)
Ja sam definitivno sa druge planete...ne razumem jezik kojim pričaš... :(
Korisnikov avatar
Ok, vidim da nisam dobro čitao predhodne postove, te ne znam o čemu raspravljate...

Dakle, o ovome svakako treba obavestiti javnost a to se ne može ako ti lthr_yu nisi spreman da izađeš na B92 ili neki drugi medij i ispričaš šta se desilo..naravo treba objaviti i mesto na kome se to sve dogodilo...

Sve dok neko javno ne izađe i ne ispriča šta se dogodilo ništa se neće pomaći iz mrtve tačke...
Korisnikov avatar
By HARP
Sada svi zvucite kao operaterka koju je Vuk zvao.... :nokti:

Ljudi su napadnuti, znate u kakvoj sredini zivimo, pa pamet u glavu...
Korisnikov avatar
Originally posted by FireGox
Ljudi su napadnuti, znate u kakvoj sredini zivimo, pa pamet u glavu...
Pa da, ali takvim stavom se ništa neće promeniti..pa šta kao "znamo u kakvoj zemlji živmo"...takva zemlja mora da se menja, a to se neće dogoditi sve dok se ovde na forumu raspravljamo umesto da delamo...
Korisnikov avatar
By Paki
Tako... široko vam polje sad... :)
Korisnikov avatar
3. Ne mora svako da zna gde je gay klub
A što ne bi svako znao gde je gay klub...pa nije to top secret valjda...ne pravimo u tim klubovima atomsku bombu...i ne brini onaj ko želi da zna, lako će saznati...

* odoh ja iz ove teme...džabe se nerviram, iako sam po 1000 puta rekao sebi da se neću petljati u bilo šta što ima veze sa Srbijanskim aktivizmom....
By RACABG
ovo odmice malo dalje od srbijanskog aktivizma

u sledecim mesecima ocekujem naslove ali ne na forumu nego u kuriru
"ubijen peder kada se vracao iz kluba u kome se organizuju orgije"

mislim da bi trebalo da se reaguje i digne velika frka zbog dogadjaja
ako budemo cutali bice nam sve gore
Korisnikov avatar
By Delete
@lthr_yu

Po tvom opisu, rekla bih da je u pitanju pravi pistolj. Kazes da je bio veliki, sto automatski eliminise mogucnost da je upaljac, jer oni se ne prave bas u tolikim razmerama. Ja bih izbacila i mogucnost imiracije pistolja, koje se kod nas mogu kupiti, jer se vecinom prave kopije manjih pistolja, kao sto su Berreta i sl. Najverovatnije je rec o pravom pistolju, "tetkici", do koje se danas u BG dodje za nekih 70-ak evrica najvise (na crno) i nije bas jednostavan za rukovanje, znam mnoge koji su prilikom pucanja povredili sami tebe jer je trzaj veoma jak, te je mozda i strah "ponosnog vlasnika" istog da se ne dogodi nesto neocekivano rpeovladao i nije pucao.

Mislim da treba izvrsiti malo veci pritisak na policiju, kako bi bar vikendom patrole bile na tim "rizicnim" lokacijama. To mogu i lgbt organizacije, to mogu i mediji, to mogu i gradjani, ako se u velikom broju budu zalili na tu lokaciju. Ovaj put je proslo ovako, sledeci put mozda nece.

Klubovi nisu krivi za to sto se njihovoj klijenteli desava na povratku kuci, njihovo je da obezbede prostor da unutar njega ne bude incidenata, a ne moze vama niko garantovati siguran put do kuce.
Korisnikov avatar
By Khons
jbg, flojd je sam po sebi opasan zbog lokacije. svugde mrak, parkic, dok ti odes do taxija moze njih 50 da se sjati oko tebe.
By Sixto
Originally posted by ForeverYoung
3. Ne mora svako da zna gde je gay klub
A što ne bi svako znao gde je gay klub...pa nije to top secret valjda...ne pravimo u tim klubovima atomsku bombu...i ne brini onaj ko želi da zna, lako će saznati...

* odoh ja iz ove teme...džabe se nerviram, iako sam po 1000 puta rekao sebi da se neću petljati u bilo šta što ima veze sa Srbijanskim aktivizmom....
Pa ne bi bila top secret u nekoj Francuskoj npr al u zemlji Srbiji obelodanjivanje gay mesta nije produktivno, jos uvek, i direktno utice na bezbednost gostiju!
Ako neko zeli da se igra aktivizma, lepo, al onda neka ne vice na sav glas gde je to mesto jer nije jedini gost i mozda bi neko drugi hteo da ta lokacija ostane tajna!
Ko je zainteresovan neka svake godine na dan odrzavanja drebija Zvezda - Partizan stane sa transparentom kod Terazijske cesme pa neka glumi aktivistu, al ne preko tudjih ledja!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Renoir
pa bomba na Floyd
Da, Floyd je kriv. Isto bi bilo kao kada bi neko srušio MiniMaxi zato što su ga opljačkali na izlazu iz istog ... Mesto ima svoje posetioce i "potrošače" i to mora da se poštuje.

Što se tiče napada, svaka čast lthr_yu. Imaš neizmerno poštovanje s moje strane. Zaista ne znam kako bih ja reagovao, ali verujem da bih nekako uzvratio (možda ne baš tako uspešno kao ti). :kiwi:

P.S. A što ljudi ne zovu taksi unapred, pa da ih lepo sačeka?
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Sixto

Ako neko zeli da se igra aktivizma, lepo, al onda neka ne vice na sav glas gde je to mesto jer nije jedini gost i mozda bi neko drugi hteo da ta lokacija ostane tajna!
Ko je zainteresovan neka svake godine na dan odrzavanja drebija Zvezda - Partizan stane sa transparentom kod Terazijske cesme pa neka glumi aktivistu, al ne preko tudjih ledja!
E to upravo govorim!

Ne krivim ja obezbedjenje ijednog od tih klubova- daleko od toga. Nego jednostavno sto neko ne zna da odabere vreme i trenutak kad nesto treba da se radi.
Ajde da to kazem tako da cak i Paki to shvati:
Pravis rostilj. Ukoliko budes stavio pljeke da se peku dok jos uvek gori vatra, one nece ni na sta liciti i sigurno ces ih baciti u smece. Moras da sacekas da se vatra smiri i stvori zar i onda da ih stavis. Get my point???

Sto mora svako da zna gde je gay klub? Svaki homofob, svaki skiner...
Videli ste kakvo je Vlatko napravio sranje sa njegovim "aktivizmom" i "organizacijom" gay pride-a u NSu. Zato deco, prekinite da se igrate aktivizma ako ne znate da birate vreme i bitke. Samo cete proizvesti kontraefekat...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!