- 01 Sep 2007, 04:59
Sinoc, ja i cimer smo se vracali iz FLOYDa i isli ka Kneza Milosa da uhvatimo taxi. Dvojica likova su bila ispred nas i u jednom trenutku su stali. Iskulirali smo ih i prosli i onda je krenulo kao neko prozivanje (ne na gay bazi, ali pretpostavljam da su zbog toga bili tu), tipa "koji je mene zakacio" i sta ja znam.. Bio je neki pokusaj kuliranja sa nase strane, ali oni su nastavili i mislili da je Vuk (lthr_yu) pickica i da nece uzvratiti i posto su krenuli prvi udarci, ja sam im istom meromuzvratio . Prvi lik koji je krenuo na mene je dobio par jako dobrih udaraca od mene, a drugi je, posto je valjda video koliko ima sati, izvukao pistolj i zveknuo me istim po glavi. Cimer ih je tad smirio iako sam ja bio poprilicno besan i, verovatno, da sam bio sam nastavio bih sa udarcimai ko zna kako bi se zavrsilo.
Ja sam naravno odmah pozvao policiju, ali su se oni pojavili oko 15 minuta kasnije. I likova naravno nije bilo. Malo smo se provozali i to je to.... Nista nisu uradili...
i tako... Ja znam da se branim... drugi ne znaju... u svakom slucaju lik je imao stoljpi... zato... znali, ne znali da se branite, bolje uhvatite taxi dole ili krenite sa velikim drustvom. Pistolj je pistolj. Ne znam da li je bio pravi ili ne, i da li bi lik povukao obarac, ali u svakom slucaju, dobro je da se zavrsilo kako se zavrsilo- ja sa raskrvavljenom glavom.
Ja sam naravno odmah pozvao policiju, ali su se oni pojavili oko 15 minuta kasnije. I likova naravno nije bilo. Malo smo se provozali i to je to.... Nista nisu uradili...
i tako... Ja znam da se branim... drugi ne znaju... u svakom slucaju lik je imao stoljpi... zato... znali, ne znali da se branite, bolje uhvatite taxi dole ili krenite sa velikim drustvom. Pistolj je pistolj. Ne znam da li je bio pravi ili ne, i da li bi lik povukao obarac, ali u svakom slucaju, dobro je da se zavrsilo kako se zavrsilo- ja sa raskrvavljenom glavom.