Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
Tuborg Green Beat Festival

Jedinstveni muzički događaj na Kalemegdanu

Tuborg Green Beat je novitet za sve ljubitelje elektronske muzike, jedinstveni muzički događaj, koji se već drugi put organizuje na atraktivnoj lokaciji na Kalemegdanu / košarkaški tereni „Partizan“.

Tokom dve večeri ovog muzičkog događaja nastupiće preko 10 renomiranih stranih DJ-eva i muzičara. Prvog dana, 24. avgusta nastupiće Bookashade live, Hernan Cattaneo i James Zabiela, a 25. avgusta Roisin Murphy, nekadašnja pevačica benda MOLOKO, sastav Gus Gus, Nick Warren i Tommyboy.

I ove godine Skupština grada Beograda pružila je značajnu podršku čitavoj manifestaciju, sa ciljem kako bi ovaj muzički događaj vremenom dobio tradicionalni i jedinstveni karakter i ljubiteljima elektronske muzike iz godine u godinu omogućavao dobar provod.

ide neko?
Korisnikov avatar
By coka
pa ako kupis vino bice ga a lezbace e pa ne znam... vidis pitam ko ce dodje... al nije to za tebe nema narodnjaka! ne sabijaj mi temu!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:njanja:

Ae lezbace javljajte se...ocete dociiiiiiiiiiii??
"Nije to za tebe"...ti ces mi kazes :njanja:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A sto si ti toliko prsla za tim?

Mislim beer fest i ono sto je proslo pre neki dan... zajedno sa tim predstavljaju jedno te isto, veliko sranje...
By Swanheart
Drtino kao sto je meni Xtina dno dna tako je i tebi Tuborg i Beer fest sranje...
samo sto tebi drolju niko ne vredja.
Korisnikov avatar
By zboO
Roisin je bila fantastichna.

:love:

@ swan..

opushteno bre, mojne se tangirash.
By Swanheart
hehe...pa naravno...
joooooooj e ona zena je genijalna ali stvarnoooooooo...

p.s.
ako me neko vidi sa cigaretom u ruci narednih mesec dana neka me mlatne prvim sto mu padne saka...kao smirglu da sam zvakala :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
zena ne nosi brus :lol: :lol:

missim kako je nije sramota, tamo je bilo i malji deca bre!
Korisnikov avatar
By Skyen
aj sto ne nosi brus, nego su joj se i plocice videle preko te iste bele bluze. italijanska keramika :cool:

roza=zica=me happy :D

uz sve one nus produkte :frotiromanija:
Korisnikov avatar
By zboO
da da videli smo da si happy, posebno posle "vidjenih" plochica :P

mene je prosto bilo sramota da je gledam u onoj vlaznoj beloj majchici, sve sam chekala da neshto nabaci na sebe :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Skyen
a da, ti si poznata po svojoj zamonasenoj stidljivosti, ajde sad 10 ave marija
By Swanheart
vlazna bela majica + Ruzica + plocice = jedan od dragih mi fetisha

:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
(mnogo je bre deset puta) : huuh:

iskupila bih se uz Lyrics chuvene pesmice "kumbaya" ali me boli grlo, pa ne mogu sada. :P
Korisnikov avatar
By Skyen
sram da vas bude, niko ne prica kakav je bio nastup, samo su vam gresne misli u glavi :P
By Swanheart
pa nastup bi bio jos bolji da su one dve sto su igrale u onoj kockici nesto zanimljivo uradile :lol:
joooooooj bole me noge od igranja...eeeeeee eto starost kuca na vrata :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
izveshtaj:

u ishchekivanju chuvene nam Ruzice i njenog benda, zagrevali smo se uz Gus Gus (guZ guZ ;) ) i smorili se do bola, i to je ono sto ce mi ostati u secanju :( 3 zenska vokala nisu bash dodirnula publiku, mada problem je sto vecina nije bash odushevljena novim albumom a stari hitovi su naravno izostali pa smo se eto tako malkice smorili....ne mnogo samo malkice da ne bude posle zabune!

A onda stize i Ruska sa sve rukavicama, koznim lonicama i nekim tzv sheshiricem na glavi (sta god da je ono)...u spidu kao i uvek ( ili da kazem NA spidu :lol: ) zagrejala je masu vec prvom pesmom, pa drugom trecom, cetvrtom...usput se presvlachila, pokazala nam PLOCHICE, grudi (ne tako velike)..i svoja dance umeca.. a onda je Rushka malo splasla pa je i ona smorila masu sa tri sporije pesme. Zavrsila je nastup uz jednu od mix verzija pesme overpowered, i otishla...ali se naravno i vratila :lol: obukla suknjicu (ispod je imala crni donji vesh ;) ) i OVERILA nastup na najjachi moguci nachin pemom "Forever More" (jel tako beshe??) sve u svemu bila je SUUUUPER!! :love:

jel dobro sky? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Swanheart
Drtino kao sto je meni Xtina dno dna tako je i tebi Tuborg i Beer fest sranje...
samo sto tebi drolju niko ne vredja.
Jaoj! Ne pokusavaj da izigravas ribu, jer ti ne stoji...
I to tebi nije bilo upuceno, tako da ne znam zasto si se nasla odabranom da komentarises.

Pod sranjem sam mislio da je sve to isto, i da ne shvatam zasto je bas otkinula na taj jedan... kada na ostale i nije...
By Swanheart
droljo ne pokusavaj da izigravas pametnicu - ne stoji ti:federi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Od tebe je to kompliment jer ne umes nista bolje da kazes...

I da ti postavim pitanje, da ovoga puta imas zasto da odgovoris...

Da li se osecas jadno kada nemas sta da odgovoris, pa krenes da vredjas?
Meni bi bilo bas jadno... ne znam za tebe, pa te zato i pitam...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, Drti, neki od nas su mislili da je Hilari Daf cerka Dafmena iz Simpsonovih... I meni su sve one (Britni, Kristina, Dzesika, Hilari...) isto sranje.

Svako ima svoj ukus.
By Swanheart
Drtino...sreco pa sa tobom mi ne pada na pamet da se raspravljam...mada bi mi iskreno receno to bio odmor i vreme razonode...ali ipak spustati se na tvoj nivo je...evo zaustavicu se ovde,da ne bude posle da te vredjam.
Korisnikov avatar
By coka
hmmm a da li si ti mozda cuo da imaju razliciti izvodjaci a a a :mad:

to je isto da ti neko kaze sto si otkinuo na xtinu isto je to sranje xtina britney j.lo marylin manson pa... :nokti:

samo ja ih ne smatram droljama i trashem
Korisnikov avatar
By Dirrty
AFKA OB slazem se u potpunosti...
Drtino...sreco pa sa tobom mi ne pada na pamet da se raspravljam...mada bi mi iskreno receno to bio odmor i vreme razonode...ali ipak spustati se na tvoj nivo je...evo zaustavicu se ovde,da ne bude posle da te vredjam.
droljo ne pokusavaj da izigravas pametnicu - ne stoji ti :federi:
Ne moram cak nista da dodam svojim recima...

Coko, sta si ti rekla. Nisam razumeo. Ako se uopste meni obracas?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!