Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

U poslednjih šest vikenda desila su se tri incidenta na Obilićevom vencu u kojima su napadnuti gosti kluba Alliance. Napadi su se uvek dešavali nakon izlaska gostiju iz kluba i gosti su uvek bili sami u tom trenutku.

Molimo Vas da ubuduće izbegavate ovu lokaciju i da priliskom odlaska iz kluba koristite Knez Mihailovu ulicu kao odlaznu maršrutu.

Takođe, iz kluba nemojte izlaziti sami. U preko 70% slučajeva homofobičnih napada žrtve su same u trenutku napada.

Pri izlasku iz kluba javljajte se poznatim ljudima ili osoblju kluba, bilo da odlazite sami, bilo sa osobom koju ste upoznali to veče.

Nosite sa sobom mobilni telefon, kao i predmete koji proizvode buku (trube, pištaljke, itd). Napadači se uvek plaše da će biti uhvaćeni u toku napada, tako da ih buka najčešće primorava da prekinu napad. Vičite slobodno!

Brinite jedni o drugima.

Klub vam garantuje bezbednost neposredno ispred ulaza i u objektu.
By ~ Le Saint X ~
:hail2:

it nice 2 know someone cares...

by the bye...
jel su te napadnute osobe tesko povredjene???
Korisnikov avatar
By Adenim
Hvala za informaciju, nisam cuo nista o tome.

Ako tetke nesto znaju to je da vriste.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Boze svasta... Nisam znala... :ozbiljan:

Inace, ja ne idem na tu stranu....
Korisnikov avatar
By blenta
ja uvek idem tom stranom :apprentice:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Adenim

Ako tetke nesto znaju to je da vriste.

:smeh:
By Sixto
Opa, briga o korisnicima! To volem!
Korisnikov avatar
By Adenim
Hajde mi sa foruma da posle zurke, jednom, dogovoreno krenemo jedan po jedan ka Obilicu i kad krenu nekog da napadaju, mi svi doletimo i polomimo im picke.
Korisnikov avatar
By tramp
ajde sacekajte da i ja dodjem :rafal:
Korisnikov avatar
By Paki
Hajde mi sa foruma da posle zurke, jednom, dogovoreno krenemo jedan po jedan ka Obilicu i kad krenu nekog da napadaju, mi svi doletimo i polomimo im picke.
... To se zove Stonewall u najavi na srpski način ... :love:
By RACABG
Originally posted by Paki
... To se zove Stonewall u najavi na srpski način ... :love:
to se u sloznoj srbiji nece dogoditi jos 200 godina mislim na stonewall
Korisnikov avatar
By ivanazuh
u svakom slucaju zvuci sjajno! Hocu nekog da bijem! Sad, sad! Svi u napad! eeeeeeeoooooooooeeeeeeeoeoeoeoe!
Korisnikov avatar
By Tweety
tema je verovatno napisana posle informacija o sinocnjem napadu. moj decko je sinoc oko 2am najbrutalnije napadnut kada je prolazio obilicevim vencem. sedmorica mladica su ga napali, vikali su mu da je pedercina i pretukli ga. mlatili su ga nekoliko minuta pesnicama i nogama i samo cudom je ostao bez tezih povreda! zaista nemam reci da opisem kako se osecam i shvatam u kakvoj sam zabludio bio kada sam mislio da se "stvari menjaju u srbiji"... fuj!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Tweety
"stvari menjaju u srbiji"... fuj!
stvari u srbiji se nikad nece promeniti...a najsmeshnije je to shto ti likovi koji imaju potrebu da urade tako neshto se plashe gej ljudi...i nikad oni nece skontati da svako zadovoljstvo dozivljava drugachije...isuvishe je ovo drushtvo zaostalo da bi se neshto promenilo...nadam se da ti je dechko ok..mada...uvek ostaju neke posledice shta god da se desi...
Korisnikov avatar
By deželaš
:drama:

krenulo leto, pa krenuli i fajteri :zmija:

a bukvalno ovih dana razmišljao kako je potpuno neverovatno da se u centru centra - movie clubu, alijansi, smajliju - dešavaju sve otvorenija gay okupljanja bez ikakvih ekscesa.. i da bi to trebalo da znači promenu na bolje..

:jbg:

offtopic:
Originally posted by ivanazuh
Hocu nekog da bijem... :flaming:
izvini ali zar ti nisi imao do pre dve nedelje ekstra vulnerabilnu priliku na avataru? i uopšte celu forumsku pojavu.. ne znam kad se pre desila ovakva transformacija... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By blenta
identifikacija sa agresorom :marinac:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kuhinjski noz ako nishta drugo...da vidite kako napadachi menjaju spiku kada postanu lakshi za jedno uvo...(poshto ima biserki...nemojte uzimati onaj za hleb...vec shto tanji i shto oshtriji....moze i odvrtach, makaze, zivu sodu)
Korisnikov avatar
By Paki
@ deželaš ...... Sve otvorenija i treba da budu, sa svešću gejeva, lezbejki, bi i trans osoba da moraju da nauče da se brane, sami ili uz pomoć njima, po raznim osnovama, bliskih osoba.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deželaš
:drama:

krenulo leto, pa krenuli i fajteri :zmija:

a bukvalno ovih dana razmišljao kako je potpuno neverovatno da se u centru centra - movie clubu, alijansi, smajliju - dešavaju sve otvorenija gay okupljanja bez ikakvih ekscesa.. i da bi to trebalo da znači promenu na bolje..

:jbg:

offtopic:
Tako treba biti, ne trebao se zabijati u mišju rupu, to i žele.
Ne treba im to dopustiti :kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
I da, ovo nije prijedlog ma da, samo idite, nek vas mlate, to je za opće dobro i ne može se to od nikog tražiti ali se za prava treba boriti.
Sjetite se da je Pride krenuo upravo iz jedngo kluba :kiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Volim te, Stripi ! :hug:
By Sixto
a kako se LOMI picka!? lol
Korisnikov avatar
By Dina
Uzas :(

Ja sam uvek isla Knez Mihajlovom... mada pretpostavljam da ti napadaci ovde dolaze do informacija pa se mogu "izmestiti" i na taj pravac...

Sta je sa policijom?

Ako je nema ili ne reaguje, mada sam protiv svakog nasilja ko zna mozda jeste neko resenje organizovati se i jednom ih dobro isprebijati... Mozda bi se malo smirili ili bi se policija "probudila" :misli:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by deželaš

offtopic:
Originally posted by ivanazuh
Hocu nekog da bijem... :flaming:
izvini ali zar ti nisi imao do pre dve nedelje ekstra vulnerabilnu priliku na avataru? i uopšte celu forumsku pojavu.. ne znam kad se pre desila ovakva transformacija... :ozbiljan:
Bas me ne poznajes...
By Çâðê_DUP
shto se tiche pandura pre bi oni stali na stranu tih likova nego na stranu koja zasluzhuje protekciju tako da ono...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!