Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deckonja
apsolutno nikad nisam bio u tom novosadskom klubicu ,a cak i ne poznam ekipu koja ide gore.ovaj vikend idem pa kud puklo,ali zaista ne znam gde se tacno nalazi.moze li neko od novosadjana da mi objasni.recimo da stojim ispred MUZEJA.kako da stignem do tog cuvenog natpisa PRIVATNA ZURKA?hvala vam unapred :) i da,slobodno mi pridjite kada dodjem,ne ujedam,samo sam jaaako stidljiv :)
Korisnikov avatar
By deckonja
ne postoji taj klubic na djavi?pa cuo sam prosli vikend da radi!daj,moze i na u2u da mi neko objasni.aaaa,ne verujem,a taman sam nagovorio drugaricu i druga da idemo :(
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by deckonja
.....na djavi?....
:nokti: :kosa:
Korisnikov avatar
By deckonja
nista meni nije jasno,prosli vikend sam upoznao decka koji svaki vikend ide tamo i sad da cujem da ne radi...ne verujem!!!!
Korisnikov avatar
By Adenim
moja greska, dezinformisan sam.
Korisnikov avatar
By deckonja
hvala,i dalje stojim iza toga da ako neko hoce da me odvede/da nas odvede slobodno saljne u2u .imam osecaj da cu se lose osecati negde gde nikog ne poznam
By Simor
Pa, jebeš ga, kontaktiraj ljude koji su pisali na toj temi i koji kažu da idu manje ili više redovno tamo, i eto ti društva.

:goran:
Korisnikov avatar
By Adenim
kako si se naguzio na avataru ne sumnjam da ces mnoge upoznati odmah, pod uslovom da su aktivni.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Adenim ne lazi dechka bez razloga :oklagija:

Postoji klub i dalje samo shto je promenio vlasnike ali je i dalje gay radi samo petkom i subotom.To je mali prostor vishe je caffe bar nego klub.
Korisnikov avatar
By *deni*
Iznenadices se koliko ga je lako naci.
Doci ces samo do ulaza u Muzej na tvrdjavi ( petkom i subotom uvece je na tom mestu takodje graja od ljudi, jer i u okviru tog muzeja vikendom radi klub za zabavu ) i onda ces samo nonsalantno proci pored Muzeja, pa ces se spustiti u prvu ulicicu i skrenuces levo.
E tu ces vec cuti prepoznatljive zvuke roka ( petkom ) i folka ( subotom ) , pa ces doci do vrata na kojima ce mozda pisati " Privatna zurka ". Neka te to ne obeshrabruje, natpis je tu samo da bi odvratio znatizeljne strejt putnike namernike od nastojanja da udju.
Kada udjes, mozda ce te ljubazni konobar upitati da li znas gde si dosao ( tek da se, ako si pogresio, ne bi sablaznio nad prizorom u kojem se tipovi medjusobno ljube i hvataju ), a ti ces reci da znas i sarmantno ces mu namignuti.
Posle ces raditi sta ti srcu drago. Ulaz se za sada ne placa, a cene pica su vise nego pristupacne.
I moj savet ti je da se ne uzdrzavas od samostalnih odlazaka tamo, pogotovo ako imas u planu da flertujes i trazis sebi partnera za seks. Ako ides sa deckom, on ce te samo smoriti ljubomornim scenama.
Prijatan provod ti zelim.
:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!