Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by gneeeboZar sam te samo po dupetu ispipao?
e pa renoir dobro je da me nisi pipnuo po stomaku, pa nisi napipao jednu izraslinu velicine golf loptice ciju prirodu jos uvek nisam utvrdio.
ali drago mi je da se interesujes za moje zdravlje.![]()
Originally posted by Renoirispipao si mi i stomak, ali ta izraslina je negde na levom delu gornjeg stomaka, nepravilnog je oblika, kao mali vulkancic, zelenkastomodre boje (mada zavisi od raspolozenja - ja licno volim da verujem da je to svojevrstan gaydar) - elem pipanjem ne bi bas mogao da mi das pravu dijagnozu a moguce je i da bih te zarazio - tako da cu rado zadici majicu i pustiti da je dobro pogledas, i savetujem ti da nosis masku u slucaju da te strcne doza svezeg gnoja.Originally posted by gneeeboZar sam te samo po dupetu ispipao?
e pa renoir dobro je da me nisi pipnuo po stomaku, pa nisi napipao jednu izraslinu velicine golf loptice ciju prirodu jos uvek nisam utvrdio.
ali drago mi je da se interesujes za moje zdravlje.![]()
![]()
Pa, ja inace i dupe i stomak pipam...
sta cu kada se palim na dobro dupe i dobre trbusnjake
ali...okej... sledeci put cu ispipati ono sto nisam
and for the record...
to cu uraditi samo da se uverim da si zdravstveno dobro
et toq!
![]()
Originally posted by Dušan MaljkovićTo, to, to meni treba. GODZILA u krevetu, dakako !
Vidim deni da polako posežeš za čarima dalekog Istoka, opravdano razočaran srpskom muškošću koja je spala na niske grane i ušla u krizu ravnu onoj naftnoj koja potresa planetu -- zaista, ako je BBB alfa mužjak foruma, šta reći do konstatovati da je ovo mesto po pitanju testosterona postalo hodočasni spot wannabe časnih sestara, sledbenica presvete Gospe iz Međugorja, rasaditeljke bogougodnih vrlina. Potpuno te razumem i podržavam, ali te istovremeno uveravam da je naš dragi forumaš gneebo moja potencijlna nova ćerka, jer je za mene suviše mlad -- zaista mogu majka da mu budem, a nadam se i da ću biti -- a i ne baš moj tip (on je jedan tanko narezan suši, ja sam više za obimnije, dobro skuvane kontinentalne ručkove), mada bih ga svakom preporučio jer je dečko sladak i prepametan i beskrajno pristojan i fin. Ono što si ti video bio je početak lepog druženja, a da naš jedini Japanac foruma ima više godina i da ne pobuđuje toliko moje materinske instinkte, već bi se sve završilo kao u "Memoarima jedne gejše" ili pak u nikad napisanom Mišiminom ljubavnom romanu sa srećnim krajem.
No čuvaj se deni -- jeste on fin i miran, ali podozrevam da se ispod te pacifikovane površine krije jedna prava pravcata GODZILA (u krevetu, dakako)!
Originally posted by gneeeboPardoniram ako sam preterala i nesto pogresno razumela. Evo, sva sam se zacrvenela i zajapurila od stida. Primite moje najdublje izvinjenje.Originally posted by *deni*ljudi, otkud vam ideja da ja prozivam blentu?
Iju, sad tek citam ovu neprimerenu prozivku na racun naseg popularnog blente pristiglu od ovog anonimusa pod nikom gneeebeo.deni, deni, ovaj anonimus je izmedju ostalog reko i da imas najlepse oci na forumu, i rado bi te upoznao, al mogao bih i da posaljem svog kineskog prevodica na odmor buduci da zloupotrebljavas svoj forumski autoritet kako bi opstruirao moju nameru da izrazim moje sasvim iskrene simpatije prema drugu forumasu blenti.
Originally posted by *deni*preterala preterala, no ta tvoja sklonost moze imati i krajnje sharamantne efekte, kao onomad u photoshopu, te taj kapric necu shvatiti toliko licno, a upotreba reci "zajapurila" narocito ukazuje na tvoju iskrenost - te mi nema druge no da na, po svoj prilici iskreno duboko izvinjenje, odgovorim dubokim poklonom kako me preci naucise, te dubokim primanjem, kako je u skladu sa mojim karakterom.
Pardoniram ako sam preterala i nesto pogresno razumela. Evo, sva sam se zacrvenela i zajapurila od stida. Primite moje najdublje izvinjenje.
![]()
Originally posted by LunjaNadam se da cemo se videti uskoro... Ali na drugom mestu
@ tanker-BELL
Your loss, bitch!![]()
Originally posted by Loud & QueerE pa nisam,cak sam i nadrkana fem frustrirana tetka neradnica pozerka....jbg-a nista od mene ondak na zurci....
Ako ste dovoljno fini i neisfolirani...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!