Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gneeebo
ako, ako, moze i da se prebaci u coming out folder sto se mene tice :bubblegum: :colorado:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Big Bad Bear
Zao mi je sto veceras necu moci da vas udostojim mog prisustva. Drugi put mozda
Axa.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Uh, BBB -- šta to bi sa tvojim slobodnim ulaskom u Apartman? Nakon tvrdji da je Boris lopov i svega što si napisao? Nešto mi je ovo "Axa" simptomatično...:)
Korisnikov avatar
By Stanwik
Fino bese sinoc. Meki Spoj je odlican duo.
Korisnikov avatar
By Lunja
Мени било е х т р а :) Врх врхова, сестро. Меки спој су закон.
Dakle, super mjuza, super djuskanje, super atmosfera, super guzva... jedino sto nije bilo vazduha u "centralnoj prostoriji". :vruce: Oh well, posle voznje jednim od beogradskih trolejbusa u kojima grejanje radi tokom cele letnje sezone, ono sinoc je bilo (samo za Beogradjanina18) piCKin dim! :love:

@ Adenim
Slika
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Eto, ja propustila da izadjem i vidim Lunju koji izlazi svake prestupne! :doh:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by gneeebo
e pa renoir dobro je da me nisi pipnuo po stomaku, pa nisi napipao jednu izraslinu velicine golf loptice ciju prirodu jos uvek nisam utvrdio.

ali drago mi je da se interesujes za moje zdravlje. ;)
Zar sam te samo po dupetu ispipao?
:)

Pa, ja inace i dupe i stomak pipam...
sta cu kada se palim na dobro dupe i dobre trbusnjake

ali...okej... sledeci put cu ispipati ono sto nisam

and for the record...

to cu uraditi samo da se uverim da si zdravstveno dobro

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Lunja
@ tanker-BELL

Your loss, bitch! :jezik:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lunja
@ tanker-BELL

Oli mi ti poslat onaj mail? Ili da umrem od iscekivanja i radoznalosti?
:uplasen: :nope:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, upravo mi stiglo.
Korisnikov avatar
By Lunja
Telepatija, mila, telepatija! :alexis:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Renoir
e pa renoir dobro je da me nisi pipnuo po stomaku, pa nisi napipao jednu izraslinu velicine golf loptice ciju prirodu jos uvek nisam utvrdio.

ali drago mi je da se interesujes za moje zdravlje. ;)
Zar sam te samo po dupetu ispipao?

Pa, ja inace i dupe i stomak pipam...
sta cu kada se palim na dobro dupe i dobre trbusnjake

ali...okej... sledeci put cu ispipati ono sto nisam

and for the record...

to cu uraditi samo da se uverim da si zdravstveno dobro

et toq!
:snob:
ispipao si mi i stomak, ali ta izraslina je negde na levom delu gornjeg stomaka, nepravilnog je oblika, kao mali vulkancic, zelenkastomodre boje (mada zavisi od raspolozenja - ja licno volim da verujem da je to svojevrstan gaydar) - elem pipanjem ne bi bas mogao da mi das pravu dijagnozu a moguce je i da bih te zarazio - tako da cu rado zadici majicu i pustiti da je dobro pogledas, i savetujem ti da nosis masku u slucaju da te strcne doza svezeg gnoja. :alien:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dušan Maljković
Vidim deni da polako posežeš za čarima dalekog Istoka, opravdano razočaran srpskom muškošću koja je spala na niske grane i ušla u krizu ravnu onoj naftnoj koja potresa planetu -- zaista, ako je BBB alfa mužjak foruma, šta reći do konstatovati da je ovo mesto po pitanju testosterona postalo hodočasni spot wannabe časnih sestara, sledbenica presvete Gospe iz Međugorja, rasaditeljke bogougodnih vrlina. Potpuno te razumem i podržavam, ali te istovremeno uveravam da je naš dragi forumaš gneebo moja potencijlna nova ćerka, jer je za mene suviše mlad -- zaista mogu majka da mu budem, a nadam se i da ću biti -- a i ne baš moj tip (on je jedan tanko narezan suši, ja sam više za obimnije, dobro skuvane kontinentalne ručkove), mada bih ga svakom preporučio jer je dečko sladak i prepametan i beskrajno pristojan i fin. Ono što si ti video bio je početak lepog druženja, a da naš jedini Japanac foruma ima više godina i da ne pobuđuje toliko moje materinske instinkte, već bi se sve završilo kao u "Memoarima jedne gejše" ili pak u nikad napisanom Mišiminom ljubavnom romanu sa srećnim krajem.

No čuvaj se deni -- jeste on fin i miran, ali podozrevam da se ispod te pacifikovane površine krije jedna prava pravcata GODZILA (u krevetu, dakako)!
To, to, to meni treba. GODZILA u krevetu, dakako !
Vec sam, jadna, pored ovih srpskih njanjavih muskaraca koje sasvim sa razlogom svrstavas na niske grane, na koje su definitno spali, razmisljala da se odam zoofiliji i podmetnem se nekom rasnom zdrepcu iz stale moga deda strica. Boze me oprosti i sakloni, sta mi ovako razocaranoj sve pada na pamet ovih dana.
No, stvari jos uvek nisu dosle do te kriticne tacke , ali ako dodju - eto mene kako se najavljujem deda stricu da cu mu doci u posetu, navodno zeljan svezeg vazduha i lokalnog kolorita, a pridvece se krisom uvlacim u stalu...
:maska:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Iju, sad tek citam ovu neprimerenu prozivku na racun naseg popularnog blente pristiglu od ovog anonimusa pod nikom gneeebeo.
ljudi, otkud vam ideja da ja prozivam blentu? :rida: deni, deni, ovaj anonimus je izmedju ostalog reko i da imas najlepse oci na forumu, i rado bi te upoznao, al mogao bih i da posaljem svog kineskog prevodica na odmor buduci da zloupotrebljavas svoj forumski autoritet kako bi opstruirao moju nameru da izrazim moje sasvim iskrene simpatije prema drugu forumasu blenti.
Pardoniram ako sam preterala i nesto pogresno razumela. Evo, sva sam se zacrvenela i zajapurila od stida. Primite moje najdublje izvinjenje.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by *deni*

Pardoniram ako sam preterala i nesto pogresno razumela. Evo, sva sam se zacrvenela i zajapurila od stida. Primite moje najdublje izvinjenje.
preterala preterala, no ta tvoja sklonost moze imati i krajnje sharamantne efekte, kao onomad u photoshopu, te taj kapric necu shvatiti toliko licno, a upotreba reci "zajapurila" narocito ukazuje na tvoju iskrenost - te mi nema druge no da na, po svoj prilici iskreno duboko izvinjenje, odgovorim dubokim poklonom kako me preci naucise, te dubokim primanjem, kako je u skladu sa mojim karakterom.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ tanker-BELL

Nadam se da cemo se videti uskoro... Ali na drugom mestu :lukavi:
Korisnikov avatar
By Adenim

@ Adenim
Slika
:dancing: :potapsava:
Slika

Ničim izazvano zadnjeg petka julskog u Apartmanu doživećete pravi kulturni diskodramatični tehnički nokaut Maje Uzelac.

Ako ste dovoljno fini i neisfolirani možda vam se desi i nešto nevaljalo, recimo klupski seks. Možda se i zaljubite. Jedino je sigurno da ćete se dobro provesti.

Ulaz je džaba, a rezervacija veoma obavezna.

Jul u julu, Srbija u... a vi u Apartmanu :D

+381 64 212 79 63
By Çâðê_DUP
Originally posted by Loud & Queer
Ako ste dovoljno fini i neisfolirani...
E pa nisam,cak sam i nadrkana fem frustrirana tetka neradnica pozerka....jbg-a nista od mene ondak na zurci.... :lol:

:svetac: :dropdead: :svetac:
Korisnikov avatar
By Stanwik
ne znam zasto ali uvek se bolje provedem na zurkama na kojima muziku pustaju reditelji,voditelji, novinari... a ne dj-evi! maja je bila savrsena (robyn i alter ego :love: )
nazalost zbog posla sam morao da odem oko dva. ne znam kako je posle bilo ali do dva je bilo :hyper:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa pustila je kada sam je spamovao na svim profilima koje ima :lol:

Zao mi sto nisam mogao da dodjem...
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam se toliko defragmentirala od neke gotivne kajsije pre toga da mi je bad sektor pojeo celu zurku. Mada mi se cini da mi je tamo bilo dobro, ostala sam do nekog doba, mislim do fajronta.
Korisnikov avatar
By Paki
Tiho... tiše... k'o padanje kiše... :)

See ya boys & girls :dj:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:mama:

Hlaefdige et moi are coming! C ya!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!