Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ogi_nsJbga, niste imali srece, riknula je oprema na kojoj sam ja trebao da pustam muziku u mom terminu to veche, tako da sam bio sprechen, pod okolnostima vishe sile, da spasim zurku te "smooooor" muzike, koju je btw. pustao profi Dj...
jaaaako lose! pre svega SMOOOOOOR muzika!
ja se nadao nekim najavljenim mtv remixima...
naravno - opet ispala!
Originally posted by TweetyJa to ponavljam josh od prve organizovane L&Q zurke u ovom lokalu. Plastic je zakon
...jednostavno je prostor los za partije i tacka.
Jbga, niste imali srece, riknula je oprema na kojoj sam ja trebao da pustam muziku u mom terminu to veche, tako da sam bio sprechen, pod okolnostima vishe sile, da spasim zurku te "smooooor" muzike, koju je btw. pustao profi Dj...A zar ti nisi mogao da pustas muziku na njegovoj opremi???????![]()
Mada ja sam se bash do jaja provodio sa svojim drushtvom i to bash u onom delu M.B. gde se muzika najslabije chula![]()
Uostalom muzika uopshte nije bila TOLIKO strashna, striperi su nas sve ispalili (lol), pa shta? Zbog toga vam je kao propala zabava? Okej, slazem se da nije uredu ne ispuniti sve ono shto je najavljeno/obecano, ali to nije toliki razlog da toliko kukate nad parama koje ste dali a i vidim neki jedva dochekashe da imaju shta da popljuju.
Nishta vama od provoda ako stalno ochekujete da vas neko animira, provod najvecim delom zavisi od vas samih. Meni je bilo super, posle u Alijansi mi nije bilo nishta bolje, niti gore![]()
Originally posted by _Crazy_Fox_Nije nam ista oprema odgovarala jer ja sam spremio da pushtam muziku sa cd-ova a taj profi Dj je pushtao sa plocha, to mu lakshe omogucava da drka i davi pesme ko shto mnogi istripovani Dj-evi rade. Mada ne znam ko moze uopshte da slusha tako izmasakrirane pesme, ne znam ko uopshte svesno trazi Dj-eve koji pushtaju takvu muziku... Btw. Zivela komercijala!
A zar ti nisi mogao da pustas muziku na njegovoj opremi???????
![]()
Originally posted by PakiNaravno. Svako brani svoj kruzhok. Paki je Alliance cura.Originally posted by LeonheartOd početka sam znao da ću imati šta da pljujem
... vidim neki jedva dochekashe da imaju shta da popljuju ...![]()
Meni je trenutno Alliance katastofa, a dobro se secam koliko sam hvalio to mesto na pocetku-jer je imalo sta da se hvali. Naravno, neki se ljudi kasnije opuste i rade na staroj slavi. Isto tako sam bio pre napljuvao Floyd i moram reci da je svo pljuvanje sa ovog foruma i doprinelo necemu- promenjeno je obezbedjenju i koliko se secam nije bilo nekih ispada. A Alliance sa onom politikom "Ne moze u trenerici", a neki se svlace unutra do gole koze, onaj konobar u sorcicu, neki dolaze trandzirani.... Zar nema ovde mesta za hipokriziju? Pitam se sta ce biti kad naleto bude toliko vrelo i neki budu zeleli da dolaze u bermudama....Iza svega ovoga i ja mogu da stanem. Nisam dug period izlazio na gay mesta i kada sam se nedavno raspitao za aktuelne klubove dobio sam informaciju da je petkom veca masa, veci provod u Alijansi a subotom u Floydu, u samom startu sam otpisao F. zbog meni nepodnoshljive muzike koja dominira tamo. Izashao sam par puta u Alijansu petkom i nisam bash bio odushevljen provodom, a ni muzikom. Onda polupijan jednu subotu sasvim sluchajno iz poluprazne Alijanse zavrshih u F (vec dovoljno pijan) i za neko zaista divno chudo, ludo sam se proveo!
Druga stvar.... Muzika... Katastrofa. Poslednjih >10 puta muzika je u Allianceu bila jeziva. Nit komercijala, nit... sta ja znam.... Bolje da su unajmili DJ Winamp. I stalno jedno te isto.
Ja totalno kontam da je Boris naprasno napravio zurku "uzmi pivo i dobijes tekilu" bas zbog partya u Movie baru. Ne bi to uradio da se u gradu nije desavala neka druga zurka-u to sam siguran. Ali isto tako sam i siguran da on to nije uradio da bi minirao zurku u Movie Baru, nego jednostavno da privoli sto vise ljudi da odu u Alliance. Da nije napravio taj korak verujem da bi Alliance bio prazan to vece. Morao je da brani svoj interes.
Trenutno mi se stvarno ne odlazi u Alliance. Ali ako je neko prvi i potrudio se da bude prvi, mislim da ipak treba da se i potrudi da ostane na tom mestu.
Treba vise komkurencije- mislim da bi se onda ti klubovi i potrudili da budu sto bolji i imali bi sta i da ponude (da znam, problem je sto nas nema toliko puno)
Ipak, Borisu svaka cast na L'n'Q zurkama
Originally posted by LeonheartMeni je trenutno Alliance katastofa, a dobro se secam koliko sam hvalio to mesto na pocetku-jer je imalo sta da se hvali. Naravno, neki se ljudi kasnije opuste i rade na staroj slavi. Isto tako sam bio pre napljuvao Floyd i moram reci da je svo pljuvanje sa ovog foruma i doprinelo necemu- promenjeno je obezbedjenju i koliko se secam nije bilo nekih ispada. A Alliance sa onom politikom "Ne moze u trenerici", a neki se svlace unutra do gole koze, onaj konobar u sorcicu, neki dolaze trandzirani.... Zar nema ovde mesta za hipokriziju? Pitam se sta ce biti kad naleto bude toliko vrelo i neki budu zeleli da dolaze u bermudama....Iza svega ovoga i ja mogu da stanem. Nisam dug period izlazio na gay mesta i kada sam se nedavno raspitao za aktuelne klubove dobio sam informaciju da je petkom veca masa, veci provod u Alijansi a subotom u Floydu, u samom startu sam otpisao F. zbog meni nepodnoshljive muzike koja dominira tamo. Izashao sam par puta u Alijansu petkom i nisam bash bio odushevljen provodom, a ni muzikom. Onda polupijan jednu subotu sasvim sluchajno iz poluprazne Alijanse zavrshih u F (vec dovoljno pijan) i za neko zaista divno chudo, ludo sam se proveo!
Druga stvar.... Muzika... Katastrofa. Poslednjih >10 puta muzika je u Allianceu bila jeziva. Nit komercijala, nit... sta ja znam.... Bolje da su unajmili DJ Winamp. I stalno jedno te isto.
Ja totalno kontam da je Boris naprasno napravio zurku "uzmi pivo i dobijes tekilu" bas zbog partya u Movie baru. Ne bi to uradio da se u gradu nije desavala neka druga zurka-u to sam siguran. Ali isto tako sam i siguran da on to nije uradio da bi minirao zurku u Movie Baru, nego jednostavno da privoli sto vise ljudi da odu u Alliance. Da nije napravio taj korak verujem da bi Alliance bio prazan to vece. Morao je da brani svoj interes.
Trenutno mi se stvarno ne odlazi u Alliance. Ali ako je neko prvi i potrudio se da bude prvi, mislim da ipak treba da se i potrudi da ostane na tom mestu.
Treba vise komkurencije- mislim da bi se onda ti klubovi i potrudili da budu sto bolji i imali bi sta i da ponude (da znam, problem je sto nas nema toliko puno)
Ipak, Borisu svaka cast na L'n'Q zurkama
Tako da, kad stavim na vagu sve vrline i mane A i F na kraju dolazim do reshenja da u buduce ipak izlazim u F
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!