Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Lotos vs Floyd ?

Floyd
11
12%
Lotos
72
77%
Nijedan
11
12%
By SUNNY B
Originally posted by Anatis
u Lotosu dobro obezbedjenje.

:rock: :mini:
:up:

e to sam htela da cujem! :dance:
Korisnikov avatar
By Dina
Alliance naravno...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Jel se to na ovom forumu pojavljuju samo oni ljudi koji izlaze u Alliance ili sta?
Hehe....mozda Flojdovci ne koriste komp:D
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by nemke18god
Jel se to na ovom forumu pojavljuju samo oni ljudi koji izlaze u Alliance ili sta?
HA,HA,HA
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Anatis
u Lotosu dobro obezbedjenje.

:rock: :mini:
:up:

e to sam htela da cujem! :dance:
Vastinu! Korpulentno a pametno, sharmantno i lepo vaspitano. :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by FLOYD
HA,HA,HA
Ma koriste komp, al su na Cecinom forumu :P
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Ma salim se ja....poravice se oni..samo ako to zele:P :D :P
Korisnikov avatar
By FLOYD
Originally posted by m..
Originally posted by FLOYD
HA,HA,HA
Ma koriste komp, al su na Cecinom forumu :P
www.volimocecu.com
By pupil
lotos je mnogo lep i dobar klub.nije rupa za razliku od svih dosadasnjih gay klubova u beogradu
By Pending-For-A-Bending
Pa evo opet mene...
osoba koja mora da bude svugde zacina i da se proserva....
- Sto se tice LOTOSa-ALLIANCEa> Mnog je kulturnije uredjen, konobarice su veoma prijatne, obezbedjenje je stvarno na nivou, muzika je super (kad ne pusta onaj krupni lik sto mi se svidja)

Ipak, ne svidja mi se sto ne dozvoljavaju da se ulazi u trenerci (ma da, bas smo dosli u neki ekskluzivan klub) i sto je vecina u fazonu @Mi smo SUPERZVEZDE I ULTRA COOL@

-FLOYD> Bio sam sad prosli petak... Muzika narodnjaci-meni to stvarno ne prija, ljudi nisu SUPERZVEZDE vec samo ZVEZDE, moze da se nadje poneki FENOMENALAN tip, obezbedjenje nisam ni primetio, ljudi se mnogo vise zabavljaju ovde nego u ALLIANCE (citaj-ne poziraju)

U sustini, ne znam... svako mesto ima valjda nesto svoje

Mozda gresim sto sam pre toliko ispljuvao FLOYD, ali onda je stvarno bio u katastrofalnom stanju
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by lthr_yu
Ipak, ne svidja mi se sto ne dozvoljavaju da se ulazi u trenerci (ma da, bas smo dosli u neki ekskluzivan klub) i sto je vecina u fazonu @Mi smo SUPERZVEZDE I ULTRA COOL@
aj ne zezaj
taman sam sledetji put namerio u treshi da dodjem
lagodnije je za skakanje :rock:

:panker:
By Pending-For-A-Bending
Jeste, stvarno ne moze u trenerci. Znaci, sledeci put kad mi se bude islo u trenerici u Alliance jednostavno cu ostati kuci i to je...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kad mi se slusaju narodnjaci izlazim u FLOYD. Ne smatram da se time degradiram.
Kada zelim da slusam stranu muziku, bilo "praistorijsku", bilo najoviju komercijalu, haus itd. izadjem u LOTOS.
Ne mogu da ne nasmejem na tvrdnju da ljudi koji izlaze u FLOYD, ne izlaze u LOTOS i obrnuto :smug: :smug: :smug: . Pa to je 70% ista ekipa. Kao osoba koja izlazi na oba mesta mogu to da tvrdim, ista lica i u F.-u i u L.-u. Samo ne znam zasto je sramota reci "da ja idem i u Floyd". Cemu licemerje?
:hipnotizer:
NOX
By fazza
Ja ne izlazim nigde. Jedem choko smoki i super mi je. :radosnice:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Nocturnal
Ne mogu da ne nasmejem na tvrdnju da ljudi koji izlaze u FLOYD, ne izlaze u LOTOS i obrnuto :smug: :smug: :smug: . Pa to je 70% ista ekipa. Kao osoba koja izlazi na oba mesta mogu to da tvrdim, ista lica i u F.-u i u L.-u. Samo ne znam zasto je sramota reci "da ja idem i u Floyd". Cemu licemerje?
:hipnotizer:
NOX
Svaka cast batice! :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
......ja jos nemam pravo glasa jer nisam bila ni u jednom jos uvek. Htela sam da posetim Floyd, ali posle ovih komentara mislim da cu otici na oba mesta pa da procenim. Recite mi gde se nalazi Alliance klub?
By Pending-For-A-Bending
Po meni nije sramota otici u FLOYD. Pa sam sam i rekao da sam bio pre valjda 2-3 nedelje. Jedino sto ja STVARNO nisam za narodnjake.

Ali nije istina da su ista lica u oba kluba. Drasticno se razlikuje. Od ljudi koji izlaze u ALLIANCE u FLOYD sam video max. 5
Korisnikov avatar
By Nocturnal
lthr_yu
Po meni nije sramota otici u FLOYD. Pa sam sam i rekao da sam bio pre valjda 2-3 nedelje. Jedino sto ja STVARNO nisam za narodnjake.
Ok, nisi ti rekao da je sramota, ali sam primetio da ovde ljudi u postovima osim KVALITETA MESTA (o cemu stvarno nema sta da se diskutuje, FLOYD je rupa, LOTOS je klub) pricaju o KVALITETU LJUDI koji izlaze u F. ili u L. U nekom od imbecilnih postova koji sam citao na nekoj od prethodnih strana neko je napravio ovakvu podelu:
LOTOS - tu izlaze pametniji, ali hladniji, distanciraniji ljudi
FLOYD - autor to nije napisao ali valjda iz ovog prethodnog logicki se izvlaci gluplji i prijemcljiviji. Takodje neko je napisao da u FLOYD izlazi sljam sljamova i da bi ga izlazak na to mesto degradirao?!!!
Jako mi smeta podela na "visu" i "nizu" klasu pedera zavisno od toga na koje mesto izlaze i kakvu muziku slusaju.
lthr_yu
Ali nije istina da su ista lica u oba kluba. Drasticno se razlikuje. Od ljudi koji izlaze u ALLIANCE u FLOYD sam video max. 5
Ja stvarno ne znam koliko ti cesto izlazis, ali kazem ti kao osoba koja zadnjih godinu dana izlazi na oba mesta nazimenicno makar jedanput nedeljno da su u pitanju istih 300-ak ili 400-ak ljudi koji se pojavljuju u oba kluba (ili sto bi se reklo da su na sceni), s tim sto naravno postoje ljudi koji izlaze samo u F. ili samo u L. Stvarno ne znam sta si ti video, ali moje iskustvo je takvo.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
I sve ovo samo zato sto se pusta razlicita muzika...wow

:wcsolja:
By Pending-For-A-Bending
Pa nego zbog cega nego zbog muzike

A podela postoji hteli to ili ne... Mislim, ne mozes uci u FLOYD i LOTOS i da kazes da je isti profil ljudi na oba mesta

Sljam- ili Neshljam-mesto, ljudi odlucuju sami. Nije sramota otici na mesto gde se bolje osecas. Ipak, ja imam svoj stav kakvi ljudi izlaze na koje mesto (odnosno VECINA) i nece ga nista promeniti, a nemam nameru vise da iznosim moj stav gde koji sloj ljudi izlazi
Korisnikov avatar
By Nocturnal
lthr_yu
Sljam- ili Neshljam-mesto, ljudi odlucuju sami. Nije sramota otici na mesto gde se bolje osecas. Ipak, ja imam svoj stav kakvi ljudi izlaze na koje mesto (odnosno VECINA) i nece ga nista promeniti, a nemam nameru vise da iznosim moj stav gde koji sloj ljudi izlazi
Evo, ja ne znam tvoj stav. Please, indulge me.
:freddy:
NOX
By Pending-For-A-Bending
Pa zar je vazan moj stav. Bio ja licemeran ili ne, posetim i jedno i drugo mesto s vremena na vreme... Juce sam bio u FLOYDu i odlicno se proveo. Pre neku nedelju bio u Allianceu i smorio se maximalno
A pre je bilo obrnuto.
Drago mi je sto se FLOYD popravio, ali mi je i krivo sto je Alliance mrtvo more
Korisnikov avatar
By Paki
Ne pada ti napamet da se možda nešto i kod tebe promenilo sem ostalih promena?
Sinoć je Alijansa bila puna, Žiška i Zoe su bili super za mjuzu i ja sam se sjajno proveo, pogotovo što sam došao smoren, umoran i iscrpljen u klub, a izašao sjajno raspoložen i odmoran!
Korisnikov avatar
By Deksi
Muzika je bila fenomenalna sinoc...ali atmosfera smor pa sam otisao u flojd...
Posto sam bio odvaljen ko bulja bilo mi je supeer!! :bouncy:
Korisnikov avatar
By Nbegi
100 ljudi, 100 ćudi... 100 pedera, 150 ćudi :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
... tako da vrlo lako zaključujemo iz priloženog da pederi nisu ljudi ... :zid:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Paki
... tako da vrlo lako zaključujemo iz priloženog da pederi nisu ljudi ... :zid:
hmmmmm nisam mislio na taj aspekt priloženog, mislio sam pre svega na izbirljivost, mada ono što si ti pročitao otvara jednu drugu temu: dok god većina pedera bude pristajala na tretman koji ima u društvu, do tada neće kompletno biti ljudi... tako da, jeste, na žalost, većina pedera nije percipirana kao "ljudi"...
Korisnikov avatar
By Paki
Ovo mi se već više sviđa... :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!