Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DinaPobogu Dina pa u koliko sati si bila?!
Sta se dogodilo sa Smajlijem? Gde su ljudi? Da li je to samo veceras bilo pusto ili je tako inace?![]()
Ja nisam bila dugo... prvi put sad od renoviranja... Loni i ja jos strepeli da li cemo naci mesta... kad ono, poluprazno... a onda se i ti ljudi pokupise i odose. Ostala dvojica muskaraca i nas dvoje... Kad smo sisli dole, tri neka muskarca se onako blago dosadjuju a tamo nekad nije moglo da se prodje od ljudi... Bas mi bilo zao, mnogo sam volela Smajli, bas steta ako je tako slaba poseta, a nekako mi cudno petak uvece da nema ljudi... Kad onda ima?
Sto se izgleda tice, meni je ono pre bilo lepse, nekako toplije boje pa i atmosfera... ovo neko sivilo, pa jos kad mi se spojilo sa prazninom... Mislim nije nama bilo lose, ispricali se, ali tako sami smo mogli da sedimo i kod kuce... vise volim kad izadjem negde da ima ljudi...
Originally posted by greek_loverAuuuu pa bas mi zao sto to propustismo.... Mi smo stigli nesto pre devet i otisli valjda nesto posle deset... U tom periodu je nekad bilo puno, nikad se nije moglo naci mesto... Ali drago mi je da je samo do toga da gosti dolaze kasnije. Sledeci put dolazimo u kasnijem terminuOriginally posted by DinaPobogu Dina pa u koliko sati si bila?!
Sta se dogodilo sa Smajlijem? Gde su ljudi? Da li je to samo veceras bilo pusto ili je tako inace?![]()
Ja nisam bila dugo... prvi put sad od renoviranja... Loni i ja jos strepeli da li cemo naci mesta... kad ono, poluprazno... a onda se i ti ljudi pokupise i odose. Ostala dvojica muskaraca i nas dvoje... Kad smo sisli dole, tri neka muskarca se onako blago dosadjuju a tamo nekad nije moglo da se prodje od ljudi... Bas mi bilo zao, mnogo sam volela Smajli, bas steta ako je tako slaba poseta, a nekako mi cudno petak uvece da nema ljudi... Kad onda ima?
Sto se izgleda tice, meni je ono pre bilo lepse, nekako toplije boje pa i atmosfera... ovo neko sivilo, pa jos kad mi se spojilo sa prazninom... Mislim nije nama bilo lose, ispricali se, ali tako sami smo mogli da sedimo i kod kuce... vise volim kad izadjem negde da ima ljudi...
Ja sam dosao oko ponoci, dvoje prijatelja me je cekalo za sankom, devojke raskalasne igrase tu okolo, pa brat bratu bilo je oko 20-ak dusha dole (brojanje sa pocetka, kad sam poceo da pijem nekako su se namnozili)
Bilo je mnogo dobro vece u petak![]()
Loni i ti pothitno da menjate satnicu dolaska, hahahahaha!
Originally posted by DinaDraga moja Dina, matine je davno izasao iz modeOriginally posted by greek_loverAuuuu pa bas mi zao sto to propustismo.... Mi smo stigli nesto pre devet i otisli valjda nesto posle deset... U tom periodu je nekad bilo puno, nikad se nije moglo naci mesto... Ali drago mi je da je samo do toga da gosti dolaze kasnije. Sledeci put dolazimo u kasnijem terminu
Pobogu Dina pa u koliko sati si bila?!
Ja sam dosao oko ponoci, dvoje prijatelja me je cekalo za sankom, devojke raskalasne igrase tu okolo, pa brat bratu bilo je oko 20-ak dusha dole (brojanje sa pocetka, kad sam poceo da pijem nekako su se namnozili)
Bilo je mnogo dobro vece u petak![]()
Loni i ti pothitno da menjate satnicu dolaska, hahahahaha!![]()
Originally posted by WoWLoverOstali gay kafići su ok dok isključivo u Smajliju na goste skaču jetiji i hobiti.
Ja jos nisam bio u Smajliju, a planirao sam da svratim, pa me zanima jel moze neko normalan da se upozna tamo, ili sve sami manijaci sto vrebaju i onanisu iza coskova xD
Ne volim napadne ljude, pa zato malo da se informisem![]()
Originally posted by Birthday_girlKako nije radio? U koje ste vreme vi to bile?
danas nije radio, poljubile smo vrata.
Originally posted by beodeckojel su konobari obuceni u alu foliju??
stare boje bile prijatnije za oci i duzi boravak. zaista sam x puta tamo sedeo sa lap-topom, radio ili ucio, i osecao se prijatno, mada je prostor mali. sada, sa ovim srebrnim zidovima koji izgledaju kao jeftina parodija na neki sf film... nisam bas odusevljen vise i vreme tamo provodim samo kada me dovuce drustvo... jbg... mozda iduce krecenje popravi stvar![]()
Originally posted by Dinapa moj post se odnosio na nedelju, 20ti, a ti si bila u pon. 21og.Originally posted by Birthday_girlKako nije radio? U koje ste vreme vi to bile?
danas nije radio, poljubile smo vrata.![]()
Ja bila sa prijateljicom nesto posle sedam i Smajli bio pun. Bas sam se obradovala sto je tako i u mom matine terminuBili su uglavnom muskarci, neki stranci izmedju ostalih, cim jedni odu, dodju drugi... devojaka samo poneka... Bila sam bas zadovoljna jer sam se malo plasila posle ovih dogadjaja a i bio je docek, i nekako jos se oseca nelagoda u gradu, i mnogo je policije...
Ali u Smajliju je lepo i mirno kao i uvek![]()
Originally posted by DinaEto greek_loveru u inat su svi tada dosli
A tako... ja videla samo datum 21. 09. a ne i vreme u koje si pisala... Ja sam pomisljala i za juce da mozda ne radi - kad ono puno ljudi i to u vreme kad mi Greek lover kaze da je jos rano za izlazak, pa da je za ocekivati da ljudi nema, ali juce kao da su svi u inat dosli![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!