Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By WoWLover
Ja jos nisam bio u Smajliju, a planirao sam da svratim, pa me zanima jel moze neko normalan da se upozna tamo, ili sve sami manijaci sto vrebaju i onanisu iza coskova xD
Ne volim napadne ljude, pa zato malo da se informisem ^^
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by weedy
bio sam skoro, novi smajli je TAKO cuuuuute! :)
Zar postoji i stari?
Korisnikov avatar
By Mikili73
Dok ga nisu renovirali, bio je "stari".
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mikili73
Dok ga nisu renovirali, bio je "stari".
Kada su ga renovirali?
Ja beoh aprila (17.)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Čini mi se negde u maju. Prolazio sam tuda pa videh da su radovi.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
U "smajli", obicnop dolazim Solo...zabodem se, i pisem...
Tako cete me jedino prepoznati. Volim da dodjem sama, tu nekako imam svoj mir, a i opet volim tu da sedim i da pisem,deluje inspirativno na mene!:psiholog:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
hmmm, pa SVE :)
Pisem ekspreonisticki dozivljaj mesta,ljudi,zivota...Trenutno sakupljam materijal za book "SHE" ili "ONA". Inace pisem u zavisnosti od inspiracije.Poeziju,prozu...
sta god mi padne na pamet!!:kuca:
Korisnikov avatar
By Dina
Sta se dogodilo sa Smajlijem? Gde su ljudi? Da li je to samo veceras bilo pusto ili je tako inace? :rida:

Ja nisam bila dugo... prvi put sad od renoviranja... Loni i ja jos strepeli da li cemo naci mesta... kad ono, poluprazno... a onda se i ti ljudi pokupise i odose. Ostala dvojica muskaraca i nas dvoje... Kad smo sisli dole, tri neka muskarca se onako blago dosadjuju a tamo nekad nije moglo da se prodje od ljudi... Bas mi bilo zao, mnogo sam volela Smajli, bas steta ako je tako slaba poseta, a nekako mi cudno petak uvece da nema ljudi... Kad onda ima?

Sto se izgleda tice, meni je ono pre bilo lepse, nekako toplije boje pa i atmosfera... ovo neko sivilo, pa jos kad mi se spojilo sa prazninom... Mislim nije nama bilo lose, ispricali se, ali tako sami smo mogli da sedimo i kod kuce... vise volim kad izadjem negde da ima ljudi...
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam takodze cuo da je uglavnom prazno :shrug:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dina
Sta se dogodilo sa Smajlijem? Gde su ljudi? Da li je to samo veceras bilo pusto ili je tako inace? :rida:

Ja nisam bila dugo... prvi put sad od renoviranja... Loni i ja jos strepeli da li cemo naci mesta... kad ono, poluprazno... a onda se i ti ljudi pokupise i odose. Ostala dvojica muskaraca i nas dvoje... Kad smo sisli dole, tri neka muskarca se onako blago dosadjuju a tamo nekad nije moglo da se prodje od ljudi... Bas mi bilo zao, mnogo sam volela Smajli, bas steta ako je tako slaba poseta, a nekako mi cudno petak uvece da nema ljudi... Kad onda ima?

Sto se izgleda tice, meni je ono pre bilo lepse, nekako toplije boje pa i atmosfera... ovo neko sivilo, pa jos kad mi se spojilo sa prazninom... Mislim nije nama bilo lose, ispricali se, ali tako sami smo mogli da sedimo i kod kuce... vise volim kad izadjem negde da ima ljudi...
Pobogu Dina pa u koliko sati si bila?!
Ja sam dosao oko ponoci, dvoje prijatelja me je cekalo za sankom, devojke raskalasne igrase tu okolo, pa brat bratu bilo je oko 20-ak dusha dole (brojanje sa pocetka, kad sam poceo da pijem nekako su se namnozili :lol: )
Bilo je mnogo dobro vece u petak :dance:
Loni i ti pothitno da menjate satnicu dolaska, hahahahaha!
Korisnikov avatar
By Sunce
Otkad :sunce: nije izaslo i zaslo u Smajli! I ne nedostaje mi. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by greek_lover

Ja sam dosao oko ponoci, dvoje prijatelja me je cekalo za sankom, devojke raskalasne igrase tu okolo, pa brat bratu bilo je oko 20-ak dusha dole (brojanje sa pocetka, kad sam poceo da pijem nekako su se namnozili :lol: )
Auuuu pa bas mi zao sto to propustismo.... Mi smo stigli nesto pre devet i otisli valjda nesto posle deset... U tom periodu je nekad bilo puno, nikad se nije moglo naci mesto... Ali drago mi je da je samo do toga da gosti dolaze kasnije. Sledeci put dolazimo u kasnijem terminu :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne secam se jesam li to vec pomenuo na temi ali meni je zeleni "Smiley" bio mnogo prijatniji. Atmosfera je bila nekako intimnija u njemu. Nije mi bilo neobichno da sedim na spratu i pishem skripte za fax dok se dvoje ljube za stolom pored mene. Sad bih se osecao kao idiot da radim takvo neshto. Srebrni zidovi mi odaju utisak kao da se nalazim u nekakvoj konzervi i doprinose josh jachem osecaju klaustrofobije nego ranije, a novi logo ispred kafica je smeshan. Sada "Smiley" vishe lichi na omanji klub nego na kafic.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by greek_lover
Auuuu pa bas mi zao sto to propustismo.... Mi smo stigli nesto pre devet i otisli valjda nesto posle deset... U tom periodu je nekad bilo puno, nikad se nije moglo naci mesto... Ali drago mi je da je samo do toga da gosti dolaze kasnije. Sledeci put dolazimo u kasnijem terminu :)
Draga moja Dina, matine je davno izasao iz mode :lol:
Od 21-22h se spremas za izlazak, od 22-22:30h trazis razloge da ne krenes tako rano, a lagano kreces napolje izmedju 22:30 i 23h :smeh:
I eto zabave! :dance:
Korisnikov avatar
By Tungi
Moj, sad bivshi je izlazio tamo(a bivshi postade zbog Smiley-a) :D ,40 i kusur godina...Mislim...Nisam nikad bio.
By ...Sitnicava...
Originally posted by WoWLover
Ja jos nisam bio u Smajliju, a planirao sam da svratim, pa me zanima jel moze neko normalan da se upozna tamo, ili sve sami manijaci sto vrebaju i onanisu iza coskova xD
Ne volim napadne ljude, pa zato malo da se informisem ^^
Ostali gay kafići su ok dok isključivo u Smajliju na goste skaču jetiji i hobiti.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Jbt, ja tamo jos nisam bio...

Nikad kad sam u gradu, ni ne padne mi na pamet da postoji...

Setim ga se kad vidim ovu temu i svaki put pomislim kako bih mogao da odem...

:joint:
Korisnikov avatar
By Tungi
Javi se nekad,pa da idemo zajedno:sunce:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kao Tom Sawyer i Huckleberry Finn:friends:
Korisnikov avatar
By beodecko
stare boje bile prijatnije za oci i duzi boravak. zaista sam x puta tamo sedeo sa lap-topom, radio ili ucio, i osecao se prijatno, mada je prostor mali. sada, sa ovim srebrnim zidovima koji izgledaju kao jeftina parodija na neki sf film... nisam bas odusevljen vise i vreme tamo provodim samo kada me dovuce drustvo... jbg... mozda iduce krecenje popravi stvar ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Birthday_girl
danas nije radio, poljubile smo vrata.
Kako nije radio? U koje ste vreme vi to bile? :puzzle:

Ja bila sa prijateljicom nesto posle sedam i Smajli bio pun. Bas sam se obradovala sto je tako i u mom matine terminu :giggle: Bili su uglavnom muskarci, neki stranci izmedju ostalih, cim jedni odu, dodju drugi... devojaka samo poneka... Bila sam bas zadovoljna jer sam se malo plasila posle ovih dogadjaja a i bio je docek, i nekako jos se oseca nelagoda u gradu, i mnogo je policije...

Ali u Smajliju je lepo i mirno kao i uvek :yay:
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by beodecko
stare boje bile prijatnije za oci i duzi boravak. zaista sam x puta tamo sedeo sa lap-topom, radio ili ucio, i osecao se prijatno, mada je prostor mali. sada, sa ovim srebrnim zidovima koji izgledaju kao jeftina parodija na neki sf film... nisam bas odusevljen vise i vreme tamo provodim samo kada me dovuce drustvo... jbg... mozda iduce krecenje popravi stvar ;)
jel su konobari obuceni u alu foliju?? :machevi:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Birthday_girl
danas nije radio, poljubile smo vrata.
Kako nije radio? U koje ste vreme vi to bile? :puzzle:

Ja bila sa prijateljicom nesto posle sedam i Smajli bio pun. Bas sam se obradovala sto je tako i u mom matine terminu :giggle: Bili su uglavnom muskarci, neki stranci izmedju ostalih, cim jedni odu, dodju drugi... devojaka samo poneka... Bila sam bas zadovoljna jer sam se malo plasila posle ovih dogadjaja a i bio je docek, i nekako jos se oseca nelagoda u gradu, i mnogo je policije...

Ali u Smajliju je lepo i mirno kao i uvek :yay:
pa moj post se odnosio na nedelju, 20ti, a ti si bila u pon. 21og. :)
a i mi smo nasle kad cemo da idemo. kao, otkazan prajd, ajmo u smajli! doh!
Korisnikov avatar
By Dina
A tako... ja videla samo datum 21. 09. a ne i vreme u koje si pisala... Ja sam pomisljala i za juce da mozda ne radi - kad ono puno ljudi i to u vreme kad mi Greek lover kaze da je jos rano za izlazak, pa da je za ocekivati da ljudi nema, ali juce kao da su svi u inat dosli :giggle:
Korisnikov avatar
By greek_lover
A tako... ja videla samo datum 21. 09. a ne i vreme u koje si pisala... Ja sam pomisljala i za juce da mozda ne radi - kad ono puno ljudi i to u vreme kad mi Greek lover kaze da je jos rano za izlazak, pa da je za ocekivati da ljudi nema, ali juce kao da su svi u inat dosli :giggle:
Eto greek_loveru u inat su svi tada dosli :lol: :kiss:
Super sto je tako, jedno vreme zaista popodneva u Smajliju su bila katastrofalna ...
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!