Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by olgic
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Originally posted by bananica
bilo super sinoc - samo sto sam popio previse:)
Izlazak mi pokvario neki prljavi tip koji je vadio kitu usred lokala. besides that - sjajno:)
Bane!
Ne radi se o Banetu.A ako imate neki problem gore lepo sidjete i kazete kao sto je to uradio bananica pa je problem resen:)
olgice, iako si ti uradila sve sto si u toj situaciji mogla - problem nije bio ni upola rijesen, jer ja jos uvijek vucem traume:lol:

salim se. Je l' da da sam ispala prava dama?:P
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Mila, kitu skoro da nisam ni vidio - trebalo je da vidis meso koje je nosi:roll:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by suicidal.pony
kada sam poslednji put bio na dejtu tamo, neki matori pederi su nas sve vreme gledali, bilo je jako neprijatno. i posle su neshto dobacivali poshto smo izashli odmah nakon njih. plus ima redovno pun ku*** jezivih sredovechnih mushkaraca sa ludachkim pogledom. osim toga, zaista je super.
i meni je malo pun k**** tih idiota ... rekoh ja, ups, :smeh:
Korisnikov avatar
By mmiki
sad dosao iz Smajlija... dosao sam tamo jer sam bio jako umoran i da se odmorim, al jbg, gore je sve bilo puno pa sam se zuljao za sankom uz novine.... imam utisak da tamo neke ekipe redovno dolaze, pogotovu lezbejki.
Korisnikov avatar
By TheBoy
A koje je radno vreme Smiley-a ?
Korisnikov avatar
By Jenna
stvarno ima dosta devojaka.
svidja mi se mesto, dobra je muzika.
ali definitivno previse malo.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sinoc posao sa drugom oko ponoci na picence - posto smo u 1 ispratili konobaricu, nas nekoliko ostalo sa gazdom skoro do 3 :)
Super se proveli, djuskali uz muziku koju smo trazili. Sve u svemu, smajli i dalje ostaje moje omiljeno gay mjesto:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni je juce, moram priznati, zasmetala preterana familijarnost... neka devojka je stalno gurala svoju prostranu zadnjicu uz moju drugaricu, uzimao nam je upaljac ko je stigao, sedao je za sto bez pitanja ko je stigao...
Moze biti da smo zatekli ekipu sa manjkom osnovne pristojnosti, da. Cenim da je tako.
Ali ja sam tu devojku dva puta lepo zamolila da se pomeri objasnivsi joj da ima sasvim dovoljno prostora, ali nista. I jos je na kraju neko glasno prokomentarisao: ,,Ma pusti ih, one su strejterke." :wtf:
Korisnikov avatar
By TheBoy
Meni do sad nista nije smetalo, ali kada sam poslednji put bio.. bio je neki stariji covek i kad sam trebao da izadjem sa svojim deckom iz Smiley-a, naravno zagrlio sam ga i poljubio ga, a on me je tako streljao svojim ocima, i samo gledao sta ja to radim... To me nervira...:paradajz:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Bila jednom tamo prilikom posete BG-u, i bilo je bas fino.. Ljubljenje sa dragom, primecivanje drugih devojaka kako se ljube sa svojim dragama - milina! =D
Korisnikov avatar
By bothways
Konacno sam bio u petak, posle nekoliko meseci pauze. Nedostajao mi je...
Korisnikov avatar
By IceBerg
uf ja ja cu biti za koji dan inventar u tom smajliju, samo se nadam da su konobarice iste :D ima da bidne looom... :D c ya in smiley
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by TheBoy
Meni do sad nista nije smetalo, ali kada sam poslednji put bio.. bio je neki stariji covek i kad sam trebao da izadjem sa svojim deckom iz Smiley-a, naravno zagrlio sam ga i poljubio ga, a on me je tako streljao svojim ocima, i samo gledao sta ja to radim... To me nervira... :paradajz:
jednom je tako usao neki stariji covek oko ponoci i narucio sok, sedeo je i cirkao nekih pet minuta a onda je poceo da se vrpolji i na kraju je pitao neke devojke da ovo nije slucajno gej kafic, kad su mu rekle da jeste on je nesto kao krenuo da se cudi i krsti pa je onda pitao gde je autobuska stanica , srucio onaj sok i sisao sa sprata da bi ga ja i ortak zatekli raspojasanog dole za sankom sat i po vremena kasnije kad smo izlazili :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Gospode sta uradise sa onim enterijerom, totalno mrtvilo :iskolacen:

:smeh: za post iznad
Korisnikov avatar
By bas bleu
zena i ja smo bile u smajliju dok smo bile u bgd - najfascinantniji momenat je bio taj sto devojka koja je radila kucala racun tako sto je anticipirala kako ce joj se platiti, tipa ako je racun 405 dinara otkuca da ste joj platili 500, za 135 da ste dali 150 i sl pre nego sto uopste platite - pitale mi zasto - zato sto ne ume da izracuna sama :lol:

a kokteli... jooooooj.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bas bleu
...devojka koja je radila kucala racun tako sto je anticipirala kako ce joj se platiti, tipa ako je racun 405 dinara otkuca da ste joj platili 500, za 135 da ste dali 150 i sl pre nego sto uopste platite - pitale mi zasto - zato sto ne ume da izracuna sama :lol:
:smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by bas bleu
zena i ja smo bile u smajliju dok smo bile u bgd - najfascinantniji momenat je bio taj sto devojka koja je radila kucala racun tako sto je anticipirala kako ce joj se platiti, tipa ako je racun 405 dinara otkuca da ste joj platili 500, za 135 da ste dali 150 i sl pre nego sto uopste platite - pitale mi zasto - zato sto ne ume da izracuna sama :lol:

Sledeci put malo bolje slusaj odgovor ako vec postavljas tako glupa pitanja.
Korisnikov avatar
By bas bleu
sto se ljutis bre? evo reci nesto bezveze i za nas - da na primer nismo ostavile tip, seljancure.

:srbin:

edit: a da ne prenosim u2u prepisku, ja se tebi izvinjavam sto sam rekla kako je bilo.
Korisnikov avatar
By Road Runner
Originally posted by ...Sitnicava...
Meni se baš sviđa novi spejsi Smajli. :cul:
i meni :chilling:
Korisnikov avatar
By Julia
[/quote]

Kolezbinice bre! To se samo kaze: "Rdjavom k**** i dlake smetaju!":D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Julia
Kolezbinice bre! To se samo kaze: "Rdjavom k**** i dlake smetaju!" :D
[/quote]

qq, pa ti si nekad bila tako fina i ljubazna devojcica :smeh:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
E ali redovno ima neki stariji lik koji sedi sam za stolom,pije pivom i strelja pogledom... :uplasen:

a sto se tice novog izgleda,pa ok je,mada mi se rad po zidu ne dopada,kao da ispadne casual a u stvari mi lici na neuredno:alexis:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
E ali redovno ima neki stariji lik koji sedi sam za stolom,pije pivom i strelja pogledom... :uplasen:

a sto se tice novog izgleda,pa ok je,mada mi se rad po zidu ne dopada,kao da ispadne casual a u stvari mi lici na neuredno:alexis:
Da, zidovi jesu malo ... pih ... smajli je postao od prijatnog mestasca, urban industrial cafe now, i mogu reci da je pobrao moje simpatije zbog toga :D

Bre Savrseni, ti se vec duze vreme zalis na tog starijeg koji pije pivo, koliko me pamcenje sluzi, a? :smeh:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Bila veceras...Dopada mi se novi Smiley :-)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!