Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Bombina
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Julia I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
aaaaaaaa nemerem bilivit da te vidim na forumu! dete drago!
hahaha krepo kad budes tu ,idemo u smiley-nemoj provociras o curama gde zive u zrenjancanka :tuc:
dogovoreno! ;)
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Julia
skontao si pogresno. Nema vise plavih. Samo dve crne i jedna smedja. Nema plavookih vec 7 meseci unazad. Sorry
Ko li je mene onda usluzio? :) da nije ona neka drugarica...kratka kosa PLAVA malo nakostreshena...dodushe to je bilo samo jednom,a drugi put sam je video kao gosta.

Da li sam ja daltonista?: :alikako: zar ta smedja,slatka devojka nema svetle ochi? :) ljubazna,i malo je bucka:D a mozda si to i ti:)
Korisnikov avatar
By bigirl
Maleni, ajmo zajedno jedan dan... Baš baš baš hoću da te upoznam! (a i da čujem sve o muškoj verziji moje kombinacije znak/podznak)
Korisnikov avatar
By greek_lover
@Savrseni, plava je nekad radila, sad samo upadne kao zamena ponekad .... ali retko
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
who me ? :blenta: ali ja sam onaj koji se prepire i ne znas sta se desilo sa nama ljudima:) e a ja se ne razumem u horoskop,samo ko mi odgovara a ko ne:D a u fazi sam upoznavanja tvoje horoskopske kombinacije:D

i ko je bre mali? :durenje: Pa imam 190 i kusur cm :D

Hvala greek,ipak nisam corav.:hvala:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Hvala greek,ipak nisam corav. :hvala:
Nema na cemu, nema na cemu! :D
Korisnikov avatar
By olgic
Julia, svaka cast a ako ti nepozeljni jos nisu skontali koji su meni nece biti problem da ih imenujem pa da se ne prave vise blesavi i ostave nas na miru.
@ Mr.Ja svaka cast za komentar ali ona je toliko "inteligentna" da ne moze ni da procita tvoj komentar, sto je steta ali hvala Bogu ima ovde "dobrih" ljudi pa ce joj brze bolje preneti sve nase komentare, mada su joj neki vec i licno receni :hvala:
pa kad se vec prica da znam zasto se prica :P
Korisnikov avatar
By Julia
Molim te nemoj. Nemoj da mi budemo oni koji etiketiraju. Ja sam navela šta je nepoželjno, a oni koji su radili išta od navedenog jasno im je.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Tako je Ljubazna! :D

Momci i devojke, znamo da je dobar trach zlata vredan, no ipak, nemojmo preterivati i etiketirati.
Neizvesnost ume biti spice of life :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam jednom stavila korektor i sjaj za usta u wcu smajlija :kesa:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Nanny Ogg
Ja sam jednom stavila korektor i sjaj za usta u wcu smajlija :kesa:
Sram te bilo!
Ali stvarno!!!
Pa zar u WC-u?!?!
:smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Znam, sramota, stidim se :blush: :D
Korisnikov avatar
By olgic
Ipak cu koleZBinici ispuniti zelju i necu imenovati jer ne bi bilo fer ni sa moje strane da nju posle napadaju...a da bi mogli da obrate paznju na ponassanje pojedini, mogli bi...
Korisnikov avatar
By greek_lover
pametno, veoma pametno .... btw. tko dolazi danas da slavimo praznik rada? :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
moram da vam priznam nesto.. tj da to podelim sa milionskim forumaskim auditorijumom....

sedeo sam u gornjem delu Smajlija, toliko mi se svideo jedan tip da sam morao da odem dod wc-a da... da izvinete na izrazu... da izdrkam :)

:setnja:

jbg, bilo je jace od mene :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
SRAM TE BILO, BARABO JEDNA!!! :maljkovic:

STATUSE u ime forumaskog auditorijuma .... nemoj deliti takve stvari vise s nama! :bundeva:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Srce, pa smorili su me vasi komentari tipa "Iju ovo, iju ono"...

treba narodu reci prave stvari.... a s obzirom da sam ja sklon problematicnom i skandaloznom ponasanju, onda ne znam sto te cudi da se tako nesto tamo u wc-u desi :)

:meso:

Hej, kad rezemo filmove ?
Korisnikov avatar
By mne
napokon i ja bio, ali steta sto nismo imali vise vremena da ostanemo...
Korisnikov avatar
By love&love
Sedeo si veceras u cosku sa drugaricom valjda.Na spratu ti,ona moj drug i ja.Imao sam zelenu polo majicu,bermude i patike a ti bio u japankama.Toliko se secam.
Ako si ovde javi se.

..odlepih
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Imao si crvene cipelice, plavu kosu i kuche koje se zvalo Toto. Jesi li ovde?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Mr.Ja
Imao si crvene cipelice, plavu kosu i kuche koje se zvalo Toto. Jesi li ovde?
Kuce mi je zgazio auto a cipelice su mi malko pohabane :smeh: Ovde sam!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Josh nema moje Doroti? :smeh:

Bash se lepo provedoh vecheras u osmehu. Chak sam video i slatkog tipa. (i meni da se desi) :dancing:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dzaba ba, iskulirao me 100%. Jebem ti Marfija. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Moguce... Jel trebam sada da napishem shta je nosio, gde je sedeo i tako to? Ne razumem ti se ja u ovo. :giggle: :angel:
By mikka
Naizgled sasvim slučajno- ili pak posredstvom nekih metafizičkih zakona da čovek nađe ono što podsvesno traži :D , danas prošao pored nekog kafića Smajli. Ne znam da li je to ovaj iz ove priče, ali čuo sam dosta glasnog muškog kikotanja , i onda se setih da mi je ime odnekud poznato :D Gvirnuo na sekund, prvi utisak-bez uvrede- kao neka stisnuta zagušljiva rupa sa preglasnom muzikom. Samo ako čoveka muka natera :) . No sasvim razumem da ovde verovatno ima puno ljudi koji su zaljubljeni u taj kafić, pa mu sve mane iščeznu u tren oka :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!