Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By 600
i to je istina,zato i trazim vise informacija
By ~ Le Saint X ~
Novi klub svakako treba

nova Alijansa
:)

dakle
bez narodnjaka
ono sto colonia predlozio...

ja se nudim da budem DJ
:snob:
Korisnikov avatar
By Zibro
kako to da niko do sada nije pomenuo GO GO igrace/igracice
Korisnikov avatar
By Peca
To je dobra ideja.

Ja koliko sam informisan ne treba nikakve posebne dozvole, klub je klub i niko ne proverava ko u njega dolazi, nijh interesuje da se plate sve poreze koje oni traze... :)

U redu je sa obezbedjenjem ali ja sam nekoliko puta bio u jedan Caffe, necu ga imenovati da ne bude reklama, tu negde kod jedne novinske kuce i kod radija naseg grada :) ) Tamo nema obezbedjenje a uvek je lepo, mirno i bez upada nekih ljudi koji bi napravili probleme, koliko znam nikad nije ni bilo neki problem tamo. Znaci sve zavisi gde je i koliko se zna za taj Klub ili Caffe sta ce vec biti. Naravno sve sto je novo i drugacije privlacno je svima....

Sretno i ja verujem da cu biti medju prvim gostima i stalnim ako ce biti atmosfera koja meni odgovara, naravno :)
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Supeeeer.... Jedva cekam otvaranje tog novog kluba :)
Ajde neko od malo iskusnijih forumasa neka uputi mene mladu nadu malo o tome gde ljudi sa scene obitavaju... Neka mi neko posalje na pp gde je taj smajli da i ja jednom dodjem na kaficu da osmekam to mestasce.... :beba: :cekam:
By Manboy
Mnogo mi se svidja ideja, i drago mi je sto ce se pustati pop muzika...Gledacu da i ja dodjem...;)
By 600
rokic obavezno ,ako ne i najvise
Korisnikov avatar
By lav
ja mislim da beogradu treba jedan moderan klub, ono dobro dizajniran, neka fora tema... ili sta ti vec znam...
kombinacija magacina i apartmana :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!