Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Shteta samo shto Wc ima samo jednu kabinu sa vratima.
Eto ideje za vlasnika kluba...napraviti jos kabina za intimno obavljanje....nuznih poslova. :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Ma, dark room, bwe ! :rock:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dark room nikako :nope:

Ta mesta su leglo zaraza i slomljenih srca.
Treba zadrzati neki nivo.

Klozetski nivo :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja mislim da nije vrucina, vec 8 sati na forumu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Adenim
Zasto kad postoji najavljeno desavanje van Alijanse, a nevezano za ovo mesto, bivamo obavesteni o besplatnim picima, sto nisam primetio da se desava van ovog konteksta...

Movie bar zurka - besplatna tekila uz pivo u Alijansi
Gavez zurka - besplatno trece pivo

Iskreno se nadam da je puka slucajnost jer bih se osecao bas lose da vredim casicu tekile ili trece pivo.
Osecaj se lose.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Mr.Ja-Moze biti da je kombinacija to dvoje...ali ne mogu da prestanem a u grad idem tek u 21.00.
Shta da radim?
Znam odoh na youtube....eto resenja :pionir:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egmont
Zasto kad postoji najavljeno desavanje van Alijanse, a nevezano za ovo mesto, bivamo obavesteni o besplatnim picima, sto nisam primetio da se desava van ovog konteksta...

Iskreno se nadam da je puka slucajnost jer bih se osecao bas lose da vredim casicu tekile ili trece pivo.
Osecaj se lose.
Alijansa je, za moj ukus, najbolje gay mesto koje se ikada otvorilo u zemlji, utociste slobode i zabave. I, kakva god da je politika organizacije kluba mene ne remeti u tome. Razumem da se svi bore da zive od svog posla i da se koriste razni modeli opstanka, posebno sto su tendencije da ce biti sve vise zurki i klubova. Zao bi mi bilo veoma zao da zivim sa saznanjem da je ovaj, meni specijalan prostor, pokusavao da koristi jeftine trikove samopropagande, pre svega sto mu nisu potrebni.
Korisnikov avatar
By tramp
@Adenim ...
Originally posted by Alliance Gay Night Club

Promocija MB piva - svako trece pivo besplatno.
znaci promocija MB piva - koliko znam to je sasvim normalna vrsta promocije pica i ne vidim kako je to srozavanje bilo koga i cega, na kraju ti i dalje ne moras da kupujes MB pivo i nikom nista, alijansa je na kraju ipak nesto sto zavisi od zakona trzista a ne samo od dobre volje i sve te neke male stvari su razlog sto opstaje (pored cinjenice da i nema bas neku konkurenciju) :trampkapitalista:
Korisnikov avatar
By Adenim
Tramp, napravio sam paralelu. I pitao. I dobio odgovor.
Nemam nista protiv bilo kakve promocije, bas naprotiv, posebno u Srbiji gde i sama znas kolika je prosecna plata...
Samo me je zanimao razlog - promocija radi promocije ili promocija radi konkurencije (i slazem se da po organizaciji, Alijansa nema konkurenciju)
Korisnikov avatar
By Paki
Tramp, napravio sam paralelu. I pitao. I dobio odgovor.
Nemam nista protiv bilo kakve promocije, bas naprotiv, posebno u Srbiji gde i sama znas kolika je prosecna plata...
Samo me je zanimao razlog - promocija radi promocije ili promocija radi konkurencije (i slazem se da po organizaciji, Alijansa nema konkurenciju)
... da ...

Korisnikov avatar
By Adenim
Da, Paki, sta ti nije jasno?
Korisnikov avatar
By Paki
Sve je jasno. :) Već ti rekoh da je skroz ok osećati se tako kako bi ti mogao da se osećaš zbog promocije piva i tekile (koji god da je razlog za promociju).
Korisnikov avatar
By tramp
@Adenim - samo pokusavam da te shvatim, stvarno mi nikad nije palo na pamet da to sto neko daje nesto za dz shvatim kao ocenu svoje vrednosti, mada ne bih negde otisla samo zato sto je promocija pica jer mi pice i nije neki bitan element u zivotu

e sad posto je moja slika sveta iskrivljena komercijalizmom i kapitalizmom jasno mi je da meni moze svasta da izgleda ok ...
By dule88
kako ja vama zavidim.....eh....:beba:
Korisnikov avatar
By Paki
Misliš da je zbog toga... :misli:

... Polako, ima vremena... :potapsava:

Kad te mama Pakita uzme pod svoje, sve će biti ok. :mazi:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Svi u kraju za nju znaju ona se zove Pedofilita
I kao dzukci za njom laju....
tralala
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by tramp
@Adenim - samo pokusavam da te shvatim, stvarno mi nikad nije palo na pamet da to sto neko daje nesto za dz shvatim kao ocenu svoje vrednosti, mada ne bih negde otisla samo zato sto je promocija pica jer mi pice i nije neki bitan element u zivotu

e sad posto je moja slika sveta iskrivljena komercijalizmom i kapitalizmom jasno mi je da meni moze svasta da izgleda ok ...
Nije uopste sporan cin kao cin. Zanimalo me je da li se promo veceri samo prave kad se najavi jos neko desavanje. Jer desava se drugi put slicna situacija - najavi se zurka u Gavezu, pa se suska kako ce tamo biti jako dobro, a to vece i Alijansa radi, a zna se koliko malo ljudi izlazi, dakle, ako svi odu u Gavez, a ne u Alijansu, Alijansa puca to vece (nema para jer nema ljudi). Tada Alijansa stavlja obavestenje da ce biti sluzena besplatna tekila uz pivo. I naravno da cu se ja osecati lose ako cujem da moje omiljeno mesto u gradu mene mami jednom tekilom. Dakle, nemamo promociju radi promocije.
I nemam nista protiv borbi konkurencija.
Korisnikov avatar
By tramp
aaaaaa. :drama: tek mi je sad jasno - sorry ali propustila sam taj detalj sa gavezom i zurkom u isto vreme - sad te kapiram
Korisnikov avatar
By bigirl
Bilo je dobro... :str8: :D
By dule88
ma neeeee.....out sam.Ne bih imao nikakvih problema da dodjem na tu zurku.Bas naprotiv....problem mi je sto nisam u beogradu.Prvom prilikom dolazim u taj klub....sigurno.Bio sam zimus,ali iskreno,nisam ni znao da postoji....E sad sam malo vise upucen.Prvom prilikom-tu sam.Jeeeeeeeeeeeeee......................:cheer:
Korisnikov avatar
By Paki
Dočekaću te hlebom i solju ... :cuddle:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Paki
Dočekaću te hlebom i solju ... :cuddle:
... na kolenima :giggle:
Korisnikov avatar
By Paki
Dolje na koljenaaa,
reci mi "Moooja voljenaaa!"
:peva: :dance:
Korisnikov avatar
By Paki
Ja, na koljenima sam
i bit ću tako, znam,
dok se budem sjećala
tebe pod prstima...
Ja, izgubila sam vid
i koje je boje zid,
na koji se naslanjaš tiiii ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!