- 17 Okt 2005, 15:31
Joj...jedva cekam 27.
... da vidim hoce doci i oni koji nece
and a half

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by zbunjena
![]()
![]()
![]()
![]()
NOTE: zurka se otkazuje...Miss leta ima obaveze...i ne moze nikako da se pojavi na gore pomenutom hepeningu...s'obzirom da trenutno nije u kontaktu sa pratiljama....nije u mogucnosti da da izjavu za javnost, poshto ne zna kakvo je misljenje istih i sta njih dve ( dvojica) imaju na umu (osim sexa)...
bash sam mislila neshto i da vam odpevam i odigram, ali eto ne da mi se...jbg!!! drugi put, na nekom drugom ( ili mozda istom) mestu...
Originally posted by superchunkPa, ja sam dobila informaciju da neces dobiti pticji grip, ako ne ljubis patku.
Ljudi, što više vas treba da doðe na ovu žurku zato što ?e ona verovatno biti poslednja pre nego što izbije epidemija pti?jeg gripa. Posle ne?e biti žuraja mesecima.
Organizatori ne treba više da dele one kondome, nego zaštitne maske protiv gripa. Ovog puta na izlasku, a ako ipak bude slede?ih puta onda na ulasku.
Originally posted by revealnemere, ne ne... bar dok se meni svidjaOriginally posted by zbunjena
![]()
![]()
![]()
![]()
NOTE: zurka se otkazuje...Miss leta ima obaveze...i ne moze nikako da se pojavi na gore pomenutom hepeningu...s'obzirom da trenutno nije u kontaktu sa pratiljama....nije u mogucnosti da da izjavu za javnost, poshto ne zna kakvo je misljenje istih i sta njih dve ( dvojica) imaju na umu (osim sexa)...
bash sam mislila neshto i da vam odpevam i odigram, ali eto ne da mi se...jbg!!! drugi put, na nekom drugom ( ili mozda istom) mestu...![]()
nemere to tako da se izbegavaju obaveze.... ne ne....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!