Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
znam dušo...al opet,on i takvi kao on ne sažaljevaju nas...što se njih tiče svi bi smo trebali da se posakrivamo u mišije rupe i pravimo se da nismo tu...

jeste,sigurno da mu nije lako i ko zna kakvo mišljene ima prvo o sebi...al opet,to nije razlog da drugima pravi štetu
Offtopic, imala sam sličnu situaciju sa frizerom ... outovao jednog mog druga mojoj mami, a isto je radio i jednom svom kolegi ... i non-stop je samo o gejevima srao, kučka pogana. Nakon toga s drugom, nisam mu više nikad otišla na frizuru. Kad se nisam poklala sa mamom zbog njega. Bljak. Najsmješnije što sam popizdila, ali pobjesnila, da bi taj isti drug rekao da mu je svejedno, da njega nije briga šta ko govori i misli, a mislim da je čak ponovo otišao na frizuru kod njega.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714897#p2714897]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714880#p2714880]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714874#p2714874]Blady napisao:[/url]pa da, zato moze da hara u novom sadu po gay zurkama i hvata mlade gejeve za dupe i kurac.
Interesantno, pre bih rekla SKANDALOZNO.

sljedeći put slikati i objaviti fotke na netu. :sudija:
U nacelu nisam za nasilno autovanje, ali kad neko ovoliko sere krajnje homofobne govnarije, onda ga pozelim.

Stvarno ne znam de mu je obraz.
cim budem imala fotke, objavljujem.
nece se izvuci, govnar.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Lično poznajem jednog dečka sa kojim je bio, isto tako u maksimalnoj diskreciji, fotkao ga je čak, obećavajući mu slavu. :)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
To su vam nedojebane i frustrirane tetke koje zbog svoje frustracije mrze druge gejeve i preziru. Iz toga izviri ovo zlo. Najgore što ih jako mnogo i u našem aktivizmu!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uvek sam imao neku nelagodu kad vidim negde to stvorenje, a posle ovog što je rekao to je postalo najobičnije gađenje.
Iz aviona se vidi, ne da je peder, nego hodajući pederski stereotip.
Ne znam ko može da ga shvati ozbiljno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ovo je genijalno :lol:
http://bulevar.b92.net/pop-kultura.php? ... id=1008818" target="_blank

Odlucio covek da se "opere" od toga sto i moja baba zna da je peder,, ili je ovo zapravo njegov nacin autovanja(?) Onokao,, Svi znaju da si gay, izjavis nesto antigay, pa te onda svi nasilno autuju. What else can you expect? Pa i najgori homofobi ce ga disrespektovati za licemerje, a kamo li gays.
Korisnikov avatar
By nsc
Juce cuh iz prilicno (ne)pouzdanih izvora da i on kao i Marija sprema autobiografiju kojom ce se zvanicno autovati pa priprema teren za knjigu, ne bi li se prodavala. Treba mu reklama, a znate da nema lose reklame
By Sixto
Sta, 300strana kako dvadeset godina drpise Pierre et Gilles...
Kakav serator.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714934#p2714934]Idealista napisao:[/url]Offtopic, imala sam sličnu situaciju sa frizerom ... outovao jednog mog druga mojoj mami, a isto je radio i jednom svom kolegi ... i non-stop je samo o gejevima srao, kučka pogana. Nakon toga s drugom, nisam mu više nikad otišla na frizuru. Kad se nisam poklala sa mamom zbog njega. Bljak. Najsmješnije što sam popizdila, ali pobjesnila, da bi taj isti drug rekao da mu je svejedno, da njega nije briga šta ko govori i misli, a mislim da je čak ponovo otišao na frizuru kod njega.
a kakva je tvoja frizura, jel moze neka slika? :pervert:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Frizura je možda manje šik i feš, ali principi su principi. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714938#p2714938]ZlatnaPtica napisao:[/url]Lično poznajem jednog dečka sa kojim je bio, isto tako u maksimalnoj diskreciji, fotkao ga je čak, obećavajući mu slavu. :)
E, zato treba biti naročito oprezan, kad ti obećavaju slavu. Prvo da vidim, tj. osetim tu slavu, onda tek može pička na izvol'te. Ništa unapred. Slava je varljiva, a ponaša se kao malo vode na dlanu, iscuri za tren. :yes:
1. Dekapitirat po kratkom postupku.

2. Pod dejstvom kojih halucinogena netko mora bit a da momentalno ne skonta da je doticni gay ?
Bonus kvescn: tko moze podnijet da ga nesto poput njega dotakne ? :barf:

3. Selma jest navukla na sebe bijes islamskih ekstremista, ali ju zaboli dupe.
Još jedan dodatak na ovu temu:

Za Borisa Milićevića, člana Glavnog odbora SPS i jedinog gej političara u Srbiji svako, pa i ovo zakonsko rešenje može da prođe samo uz podršku poslanika. A ako neko ima 126 poslanika, to nije nikakav problem. Međutim, svaki političar koji želi dug politički život za sebe na ovim prostorima, ne bi trebalo to da radi.

- Jedno je organizacija gej parade, a drugo je legalizacija istopolnih brakova - kaže Milićević. - Srbija još nije spremna za takve zajednice i neće biti dok većina ne prihvati prvo postojanje LGBT populacije. Pre mesec dana ovi brakovi legalizovani su u celoj Americi, ali tek pošto su ankete pokazale da je 56 odsto stanovnika za to. Tako treba da bude i ovde.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718653#p2718653]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Još jedan dodatak na ovu temu:

Za Borisa Milićevića, člana Glavnog odbora SPS i jedinog gej političara u Srbiji svako, pa i ovo zakonsko rešenje može da prođe samo uz podršku poslanika. A ako neko ima 126 poslanika, to nije nikakav problem. Međutim, svaki političar koji želi dug politički život za sebe na ovim prostorima, ne bi trebalo to da radi.

- Jedno je organizacija gej parade, a drugo je legalizacija istopolnih brakova - kaže Milićević. - Srbija još nije spremna za takve zajednice i neće biti dok većina ne prihvati prvo postojanje LGBT populacije. Pre mesec dana ovi brakovi legalizovani su u celoj Americi, ali tek pošto su ankete pokazale da je 56 odsto stanovnika za to. Tako treba da bude i ovde.
:katemoss:

A ne samo što je odvratan, nego i lupa gluposti. Američki Ustavni sud nije Dačićev kabinet da radi stvari koje "narod" voli.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718653#p2718653]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Još jedan dodatak na ovu temu:

kako je taj milićević a.k.a. egmont odvratno stvorenje.....
Korisnikov avatar
By Galadriel
imamo li u srbiji uopste javnih gej licnosti? ne mislim na aktiviste.
Korisnikov avatar
By ManToy
Pa dobro ni Marija Serifovic, Karamela, Nenad Radujević, Aleksa Jelic, Misa Obradovic, Bosko Jakovljevic itd. to su sve negej osobe. U cemu je problem da i Dejan Milicevic bude negej?

Btw koje mu je ime profila da ga startujem. Imam taj chub chaser urge. <3
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!