Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Jeste potrebno.

Ali potrudi se da bude strana komercijala, a ne udaranje po mozgu kao LnQ.

Dakle narodnjaka ima u jednom klubu, udaranja po mozgu elektronikom ima na LnQ... potrebno je nešto treće!

I kao što neko reče, posle Pride-a, nisu ti potrebne nevolje odmah po početku.

A ako ti ne uspe, uvek možeš da ga vratiš na staro, ako i od toga ima 'leba.
Ionako je potrebno samo da ubaciš koji kavez i šipku :lol:

Posebno obratiti pažnju na DJ-a, koji je tu da radi, dakle pušta muziku za druge, ne za sebe!
Korisnikov avatar
By Blady
Nego sta.. sto se tako nesto ne otvori u Ns :/
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by 600

druga stvar je sto mi je ideja da to takodje bude nekog zatvorenog tipa,tj. po mogucstvu provereni ljudi sa foruma za pocetak recimo ,pa posle da vidimo i za druge varijante...
:lol: 80 forumasa na jednom mestu, pa nas ima u roku od sat vremena vise u jednoj temi :paki: al bilo bi interesantno videti pojedince dal su uzivo takvi kao pri kuckanju :ples:
Korisnikov avatar
By nsc
uz dobru muziku i obezbedjenje, bice uvek puno
razmisli o brzom uvodjenju clanskih karata - u pocetku naplacuj ulaz, a onda samo uz clansku kartu (na godisnjem nivou) i po preporuci i nece biti problema
By 600
potrudicu se da dj bude ok,a otvaranje ce svakako biti posle nove godine
By loreenche
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by 600

druga stvar je sto mi je ideja da to takodje bude nekog zatvorenog tipa,tj. po mogucstvu provereni ljudi sa foruma za pocetak recimo ,pa posle da vidimo i za druge varijante...
:lol: 80 forumasa na jednom mestu, pa nas ima u roku od sat vremena vise u jednoj temi :paki: al bilo bi interesantno videti pojedince dal su uzivo takvi kao pri kuckanju :ples:
baby, you already know what I am :pervert:
By Kragi
Neki posebni uslovi i nisu potrebni osim dark rooma i nabavke svih dosadašnjih grand izdanja što je malo teže jer je prvi stojin album pravi raritet :smeh:
eh da, za ovo prvo može da posluži i wc ako je malo prostraniji a ako obezbedjenje bude karalo goste po povoljnijim cenama od konkurencije uspeh će ti biti zagarantovan. :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
hvala, ali ne hvala
By 600
trudicemo se da budemo malo nacitaniji i kulturniji:klap:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja mislim da se gay klubovi posebno i drugacije prijavljuju

mozes da proverish sa nekim od dosadasnjih organizatora koji su aktivisti, pa bi valjda zato i trebalo da ti pomognu oko informisanja

kad odradish papire i zakazes datum otvaranja jedno dve nedelje unapred posaljes invite svim ljudima koji su lajkovali loud and queer na fejsu. objavis reklamu i ovde. mozes da platis pa da bacis neki flajer i u smajli i 24. eto ti gostiju koliko ti volja, svi vole nova mesta

dobra muzika, dobra ideja
srecno

e sad da bi trajao i opstao...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by 600

iskreno jedini problem koji ja vidim je da sprecimo neke indijance da prave s*anja,ali to ce dosta zavisiti i od gostiju,tj. ako ih bude dovoljno bice i kinte da se plati dobro obezbedjenje,a ja nazalost nisam tatin i mamin sin ,pa da me pune kesom,nego sve mora da se zaradi,pa ako bude posla bice svima super
radi sa policijom... a obichno obezbedjenje svaki klub mora da ima
By 600
bas me zanima zasto mi ne verujes i sta ti nije jasno?
Korisnikov avatar
By constantine
mozda si neki homofob koji hoce da okupi pedere i da ih bije :awesome:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
e, tacno sam znala da ce to da kaze... :lol:

@600 - ovde su sve novajlije sumnjive dok se ne dokaze suprotno :awesome:
By Hans
Može klub ali molim te:

-neka ima samo pop muziku.
-neka ima klimu
-neka ima dark room

:zeka:
By 600
bravo,provalio si me!ja cu sam da bijem ljude koji ce da dodju u klub,i od kojih treba da zaradim kes!uostalom zivi bili pa videli,ako sve bude ok videcemo se na otvaranju,a tad ce neke stvari biti mnogo jasnije
By 600
Originally posted by Hans_87

Može klub ali molim te:

-neka ima samo pop muziku.
-neka ima klimu
-neka ima dark room

:zeka:
klimu vec ima ,na oba nivoa,a za dark room jedino da te pustim u kuhinju,tamo je prilicno mracno posto je sad magacin,ali se plasim da se povredis na neku gajbu u mraku,pa de me posle pojedini optuze da sam te tukao:pokazuje:
By dukkehjem
Originally posted by 600

pa upravo zato i hocu da se informisem!e sad to svakako nije klub kao svi fensi gradski klubovi,nego je najslicnije smajliju,isto na 2 nivoa,ali veci,gde recimo moze da stane do 80 lkudi,i cak moze da se organizuje po neka akusticna svirka,a sto se muzike tice narodnjaci NE DOLAZE U OBZIR ni u jednom trenutku,znaci moze haus,pop,rock,jazz,soul,funk i sl
Otvaraj! Obavezno!
By Hans
:drkanje:

Dark roooooom, kako bih mogao 'da dam gol sa pola terena'! :lol:
By 600
jooj dark room!!!aj dajte predloge kako da izgleda,posto nisam bio ni u jednom gay klubu...
By loreenche
pa.. mracno... bez puno svetla... i da bude soba... :lol:
By Glasnik
Originally posted by 600

jooj dark room!!!aj dajte predloge kako da izgleda,posto nisam bio ni u jednom gay klubu...
Budeš li ti tako svakog pitao za savet znaš kako kažu: ''Mnogo tetki, preslana čorba''. ^^
By 600
Originally posted by Glasnik88
Originally posted by 600

Budeš li ti tako svakog pitao za savet znaš kako kažu: ''Mnogo tetki, preslana čorba''. ^^
pa zar ti ne znas da je u danasnje vreme informacija zlata vredna i neophodna stvar za uspeh:diplomac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!