Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дејтови итекако знају да буду зајебани....

поготово ако некога позовеш право на гајбу.....

богами....

:kafa:

Једном приликом ми се десила ситација да сам се дописивао са неким типом и требало је да се видимо....
међутим....

наљушим ја по смс порукама да ту нешто није у реду....

шаље ми тип поруку типа
"Ја волим све, волим да се јеб*м, волим да пушим, да ми пуше, примио сам га само једном у гузицу" ...

хм... досадашње искуство ме је научило да вешто баратам терминологијом и знам да ниједан геј мускашрац неће употребити реч "јебем" него ће рећи да се "карам, да га прими, да се крешем..." стрејтер употребљавају реч "Јеб*ање"... и ово "гузица" је деловало толико стрејтерски...

питам ја њега "Ја бих дошао да дејт са једним куратим другом, он је крупан, висок, тренира кошарку, јел ти то ОК, па ако се сконтамо, да направимо тројку ?"

прође неких сат времена и он ми шаље следећу поруку...

"Кажи ми адресу педерчино једна, да дођем бејзбол палицом да ти сломим мозак ретарду један, мамицу ти јебем, наћићу те са ортацима и нећеш се жив извући"...

слатко ме је насмејала та порука и одговорио сам му...

"Узми пушку и заједно са ортацима иди да браниш Косово кад си толико Србим и православац и немој да заборавиш да понесеш кондом пошто да вероватно не користиш и немаш појма ко је све гурао у рупу у коју гураш ти..."

ништа ми није одговорио...

:pas:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dejt kod Dinamovog stadiona?
Ups...

Naravno, ne krivim momka.
Homofoba nema samo među huliganima.
Moglo je da se desi na bilo kom drugom mestu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
statuse, a sto dupli post? da bi se cuo i na ovoj strani? nije valjda da si to cekao da bi napisao nesto? :lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
имам проблем са конекцијом па ми се деси да оду по два поста...

обрисаћу онај први... немој само ти да се потресаш молим те....

:up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar bore da dobijem zbog takvog propusta? :lol:
Korisnikov avatar
By Mahoney
pravio sam greske na pocetku i odlazio na blind dejtove.
:uplasen:

srecom, ni jedan nije bio opasan, ali je vecina tipova bila da se upucas u kolena.

iliti, dno dna :D

sada vise ne idem na dejt dok ne upoznam osobu jako dobro, dok ne razmenimo brdo slika i duplo brdo reci i poruka preko nekog messengera.

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja se plasim da se ovako nesto ne desi mom internet buddy-ju... naso on nekog straaaaava lika iz nekog komsijskog grada, decko je stvarno wow, al meni tu nekako nesto smrdi. drzim mu :fige: kad budu isli na dejt.
jednom malo falilo da se zeznem i da se primim na neku "devojku" iz mog kraja. pricale tako neke gluposti, videh slike, kao sve super. i pitam "je" ja tako jel out, a "ona" meni:"do kad veceras?". naucih lekciju.
Korisnikov avatar
By decko
Cuo sam dosta takvih prica i secam se da me jedan drug toliko zaplasio da sam na prvi svoj dejt dosao 45 minuta ranije i stajao 300m od mesta sastanka i gledao ko dolazi :)

Na srecu, nijedan dejt koji sam imao nije bio tog tipa i nisam imao imao posla sa takvim ludacima.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by REI
Pa ono, nisam paranoichan, ali imam neku razumnu dozu straha i opreznosti.

Jednom me je na romeu muvao jedan koji je insistirao da me pokupi na bulevaru kolima, kao diskrecija, nece da ga neko vidi, slichne gluposti. Ok je bio preko poruka, ako se dobro secam poslao mi je i sliku, ali ja apsolutno ne pristajem na tako neshto, pa sam ga odjebao.
Isti sluchaj... U auto nikako... Upoznavanje samo posle nedelju dana mrcvarenja preko msn-a i mog jakog ubedjenja da je tip 100% homo, nikako bi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Preporucujem pretucenom momku da svakako pokusa da iz ovog neprijatnog dogadjaja izvuce barem nekakvu materijalnu satisfakciju, jer svaka rana zaraste, ali rane na dusi se mogu sanirati ( olaksati ) jedino preko materijalne nadoknade.
:yes:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Navukli ga na spoj ... hm, pa sve mi se nesto cini da bas i nisu ... pretukli ga jesu, to se svakako vidi.

Elem, tuzno jeste, ali nekako mi se cini da je ovo slucaj kada se izbrise crta izmedju realnog zivota i internet sveta.
Jeste tehnoloski napredak doneo mnoge prednosti ali izgleda da je internet communication killed simple coffe drinking, walking and window shoping.
Clanak pocinje sa ...na sajtu na kome se on slobodno deklarisao kao homoseksualac ... bla, bla, bla ... pa sta? Na dejting sajtu, koji je ocigledno namenjen svim seksualnim orjentacijama (sto bi trebalo da bude razlog za oprez vise), deklarisao se kao homo. Kul!
Mislim, osudjujem ja napad, zelim da se pocinioci uhvate, da momak dobije moralnu i materijalnu satisfakciju, ali mi je malo degutantno da stajem na stranu necije gluposti. Lik je dobio batine zato sto je bio glup! Simple as that!!!
Glede sopstvenih dejtova, ja se negde veoma prdrzavam "Tips and Cautions about online dating" procitanih davnih dana na gaydar-u. Kratki su, sazeti su i veoma su primenjivi u praksi. Nikada mi se nije dogodila situacija, ni slicna opisanoj.
U nastavku, deo teksta sa www.gaydar.co.uk

When chatting online:
-Do not give out your primary e-mail address: if someone pesters you, block them from sending any more messages to your Gaydar address by using the My Thoughts-Buttons at the bottom of the screen. Alternatively use a Hotmail or Yahoo address, rather than your work or home e-mail address.

-It is easy to become very open from behind a computer screen, but unfortunately, like everywhere else, there are dishonest people online. Do not divulge your home address or telephone number, or work details until you are sure you can trust the person.

-Like you, everyone else is anonymous: don’t believe everything you are being told, or that every picture you see is in fact the person you are talking to. You might be able to verify a picture by asking them to send another photo of themselves, or by asking questions about the picture. Photos that may seem too professional may have been downloaded off the internet.

-Find out your employer’s policy on internet use before using Gaydar at work. Some organisations do not approve of private internet use and they are permitted to monitor the sites you visit.

When meeting someone:
-Be reasonable with your expectations. Don’t let your fantasies run away with you -what somebody seems to be on-line might not be who they are face-to-face.

-When meeting for the first time, arrange to meet in a busy public place like a bar or a club, or with friends. You can always go somewhere more private later once you have met them and you are sure you can trust them. Do not rely on the other person for transport - then you can leave whenever you want.

-Let someone know who you are meeting and where. You can leave a note, keep a diary, e-mail a friend, or ask someone to phone you on your mobile to make sure you are all right.

-Apply your common sense and the basic rules of personal safety. Maintain a healthy degree of suspicion: if anything seems odd, be careful.

-If you plan to meet a stranger for sex, be safe and take condoms with you in case you need them.

-Don’t feel compelled or pressurised to do anything you don’t want to. Should things get out of hand don’t hesitate to report it to the police. They’ll be more understanding than you think.
:geisha:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sixto
Drugar je zakazo dejt, NS naravno, kod javne cesme na ogradi Spensa kod Poliklinike Papic (idiotskog li mesta za dejt al ajd).
pa baš i ne. Tamo nema puno ljudi i veća je vjerojatnost da je osoba koji ti se u dogovoreno vrijeme približava ta sa kojom si dogovorio čvenk :yes:
Tako sam ja nekada dogovarao čvenkove kod meteorološkog sata na Zrinjevcu ili čak, ma koliko čudno zvučalo, kod plana grada na Trgu Bana J.J. jer tamo rijetko tko stane i stoji i ne gleda u plan grada :D
By Hans
Ponekad sam jako paranoichan. Izbegavam nekakva zavuchena mesta. To preporuchujem i vama. Nalazite se sa ljudima na nekim prometnijim mestima.
Korisnikov avatar
By IceBerg
huh... 70% mojih dejtova je bilo blind... :D ... yavisi od situacije i od instikte... nekad bi lagao u cemu sam i na kojem sam mestu... posmatrao bi okolis iz prikrajka... osim jednom nije mi se nikad desilo nishta lose... i to jednom sam se dobroooo izvukao.... :D detalji nisu za siru javnost :P
Korisnikov avatar
By *deni*
Deco, kad zakazujete dejtove, insistirajte da susret bude na nekom prometnom mestu i ne pristajte na predloge tipa : " Hajdemo malo da se prosetamo pored reke ".
Ne, nego prvo na kafu ili na pice da se ide, insistirajte i na razgovoru, tek da biste videli sa kakvom osobom imate posla.
Kad mi je skoro jedan tip sa kojim sam se susreo predlozio da idemo na Kej i nastavio na tome da insistira i posle desetog mog odbijanja, ja sam se okrenuo i otisao.
Posle mi je stigao sms : " Mamicu ti jebem pedersku, izgazio bih te od batina !
"
Zato nikakav Kej i slicne gluposti ne dolaze u obzir, a zgodno je nositi i plastican pistolj - igracku sa sobom, radi zaplasivanja eventualnih agresivaca koji imaju zle namere.
Ima kod Kineza da se kupe zaista lepi pistolji - igracke sasvim verodostojnog izgleda.
500 dinara im je cena.
:deni:
By ~ Le Saint X ~
Ja sam imao dejtove posle nesto malo dopisivanja na Romeu

i nikada nisam imao neki incident

jer

ja gledam jednu stvar na profilu

Prijatelje i ljude koje zna

ako ih ima 10ak ili bar vishe od 5,6

onda je ok

ako nema nikoga ko ga zna - nisam ni petljao
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni se jednom desilo da odem na dejt na nbgd. I lik mi kaze da zivi u bloku u kom sam ja odrastao, i ja kao super... Dodjem ja tamo, kada mi on javlja adresu, koja nema veze sa tim blokom. Ja se mislim ajde, mozda nece da govori bash tachne podatke na netu. A adresa koju je dao je na sred nekog uskog prolaza gde ne mozes ni levo ni desno... :sigh: Kazem ja, ajde izadji ispred zgrade, da proshetamo malo, pa posle mozemo gde god, a on na to odgovara da ne moze, zato shto ce ga videti komshicnica? :puzzle: Ja reko imash 5 minuta, pa ja idem. A ti kako hoces. :alexis: Naravno posle me je smarao da se nadjemo negde drugde ili kako god, ali ja nisam vishe imao zelje.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by *deni*
Ima kod Kineza da se kupe zaista lepi pistolji - igracke sasvim verodostojnog izgleda.
500 dinara im je cena.
Bolje zato dash 1200/1500 dinara mesecno za kikboks ili dzudo ili KARAte
i uradish nesto dobro i za zdravlje i eto, za svaki slucaj
Korisnikov avatar
By aristotelous90
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........pretrnem kada trebam da idem na dejt!!!
i sav se tresem kao prut bas zbog ovih incidenata...medjutim vidis ja mislim kao daj samo da se docepam nekih kola ili stana da me niko ne gleda kad ono obrnuto tek onda mozes da nastradas...
rrrrrrrrr i dalje me hvata jeza...
no evo jednog slucaja...iz sopstvenog iskustva...
kuckamo se ja i neki tip...vise se ni ne secam gde sam ga upoznao...mislim da je na romeu..bilo je par slicica koje smo razmenili...i jel te onako na brzaka ja pristanem da se nadjem sa njim i da me on pokupi kolima posle skole...
i dodje on..sednem ja u kola...a pre toga sam pretrnuo...vidim nije neki lepotan al ajde upoznam se vidim sam je u kolima..i tako posto sam ja odlucio da se kresnem prvi put i bio sam na kraju zivaca isao sam na sve ili nista...ali ne treba tako razmisljati...
upoznali se i on me odvede negde iza novog sada u neku selendru u pm...a pokupio me blizu bga..
e onda me uhvatilo tresenje medjutim ipak sam skapirao da je decko gej!!
ali ok...nista mi dosli do njegove kuce...ziveo je sam...uvede on mene...i kao ide on samo do prodavnice po kondome i zakljuca me...e jaoj onda sam mogao umreti... ko zna sta sve nisam pomislio...mozda je otisao po neku sekiru da od mene napravi sunke ili da me stavi kao meso usarmu...medjutim onda sam shvatio da sam kreten koji ne razmislja sta sve moze da mi se desi...srecom vratio se sa 2 kutije kondoma...ali steta bilo je malo kondoma...
na srecu sve se fino zavrsilo sa puno sexa i znojenja...moj prvi put usput!!!
zato pamet u glavu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by aristotelous90
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........pretrnem kada trebam da idem na dejt!!!
i sav se tresem kao prut bas zbog ovih incidenata...
Pretrnes i treses se kao prut, a opet ides.
Jebem ti zivot. Pretrnem i ja, ali kad pomislim na vacarenje
i trljanje koje me ocekuju, idem sve udarajuci nogom u dupe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by B.U.
Originally posted by *deni*
500 dinara im je cena.
Bolje zato dash 1200/1500 dinara mesecno za kikboks ili dzudo ili KARAte
i uradish nesto dobro i za zdravlje i eto, za svaki slucaj
Moracu da razmislim o ovom predlogu.
Korisnikov avatar
By aristotelous90
[/quote]
Pretrnes i treses se kao prut, a opet ides.
Jebem ti zivot. Pretrnem i ja, ali kad pomislim na vacarenje
i trljanje koje me ocekuju, idem sve udarajuci nogom u dupe.
[/quote]

pa idem i ja samo sad sam mnogo oprezniji!!!
ali svakako vidis da :jbg:

svako se nada najboljem i vacarenju :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mr.Ja
Kazem ja, ajde izadji ispred zgrade, da proshetamo malo, pa posle mozemo gde god, a on na to odgovara da ne moze, zato shto ce ga videti komshicnica? :puzzle:
:smeh:
A kako on to zamislja da zanavek izbegne komsinicu i njene poglede ?
Kad tad ce ga videti.
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam isao na mnogo blind date-ova, ali svi su do sada prosli OK. Doduse, kad sam bio maji, sa nekih 15-16 godina, imao sam nekoliko ispala... Mozda su to bili neki manijaci, ali su se smilovali na malo dete :kakodane:
By new_one
MIslim da svako treba da ima friendove, tako ako se nekom ovo desi neka mu se i vrati, zasto uvek strejtasi da biju nas, mozemo i mi njih :rambo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!