Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Из угла најпопуларнијег српског форумаша, КГ сцена изгледа управо овако...
Најсвежије вести...

Људи у Крагујевцу су груписани у кланове...

Постоји неколико 5-6 група који су нераздвојни и једни другима условно лижу дупета...

Све групе се међусобно оговарају, пљују, јер су генерално сви са свима били...

Постоји прелетање из клана у клан оног тренутка када неко не жели више да оговара неког из супарничког клана јер је схватио да је тај неко добар човек, а остатак клана се са тим не слаже...

Поједини чланови кланова су толико оптерећени неким појединцима да им се цео живот своди на опсесију у вези неког и само о њему мисле причају, тог неког анализирају...

Поједини чланови кланова иду до те мере да када буду одбијени, пусте буву у оквиру клана како ХХХХ има хив, како се карао са пола града без кондома, како је правио оргије са по 10-15 људи, како своје тело продавао за новац, како је најгори човек на свету....па припадници тог истог клана за мање од два дана прошире причу осталим клановима.....

P.S. Статус није члан ниједног клана....

Што се тиче сцене за излазак КГ је стварно мртав по том питању, али генерално нико нема проблем да као ГЕЈ пар изађе у град и понаша се у складу са моралним нормама. Гарантујем да нико неће имати проблем ако се не љуби, не вата, не јебе на сред улице.... Тако је ваљда и у Београду, Нишу, Новом Саду и мислим да је то сасвим ОК... Мени је ружно када и стрејт пар видим на улици како се љубе... какво је то и коме доказивање... марш кући па се тамо љубите сви...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by *STATUS*

Мени је ружно када и стрејт пар видим на улици како се љубе... какво је то и коме доказивање... марш кући па се тамо љубите сви...

Ajd' da se slozim sa ovim:up:
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam cuo da se u kontrastu odrzavale gay furke
a i bio sam par puta u oblomovu i tamo je bas fina atmosfera stalno pustaju gay pesmice tipa we are family i sl. a i cesto vidim dva tipa ili dve ribe koja sede jedan preko puta drugog i onako se bas cudne gledaju.. bas se raznezim kad vidim taj prizor :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by constantine

a i bio sam par puta u oblomovu i tamo je bas fina atmosfera stalno pustaju gay pesmice tipa we are family i sl. a i cesto vidim dva tipa ili dve ribe koja sede jedan preko puta drugog i onako se bas cudne gledaju.. bas se raznezim kad vidim taj prizor :)
mrš pizda ti. :lol:

:novine:

konobarica ♥

edit1.text: CEPAJU REGE I SOUL I DAB! :D a ne tamo neke we are family i to. hahaha
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by ultraviolet

konobarica ♥

hahahah pa jeste slatke.....
pih konobarica deluje mi kao da bi devojku/decka ubila na spavanju
Korisnikov avatar
By constantine
[/quote]

konobarica ♥

edit1.text: CEPAJU REGE I SOUL I DAB! :D a ne tamo neke we are family i to. hahaha

[/quote]
sreco ti si bila preokupirana nekim(bundevica hahahah) tako da i nisi cula sta su pustali......
Korisnikov avatar
By ultraviolet

konobarica ♥

hahahah pa jeste slatke.....
pih konobarica deluje mi kao da bi devojku/decka ubila na spavanju
šta ti znaš, ti si peder. :**
a mene bi ova moja ubila da vidi šta pišem i pričam. na spavanju. opop. haha

a zbog ove druge ću te kastrirati. (:
Korisnikov avatar
By constantine
šta ti znaš, ti si peder. :**
[/quote]

ju ju ko te to slagao :) da sam peder
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne smem, dobo dijete.

e to za geto sam čula, al' fazon.. jebote, to je geto.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
:prst:

ima scena u knjaževsko-srpskom teatru, nekad joakimu, i nova u domu samoupravljača, renovirali prošle godine, sjajna scena. ima i u abraševiću scena jedna, al' to je improvizacija. wannabe.
mrš bre :D
Korisnikov avatar
By maka
:smeh:

marš s tim prstićem,soriška,nisam znala da je stigla scena u KG :smeh:

::njanjanja:
Korisnikov avatar
By constantine

:prst:

ima scena u knjaževsko-srpskom teatru, nekad joakimu, i nova u domu samoupravljača, renovirali prošle godine, sjajna scena. ima i u abraševiću scena jedna, al' to je improvizacija. wannabe.
mrš bre :D
e ultra si videla prekoputa gotam caffea tamo de je bio kineski restoran da se otvorila diskoteka "bi" tako se zove :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa, naravno.
a montiraju razne scene kad se van gogovi i yu grupe i vlada georgijevi prevare pa svrate. tako da nemoj ti meni da kg nema scene. ima! (nemoj da je neko rek'o da su to bine ili štaveć, najeb'o je)

whateva. :retard:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
prvi ide maki drugi konstantinu treći je jer sam retardirana i ne citiram
Korisnikov avatar
By maka
stidim se.

ja sam bila u jednom gay friendly ili gay kaficu u KGu. negde u centru. neki suteren.
Korisnikov avatar
By maka
haahha

ja nisam ni u BGu na sceni,a ne tamo dole :D

kad se pomirim sa ex.

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

salim se
Korisnikov avatar
By Kiborg
KG scena?
To ne postoji.

A inače ne bih se složio za ove klanove. Jednostavno ne mogu svi ljudi istovremeno da se druže i da budu svi zadovoljni, ljudi se grupišu onako kako kome odgovara. Pa od toga ispadnu neke grupe i to je to...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a šta ubij se kad ti to sranje, realno, nije neophodno.
ne zato što ga nema, nego zato što.. jebiga, sranje je.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!