Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Joooooooooooooooooooj!!!! Nikako da upoznam Dacu i da joj maznem koju butku iz butika mesa :(
Korisnikov avatar
By gneeebo
sto se tice muzike, there were ups and downs, sve u svemu malo bezveze.
upoznao sam dosta zanimljivih ljudi, sto sa foruma, sto odasvud, a moram dodati i da blenta izgleda prilicno onako kako bih ga zamislio samo na osnovu njegove forumske aktivnosti:

Slika

:bubbles:
:jutro:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by gneeebo
... a moram dodati i da blenta izgleda prilicno onako kako bih ga zamislio samo na osnovu njegove forumske aktivnosti:
hahaha
ovo ne zvuchi kao kompliment definitivno
elem, ne spava mi se i dalje
sad mi se tek djuska
Korisnikov avatar
By gneeebo
a sto ti ne zvuci kao kompliment? :neznam: jos da znas da nisam izabrao tek tako prvog jeza koji je izasao na google images, za ovog drzim da ima optimalni nivo blentasticnosti. :durenje:

btw. cuo sam da jezevi kad se pare govore "muf muf" i da to podseca na ljudski glas.
Korisnikov avatar
By blenta
zato shto na konto moje forumske aktivnosti obichno zakljuche da sam klinja i to plitak

a ja chuo od vishe njih da dishu i zvuche kao ljudi
i da u mraku ne moze se prepoznati
da li pored tebe stoji jezh il chovek

poslednji potvrdio moj brat,
koji je na strazhi sasuo svu municiju
u jednog nesretnog
koji mu je 5 godina zhivota oduzeo
Korisnikov avatar
By gneeebo
:yes:

zao mi je tog jeza, al i tvog brata. a mogu samo reci da jezevi nisu ni klinac ni plitak. o ne, oni to jednostavno nisu!

:mjuza:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja se izuzetno prijatno provela sinoc.
Celu noc sam osecala samo pozitivnu energiju i to je meni, kao zeni koja je i sa malim zadovoljna, dovoljno.
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Iju, sad tek citam ovu neprimerenu prozivku na racun naseg popularnog blente pristiglu od ovog anonimusa pod nikom gneeebeo.
Madonna je to jos davno objasnila, a Maljkovic u jednoj temi i podsetio na te Madonnine mudre reci....
Originally posted by Dušan Maljković

Što reče jednom Madonna, kada joj je neki nepoznati kritičar uputio primedbe -- "Crticize me -- WHO?!"
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by *deni*
Celu noc sam osecala samo pozitivnu energiju ...
Sve je to zbog :maca: i ono dvoje :dj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Paki
Originally posted by *deni*
Celu noc sam osecala samo pozitivnu energiju ...
Sve je to zbog :maca: i ono dvoje :dj:
Pozitivna energija se razmenjivala na angro.
Napunila sam se kao trajnozareca pec i sad mogu da sijam dok traju energenti.
Salu na stranu, ni jednu jedinu jotu negativne energije sinoc nisam osetila i zbog toga sam toliko srecna da vam ne mogu opisati.
Tako zelim uvek da bude. :zen:
:B
Korisnikov avatar
By Zonche!
Gneebo je bio a da ga ja nisam upoznao :shok:

Blento!!!

@Paki: Maca je taaaako sweet!

Joj kako je bilo dobro sinoc, super ekipa, super atmosfera, super mjuza... :up: :up: :up:

Samo ga ja malo pretera sa pivom...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zao mi je sto nisam bila, sad kad citam kako je bilo vrlo kontroverzno.
Sva kiptim za kontroverznim momentima...

Ali rekla sam na vreme da necu moci doci.. Bila sam i jos sam na Zlatiboru, iserujem kamen iz zucne kese i setam se sa mojom devojkom Goricom po proplancima. :blush:
No, bice jos prilike da se druzimo...
By ~ Le Saint X ~
Pa, fino je bilo...

Highlight veceri/zurke

BE MY BABY
VANESSA PARADIS

teta Daco, nedostajala si nam!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Renoir
teta Daco, nedostajala si nam!
:blush:
Opet si me naterao da se postidim i pocrvenim, lolo i vragolane nijedan.
:blush:
By ~ Le Saint X ~
Trebali ste doci, iako znam da ste verovatno bili preumorni od Zlatibora

ali, cujete kako se *deni* super proveo

verujem delom i sto nije skidao ruke sa mojih grudi i stomaka
:D

a ja sam hteo tako da se privijem i na vase grudi
da mi date zagrljaj utehe jer decko koji mi se svidja sinoc nije bio u Apartmanu
a ni u Toxicu
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Renoir
....ali, cujete kako se *deni* super proveo
...verujem delom i sto nije skidao ruke sa mojih grudi i stomaka
:D
Aj, Rene, ti bas ne znas sta znaci rec diskrecija. jebi ga.
DISKRECIJA, BRE !!!! :oklagija:
kazala bi Doke u Zoni Zamfirovoj
By ~ Le Saint X ~
pa nisam gledao Zonu Zamfirovu...

jbg...

druge detalje iz parka necu otkrivati
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja sam se fenomenalno proveo sa tročetvrtinskim Japancem (gneebo), izvesnim Amerikancem (duga je to priča), mojim drugom iz Švajcarske DM-om, ćerkom Aleksandrom, malim Nikolicom i mnogim drugim što gej, što strejt ljudima. Meki spoj je izvanredan.

Elem, blenta je bio neočekivano ljubazan iako sam mu uuputio kritiku na račun previpše gela u kosi. Kao što sam i očekivao, neobično je ljubazan i čin javljanja na odlasku mi je veoma prijao iako smo razmenili dve rečenice pre toga. Vaspitano, to je na ceni!

Htedoh pitati Renoira kao velikog fana franscuske kulture da li je čitao Lotreamona, ali je muzika bila glasna, a on je baš bio u dancing queen modu, tako da će mi valjda ovde odgovoriti...
By ~ Le Saint X ~

Htedoh pitati Renoira kao velikog fana franscuske kulture da li je čitao Lotreamona, ali je muzika bila glasna, a on je baš bio u dancing queen modu, tako da će mi valjda ovde odgovoriti...
Nisam ga citao... Tako da ne mogu da dam nikakav drugi komentar

Elem... Mladi gospodin Maljkovic je sinoc bio veliki dzentlmen i odigrao jedan deo pesme
BE MY BABY

avec moi

moj dancing queen mode je bio zarazan
ali, samo u trenucima dobrih pesama

da:

Deee - Lite

GROOVE IS IN THE HEART
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se fenomenalno proveo sa tročetvrtinskim Japancem ....
Pa mogao si bas i da odgovoris, Maljkovicu, na moju i Ivanovu zelju da se pridruzimo tebi i tom Japancu. Naravno, sa - DA ! - da odgovoris
Ali, kao po obicaju, ti sve na kraju prigrabis za sebe.
Kucka si i to je cinjenica.
:zmija: :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Tvoju poruku sam dobio pre 1 sat, bio mi je telefon off-line. Uostalom, pitao si za nekakav kinesksi provod, tako da mi ništa nije bilo jasno... :)

@Renoir: Pa što? On je moj omiljeni fransuski pisac, pored de Sada, Prusta i Jursenarove... obavezna lektira: "Moldororova pevanja".
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma. kineski, ili japanski, meni je sve to isto, nisam jos takve kosooke imao priliku da pregledam i preispitam, a hteo bih.
I nemoj, Maljkovicu, da se pravis nevest, kad si se s njima pokupio sto si pre mogao, a za tvoju gradsku seljancicu i njene zudnje nisi uopste mario. To je Bozija istina!
SMRC
To je jedina manje prijatna stvar od sinocke, koju cu pokusati da potisnem u dusi, ali tesko...
Tesko... :rida:
Kad me je ovaj Maljkovic podsetio na to !
:rida:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Vidim deni da polako posežeš za čarima dalekog Istoka, opravdano razočaran srpskom muškošću koja je spala na niske grane i ušla u krizu ravnu onoj naftnoj koja potresa planetu -- zaista, ako je BBB alfa mužjak foruma, šta reći do konstatovati da je ovo mesto po pitanju testosterona postalo hodočasni spot wannabe časnih sestara, sledbenica presvete Gospe iz Međugorja, rasaditeljke bogougodnih vrlina. Potpuno te razumem i podržavam, ali te istovremeno uveravam da je naš dragi forumaš gneebo moja potencijlna nova ćerka, jer je za mene suviše mlad -- zaista mogu majka da mu budem, a nadam se i da ću biti -- a i ne baš moj tip (on je jedan tanko narezan suši, ja sam više za obimnije, dobro skuvane kontinentalne ručkove), mada bih ga svakom preporučio jer je dečko sladak i prepametan i beskrajno pristojan i fin. Ono što si ti video bio je početak lepog druženja, a da naš jedini Japanac foruma ima više godina i da ne pobuđuje toliko moje materinske instinkte, već bi se sve završilo kao u "Memoarima jedne gejše" ili pak u nikad napisanom Mišiminom ljubavnom romanu sa srećnim krajem.

No čuvaj se deni -- jeste on fin i miran, ali podozrevam da se ispod te pacifikovane površine krije jedna prava pravcata GODZILA (u krevetu, dakako)!
Korisnikov avatar
By dungoll
gospodine maljkoviću :)

vi ste - uvek tako raspoloženi ?

što knjigu ne napišete ;) mislim da bi je čitali - ampak je blog onoliko čitan, pa ko velim - riskiraš te profitiraš, ili to nije u vašoj komunističkoj biti.

ON:

žurka je bila, hm, sa lepom atmosferom, gomilom nepoznatih ljudi, nekoliko poznatih grupica srpske gej klabing elite i - sa ne baš dojmljivom muzikom, ali avaj, kako se svetu nikako ne može ugoditi, ako meni nije bilo dobro - a svima ostalima je - onda :) hip, hip, HURAAAAI!:crveni:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!