- 13 Mar 2007, 03:32
onda tako i napiši - ja sam samo reagovao na tvoj neumereni hvalospev celoj žurci
naprimer:
drugim rečima, nemam ja problem ni sa navijačkom ni sa chillout.com seljanom na ovakvim žurkama, a još manje sa upotrebom sintetike - mene samo buni tvoj prvi post. kako je Egmont tvoj privatni a ne poslovni avatar na Forumu, očekujem da čujem tvoj lični stav o nečemu, a ne nekontrolisano promo- postovanje.
a za ovo, izvini, nemam razumevanja:

naprimer:
Originally posted by Egmontdalje, prvo napišeš:
Zurka je bila prvorazredno organizovan, promovisan i sproveden show.
Originally posted by Egmonti na stranu to što TI ovde (ni pitan ni dužan) primećuješ sintetiku kao nešto negativno naspram alkohola i zdrave "Rose", ludo mi je što je posle par sati priča izmenjena:
Expo je bio krcat vecinom pristojnog sveta (preko 5000 ljudi), gomila gayeva, lezbi, etc. Ljudi su bili uglavnom na alkoholu, sinteticari se nisu primetili na toliku masu, a ja na djusu i "Rosi".
Originally posted by Egmontdalje:
Trecina publike je bila seljoberija. Jeste. Pa? Idi na Kolarac ako ne zelis seljoberiju.
Zamisli, beogradske zurke su pune ljudi na sintetici. Sta te cudi?
Originally posted by Egmontne vidim čemu ovo podbadanje Pleasures-a
Produkcija dogadjaja je bila skupa, ali ne kic kao sto je to nekada radio Pleasures ili Marlboro.Znaci, vidi se da je skupo, ali sa merom.
drugim rečima, nemam ja problem ni sa navijačkom ni sa chillout.com seljanom na ovakvim žurkama, a još manje sa upotrebom sintetike - mene samo buni tvoj prvi post. kako je Egmont tvoj privatni a ne poslovni avatar na Forumu, očekujem da čujem tvoj lični stav o nečemu, a ne nekontrolisano promo- postovanje.

a za ovo, izvini, nemam razumevanja:
Originally posted by Egmonti da su svi došli u 23, jedan broj ljudi bi sigurno ispušio za garderobu. to kao nije jasno? u tom slučaju jednostavno ne organizuješ žurku sa toliko ljudi. ostavljanje garderobe na takvoj žurci je bitan uslov provoda - u situaciji kada se usred marta nalaziš u znojavoj masi u HALI bez stolova i stolica očekuješ da se možeš opustiti i igrati, bez razmišljanja o garderobi.
Ne postoji nigde u svetu garderoba dovoljnog kapaciteta da primi odecu 5.700 ljudi. Trebalo bi vise prostora za garderobu nego za ljude. Dodji u 23h pa ces imati gde da ostavis jaknu. Ali, ne moze to tako. Fensi urbani klaberi ne pojavljuju se na mestu dogadjanje pre 1h.