Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
onda tako i napiši - ja sam samo reagovao na tvoj neumereni hvalospev celoj žurci

naprimer:
Originally posted by Egmont
Zurka je bila prvorazredno organizovan, promovisan i sproveden show.
dalje, prvo napišeš:
Expo je bio krcat vecinom pristojnog sveta (preko 5000 ljudi), gomila gayeva, lezbi, etc. Ljudi su bili uglavnom na alkoholu, sinteticari se nisu primetili na toliku masu, a ja na djusu i "Rosi".
i na stranu to što TI ovde (ni pitan ni dužan) primećuješ sintetiku kao nešto negativno naspram alkohola i zdrave "Rose", ludo mi je što je posle par sati priča izmenjena:
Trecina publike je bila seljoberija. Jeste. Pa? Idi na Kolarac ako ne zelis seljoberiju.
Zamisli, beogradske zurke su pune ljudi na sintetici. Sta te cudi?
dalje:
Produkcija dogadjaja je bila skupa, ali ne kic kao sto je to nekada radio Pleasures ili Marlboro.Znaci, vidi se da je skupo, ali sa merom.
ne vidim čemu ovo podbadanje Pleasures-a

drugim rečima, nemam ja problem ni sa navijačkom ni sa chillout.com seljanom na ovakvim žurkama, a još manje sa upotrebom sintetike - mene samo buni tvoj prvi post. kako je Egmont tvoj privatni a ne poslovni avatar na Forumu, očekujem da čujem tvoj lični stav o nečemu, a ne nekontrolisano promo- postovanje.

:)

a za ovo, izvini, nemam razumevanja:
Ne postoji nigde u svetu garderoba dovoljnog kapaciteta da primi odecu 5.700 ljudi. Trebalo bi vise prostora za garderobu nego za ljude. Dodji u 23h pa ces imati gde da ostavis jaknu. Ali, ne moze to tako. Fensi urbani klaberi ne pojavljuju se na mestu dogadjanje pre 1h.
i da su svi došli u 23, jedan broj ljudi bi sigurno ispušio za garderobu. to kao nije jasno? u tom slučaju jednostavno ne organizuješ žurku sa toliko ljudi. ostavljanje garderobe na takvoj žurci je bitan uslov provoda - u situaciji kada se usred marta nalaziš u znojavoj masi u HALI bez stolova i stolica očekuješ da se možeš opustiti i igrati, bez razmišljanja o garderobi.

:foto:
Korisnikov avatar
By Egmont
Expo je bio krcat vecinom pristojnog sveta (preko 5000 ljudi), gomila gayeva, lezbi, etc. Ljudi su bili uglavnom na alkoholu, sinteticari se nisu primetili na toliku masu, a ja na djusu i "Rosi".

Ovaaaj... ti ti kazes trecina seljoberi. Ostaje dve trecine. Da li je to vecina? Takodjer, kako u mojoj recenici vidis vrednosni sud?

Sve sto sam govorio u prethodnih par postova su licni stav. Stvarno nemam sta da promovisem. To radi samo kada treba da se cashiram.

Sto se tice garderobe, organizuj zurku za toliko ljudi pa vidi kakav je to problem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!