Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Lotos vs Floyd ?

Floyd
11
12%
Lotos
72
77%
Nijedan
11
12%
Korisnikov avatar
By bgg
Floyd je prepun dima i to mi najvise smeta
Lotos je u centru, kulturnije mesto ali steta sto nije veci prostor

u floydu su ljudi spontaniji i gluplji
u lotosu su pametniji ali hladniji

odgovara mi nesto izmedju,a to jos nema
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by lthr_yu
Ipak... Drago mi da postoji i FLOYD. Sva sreca da masa koja slusa narodnjake ne dolazi u LOTOS nego u onu jezivu rupu na autoputu. I voleo bih da se ta jeziva rupa ne zatvori da ne bi ta masa dosla u LOTOS. Dosta mi je tetaka... Video sam juce u LOTOSu onu usranu tetku sto vodi onu emisiju sa maskama i sta vec i sva je bila neraspolozena... JBG... nema narodnjaka-go to FLOYD
A da... Biti tetka i feminiziran nije isto
A koja je to emisija sa maskama? Mozda je tetka bila neraspolozena sto nije mogla da gleda Queer as Folk na miru?
By RACABG
Originally posted by Vlada T
Alliance, naravno. Formerly know as Lotos.

A odlaziti u Floyd je ravno potpunoj degradaciji na drustvenoj lestvici ovog grada.
Kako bih onako biblijski parafrazirao, "shljam si i u shljam ces odlaziti". Tako mu to dodje.
;)
lobirati i reklamirati nekoga na ovakav nacin ????
meni izgleda privlacnije Alliance Gay Night Club iz razloga vrsta muzike, mada opet za dobar provod je bitno drushtvo a ne prostor, WC i vrsta muzike
@Vlada T izjavom "shljam si i u shljam ces odlaziti" svrstao si sebe u dno dna samog sljama dokazao si da gay populacija koja se bori za priznavanje razlicitosti prva nije spremna da prihvati razlicitost
ZALOSNO GDE BACISMO SVE GODINE BORBE ZA PRAVA GAY POPULACIJE
Korisnikov avatar
By Vlada T
Sprcali ste ih na djipanje uz Cecu i Jecu u X-u, a sad u Floydu, eto tako ste bacili sve ove godine.

A samo nemoj da mi potezes tu izandjalu floskulu o "priznavanju razlicitosti", jer to uopste nije ono za sta se "gej populacija bori" (nista gore od priucenih, nedoucenih i pretencioznih ljudi, koji su negde naculi par aktivistickih fraza, pa sad misle da su "savest zajednice").

Uostalom, idi u Floyd, bori se za razlicitost tako sto ces bauljati medju pijanim, teturavim tetkama sto vrishte uz Gogine "Gacice" (u pauzama izmedju dobijanja batina od obezbedjenja), a nas shljam ostavi da idemo gde nam se vec blagoizvoli ici.
By RACABG
Sprcali ste ih na djipanje uz Cecu i Jecu u X-u, a sad u Floydu, eto tako ste bacili sve ove godine.

A samo nemoj da mi potezes tu izandjalu floskulu o "priznavanju razlicitosti", jer to uopste nije ono za sta se "gej populacija bori" (nista gore od priucenih, nedoucenih i pretencioznih ljudi, koji su negde naculi par aktivistickih fraza, pa sad misle da su "savest zajednice").

Uostalom, idi u Floyd, bori se za razlicitost tako sto ces bauljati medju pijanim, teturavim tetkama sto vrishte uz Gogine "Gacice" (u pauzama izmedju dobijanja batina od obezbedjenja), a nas shljam ostavi da idemo gde nam se vec blagoizvoli ici.
zasto si poludela ovoliko samo rekoh da ti izjava nije na mestu i da si sebe stavio na dno dna sljama nekom ne promisljenom izjavom. slazem se da je tvoj NOVCANI aktivizam ugrozen gubljenjem monopola, ali jebi prolazimo kroz tranziciju, monopolisti ostaju iza nas daleko.
nego ne vredi troshiti tastaturu na tebe

od januara u beogradu jos jedno zaista exkluzivno mesto za gay populaciju : dnevni kafic, diskoteka , nocni klub sa zivom muzikom , sauna , masaza, kino sala , restoran .... znaci sve na jednom mestu , napokon se neko ko ima novca usudio da pokrene ovakvo mesto.
dosta razlicitog sadrzaja na jednom mestu prostor je pronadjen (kupljen) momentalno se renovira
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Originally posted by RACABG

od januara u beogradu jos jedno zaista exkluzivno mesto za gay populaciju : dnevni kafic, diskoteka , nocni klub sa zivom muzikom , sauna , masaza, kino sala , restoran .... znaci sve na jednom mestu , napokon se neko ko ima novca usudio da pokrene ovakvo mesto.
dosta razlicitog sadrzaja na jednom mestu prostor je pronadjen (kupljen) momentalno se renovira
zvuci bajkovito
Korisnikov avatar
By mili86
mi bas vristali sinoc uz gacice..... hahahah

onaj DJ sinoc je bas smorio......

bolje gledajte svoje dupe nego ko vristi i uz koju vrstu muzike.....
prosto mi nije jasno kako ljudi ne umeju da gledaju sebe nego ko sta gde radi i sa kim....:pegla:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by konstantin laufer

zvuci bajkovito

mene podseca na geto.....

:right:
By RACABG
Originally posted by mili86
prosto mi nije jasno kako ljudi ne umeju da gledaju sebe nego ko sta gde radi i sa kim.... :pegla:
to je je mentalitet ovih prostora zaviris u tudju sherpu pa posle po selu pricas kako se hrani.... bljk
Korisnikov avatar
By blenta

zvuci bajkovito
jel masira obezbedjenje floyda???
da znam dal da idem :pilence:
Korisnikov avatar
By Vlada T
...a ja kao reklamirao i lobirao za Alliance, kad ono - medjutim...jes, gadna ova tranzicija.

I slazem se da ne vredi trositi tastaturu na nadigravanje sa mnom, bolje prioni za istu - vec tako zabrinut za sudbinu "gej populacije" (i ko vas je naucio da koristite ovaj bezvezni izraz?) - i napishi neki dobar projekat, apliciraj za sredstva, pa ces i ti videti blagodeti "novcanog" aktivizma, za koji ocito verujes da ti je izmakao pa je razlog tvog beskrajnog jamranja i lamentiranja, kojekude.

Aman, ljudi, pa bavite se vishe tim aktivizmom kad u njemu leze tolika basnoslovna blaga!

p.s. I nista se nece u ovom gradu promeniti dok se ne promeni mentalitet i dok se ne otvore pristojni klubovi sa dark-roomovima i saune i sl....E, ako to napravite, onda cemo pricati, a jos jedan genericki mutant X-a nam nije potreban.
Uzgred, kad pises ekskluzivno, a zaista zelis da ostavis utisak da je to tako, onda ne pises "exkluzivno"...
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by mili86
prosto mi nije jasno kako ljudi ne umeju da gledaju sebe nego ko sta gde radi i sa kim.... :pegla:
to je je mentalitet ovih prostora zaviris u tudju sherpu pa posle po selu pricas kako se hrani.... bljk

ma to su kokoske koje kokodacu kad drugi snese jaje

ceo dan sede pored kompa i misle da ce tako nesto postici...
to su virtuelni aktivisti koji su jaki samo na forumu

gde ste live.. ajd malo prosetajte!!!!!

samo kenjaju:seljache::doh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
exkluzivno mesto za gay populaciju

Uzgred, kad pises ekskluzivno, a zaista zelis da ostavis utisak da je to tako, onda ne pises "exkluzivno"...
vladice, ne zaboravi da je to ipak raca. od njega se covjek ne moze zacuditi ni kad bi rekao da se vozi iXkljucivo taHijem:lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Dao glas Lotosu...posto u FLOYD-u nisam bio...niti nameravam da odem
Korisnikov avatar
By Vlada T
mili86, drago moje dete, bolje uci shkolu, da mozes da radis neki pristojno placen posao, jer neces dobro proci u kapitalizmu vriskajuci uz Gogu i dopisujuci se na forumu o temama o kojima zaista malo znas - chike su ovde ipak daleko duze od tebe :hvala:

...i ako je na moj racun, pogresio si adresu, jer ja u aktivizmu odavno vishe nisam, pa se obrati nekom drugom sa svojim kritikama...i ako zaista zelis, daj svoj doprinos, jer aktivizam je za mlade i one pune ideala...kojih tebi, verujem, ne manjka...
By RACABG
da sam hteo da reklamiram napisao bih gde ce se nalaziti i jos neke detalje
ovako ostavljam prvo da plate reklamu.
jako mi je slatko kada Vas aktiviste opletem po dzepu onda krecete da kuckate jednom rukom dok drugom drzite taj dzep da jedan dinar ne ispadne slucajno kako se lepo zivi od aktivizma to ti znas ili ipak treba sluzbeno da proverimo koliko si platio poreza koliko si prihoda prikazao da zavirimo u bilans uspeha ... da pogledamo rashode koje si prijavio
pa veruj mi da spadash u onu grupu protiv koje se podnosi krivicna prijava a ne prekrshajna uz kaznu od 100.000 do 1.000.000 dinara
i hvala na savetu ali ne zelim da se bogatim zavlaceci ruku drugome u dzep potkradajuci gay populaciju srbije.
kada budes shvatio da su donacije koje se dobijaju podjednako i tvoje i moje i bilo kog drugog clana gay zajednice verovatno ces drugacije razmisljati
negde na forumu sam vec napisao na koji nacin to aktivisti rade i nije mi tesko da ponovim
novac od donacija morate da opravdate donatorima vi ste jednostavno napravili skup ili party nazovi kako hoces novcem od donacija ste platili zakup prostora ili diskoteke racunima od zakupa ste opravdali novac koji ste dobili od donatora
ali naravno nikome niste prijavili da ste naplacivali ulaz na tu manifestaciju kad kazem nikome mislim na donatore i poresku upravu ( tu ste i kod jednih i kod drugih u prekrshaju ) naravno od vlasnika prostora ste dobili procenat od popijenog pica ( niste ga prijavili kao prihod poreskoj ) jos ste uz to pozvali neku tresh fabriku piva ili nekog uvoznika koji je dovukao pice kome istice rok trajanja i napravio promociju (da se ne baci ) pa ste i od njega dobili proviziju (a opet ni taj prihod niste prijavili )
tako ste vi sebi spakovali dobar prihod u dzep a mi svi ostali koji radimo svi mi koji placamo poreze doprinose od svojih plata koje smo posteno zaradili odlazeci na posao trpimo veliku stetu zbog takvih kao sto ste Vi
zao mi je sto ovo boli aktiviste ali to je istina i realnost
Korisnikov avatar
By mili86
:poklon: ti si se bas prepoznao....

moji postovi nisu upuceni nikom licno a ako se neko prepozna... njegov prob...

ne brini se ti za moju skolicu...

ni za moju buducnost.... moji su se vec pobrinuli....
Korisnikov avatar
By coka
bila i u jednom i u drugom i naravno dajem glas lotosu :dancing:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Za mili86 i pogotovo RACABG:

Do pre par trenutaka sam i mislio da postoji barem neka elementarna upucenost s vase strane u ono o cemu mi ovde raspravljamo.

Sad shvatam da smo na totalno razlicitim planetama

I da ovo sve zaista nema blage veze sa zivotom.

Definitivno, sto se ove diskusije tice, od mene OVER & OUT!
By RACABG
sa xk ili bez znam da boli jebi ga
Korisnikov avatar
By Paki

zvuci bajkovito
Ne zvuči bajkovito. Nema dark-room-a ... :nokti:
By RACABG
Originally posted by Paki

zvuci bajkovito
Ne zvuči bajkovito. Nema dark-room-a ... :nokti:
mislite o tome??? (peglisha) mada sam ja vishe za penu
Korisnikov avatar
By bgg
snupi je dobro rekao da ne zvuci bajkovito posto nema dark room

novina je sauna,a :federi: ?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by nemke18god
neko ima komplekseeeeee:zacepi:
Ko?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by bgg

u lotosu su pametniji ali hladniji
ha???

za pametnije ok, ali gde nadje hladniji???

meni je Alliance Gay Night Club ( slihtam se za clansku :D ) super, a o odlasku u Floyd razmisljam samo u shali.

Friday is my night :dance:
By SUNNY B
1. zasto svi govore "lotos" kad je ime kluba "alliance"? mislim da ne mora da se navodi bas puno ime kluba sa sve onim "gay night club"...

2. moj glas ide "alliiance"-i , ovaaaaj, khm, "lotosu"... razlozi su ocigledni i visestruki + obezbedjenje koje zaista u toku radnog vremena ne izgovara " sve bih ja to pobio/zapalio/bacio bombu/itd...nego stvarno radi svoj posao...
Korisnikov avatar
By mili86
mislim da je totalno bezveze raspravljati u ovoj temi pogotovu oko dva gay mesta... sve ovo lici na marketing za Dz.... u svakom slucaju sto vise to bolje a ljudi ce sami da odluce gde ce... meni je mnogo vaznije s'kim nego gde....

a ako moram da biram,,, ja glasam za ZARA-u i TERRANOVA-u.... tamo uvek sretnem OK ljude

Stop Fucking Go Shopping

:soping::
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!