Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by dungollJesi zajebavao i bivšeg? Ili to nisu bili časovi dosade?Originally posted by brdjaha, i meni, ali mislim da je to samo zato što sam bio mrtav pijan i što sam imao koga da zajebavam u časovima dosade
meni bilo super sinoć/jutros:D![]()
Originally posted by Egmonthum, a koga sam drugog zajebavao sem njega ???Originally posted by dungollJesi zajebavao i bivšeg? Ili to nisu bili časovi dosade?Originally posted by brdjaha, i meni, ali mislim da je to samo zato što sam bio mrtav pijan i što sam imao koga da zajebavam u časovima dosade
meni bilo super sinoć/jutros:D![]()
![]()
Originally posted by Mr.JaPa obezbedjenje...taj isti glavati ja mislim...
A ko je banuo u WCej?
Originally posted by Mr.JaNe znam ja sta je on,ali ja sam jedna fina udata zena,i ja takve stvari ne tolerisem.
Gospodjo boze... It spells latentno...
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH
Zurka mi je manje vise bila bezveze.Ja kreten stanem pored zvucnika,kad je bila neka BAS BAS glasna pesma...jos mi odzvanja u usima,moracu da proverim i ovako ostecen sluh :strah:,bas sam u tripu da nesto nije u redu,jedva cujem..
E da,znam da nisam dugo dolazio pa je doslo do promene u obezbedjenju ,ali totalno sam nezadovoljan novim obezbedjenjem,glupa str8 strvina...."Nosis sjaj za usne u torbi...hahahaahah",tesko kretenu objasniti da je to labelo(mada sigurno ne zna ni sta je to)...![]()
Pa onda upad u wc ,kad me srcka nije udarila...Mislim ako je wc zakljucan,kako mozes da upadas u njega i da me gledas ko da sam pao sa marsa?!...:kill:
Sva sreca,pa je posle zurke bilo relaksirajuce,kako bih se jadan smirio posle ovakvog trasha
![]()
Originally posted by faksa101Ima
jel ima u apartmanu i starijih da ne dodjem a tamo budem najstariji bilo bi mi glupo:sunce:
Originally posted by j::sPretera ga...
... verovatno je isti lik preturao po torbici (koja je velicine novcanika) moje drugarice bar jedno 3-4 min ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!