Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gneeebo
u toxicu je bila ista muzika, + modelsi, karleusa, oliver mandic = u toxicu je bilo bolje. :cheer:
Korisnikov avatar
By starky
nije mi se svidela muzika ni na jednom mestu...osim STAND BY ME...u Toxic-u...

ocekavala sam vise madonne u Apartmanu...prosle godine u Alijansi je bilo extra...
Korisnikov avatar
By starky
ma nije zbog toga...zapalio mi najbolji ortak jutros na NZ...da zivi tamo...pa ga pratila u 5...:sigh:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by brdja
meni bilo super sinoć/jutros:D
ha, i meni, ali mislim da je to samo zato što sam bio mrtav pijan i što sam imao koga da zajebavam u časovima dosade :D
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by dungoll
ha, i meni, ali mislim da je to samo zato što sam bio mrtav pijan i što sam imao koga da zajebavam u časovima dosade :D
Jesi zajebavao i bivšeg? Ili to nisu bili časovi dosade? :D
Korisnikov avatar
By V25
Ok zurka, mada da budem iskren ona u Alijansi proslog avgusta je bila bolja. Ostatak pesama mi se i nije nesto dopao, pprevise mrtvo za moj ujus. No, ipak mi je drago da se ovakve stvari organizuju kod nas.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Egmont
Originally posted by dungoll
Jesi zajebavao i bivšeg? Ili to nisu bili časovi dosade? :D
hum, a koga sam drugog zajebavao sem njega ???

nisam valjda tebe ? huh, mada, nestalo je piva pre svih očekivanih momenata, trebalo je tebe da zezam takođe :D , jbte, koliko ljudi juče bilo, nisam verovao!!!!:shok2:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mr.Ja
A ko je banuo u WCej?
Pa obezbedjenje...taj isti glavati ja mislim...:hmm:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Gospodjo boze... It spells latentno...
Korisnikov avatar
By unic0rn
a ocu i ja da dodzem konachno... bice u petak?
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mr.Ja
Gospodjo boze... It spells latentno...
Ne znam ja sta je on,ali ja sam jedna fina udata zena,i ja takve stvari ne tolerisem. :durenje:
Žena zmaj beogradskih klubova, devojka od milijardu dinara, vaša obožavana Maja Uzelac vam priprema zasedu za miksetom u Apartmanu 22. avgusta u 23h!

Disko drama zagarantovana!

I moramo da vadimo fleke od babadonine žurke: domaća piva 120 dindži, strana 170.

Ulaz besplatan za sve koji izgledaju kao novčanica od milijardu dinara. Ajd sad da vas vidimo ;)

Rezervacija obavezna!

+381 64 212 79 63

Slika
Korisnikov avatar
By reveal
Kakva je Maja Uzelac? :trep: :trep: :trep:

Kako pusta mjuz?

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Znala sam da cu jednom morati da kupim tu novcanicu kod onog cike na Kalemegdanu. A onda cu je zadenuti medj' svoje nehriscanske grudi i otici na zur.
By Roland
ako se maja bude fokusirala na ono shto i privatno voli da slusha, bice super :)

ako neko zapisuje muzichke zelje ja bih - crystal castles, the knife, cut copy, malo justice i najvishe lcd soundystem-a ;) ))
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH
Zurka mi je manje vise bila bezveze.Ja kreten stanem pored zvucnika,kad je bila neka BAS BAS glasna pesma...jos mi odzvanja u usima,moracu da proverim i ovako ostecen sluh :strah:,bas sam u tripu da nesto nije u redu,jedva cujem..

E da,znam da nisam dugo dolazio pa je doslo do promene u obezbedjenju ,ali totalno sam nezadovoljan novim obezbedjenjem,glupa str8 strvina...."Nosis sjaj za usne u torbi...hahahaahah",tesko kretenu objasniti da je to labelo(mada sigurno ne zna ni sta je to)... :roll:
Pa onda upad u wc ,kad me srcka nije udarila...Mislim ako je wc zakljucan,kako mozes da upadas u njega i da me gledas ko da sam pao sa marsa?!...:kill:

Sva sreca,pa je posle zurke bilo relaksirajuce :mljac: ,kako bih se jadan smirio posle ovakvog trasha :D

ej sad se setih... verovatno je isti lik preturao po torbici (koja je velicine novcanika) moje drugarice bar jedno 3-4 min. u nadi da ce u tako maloj torbici pronaci ne znam ni ja kakvo oruzije :apprentice: da bi na kraju bukvalno posegao za njenim uloshkom, na sta sam ja prsnuo u smeh i rekao mu sta je to :eureka: , ali jok, njemu to jos bilo sumljivo... btw muzika je bila prilicno losa u odnosu na prethodne odlicne "nastupe" Mekog Spoja. ali tu je M.U. da izgladi stvar!
By Swanheart
Originally posted by Roland

ako neko zapisuje muzichke zelje ja bih - crystal castles, the knife, cut copy, malo justice i najvishe lcd soundystem-a ;) ))
vec mi se svidja "novajlija"
Korisnikov avatar
By faksa101
jel ima u apartmanu i starijih da ne dodjem a tamo budem najstariji bilo bi mi glupo:sunce:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Hoce li neko ko je vec bio kada je pushtala Maja Uzelac reci shta pushta?

Vidim pishe disco... pa... ??? Kakav disco? :lol:

Mada to shto pishe ne mora nishta da znachi... Kako je pre bilo?????
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by faksa101
jel ima u apartmanu i starijih da ne dodjem a tamo budem najstariji bilo bi mi glupo:sunce:
Ima :)
Originally posted by j::s
... verovatno je isti lik preturao po torbici (koja je velicine novcanika) moje drugarice bar jedno 3-4 min ...
Pretera ga...
Korisnikov avatar
By Frey
Mislim da još nisam prisustvovao kad je bila Maja Uzelac, tako da ovoga puta neću izostati:)
Korisnikov avatar
By Minie
Ja dolazim u petak prvi put!!! :D :yay:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by SmileGirl
brucos? :)

cekamo te...:giggle:
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by starky
Originally posted by SmileGirl
brucos? :)

cekamo te... :giggle:
:hvala:
Dolazim sa nekom velikom grupom od svuda...biće :dancing: i :upoznavanja:
:happy:
Korisnikov avatar
By dungoll
maja uzelac veze nema sa tehničkim puštanjem muzike - ali pušta dobru MUZIKU!

malo od svega, malo diska, diska pravoga, malo depresivnog elektra, malo ovoga, onoga, ima dobar izbor, ali mogla bi da nauči da miksa, to je moj sud :) :chilling:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!