Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shishmish
Smajlic je super:right: i steta sto nema vise prostora...
A veceras je otvaranje novog gay tj lez kafica na vracaru u loznickoj ulici... ne znam koliki je prostor ali sam cula da je lepo sredjen... :tehno:
supej!uvek mi je drago kad cujem da se otvaraju novi kafici jer ja sam vise u fazonu kafica/paba nego kluba:)
@Dina-vidimo se mozda sledeci cetvrtak :pivce:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by devokICA
Nista od cetvrtka ali vidimo se valjda u subotu :grouphug:
By Bombina
Originally posted by Dina
Originally posted by devokICA
Nista od cetvrtka ali vidimo se valjda u subotu :grouphug:
ups samo otkazujete jedan ili dva put
nova godina bree uskoro budete nama raspolozenje
znam da je teska godina
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
Nismo mi otkazale nego Unique iz opravdanog razloga - jer u cetvrtak jos nije stigao u Beograd... Ali nadam se da ce do subote doci :avion:
Korisnikov avatar
By Hys.
sutra okupiramo smajli definitivno, molim da se shvati da iz opravdanih razloga dolazim u sakou i stiklama :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jos malo pa se sastajem sa drugarima iz kafica DINA & SEAMAN.:)
Korisnikov avatar
By persida
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
Mirno mesto..axam...DOK JA NE DODJEM:d CIM JA DODJEM ..KAFITJ SE PRETVARA U MINIJATURNI GAY KLUB
E, moram priznati da si u pravu za ovo! :D

btw-bas je fino mesto...Eh, jos kad bi takvih bilo jos...bar 10-ak...E to bi bilo EXTRA!Da mozemo bez guranja i sedenja jedni drugima na glavi da opusteno pijuckamo jutarnju kafu i prelistavamo novine! :D
By Bombina
hehe vidi devokica se napila osam flase pa smo se nasmejale i super je tamo,guzva je bila iii najzad tramp je stigla
Korisnikov avatar
By Seaman
Bombi, nije popila 8 flasa. :)

Bilo je prijatno.:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Seaman

Bilo je prijatno. :)
Za pola sata krećem... idem da kupim par sitnica, na bus :D .. pa kod vas :D
Korisnikov avatar
By Dina
Kiwi se ipak nije pojavio u Smajliju :bic: Ali nas bar Gorski vilenjak nije izneverio :) Mada smo i Seaman i ja kasnije otisli u Alijansu... Lep je Smajlic ali ipak nije za Novu godinu, bolje sto smo otisli...
By Paris
Povlačim izjavu da je muzika u Smajliju loša :blush: Sinoć je bila extra:tehno:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Seaman

Bilo je prijatno. :)
:smeh:
seaman :kiss:
:maska:
Korisnikov avatar
By Deksi
planiram najverovatnije u petak da svratim s nekim drugaricicama
Korisnikov avatar
By V25
Obožavam naš dragi "Smiley"... Zrači pozitivnom energijom!!!!
Korisnikov avatar
By beodecko
Znaci nisam bio jedini sa foruma u smileyu?
Extra…
Ja sam bio sa deckom, skroz u uglu, do ponoci se ljubili, a onda ustali da igramo I tako…
Bilo je jako fino u smileyu, kao I obicno, samo, bas sam rekao Dimitru juce, nisam ocekivao da takva atmosfera moze da se napravi na onako malom mestu… Super. Svaka cast.
Bilo je malo vise zenskog drustva nego muskog, jedino to mi je upalo u oci kao razocaravajuca cinjenica – sta bi, muska ekipa se poplasila?
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja bio dva puta, prvi put grozno, puno dima koji je stipao za oci...
Drugi put je bilo super :)
Samo sto se uvek nadje neko... ko je "slucajno dobio flasu piva viska" pa nudi, ili neko misli da mu ja saljem bluetoothom neke slike :smeh:
Korisnikov avatar
By V25
Moraš uvek biti spreman na nabacivanja uspaljenih čičica...i dekica... a ako dobro ne vide i bakica...:opatica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kiwi se ipak nije pojavio u Smajliju :bic: Ali nas bar Gorski vilenjak nije izneverio :) Mada smo i Seaman i ja kasnije otisli u Alijansu... Lep je Smajlic ali ipak nije za Novu godinu, bolje sto smo otisli...
Ušli smo mi u smajli (Deni i ja) ali nije bilo mesta ni za stajanje! Ni na spratu ni dole ... Verovatno ste nas videli (ogromno 80 mi je pisalo na grudima, a Deni je nosio onaj smešan šešir sa cvetom) ...
Originally posted by Hybrid
Ja bio dva puta, prvi put grozno, puno dima koji je stipao za oci...
Samo sto se uvek nadje neko... ko je "slucajno dobio flasu piva viska" pa nudi, ili neko misli da mu ja saljem bluetoothom neke slike :smeh:
Originalno, nema šta ...

@beodecko: Igrali ste u Smajliju? Ja tamo ne mogu pošteno da se okrenem! :lol:

P.S. Ja sam u smajliću upoznao Swanheart :kiss:
By Paris
Originally posted by Hybrid
:gric:
By Bombina
Dina bila je velika guzva u smiley,dobila sam poruku od moje prijateljice javila mi je da ocemo da pijemo kafu na neko vece u smiley
i dogovorila sam da se javi u koje vreme ...pa ce oni reci
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kiwi
Ušli smo mi u smajli (Deni i ja) ali nije bilo mesta ni za stajanje! Ni na spratu ni dole ... Verovatno ste nas videli (ogromno 80 mi je pisalo na grudima, a Deni je nosio onaj smešan šešir sa cvetom) ...
Ne, nismo vas videli, jer da smo vas videli pozvali bismo vas da sednete sa nama, Seaman ti je poslao i poruku. Mi smo vam cuvali mesta dok su ti ljudi stajali oko nas...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Bombi
Dina bila je velika guzva u smiley,dobila sam poruku od moje prijateljice javila mi je da ocemo da pijemo kafu na neko vece u smiley
i dogovorila sam da se javi u koje vreme ...pa ce oni reci
Pa da... Smajlic je mali i cesto ne bude mesta... zato smo se i onda dogovorili ranije - jedino tako mozes biti sigurna da ces naci...
By Bombina
nadam se i jeste bila je guzva i nisam srela denija nemogu da prepoznm i mozda je vidio...u p.m
i nadam se sledeci dan nadji cemo na gore dok neuhvati nama mesto
Korisnikov avatar
By arouser88
Koliko vidim uglavnom iznosite pozitivna misljenja o tom kaficu.
Za dve nedelje bi trebao ici u BG pa cu malo da vidim kakav je...
Jedino mi je bitno da sluze espreso, campari i tekilu :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by arouser88
Koliko vidim uglavnom iznosite pozitivna misljenja o tom kaficu.
Za dve nedelje bi trebao ici u BG pa cu malo da vidim kakav je...
Jedino mi je bitno da sluze espreso, campari i tekilu :)
Prvo i treće služe pouzdano sigurno, a mislim da ni u campariju ne oskudevaju... :D
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Kiwi

@beodecko: Igrali ste u Smajliju? Ja tamo ne mogu pošteno da se okrenem! :lol:
Ma to je bilo vise tiskanje nego igranje, ali ja bas volim kada se guram sa ljudima... :fuck:
Trebao bi da pokusas da igras u smileyu, to donosi jedno sasvim novo iskustvo :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Deksi
U toku raspusta sam hteo par puta da odem s nekim ortakinjama iz skole ali svaki put je bio pun i vracali smo se.... :(
Sad su svi odputovali negde pa ne planiram ni da pokusavam da udjem tamo jer nemam s kim i uvek je guzva....:sniff:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!