Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Loverboy
Originally posted by dungoll
jeste, i onda te tera da mu popušiš!

gimme a break! :zacepi:
To mi uopste ne smeta :D
Korisnikov avatar
By Marvin
jeste, i onda te tera da mu popušiš!

gimme a break! :zacepi:
Giv mi a brejk ili mi ne vig a brejk, ali kad sam bio poslednji put- terao me da mu mazim macu.

Šta bi tek zahtevao da nisam bio sa ženom... ne smem ni da pomislim :uplasen:
ŽIVOT JE MISTERIJA! I zato u petak u centrali u Karađorđevoj 43 zakazujemo okupljanje svim fanki Loud & Queer sveštenicima. Glavni povod tvrdi kolač od 50 leta. Počast prvosveštenici, mama Doni. Početak večeri označiće udarac u Vogue!

Budite tamo pre ponoći kako bismo zajedno dočekali svetu Mekadonnu. OBJAVIĆE SE!!!!

šifra: Mekadonna
tajni kod: Apartman, 15.8. 23h

Ulaz besplatan. Rezervacije obavezne.

064-212-79-63
Korisnikov avatar
By dungoll
e, ja sam bio i tada kad je bila maca pa sam je hejtovao.
a ono, u petak :) bio ludo pijan već - i ničeg se ne sećam, samo da sam jednu faghagušu umalo ubio na mrtvo ime, pošto - me je ugazila pet puta po sliperkama, kuja smrdljiva. :napitak:
Korisnikov avatar
By erkondisn
da hejtovao macu :iskolacen:

podrzat cu feghegusu ovaj put (ma koliko ih inace mrzio) :skace po nogama:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by erkondisn
da hejtovao macu :iskolacen:
Ma pusti, vežba beachizam na maci :hand:

Sledeći put govorim tiho i nosim psa sa sobom :smiling:
Korisnikov avatar
By dungoll
paki, budeš li to uradio, možeš samo da računaš na moju podršku, znaš da me ovde neki zovu keroljupcem...

enihau, saznao sam, sasvim slučajno da je faghaguša zapravo bila lezbičura, da sam samo to tada znao, kako bih je ubio na mrtvo fucken ime. arggghhhh. (lezbejka se za tuču računa kao muško, ne ??) :roflmao:
Korisnikov avatar
By starky
a jel ce celo vece biti samo madonna?

ili i drugi izvodjaci?

prosle godine mi je bilo savrseno u Alijansi :dance:

:hyper:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by starky
a jel ce celo vece biti samo madonna?

ili i drugi izvodjaci?
ŽIVOT JE MISTERIJA! :eviltrep:
paki, budeš li to uradio, možeš samo da računaš na moju podršku, znaš da me ovde neki zovu keroljupcem...
:radosnice:
Fala sestro... :hug: ('ladni, samo tapš-tapš i gotovo)
Korisnikov avatar
By dungoll
paki dušo, znaš - i am a strict machine :) :andjela:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pakiiiiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... aj otkrij tu misteriju.... nece valjda celo veche biti madonna? :P
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Paki

pa kako kome...:P
Korisnikov avatar
By Stanwik
:hiphip:
zagrevanje za stik, stik, stik, stiki end svit!
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Paki

život je borba !
By brdja
meni bilo super sinoć/jutros:D
Korisnikov avatar
By Frey
Bilo je odlično! Iako nisam imao očekivanja, jer sam mislio da će da bude skroz Madonna evening. Super!!!
By Çâðê_DUP
Zurka mi je manje vise bila bezveze.Ja kreten stanem pored zvucnika,kad je bila neka BAS BAS glasna pesma...jos mi odzvanja u usima,moracu da proverim i ovako ostecen sluh :strah:,bas sam u tripu da nesto nije u redu,jedva cujem..

E da,znam da nisam dugo dolazio pa je doslo do promene u obezbedjenju ,ali totalno sam nezadovoljan novim obezbedjenjem,glupa str8 strvina...."Nosis sjaj za usne u torbi...hahahaahah",tesko kretenu objasniti da je to labelo(mada sigurno ne zna ni sta je to)... :roll:
Pa onda upad u wc ,kad me srcka nije udarila...Mislim ako je wc zakljucan,kako mozes da upadas u njega i da me gledas ko da sam pao sa marsa?!...:kill:

Sva sreca,pa je posle zurke bilo relaksirajuce :mljac: ,kako bih se jadan smirio posle ovakvog trasha :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Nebitno dal' je bio sjaj ili labelo-pa nek je i roze ajlajner, komentar je seljoberski bas :barf:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Ivana
Nebitno dal' je bio sjaj ili labelo-pa nek je i roze ajlajner, komentar je seljoberski bas :barf:
Pa znam,ali da si ti to videla,jadnoooo...

Mislim,da sam hteo da dodjem na platformama ,sta njega boli kurac,nek radi svoj posao i nek drzi usta zatvorena...:avalon:
Korisnikov avatar
By bothways
Meni je bilo sjajno sinoc.

Samo imam jedan problem, pa ako neko moze da mi pomogne, bicu veoma zahvalan.
Sinoc je, sta ja znam, negde oko 1 verovatno pustena neka pesma kojoj ne mogu da udjem u trag, a zelim. Cini mi se da je dovoljno poznata, neki dens-haus, uglavnom instrumental sa dva stiha, koje sam ja razumeo kao "I wanna have fun" i "Into the night", ali izgleda da nije tako, jer mi je svaka pretraga za ovom pesmom bezuspesna.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH

Mislim,da sam hteo da dodjem na platformama ,sta njega boli kurac,nek radi svoj posao i nek drzi usta zatvorena... :avalon:
Gospođice, mogli biste nadležnima odma da kažete ko vam pravi kakav problem, umesto što iznosite na zao glas kafanu. Tako se štite integritet ruža i visokih potpetica, a ne tako što trtljate po forumu sakriveni iza ovog vrlo veselog nick-a i još veselijeg avatara. Dobrodošli :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Egmont
Tako se štite integritet ruža i visokih potpetica,
Meni ovo mnogo slatko zvuci :giggle: :sweet: :meda:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Egmont
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH

Mislim,da sam hteo da dodjem na platformama ,sta njega boli kurac,nek radi svoj posao i nek drzi usta zatvorena... :avalon:
Gospođice, mogli biste nadležnima odma da kažete ko vam pravi kakav problem, umesto što iznosite na zao glas kafanu. Tako se štite integritet ruža i visokih potpetica, a ne tako što trtljate po forumu sakriveni iza ovog vrlo veselog nick-a i još veselijeg avatara. Dobrodošli :)
Draga moja,sta bi carsija radila ,kad bih bila tako formalna?...Ovako mi to dodje jos i interesantno.Sta da vam kazem ,sestro slatka.Ne bih imala sta da kazem na temi ,kad mi je vec party bio bezveze,ovako bar imam neke dogodovstine.A opet i da budem iskren ,mozda je to meni zasmetalo,ali zaista je bezveze da sad to prijavljujem...to cu da uradim kad krenu konobari da me tuku,a sankeri izbacuju kroz prozor.Mada,mozda sam trebao da prijavim onaj upad u wc,mislim da je to apsolutni NOT!

:kosa:
Korisnikov avatar
By Hys.
:zamislja kako paraju bacaju sankeri kroz prozor:

:pucaodsmeha:

Kakav bi to partI biJo :smeh:

al' de si se kroz prozor bas setio :giggle:
By Çâðê_DUP
Eh,ovo sa konobarima koji hoce da me tuku se dogodilo davnih godina,dok je Egmont jos bio u "ekserimentalnoj fazi",koliko se secam bilo je to neka zurka na splavu ,ili tako nesto... :lol:
Kad je Eya htela da ga prebije... :lol: :kiss: :lol:
A sto se tice sankera,pa to je next logical thing.. :yes:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!