Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Bole
Bio juce i fino mesto samo jos malo prostora ne bi bilo lose...ali i ovo je bas super...i muzikica mi se bas svidela...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
I ja bio skoro prvi put.... lepo sam se osecao,slobodno...ali bwe malo je mesto i mnogo zagusljivo.... tri ljudova zapalilo cigaru (kao i ja) i zamalo se nismo ugusili.... :)

Ali u svakom slucaju prijatna je atmosfera i za svaku pohvalu je kafic....
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Mirno mesto..axam...DOK JA NE DODJEM:d CIM JA DODJEM ..KAFITJ SE PRETVARA U MINIJATURNI GAY KLUB
Korisnikov avatar
By Deksi
Bio pre 2 dana....mesto je simpaticno i atmosfera je ok...samo sto je jaako malo i muzika je preglasna :smug:
Korisnikov avatar
By Dina
Maza i ja bili danas na kratko... bilo je prepuno pa nismo mogli da sedimo gore nego smo morali dole na onim stolicama uz koje se ja jedva uspentram :lol: Posto smo bili bolesni to smo pili cajeve :jutro: :jutro: a vlasnik je kad nas je video onako smrkave zatvorio prozor... mogu da zamislim kako su se oni gore gusili ali to su verni gosti koje ni bolest ne sprecava :iskolacen: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Bila sam prosle nedelje prvi put sa drugaricom i drugarom,i veceras sa dva druga.
Sto se muzike tiche da se regulisati.U jednom momentu su bas preterali i onda samo malo jace lupis nogom o pod da te cuju dole,i oni skapiraju i utisaju.
:trampolina:

Prostor jeste manji ali je nekako topla atmosfera i bas mi je prijatno kad sam tu,tako da cu definitivno tu ponekad da se zabodem na kafi.

Nisam nikog upoznala,ali su mi jako simpa parovi koje sam uspela da vidim za ova dva puta koliko sam bila u smajliju. :leviathan: (mozda je neko od vas..??)

Uglavnom smajli je totalno ok kafic,jeste manji i sve to,ali ipak nekako je atmosferica za kaficu..sav je tako minijaturan..i sladak..bas je cakan...

Ma Smajli je super bre!!!!!!:gitara:
Korisnikov avatar
By beodecko
ja dosao prvi put sa bivsim deckom pre nekih dva meseca (on me dovukao, bukvalno) i od tada sam redovan gost. Samo menjam drustvo za stolom. :cvece:
jako je fina atmosfera, meni bas odgovara.
mali je, ali nekako prijateljski i topao. i u mom slucaju pravo otkrice - to ej jedino gay mesto na koje sam ikada otisao...
:neznam:
Korisnikov avatar
By faraon
Danas sam prvi put bio u Smiley-u sa drugaricom i mogu vam reci da nije lose,muzika je super,ali brate uzasno je sve malo i zagusljivo...inache ona devojka sto radi tamo je preslatka i ekstra ljubazna a bome je bio i jedan simpatichan dechko sa dve drugarice preko puta mene...valjda je i on GAY :salut:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Honey, tamo su svi gosti gay...
Korisnikov avatar
By faraon
Originally posted by Mr.Ja
moja drugarica nije gay :njanjanja: :sesir:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mr.Ja
Nisu, samo vecina... :D

Ja bila pre neki dan sa Seamanom, Mr Dee i Nocturnalom... Bilo je lepo kao i uvek :bouncy:
Korisnikov avatar
By faraon
Kad je najbolje doci u smiley?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Predvece cenim...
Uzgred upoznaj me sa drugaricom, da bi mogla da me upozna sa tobom :smeh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Eeeee, pre neki dan sam bila u "Smiley"- u prvi put sa svojom najboljom (str8) drugaricom, a onda i drugi put, i svracacemo jos... (a njoj OVOLIKO hvala sto me je odvukla tamo, hihihi :wink: )...; pa znate sta - bas je sladak "Smajlic"!!!... :cvetduga: Samo je malcice mali.... Malcice vise mali... Ali fino je mesto, prijatno skroz, muzika ok, ness-kafa sjajna... :klap: Samo mi nije jasan jedan fenomen - ili je tolika guzva da se ne moze proci do gore, ili je prazno - jedva neko da prodefiluje kroz prostor... :puzzle:
U svakom slucaju, sve pohvale - see you there!!!! :yay:
By Paris
Mali je, muzika losa i preglasna...ali bolje ista nego nista.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Samo tebi smeta, sto ne pustaju shabana?
Korisnikov avatar
By mmiki
|Sta tamo pustaju? Pop?
Korisnikov avatar
By anche
da ne offtopich(k)arim... ja cuh za taj smiley, mozda kad se nekad doklecam u prestonicu i svrnem, da vidim i to cudo koje je iznedrila beogradska gej scena :saint:
By Paris
Originally posted by mmiki
|Sta tamo pustaju? Pop?
Nemam pojma sta se pusta (od svega po malo)...mozda muzika i nije tako losa koliko je preglasna (bar kad si gore).
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Paris
Originally posted by mmiki
|Sta tamo pustaju? Pop?
Nemam pojma sta se pusta (od svega po malo)...mozda muzika i nije tako losa koliko je preglasna (bar kad si gore).
Ja sam samo jednom prosao pored i nastavio sa drustvom u drugom pravcu jer su ljudi stojali jedni na drugima kolika je guzva bila, i znam da mi je i ispred vrata muzika bila preglasna a tek unutra... Muzika je koliko se secam bila pop ali se ne secam bas najbolje. :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
ja ne mogu da verujem da ova tema i dalje stoji...qq smiley, ok simpa je kafic al ima i dosta dobrih kafica gde mozes da se opustis i da uzivas...dok u smiley svako svakog zna i samo se skupljaju tracevi svakakvih ljudi i polemise se za jutarnju kafu...uzas
Korisnikov avatar
By Hys.
Seaman i ja smo bili sinoc i bila je prijatna atmosfera kao i uvek, i neki pristojan pop:)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mmiki puste nekad i Brit ;)
Evo ja cu da te vodim prvi put, dogovoreno? :bubbles
hehe:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nemiroff
...dok u smiley svako svakog zna i samo se skupljaju tracevi svakakvih ljudi i polemise se za jutarnju kafu...uzas
Jao pa meni je u Smiley bas najlepse sto srecem ljude koje znam i koji su mi dragi, to ga upravo i cini toplim mestom :) Dok nije otvoren Seaman i ja (kad dodje kod mene) smo satima sedeli u "Platou" i sta... lep je kafic ali nikad nam nije postao nesto mnogo blizi nego sto je bio i na pocetku... Samo su kelneri znali sta pijemo i za nijansu bi im osmeh bio mozda topliji, a ljudi oko nas sami stranci. Skoro da smo mogli sedeti isto tako na bilo kom drugom mestu ili cak kod kuce...

Inace, poslednji put kad su DevokICA i Seaman isli u Smiley ja nisam... Ali nadam se da cu sledeci put i ja biti pozvana da idem sa njima :wink: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Originally posted by Dina
Originally posted by Nemiroff
...dok u smiley svako svakog zna i samo se skupljaju tracevi svakakvih ljudi i polemise se za jutarnju kafu...uzas
Jao pa meni je u Smiley bas najlepse sto srecem ljude koje znam i koji su mi dragi, to ga upravo i cini toplim mestom :) Dok nije otvoren Seaman i ja (kad dodje kod mene) smo satima sedeli u "Platou" i sta... lep je kafic ali nikad nam nije postao nesto mnogo blizi nego sto je bio i na pocetku... Samo su kelneri znali sta pijemo i za nijansu bi im osmeh bio mozda topliji, a ljudi oko nas sami stranci. Skoro da smo mogli sedeti isto tako na bilo kom drugom mestu ili cak kod kuce...

Inace, poslednji put kad su DevokICA i Seaman isli u Smiley ja nisam... Ali nadam se da cu sledeci put i ja biti pozvana da idem sa njima :wink: :grouphug:
...pa sve je to super kad se skupljaju ljudi kao vi koji su ok (kako mogu da provalim sa foruma) *a mozda vas cak i znam* :) ))
al dobro, svako ima pravo na svoje misljenje :gric: :mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman i ja cemo izgleda i za NG u Smiley...
Korisnikov avatar
By shishmish
Smajlic je super:right: i steta sto nema vise prostora...
A veceras je otvaranje novog gay tj lez kafica na vracaru u loznickoj ulici... ne znam koliki je prostor ali sam cula da je lepo sredjen...:tehno:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!