Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ParisJa sam samo jednom prosao pored i nastavio sa drustvom u drugom pravcu jer su ljudi stojali jedni na drugima kolika je guzva bila, i znam da mi je i ispred vrata muzika bila preglasna a tek unutra... Muzika je koliko se secam bila pop ali se ne secam bas najbolje.Originally posted by mmikiNemam pojma sta se pusta (od svega po malo)...mozda muzika i nije tako losa koliko je preglasna (bar kad si gore).
|Sta tamo pustaju? Pop?
Originally posted by NemiroffJao pa meni je u Smiley bas najlepse sto srecem ljude koje znam i koji su mi dragi, to ga upravo i cini toplim mestom
...dok u smiley svako svakog zna i samo se skupljaju tracevi svakakvih ljudi i polemise se za jutarnju kafu...uzas
Originally posted by Dina...pa sve je to super kad se skupljaju ljudi kao vi koji su ok (kako mogu da provalim sa foruma) *a mozda vas cak i znam*Originally posted by NemiroffJao pa meni je u Smiley bas najlepse sto srecem ljude koje znam i koji su mi dragi, to ga upravo i cini toplim mestom
...dok u smiley svako svakog zna i samo se skupljaju tracevi svakakvih ljudi i polemise se za jutarnju kafu...uzasDok nije otvoren Seaman i ja (kad dodje kod mene) smo satima sedeli u "Platou" i sta... lep je kafic ali nikad nam nije postao nesto mnogo blizi nego sto je bio i na pocetku... Samo su kelneri znali sta pijemo i za nijansu bi im osmeh bio mozda topliji, a ljudi oko nas sami stranci. Skoro da smo mogli sedeti isto tako na bilo kom drugom mestu ili cak kod kuce...
Inace, poslednji put kad su DevokICA i Seaman isli u Smiley ja nisam... Ali nadam se da cu sledeci put i ja biti pozvana da idem sa njima![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!