Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Loni
Ipak prvi post Hansa87 odiše političkom nekorektnošću.
Originally posted by Campos_boy_20Hahaha, jos da je tako.. Ja kad sam bio, u donjem delu je bilo 20-25 ljudi a u gornjem 5.
Drug mi je rekao da u donjem delu bude oko 20, a u gornjem oko 20, 30...
Originally posted by dekaja nisam bila zaljubljena pa mi je opet Alijansa u to vreme bila super, ljudi nisu bili bas toliko isfolirani i bilo je prijatnije nego sada u klubovima
Alijansa,pa Alijansa...Stvarno ne razumem sto dizete u nebesa klub koji je jedva radio pola sezone,jedino bih mogao da shvatim da ste bili zaljubljeni u to vreme,pa da to povezujete sa atmosferom u klubu..
Slozicu se sa nekim ko je naveo da neku buducnost ima XO,iz jednostavnog razloga jer vam ostavlja mogucnost izbora sta cete slusati,pa ko sta voli ...
Originally posted by SwanheartOriginally posted by dekaja nisam bila zaljubljena pa mi je opet Alijansa u to vreme bila super, ljudi nisu bili bas toliko isfolirani i bilo je prijatnije nego sada u klubovima
Alijansa,pa Alijansa...Stvarno ne razumem sto dizete u nebesa klub koji je jedva radio pola sezone,jedino bih mogao da shvatim da ste bili zaljubljeni u to vreme,pa da to povezujete sa atmosferom u klubu..
Slozicu se sa nekim ko je naveo da neku buducnost ima XO,iz jednostavnog razloga jer vam ostavlja mogucnost izbora sta cete slusati,pa ko sta voli ...
XO i mogucnost izbora?
gde je tu izbor ako na prvom "nivou" slusam muziku od pre 20 godina celo vece a na gornjem remixe tih pesama od pre 20 godina a onda narodnjake
izbor bi bio da je na jednom nivou elektronska muzika iz ovog veka, a na drugom da ostanu narodnjaci i 80e, pop hitici
![]()
Hrabro srce, nikad krocila, niti mi pada na pamet, ako hocu da me neko maltretira, dogovoricu se sa zenom da imamo jedno vece s/m i bice mi bar zanimljivije
Originally posted by Swanheart
kao sto napisah vec ( evo ponovicu posto ocigledno nisi ni citao ceo post )
MARINA NIJE BILA U ALIJANSI, VEC U PROSTORU U KOM JE ALIJANSA BILA, I KADA JE MARINA BILA U KLUBU, KLUB NIJE VODIO BORIS VEC 2 FRIZERA.
na konto toga
dokaz:
1.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 330&page=1
2.
Potpis korisnika BGKLUBQUEEN :
"Najnoviji BG klub QUEEN (ex ALIANCE, LOTOS i OLD CITY KLUB)"
A to da li je Marina Perazic "debela" kao sto si napisao, ne vidim zasto bi trebalo tebe ili bilo kog drugog da se tice.
Problem i jeste to sto bi svi u Srbistanu da imaju klubove kao u Evropi ili u obecanoj im zemlji SAD-u, a kada im neko kaze da je ulaz 300 dinara ( banalizujem ) niko nece da plati i svi kukaju kako je sve skupo i kako su cene visoke...itd itd
Originally posted by dekakakve veze ima da li je neko debeo ili nije?
Da,draga moja bio je progressive i to trance,a o pravcima muzike pogotovo elektronske sa nekim koga ne poznajem,a istu muziku slusam vec dugo,dugo,ovde necu raspravljati,a hvala na info-u kako se decko zove..A ispravicu te,jer gresis,da kada je draga debela Marina Perazic gostovala,bilo je to u Alijansi,kratko pamcenje nemam...Clubbing,u ovom slucaju o kome govorim,znaci gay clubbing se svodi na jedan od ova 2 kluba,a o tome gde bi ti izasla ,koliko platila ulaz etc..E to me bas nesto zanima![]()
Originally posted by BellyButtonTo nije dihotomija elektronika - narodnjaci, već u stvari podnošljivo - nepodnošljivo. Dok elektroniku mogu da podnesem (jer, nije realno očekivati gej kafić/klub sa džez muzikom, na moju žalost), narodnjake zaista zaista ne mogu. Mogu možda kad se napijem toliko da ne znam kako se zovem, ali uglavnom nemam para da se toliko napijem... nažalost dobro tolerišem alkohol.
Zashto se uvek kada su u pitanju gay klubovi govori o "dihotomiji": elektronika - narodnjaci (+ eventualno Madonna i Kiley)?! Meni (a i mnogima koje znam) su oba podjednako dosadni...
Toliko razlichitih muzichkih pravaca a ljudi tako iskljuchivi... Shteta...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!