Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ahahaha, ja tek sad vidim ovaj blentin post.
Dobra fora !
:B
Korisnikov avatar
By zachary85
Mogu da dam svoj komentar jer sam izlazio i to često i u Alijansu, VIP, Apartman, Toxic ( sada XO), VH i Hrabro srce.
Moj generalni utisak je da ne može Beograd biti New York, što se neće i desiti u skorijoj budućnosti. Svaki od navedenih klubova ima nešto pozitivno i negativno. Kada se sve sabere od "ugašenih" klubova Alijansa je bio ubedljivo najbolji klub, počev od atmosfere, organizacije, usluge, muzike i ljudi koji su tamo izlazili!
A trenutno XO ima izgleda da pretenduje na dobar klub ( mada nije i neka konkurencija ), jer je prostor osvežen novim ( čitaj duginim) bojama, ima dva nivoa, što svakome pruža izbor muzike koju voli, osoblje i obezbeđenje je prosečno, cene koliko-toliko pristupačne i tome slično...
Mada se slažem da je dovoljno samo da imaš pravo društvo i da si spreman da igraš non stop i onda je provod zagarantovan! Onaj ko nije do sada izašao, neka to učini, jer ne znaš da li nešto voliš ili ne dok ne probaš :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Alijansa, klub kakav se nece otvoriti u skorije vreme... :sigh: :(

Ta atmosfera, muzika, ambijent, organizacija.............

:drama:
By deka
Alijansa,pa Alijansa...Stvarno ne razumem sto dizete u nebesa klub koji je jedva radio pola sezone,jedino bih mogao da shvatim da ste bili zaljubljeni u to vreme,pa da to povezujete sa atmosferom u klubu..
Surova i realna analiza bila bi:zagusljivo,premali prostor,smesno obezbedjenje sa onim slusalicama u uhu,takticno rasporedjeno da ih vidite gde god se okrenete,po meni oni bi trebalo da su neprimetni,a da ih se vidi tek kada je njihova asistencija neophodna),toalet,makar muski permanentno poplavljen,2 pisoara i ona kabinica,bez vode na lavabou,(valjda da ljudi kupuju na sanku preskupo pice),i ona glupa zavesa od perli na ulasku,da se zadavitepri odlasku u toalet...ozvucenje problematicno..Jedino se moram sloziti da je izbor muzike uglavnom,da naglasim UGLAVNOM bio OK,mada cesto out date...I prilaz kroz pasaz je uvek bio propracen smrknutim pogledima ljudi koji su izlazili u onaj klub ispred Alijanse...
Slozicu se sa nekim ko je naveo da neku buducnost ima XO,iz jednostavnog razloga jer vam ostavlja mogucnost izbora sta cete slusati,pa ko sta voli ...A HS je toliko prebukiran i sa onom garderobom na izvolte totalno out za izlazak sada kada negde jakne moraju da se ostave(na svu srecu tu je moj omiljeni sanker)..
Korisnikov avatar
By Loni
Izlazio sam na Alijansu - zaključak PRETESNO

Izlazio u Apartmane. Zaključak - Ok po pitanju svega osim što je muzika preglasna. Toliko je bila glasna da je to već atak na zdravlje. Čak je i kažnjivo po zakonu kad se pređe ta granica glasnosti.

Toksik mi je bio ok.

Od ovih novih nikad ne izlazim.
HRABRO SRCE kao ime mi ne odgovara jer me podseća na istoimeni film, u kome se junaci ismevaju engleskom princu Edvardu, koji je gej.

Ipak prvi post Hansa87 odiše političkom nekorektnošću.

1) Smetaju mu gejevi, koji se uvijaju. To mu očigledno deluje fem.

Dakle MIZOGINIJA

2) Pita se što li nekom znači da ga dede gledaju.

Dakle EJDŽIZAM

3) Pita se što li se puštaju narodnjaci? Između redova shvatam i mali otpor prema ljudima iz predgrađa.

- Dakle RURALOFOBIJA

4) Između redova vidi se da mu smetaju ljudi oboleli od hiv-a.
Dakle ILNESFOBIJA

Sve u svemu, čak četiri diskriminatorna postulata za jedan post.
Korisnikov avatar
By Sutekh
meni je ubedljivo najbolji provod bio u kan kanu.

i prostor i muzika i ekseri :lol:

uf.

to su bili dani
By Hans
Originally posted by Loni

Ipak prvi post Hansa87 odiše političkom nekorektnošću.
:wcsolja:

Koriguj me ako ikako možeš...ili nastavi da provodiš svoj život u dilemama da li je nešto korektno ili nije. Ok? Prijatan dan, Loni.
Korisnikov avatar
By zachary85
Ovaj vikend sam izašao sa drugom koji je prvi put kročio u neki gay klub. U petak smo izašli u XO, a u subotu u Hrabro srce. I šta mislite koji klub mu se više svideo? Možda je subjektivno, ali ipak XO može da pruži, najmanje izbor što se tiče muzike, a to je, mislim, nešto što je važno za bilio koji klub. I pitanje, stvarno ne znam, da li postoji neki klub u Bg-u koji ima dva nivoa?
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne postoji, XO je jedini klub koji ima dva nivoa...jedini minus je taj shto jako malo ljudi dolazi... :sigh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Drug mi je rekao da u donjem delu bude oko 20, a u gornjem oko 20, 30...
By Swanheart
Originally posted by deka
Alijansa,pa Alijansa...Stvarno ne razumem sto dizete u nebesa klub koji je jedva radio pola sezone,jedino bih mogao da shvatim da ste bili zaljubljeni u to vreme,pa da to povezujete sa atmosferom u klubu..

Slozicu se sa nekim ko je naveo da neku buducnost ima XO,iz jednostavnog razloga jer vam ostavlja mogucnost izbora sta cete slusati,pa ko sta voli ...
ja nisam bila zaljubljena pa mi je opet Alijansa u to vreme bila super, ljudi nisu bili bas toliko isfolirani i bilo je prijatnije nego sada u klubovima

XO i mogucnost izbora?
gde je tu izbor ako na prvom "nivou" slusam muziku od pre 20 godina celo vece a na gornjem remixe tih pesama od pre 20 godina a onda narodnjake

izbor bi bio da je na jednom nivou elektronska muzika iz ovog veka, a na drugom da ostanu narodnjaci i 80e, pop hitici

:whatever:

Hrabro srce, nikad krocila, niti mi pada na pamet, ako hocu da me neko maltretira, dogovoricu se sa zenom da imamo jedno vece s/m i bice mi bar zanimljivije
By deka
Ocigledno si jednom svratila i slusala ,kako kazes muziku iz proslog veka,ako ti ne smeta sto je prazno navrati neki drugi put kada muziku pusta onaj decko,ne znam kako se zove,pusta sjajAn progressive..Pa uzivaj...Mada ni sve od pre 20 god nije za baciti,a koliko se secam u Alijansi je gostovala i Marina Perazic,a cini mi se da ni tada nije nesto bila u trendu ;-)...A koncepciju i organizaciju u klubu ti ili ja ili bilo ko drugi ce moci da uredjuje i odredjuje kada bude imao svoj klub ili bar radio na poziciji u nekom od klubova koja podrazumeva te delatnosti..Ovako svi nesto zale za nekim proslim vremenima,klubovima koji vise ne rade,i koji su nas da se ne zavaravamo pljackali..Secam se da je svojevremeno ulaz u X bio 400 din,i danas je to lepa suma,a kamoli pre 3-4 god..A danas jeste da izbor i nije neki,ali ulaz se ne placa i cene su prihvatljive...Pa ko ne voli,nek se zabavlja u kucnoj varijanti,a kome se klabuje moze da bira izmedju 2 zla manje...
By Swanheart
taj decko ne pusta progresive i zove se Adrenalin junkie ( bar je on bio ). i znas li uopste sta je progresive?
kada je Marina bila u Alijansi to se tada nije zvalo Alijansa i nije je vodio Boris. Ispravi me ako gresim.
zasto bi mi smetalo sto je prazno?
ja ne izlazim zbog drugih ljudi vec zbog sebe, i ne izlazim da bih pokupila nekog u klubu, vec da se zezam sa drustvom.
Kome se "klabuje" on sigurno nece "klabovati" u x/o, vec ce izlaziti na druga mesta i slusati nesto sasvim deseto od onog sto se pusta u npr x/o, jer opet ako ja ne gresim clubbing podrazumeva malo drugaciju koncepciju muzike, izbora DJ-eva...da ne nabrajam dalje
a mislim da to mogu potvrditi oni nkoji ne izlaze samo u gay klubove.
ako treba platicu ulaz i 1000 dinara ako znam da cu moci da uzivam to vece u klubu uz ok muziku, prostor itd itd
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Swanheart

Slozicu se sa nekim ko je naveo da neku buducnost ima XO,iz jednostavnog razloga jer vam ostavlja mogucnost izbora sta cete slusati,pa ko sta voli ...
ja nisam bila zaljubljena pa mi je opet Alijansa u to vreme bila super, ljudi nisu bili bas toliko isfolirani i bilo je prijatnije nego sada u klubovima

XO i mogucnost izbora?
gde je tu izbor ako na prvom "nivou" slusam muziku od pre 20 godina celo vece a na gornjem remixe tih pesama od pre 20 godina a onda narodnjake

izbor bi bio da je na jednom nivou elektronska muzika iz ovog veka, a na drugom da ostanu narodnjaci i 80e, pop hitici

:whatever:

Hrabro srce, nikad krocila, niti mi pada na pamet, ako hocu da me neko maltretira, dogovoricu se sa zenom da imamo jedno vece s/m i bice mi bar zanimljivije
:posrani:

nisi kompetentna da govoris...bila si jednom,i to na pola sata.I uopste se ne pusta muzika od pre 20 godina.

(sto se tice x/o)
By Swanheart
hajde onda ti objasni sta se pusta, posto sam ja bila samo "jednom"
Korisnikov avatar
By starky
nije poenta da ja objasnjavam,a ako nekog vec zanima,objasnila sam vec u mojoj temi o pustanju muzike u x/o.

btw u subotu je pustao goxy,i bilo je super.pustao je electro house,progresive house i vocal house.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Alooooo, bre, nije vam ovo starky&Swanheart playground!

Muzika nikada nece biti nesto po bas bas bas mom ukusu, ali se poboljsala. Premda je meni taj prostor zanimljiv iz potpuno drugih razloga... :zonasumraka:
By deka
Da,draga moja bio je progressive i to trance,a o pravcima muzike pogotovo elektronske sa nekim koga ne poznajem,a istu muziku slusam vec dugo,dugo,ovde necu raspravljati,a hvala na info-u kako se decko zove..A ispravicu te,jer gresis,da kada je draga debela Marina Perazic gostovala,bilo je to u Alijansi,kratko pamcenje nemam...Clubbing,u ovom slucaju o kome govorim,znaci gay clubbing se svodi na jedan od ova 2 kluba,a o tome gde bi ti izasla ,koliko platila ulaz etc..E to me bas nesto zanima :shok:
By Swanheart
kao sto napisah vec ( evo ponovicu posto ocigledno nisi ni citao ceo post )
MARINA NIJE BILA U ALIJANSI, VEC U PROSTORU U KOM JE ALIJANSA BILA, I KADA JE MARINA BILA U KLUBU, KLUB NIJE VODIO BORIS VEC 2 FRIZERA.
na konto toga
dokaz:
1.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 330&page=1
2.
Potpis korisnika BGKLUBQUEEN :
"Najnoviji BG klub QUEEN (ex ALIANCE, LOTOS i OLD CITY KLUB)"
A to da li je Marina Perazic "debela" kao sto si napisao, ne vidim zasto bi trebalo tebe ili bilo kog drugog da se tice.
Problem i jeste to sto bi svi u Srbistanu da imaju klubove kao u Evropi ili u obecanoj im zemlji SAD-u, a kada im neko kaze da je ulaz 300 dinara ( banalizujem ) niko nece da plati i svi kukaju kako je sve skupo i kako su cene visoke...itd itd
Korisnikov avatar
By enna
Originally posted by Swanheart
kao sto napisah vec ( evo ponovicu posto ocigledno nisi ni citao ceo post )
MARINA NIJE BILA U ALIJANSI, VEC U PROSTORU U KOM JE ALIJANSA BILA, I KADA JE MARINA BILA U KLUBU, KLUB NIJE VODIO BORIS VEC 2 FRIZERA.
na konto toga
dokaz:
1.
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 330&page=1
2.
Potpis korisnika BGKLUBQUEEN :
"Najnoviji BG klub QUEEN (ex ALIANCE, LOTOS i OLD CITY KLUB)"
A to da li je Marina Perazic "debela" kao sto si napisao, ne vidim zasto bi trebalo tebe ili bilo kog drugog da se tice.
Problem i jeste to sto bi svi u Srbistanu da imaju klubove kao u Evropi ili u obecanoj im zemlji SAD-u, a kada im neko kaze da je ulaz 300 dinara ( banalizujem ) niko nece da plati i svi kukaju kako je sve skupo i kako su cene visoke...itd itd
:up:prostor u kom je bila Alijansa,Lotos,a kasnije Queen je bio prelep i bez obzira sto su bile mozda jace cene vredelo je izlaziti tamo!Bila sam i u Toxicu i u Hrabrom srcu i to se definitivno ne moze porediti!Toxic je prava misja rupa iako zaista nije pod zemljom,bilo je zagusljivo,gomila ljudi na malom prostoru,o muzici da ne pricam..a sto se tice cena,hm..jednom sam devojcici i sebi narucila dva dzin-tonika,platila 500 din.,posle nepunih sat vremena opet,s tim sto je ovog puta cena skocila na neverovatnih 720din!bezobrazluk i to bas bas!ali kontam da nekim tetkama nista ne smeta i da bi izasli na bilo koje i bilo kakvo gay mesto,da po mogucstvu prodju sto jeftinije,tipa ne plate ulaz a za pice ce se vec nekom uvaliti.te iste tetke od klubova koji bi trebali pristojnije izgledati(jer btw ovo nije Amsterdam da ih ima mali milion pa da neki i budu predvidjeni za vatanje i jebanje uzivo)prave nesto sto lici na"live gay sex klubove".upravo je ovo jedan od razloga sto neke a mozda i vecina lezbejki i nemaju zelju da izlaze na ovakva mesta.Na zalost i u Hrabrom srcu je ovako,jedino je prostor lepsi i prakticniji od ex-Toxic-a.Apartman je bio super i drugaciji,i nadam se da ce uskoro otvoriti Van Helsing
Korisnikov avatar
By Sutekh
Da,draga moja bio je progressive i to trance,a o pravcima muzike pogotovo elektronske sa nekim koga ne poznajem,a istu muziku slusam vec dugo,dugo,ovde necu raspravljati,a hvala na info-u kako se decko zove..A ispravicu te,jer gresis,da kada je draga debela Marina Perazic gostovala,bilo je to u Alijansi,kratko pamcenje nemam...Clubbing,u ovom slucaju o kome govorim,znaci gay clubbing se svodi na jedan od ova 2 kluba,a o tome gde bi ti izasla ,koliko platila ulaz etc..E to me bas nesto zanima :shok:
kakve veze ima da li je neko debeo ili nije?

Slika
By deka
Opet se dokazalo da je ovda gomila zaludnih ljudi,koji se kolokvijalno receno kace za delice necijih postova,a ako neko ima problem sa svojom tezinom,pa neka ga ne istresa ovako..Da Marina jeste DEBELA,what the fuck ???
By deka
Eh da,zivite malo u sadasnjosti,oni na koje se ovo odnosi ce se prepoznati....Bilo je i boljih meta od Alijanse,a Apartman tek ad ne pominjem i sve vajne urbane likove koji su se tamo pojavljivali,glumili neko ludilo i gradske face,a ovamo oko 3 ujutro preskakali preko tarabe (figurativno receno sa namerom da aludira na seljacko poreklo istih) i uvijali se i previjali uz JK,CK i ostali trash...A tek o onima koji su ujednom do dva puta promolili nos u neki od G klubova,a sada ovde ispisuju magisterije kako i sta bi trebalo,e to tek mi ide na odfredjeni organ...nije jetra...Hajmo dezurni i zaludni forumasi,opletite malo ,kada vec ne pletete sirogojno dzempere,sto bi vam bilo isplativije i omogucilo vam da se kreativno izrazite ....
Korisnikov avatar
By BellyButton
Zashto se uvek kada su u pitanju gay klubovi govori o "dihotomiji": elektronika - narodnjaci (+ eventualno Madonna i Kiley)?! Meni (a i mnogima koje znam) su oba podjednako dosadni...
Toliko razlichitih muzichkih pravaca a ljudi tako iskljuchivi... Shteta...
By Ulix
Originally posted by BellyButton
Zashto se uvek kada su u pitanju gay klubovi govori o "dihotomiji": elektronika - narodnjaci (+ eventualno Madonna i Kiley)?! Meni (a i mnogima koje znam) su oba podjednako dosadni...
Toliko razlichitih muzichkih pravaca a ljudi tako iskljuchivi... Shteta...
To nije dihotomija elektronika - narodnjaci, već u stvari podnošljivo - nepodnošljivo. Dok elektroniku mogu da podnesem (jer, nije realno očekivati gej kafić/klub sa džez muzikom, na moju žalost), narodnjake zaista zaista ne mogu. Mogu možda kad se napijem toliko da ne znam kako se zovem, ali uglavnom nemam para da se toliko napijem... nažalost dobro tolerišem alkohol. :merlinka:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!