Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mitrandir
Znači,od danas ne radi? :( A baš onomad sam bio u Oblomovu sa jednom lezbejčicom :(
Korisnikov avatar
By ultraviolet
tako mi rekoše, srećo. info je gotovo pa 100% proverena. pravili i neke žureze poslednje tri večeri.. to 'e to.

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by faxsimil

Velika palanka sa dosta gay zitelja. Gay scena nikakva! Zanemarimo gay scenu, kulturna, drustvena, ravno nuli. NoCni zivot se svodi na lutanje iz kafica do kafica, preko studentskih zurke, koje su uzgred recno katastrofalne. A gay ljudi UZAS!!!! (ovde ne mislim na fizicki izgled) vec na ponasanje i percipiranje stvarnosti. Uostalom vecina je vecitih studenata, kv majstora, zanatlija i tako dalje....
Originally posted by faxsimil

hahahah ma svi smo mi u manjini hahahah
sad ozbiljno. Mislim da je glupo da svrstavas sve ljude u tu kategoriju. Kolko si ih
Kod mene postoji na podela na manjina u manjini. Pa recimo da sam uponznao neke reprezentativne primerke gay scene centra Šumadije. To je jedna raspolućena pederska banda, zavidna masa pojedinacam usmerena samo na jednu stvar potragom za novim dejtom i novopridošlom "tetkom" i eto, ja sutra kada prodjem Glavnom i vidim te u Cazino mogu da uperim prstom. Mislim da to prelazi granice tračarenja i ogovaranja, već je to jedno neprocenjivo licimerije, osobe sa deset lica, samo što su im maske mnogo loše, kineski kvalitet! Ali, opet u toj manjini naiđeš na drugu manjinu koja je sušta suprotnost, nažalost ja iz KG poznajem samo tri takve osobe za koje vredi reći da su LJUDI. Jer kada naiđu mutna vremena šljam uvijek ispliva na površinu, a na dnu ostaje ono što vrijedi!

Ja sve njih poštujem onoliko koliko oni poštuju mene sa svim posebnostima koje ti kao pojedinac imaš. Volim Kragujevac, ali to je jedno veliko selo, gde se i na neke druge različitosti, ne samo seksualne, gleda sa velikom dozom ograničenosti. Provincija druže.

Толико сте напљували човека да неко ко чита може да помисли како греши и како Крагујевцом градом шетају згодни интелектуалци који су само за везу, који не воле да оговарају друге, благо њиховим мајкама....

Апсолутно се слажем са цитираним текстом и не знам зашто истина толико боли....

Само бих додао и синдром "Патим што нисам у Београду" који је присутан сигурно код 60 посто геј људи у Крагујевцу а од тога 30 посто њих никада није видело даље од хале Језеро која се налази на изласку из града ка Београду, тј аутопуту... то је многима граница видика....

:evilwait:
Korisnikov avatar
By constantine
stati duso kad citam tekst gore navedenog tj. citiranog ko da vidim TEBE tj. ko da govori o tebi...
ne se ljutis to je moje misljenje....
pusaa za naseg v.i.p.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
constantine, или имаш застој у чулу вида, мозгу или нечему трећем...

Не знам какве везе може текст горе да има везе са мном...

Ја сам запослен, тј нисам докон, не испијам кафице са геј људима по кафићима, нити трачарим на истим местима...

Нисам вечити студент....

Не увијам куковима по граду...

Не упознајем људе нити јурим било какво месо...

:oklagija:

С обзиром да се ти и ја не познајемо, ти не можеш о мени дати мишљење које има тежину....

:hys:
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
joj jako me je mrzelo da citam sve ovo al stigla sam do 4 strane i zanima me jako ko sad radi u kontrastu?
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
inace slazem se s tim da je kg mrtav grad po pitanju gay scene t.j. koje scene? :vezan:

mada dugo sam razmisljala dal da postavim ovo na forum ili ne hahahha al ajde...

prosle god dodjem ti ja u kg da izluftiram malo glavu pre odlaska u inostranstvo , da zivim malo s devojkom bla bla ...
i kao trazim ti ja posao , naravno u struci, i dok sam cekala da mi se jave a potrajalo je to jedno 2 ,5 nedelje , resim ja da se zaposlim bilo gde da ubijem vreme. s obzirom da devojka studira ima obaveze a ja dzezim pola dana sama u stanu, malo sam ljudi tada i znala. otvorim ti oglase i nema apsolutno nista... sednem ti ja u jedan lokal u pesackoj zoni da tamo sve to prelistam , pozovem i bla , bla , da bi na kraju skontala da nema nista. upitam konobara jel postoje jos neki oglasi naravno on mi se samo nasmeje... pita me sto? ja reko trazim posao? i tako ti ja ostanem da radim bas u tom lokalu... hahhah

a s obzirom da sam ko skener za lez devojcice pocnem da izvaljujem da je kg pun gay populacije...
da napomenem samo... nikad se nisam krila da sam to sto jesam cak ni na poslu... ni tom, ni nekom drugom i nikad nisam imala problem zbog toga ni u novom sadu ni u beogradu pa ni u kragujevcu :) :P

dolazim ti ja tako s posla kuci pricam devojci ona neveruje... kao kako se to meni nije desavalo za 4 god u kragujevcu bla bla... hahaha

rasplet situacije je ovakav ... da skratim... ja posle 2 ned ili koliko sam vec tamo radila mozda i tri ukapiram mukica ovako blentava da radim u lokalu gde se takvi bas i skupljaju hahhahahah KONTRAST

stvarno sam kretenus... hahah a pritom na meni sva ziva i neziva obelezja , samo sto mi gay zastava nije bila prikacena na ledjima.... ma hit

ubrzo sam dobila posao u struci i prekinula da radim tamo al i danas kad se setim bude mi jako smesno...

Blentavo_savrsena... ;)
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by *STATUS*

constantine, или имаш застој у чулу вида, мозгу или нечему трећем...

Не знам какве везе може текст горе да има везе са мном...

Ја сам запослен, тј нисам докон, не испијам кафице са геј људима по кафићима, нити трачарим на истим местима...

Нисам вечити студент....

Не увијам куковима по граду...

Не упознајем људе нити јурим било какво месо...

:oklagija:

С обзиром да се ти и ја не познајемо, ти не можеш о мени дати мишљење које има тежину....

:hys:
hahahahhahahahah ja cu da cutim... boze kolko si ti kontradiktoran... pozz stati
Korisnikov avatar
By constantine
Blentavo_iz_nehata lepa prica :) ... jedno pitanje jel i sad zivis u KG?
By faxsimil
[/quote]

Толико сте напљували човека да неко ко чита може да помисли како греши и како Крагујевцом градом шетају згодни интелектуалци који су само за везу, који не воле да оговарају друге, благо њиховим мајкама....

Апсолутно се слажем са цитираним текстом и не знам зашто истина толико боли....

Само бих додао и синдром "Патим што нисам у Београду" који је присутан сигурно код 60 посто геј људи у Крагујевцу а од тога 30 посто њих никада није видело даље од хале Језеро која се налази на изласку из града ка Београду, тј аутопуту... то је многима граница видика....

:evilwait:

[/quote]

Ja sam rekao svoje mišljenje. Apsolutno me ne zanima šta će reći drugi forumaši, ali ipak ja poštujem ono što kažu. Preko hiljadu dana i još toliko noići boravim u ovom gradu, dovoljno inforamcija imam, koje opravdavaju ono što kažem.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Не знам само зашто ли сам толико озлоглашен?

Ваљда што се не уклапам у концепт већине...
Да ништа не радим, да испијам кафе цео дан, да оговарам и да се мешам другима у живот... једноставно нисам такав и никада нећу ни бити...

Данас, кад си нормалан, по дифолту си луд :)
Korisnikov avatar
By constantine
cuo sam neke glesine da se otvara gej kafic ili diskoteka pa me interesuje da li je tacno? da li neko od foruasa zna?
Korisnikov avatar
By constantine
ahahhaha procitao sam svih 5 strana... boze boze... sad mi je sve smesno
Korisnikov avatar
By acid drop
ja se selim u kg, čula sam da je tamo super scena
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!