Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by faxsimil
Velika palanka sa dosta gay zitelja. Gay scena nikakva! Zanemarimo gay scenu, kulturna, drustvena, ravno nuli. NoCni zivot se svodi na lutanje iz kafica do kafica, preko studentskih zurke, koje su uzgred recno katastrofalne. A gay ljudi UZAS!!!! (ovde ne mislim na fizicki izgled) vec na ponasanje i percipiranje stvarnosti. Uostalom vecina je vecitih studenata, kv majstora, zanatlija i tako dalje....
Originally posted by faxsimil
hahahah ma svi smo mi u manjini hahahah
sad ozbiljno. Mislim da je glupo da svrstavas sve ljude u tu kategoriju. Kolko si ih
Kod mene postoji na podela na manjina u manjini. Pa recimo da sam uponznao neke reprezentativne primerke gay scene centra Šumadije. To je jedna raspolućena pederska banda, zavidna masa pojedinacam usmerena samo na jednu stvar potragom za novim dejtom i novopridošlom "tetkom" i eto, ja sutra kada prodjem Glavnom i vidim te u Cazino mogu da uperim prstom. Mislim da to prelazi granice tračarenja i ogovaranja, već je to jedno neprocenjivo licimerije, osobe sa deset lica, samo što su im maske mnogo loše, kineski kvalitet! Ali, opet u toj manjini naiđeš na drugu manjinu koja je sušta suprotnost, nažalost ja iz KG poznajem samo tri takve osobe za koje vredi reći da su LJUDI. Jer kada naiđu mutna vremena šljam uvijek ispliva na površinu, a na dnu ostaje ono što vrijedi!
Ja sve njih poštujem onoliko koliko oni poštuju mene sa svim posebnostima koje ti kao pojedinac imaš. Volim Kragujevac, ali to je jedno veliko selo, gde se i na neke druge različitosti, ne samo seksualne, gleda sa velikom dozom ograničenosti. Provincija druže.
Originally posted by *STATUS*hahahahhahahahah ja cu da cutim... boze kolko si ti kontradiktoran... pozz stati
constantine, или имаш застој у чулу вида, мозгу или нечему трећем...
Не знам какве везе може текст горе да има везе са мном...
Ја сам запослен, тј нисам докон, не испијам кафице са геј људима по кафићима, нити трачарим на истим местима...
Нисам вечити студент....
Не увијам куковима по граду...
Не упознајем људе нити јурим било какво месо...
![]()
С обзиром да се ти и ја не познајемо, ти не можеш о мени дати мишљење које има тежину....
![]()
Originally posted by *STATUS*kako ko.....
Данас, кад си нормалан, по дифолту си луд![]()
Originally posted by constantineja u kg pa ako?ste zy druzenje javite se
Blentavo_iz_nehata lepa prica... jedno pitanje jel i sad zivis u KG?
Originally posted by Blentavo_iz_nehatajaoooooooo super
Originally posted by constantineja u kg pa ako?ste zy druzenje javite se
Blentavo_iz_nehata lepa prica... jedno pitanje jel i sad zivis u KG?
Originally posted by acid drophahahah ko te to slagao?
ja se selim u kg, čula sam da je tamo super scena
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!