Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Neka prevara se iza krije garant, ne zvala se ja Dzeni Android.
By Sixto
Ne postoje gay agencije, samo gay destinacije! ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Mozemo samo da zamislimo kakve njuske mogu da sede u takvim agencijama i kakve su malverzacije i prevare spremne da izvedu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Rugala se ruga, pa postala druga.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uvek kad se pocne neki privatni biznis prezentira se kao nesto javno, kao da je kakav pederski sindikat, a ne necija privatna agencija (samo zato sto je nesto lgbt ili nevidjeno kod nas). Ok

Drugo, kakve ovo veze ima sa spartacus- gay guidom? (spartacusworld.com) Rekao bih nikakve, prvo, oni nemaju ovaj logo.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
A meni je fascinantno da šta god da se otvori a da ima prefiks gej... od gej kafića, gej turističke agencije do gej teretane, gej... to će prvo tetke da se potrude da unište, da ne postoji... Nama homofobi apsolutno ne trebaju :)

Kada pogledate gej parade po inostranstvu i vidite kamione na njima vise imena sponzora, a to su gej dejting sajtovi, klubovi, seks šopovi, agencije za osiguranje, turističke agencije... i mi bi voleli da imamo iste takve gej parade i iste takve sponzore, ali se trudimo da i ono što je u začetku uništimo pre nego što se razvije! Shvatite već jednom kako svet funkcioniše!

Hiljadu puta sam ponovio, ništa ne treba da imamo, jer ništa i ne zaslužujemo!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to su reklame za biznis koji koriste homofobiju da bi funkcionisali (uplaseni gej ljudi ce pre otici u gej kafic nego u kafic) dok vrse sagregaciju zajednice. zaista nema tu niceg plemenitog, samo suvi kapitalizam, sta vise, ta sagregacija je jako losa stvar i ne da nije neophodna vec je i nepozeljna.

kao dobar kontra primer gej prefiks biznisa je absolut vodka. nije GEJ VODKA a opet je veliki sponzor svemu i svacemu. ne radi ni ona nista plemenito, promovise svoj biznis, ali barem ne radi stetne stvari kao sto su sagregacija.

zasto ovo nije obicna agencija koja u ponudi ima i gej destinacije, i to da koristi kao promociju?

a to sto svet tako funkcionise ne znaci da je ok, svet je sjeban u mnogim stvarima.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
A sad se lepo vrati u Srbiju... Absolut vodka postoji i u Srbiji i kontaktirana je više puta da podrži neki gej događaj i sve je odbila!
Apsolutno sve LGBT što je do sada organizovano u Srbiji neko je morao da plati i to su mahom ambasade i fondacije, koje će kad tad prestati to da rade, a mi nismo stvorili biznis podlogu koja će finansirati gej kulturne, sportske, aktivističke, muzičke događaje i onda ćemo ostati i bez ono malog što imamo!
I to je OK, ali nema posle kuknjave kako nema ništa.
I uopšte nije pitanje segragacije, već različitih potreba...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne kontam, jel da se vratim u srbiju il da gledam kako zapad radi trenutno?

naravno da samo ambasade i fondacije placaju jer sva ta placanja se tretiraju kao donacije u prajdovima. "dajte nam pare i stavicemo vas logo na poledjini flajera". ni jedan biznis ne daje donacije, uvek je reklama. kad se budu setali ogromni transparenti sa logoima finansijera mozda ce neki biznis i pozeleti da to iskoristi kao reklamu.

a licne zeljice i potrebe mi nisu interesantne, napredak zajednice jeste, a on ne zavisi od beautiful snowflake.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ideja mi se sviđa. Postojanje agencije koja je profilisana prema potrebama gay populacije prilično dobra stvar.
Ali tu dolazimo do onoga što Deran kaže, vezano za kredibilitet turističkih agencija u Srbiji.
Neka prođe neko vreme, da se vidi da ne bude nekih skandala, pa ću verovatno rado da koristim usluge i ove agencije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!