Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Kao i prošlog puta, u Klubu Libido u Balkanskoj 13a se dešava nešto što ste dugo tražili.

Rainbow ekipa vam je 11-og Oktobra pripremila još jednu noć koju nećete zaboraviti, niti moći da preležite kod kuće jer Vas u subotu čeka nešto neočekivano. U pitanju su strani hitovi iz '80 i '90 godina uz koje ćemo đuskati celu noć samo onako kako na Rainbow žurkama mi to umemo ;)

Blagojevichhh i Just Duško će biti zaduženi za sjajan beat zbog kojeg ćete i posle 05h tražiti još i još!

Drugi put u Klubu Libido, druga žurka, a prva saradnja ova dva party manijaka.
------------------------------------------------------------
Rezervacije obavezne:
Preko klika na "Going" ili "Maybe" na ovom eventu na fejsu; https://www.facebook.com/events/1475169849411176/" target="_blank
Ili preko poruke sa vašim imenom i brojem rezervacija na 065/66-55-760
Upad: 200RSD
Korisnikov avatar
By castor
Ako je vec tematsko (Beyonce, Pink, '80 & '90 night) vece, zasto se stalo pusta Nikolija ili neka slicna cica? Da hocemo to otisli bi u Plezir...
@CASTOR Nikolija se trazila. Masa ljudi je trazila Nikoliju, uvek se pustala na nasim pop zurkama i nastavice se dalje. Mislim da nije strasno da ide ta jedna pesma pogotovo kada masa odlepi svaki put... Naravno gledacemo da to bude u skladu sa tematskim vecerima... Stoji da je Dj Dusko malo preterao na prosloj zurci i otisao na drugu stranu paznja mu/nam je skrenuta i trudicemo se da to popravimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!