- 12 Sep 2010, 00:43
sve vise i vise ludim, zaista... ali bicu fin i bez pozivanja na muda itd:
Ako neko ne moze da uvidi da je stvar u principu onda ok... nek razmisli malo bolje.
Ako vec u truloj okolini ne moze covek da se ne obazire na debile (koji ce nas valjda posecivati), zar moramo i ovde, na forumu, da im dajemo toliki zancaj?
U krajnjoj liniji, i da imaju fotke, sta ce da bude? Sta?
I posle svega, kada su mnogi zabrinuti oko fotki: posto se glasa dva dana, i posto je i tema otvorena o tome, lepo ce ti nasi potencijalni posetioci samo dobiti ideju da poskidaju fotke (pod jedan), i da (pod dva) pozure sa time... tako da sama tema i sa stanovista te opste bezbednosti i kojecega jeste kontraproduktivna, jelte...
Medjutim, pozeli covek i da pokupe sve te fotke da bi se na kraju videlo da im ne vredi nista, vidim mnogo su postigli i s onim svojim bajnim spiskom za odstrel...
Meni bre na kraj pameti nije padalo da uopste razmatram opciju uklanjanja teme zbog potencijalnih posetilaca... to mi je bilo sasvim OUT OF QUESTION.
I ovako je preko glave zivljenja u strahu. Sta je trebalo? da niko ne potpise peticiju, jer ce kaciti ime na stormfront?
I sta treba? da niko ne dodje na prajd? da niko nikada nikoga ne uhvati za ruku u javnosti? da niko ne kaze da je homsoeksualnost ok? ili ne daj boze da je gej? da se niko ne obuce i ne ponasa na nacin koji bi bio izvan sablona i standarda koji furaju ti famozni posetioci?
Dragi moji, ma u svemu tome kicme. Itekako.
A ako neki to ne vide, jbg, njihov gubitak.