sve je to ista bagra i treba ih staviti u okove a posebno onog unicorna taj je najgori od sve dece
nego ovako da malo unesem ozbiljnosti u ovu temu , moderatori su isto srbi padon ljudi ako ta dva mogu zajedno
dokopali se virtuelne vlasti i sada smatraju da je jedino ispravno ono sto oni kazu ( iz ovoga cu izdvojiti unicorna jer je jedini od svih koji prvo sagleda drugu stranu pa onda odlucuje ) , e sada ako se nekome ne dopada "vlas`" moze da je zaobidje tako sto nece pisati ovde ..... kao i dosta forumasa koji davnih dana dolaze ovde samo da citaju.
ima onih koji i ne razmisljaju svojom glavom nego poslusno klimaju glavom kako im nebi iskliznula "vlas`" iz tastature .
ima i onih koji jedva cekaju da neko od nas malih napravi neku gresku kako bi oni mogli da pokazu ko je "vlas`" i lupe opomenu po nekada cak toliko zeljni krvi lupaju i dve opomene pa se posle vade na sistemsku gresku a ako vide da je to treca opomena onda im se oci toliko uzare adrenalin skoci do nebesa jel boze moj ide toliko ocekivani BAN ( vrlo cesto i bez razloga ) . ali oni zeljni krvi i opominjnja a posebno banovanja ne primecuju jednu sitnicu ..... kome ce lupati banove i kome ce deliti opomene kada nas sve budu izopominjali i izbanovali , forum je postao nekako smesan sa ovoliko korisnika koji pisu na njemu .... to vise nije to i na kraju ce se dogoditi najveca kletva a to je dzabe sto si "vlas`" kada nemas nad kime da vladas.
e da dodam da pored kuce i stana u beogradu , kuce na moru , vikendice na kopaoniku, i ateljea u prestiznom delu pariza imam i dve opomene i opet naravno ne trzim nista samo se hvalim
i da glasao sam za dinu iz razloga sto smatram da gay forum nikako netreba da modesrise neko ko je str8 i ko vrlo cesto ( verujem nesvesno )to natrljava indirektno na nos nama koji volimo isti pol